kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
να παραγεις τι?60-80 προβατίνες
καμια 200ριά ελιές
3-4 στρέμματα με νερό με φυσική ροή
να παραγεις τι?60-80 προβατίνες
καμια 200ριά ελιές
να παραγεις τι?
ρε βλακεντιε.....πρεπει να διαβαζεις και λιγο αναμεσα στις εξεταστικες....για να γινεις καλος μηχανικος να πας στην κινα και συ......αστον περσονα....αυτος το πηρε το πτυχιο του.....
60-80 προβατίνες
καμια 200ριά ελιές
ρε συ σε αυτο που λες συμφωνω 100% αλλα το γαμημενο δεν μπορουμε να το αλλαξουμε? ρε συ εχω πελατες ξενους που κατα κανονα μενουν ευχαριστημενοι με την δουλεια μου (μας) και ντρεπομε οταν στο μυαλο τους εχει κολληση ελληνας=ψευτης,τεμπελης,λαμογιο δεν ειμαι ετσι και πολλοι συμπατριωτες μου δεν ειναι ετσι
γιατι μια χωρα που πραγματικα την εχει ευλογηση ο θεος να με εχουν πειση οτι δεν παραγει τιποτα? εχω προσφορα για δουλεια σε ισπανια και σε ρωσια να φυγω ρε?
ετσι ακριβως.....οι ελληνες ξεχασαν να μην μπορουν να ζησουν χωρις παντελονι αρμανι,τσαντα βιτον,πουκαμισο οξφορντ,παπουτσι ιταλικο ,τσιγαρο αμερικανικο κλπΑυτά που μέχρι τώρα αγόραζες.
Γιατί δεν είσαι Αργεντινή, και σε λίγο που δε θα αγοράζεις, θα θυμηθείς το χειμώνα του '42.
μην τα λες σε εμενα πες τα σε αυτους που παραγωγη νομιζουν ειναι μερσεντες,f16 κλπΑυτά που μέχρι τώρα αγόραζες.
Γιατί δεν είσαι Αργεντινή, και σε λίγο που δε θα αγοράζεις, θα θυμηθείς το χειμώνα του '42.
εντ δι γουίνερ ις σκάσκας.
Σωστές απαντήσεις υπάρχουν πολλές σίγουρη όμως μόνο μία..
Έχω πάρει το πτυχίο μου πριν 17 χρόνια
Και το διδακτορικό πριν 11 χρόνια , τον φεβρουάριο του 2001
Υπάρχει το κείμενό του και στο .
Διαβάζω όμως κάθε μέρα ,και χωρίς εξεταστική !
Κατάλαβες φαρμακοποιέ ? Σε πήραμε χαμπάρι ότι είσαι
φαρμακοποιούλης ! Σαν τον Τσουκάτο !
εντ δι γουίνερ ις σκάσκας.
εγω για το καλο σου το λεω....να πας και συ μπροστα στην ζωη σου να βρεις καμια δουλιτσα......ασε εμενα που εχω βγαλει πολυ χρημα και εχω την πολυτελεια να καθομαι
Έχω πάρει το πτυχίο μου πριν 17 χρόνια
Και το διδακτορικό πριν 11 χρόνια , τον φεβρουάριο του 2001
Υπάρχει το κείμενό του και στο .
Διαβάζω όμως κάθε μέρα ,και χωρίς εξεταστική !
Κατάλαβες φαρμακοποιέ ? Σε πήραμε χαμπάρι ότι είσαι
φαρμακοποιούλης ! Σαν τον Τσουκάτο !
το ευλογημενη το ειπα γεωγραφικα,κλιματολογικα κλπ οχι θρησκευτικα ...Δεν ξέρω αν ειναι ευλογημένη απο το θεό ή απλά μια χώρα όπως οι άλλες. Αλλά και πάλι, στη χώρα αυτή ζουνε έλληνες οι οποιοι καταστρέψανε τα πάντα.
μην τα λες σε εμενα πες τα σε αυτους που παραγωγη νομιζουν ειναι μερσεντες,f16 κλπ
δεν ξερω ρε συ...καπου ειχα διαβασει για τις καλλιεργειες και τα εκτροφεια σε μερικες πολιτειες των ηπα, για τυποποιησεις,πιστοποιησεις και τα ρεστα...εντ δι γουίνερ ις σκάσκας.
εγω για το καλο σου το λεω....να πας και συ μπροστα στην ζωη σου να βρεις καμια δουλιτσα......ασε εμενα που εχω βγαλει πολυ χρημα και εχω την πολυτελεια να καθομαι
Αμπέλι δεν έβαλα, έχει ένας φίλος
το ευλογημενη το ειπα γεωγραφικα,κλιματολογικα κλπ οχι θρησκευτικα ...
ναι ο ζουγα ειναι το ειδωλο μουΚαι δεν έχεις λεφτά να κάνεις εμφύτευση μαλλιών ?
Έλα να γεμίζουν τα κατώγια λέμεεεεεεεεεεε.
Σε λίγο οι πλεξούδες με τα κρεμμύδια θα μπαίνουν σε θυρίδες..
αν μαζικοποιηθει πιθανη και η καταστολη...
Και οι ελληνες ποιητές έτσι το λένε .
Γεωγραφικά ,κλιματολογικά και από την άποψη του φυσικού περιβάλλοντος.