tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
αυτους θα πουλησουμε;![]()
![]()
![]()
![]()
το μοναδικό αυτή την στιγμή προιόν που μπορούμε να εξάγουμε είναι η λαμογίαση και η γιαλαντζί επαναστατικότητα...
αυτους θα πουλησουμε;![]()
![]()
![]()
![]()
υπάρχουν σοβαρότερα προβλήματα να ασχοληθώ από το να πιώ το αίμα μερικών...
αμφιβαλεις? στο πεκινο παρακαλαγανε να πανε ελληνες να τους μεταφερουν τεχνογνωσια απο τους εδω ολυμπιακους,αλλα ηταν βαρυστομαχιασμενοι και ειχαν κλειση και ξαπλωστρα στην μυκονο και δεν προλαβαινανε...αυτους θα πουλησουμε;![]()
![]()
![]()
![]()
πέταξες τη μαλακία που σου είπαμε για πεθερό και μπαμπά.Βαλε παραθεση το αρθρο απο την Διεθνη Τραπεζα τοτε και αφησε την Κηφισια ησυχη γιατι δεν αρμεγω τον πατερα μου ουτε τον πεθερο μου οπως εσυ. Βρες καμια δουλεια τελως παντων για να μην καθεσαι με τις ωρες εδω μεσα και μας λες μαλακιες!![]()
Καλά τότε.
Άσ'τους ατιμώρητους και ψήφισέ τους να σου τα λύσουν..![]()
Όχι μωρέ, απλά όλοι φταίμε, τι το ψάχνεις τώρα.
Τα ίδια κάναμε εμείς, με τον άκη, τον γιάννο και το καραφλό αγόρι με το φουσκωτό.
καλαπολλά λόγια πολλές σαχλαμάρες.
α.
βρες και πόσταρε (στο εχω ξαναζητήσει) το ποστ που έλεγα ότι ο γαπ ειναι φωστήρας.
απλά ελεγα ότι δεν είναι ηλίθιος οπως τον λε΄γατε (εκ του αποτελέσματος γάμησε αφου και σε ξεπούλησε και έφυγε περπατώντας)
β.
απο ποιούς να βγούνε τα νέα κόμματα ρε παπαρα; μήπως να ξαναφτιάξουμε αγγλικό ρώσικο γαλλικό γιατί κατι μαλακες σαν και το λόγου σου εκεί το πάτε.
γ.
αμα εσύ είσαι αναρχικός ο κροπότκιν είναι δεξιός
πέταξες τη μαλακία που σου είπαμε για πεθερό και μπαμπά.
φαντάζομαι 20 χρόνια που δουλεύω σε ιδιωτεικές εταιρείες κοροιδεύω την κοινωνία....
όλοι οι ανύπαρκτοι στο μπουρδέλα μπορουν να εχουν αποψη επ αυτου΄.
συνέχισε.
αυτό σε κάνει να νιώθεις καλύτερα το καταλαβαίνω.
έχει πολλους σαν και σένα εδώ μέσα......
Δε γαμιέται? Άλλοι παίζουμε, το πουλάκι μας, άλλοι γεμίζετε τον κώλο σας.μάλλον πουλάκια κάνουν τα μάτια σου (πιθανόν από)
αμα δεν πάνε όμως ό,τι και να κάνουνε σωνόμαστε;το πρόβλημα μας είναι η ηθική δικαίωση??? δηλαδή αν πάνε στην φυλακή 5-10-20-50-100-500 σωθήκαμε?
Η γιαγιά μου στήνοντας οφ σορ πέθανε..
ωραια......και πες οτι πανε οι ελληνες πολιτικοι μηχανικοι στην κινα και οι ελληνες γιατροι στην αγγλια και στην γερμανια που δεν εχει.....εσενα που μενεις πισω σε τι θα σε βοηθησει αυτο;θα σου στειλουν εμβασμα;ή θα τους φορολογεις ;αμφιβαλεις? στο πεκινο παρακαλαγανε να πανε ελληνες να τους μεταφερουν τεχνογνωσια απο τους εδω ολυμπιακους,αλλα ηταν βαρυστομαχιασμενοι και ειχαν κλειση και ξαπλωστρα στην μυκονο και δεν προλαβαινανε...
ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΣΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΟΧΕΣ
φιλαρακι πηγαινε ρουμανια να δεις τι ειναι χωρα που δεν παραγει τιποτα και ασε τα![]()
![]()
![]()
με το ζόρι θα αναλάβουν την διαχείριση???? υποχρεωνουν κανέναν να τους ψηφίσει???
Η γιαγιά μου στήνοντας οφ σορ πέθανε..
τι λες τώρα;φυλακη;να τους ταιζουμε κιολας;κρεμαλα λεμε και μετα την καθαρση βλεπουμε
ας του κανουμε κι αυτουνου ενα μνημοσυνο μιας και τον θυμηθηκες....φετος θα πεσει πολλη πεινα λεμε........ολοι τουρκια.....3. το μονο ανταγωνιστικο προιον οπως σωστα λες ειναι ο τουρισμος,
άλλοι πεθαίνουν από το άγχος τί θ' απογίνει η καβάτζα...
εδώ ο κάθε αγράμματος εχει αποψη πλέον στο ιντερνετ. τι να λέμε τώρα.....Αποκλειεται !!![]()
![]()
εκτος αν ο μπαμπας η ο πεθερος εφτιαξαν κατι για να λενε οτι ο κανακαρης τους ειναι διευθυνων συμβουλος!!
![]()
![]()
Ερώτηση κρίσεως.
Ποια θεωρείται καλή καβάτζα σήμερις??
Πάνω απ' όλα να είσαι νόμιμος και ηθικός...