Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
αυτους θα πουλησουμε; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αμφιβαλεις? στο πεκινο παρακαλαγανε να πανε ελληνες να τους μεταφερουν τεχνογνωσια απο τους εδω ολυμπιακους,αλλα ηταν βαρυστομαχιασμενοι και ειχαν κλειση και ξαπλωστρα στην μυκονο και δεν προλαβαινανε...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Βαλε παραθεση το αρθρο απο την Διεθνη Τραπεζα τοτε και αφησε την Κηφισια ησυχη γιατι δεν αρμεγω τον πατερα μου ουτε τον πεθερο μου οπως εσυ. Βρες καμια δουλεια τελως παντων για να μην καθεσαι με τις ωρες εδω μεσα και μας λες μαλακιες! :grin:
πέταξες τη μαλακία που σου είπαμε για πεθερό και μπαμπά.
φαντάζομαι 20 χρόνια που δουλεύω σε ιδιωτεικές εταιρείες κοροιδεύω την κοινωνία....
όλοι οι ανύπαρκτοι στο μπουρδέλα μπορουν να εχουν αποψη επ αυτου΄.
συνέχισε.
αυτό σε κάνει να νιώθεις καλύτερα το καταλαβαίνω.
έχει πολλους σαν και σένα εδώ μέσα......

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
πολλά λόγια πολλές σαχλαμάρες.
α.
βρες και πόσταρε (στο εχω ξαναζητήσει) το ποστ που έλεγα ότι ο γαπ ειναι φωστήρας.
απλά ελεγα ότι δεν είναι ηλίθιος οπως τον λε΄γατε (εκ του αποτελέσματος γάμησε αφου και σε ξεπούλησε και έφυγε περπατώντας)
β.
απο ποιούς να βγούνε τα νέα κόμματα ρε παπαρα; μήπως να ξαναφτιάξουμε αγγλικό ρώσικο γαλλικό γιατί κατι μαλακες σαν και το λόγου σου εκεί το πάτε.
γ.
αμα εσύ είσαι αναρχικός ο κροπότκιν είναι δεξιός
καλα
άμα δεν παίρνεις τα χάπια σου από τη μία μπαρούφα στην άλλη πας

α) δεν νομίζω να υπάρχει άνθρωπος που δεν θυμάται τις μαλακίες που έλεγες περι αμερικάνικων κολλεγίων και πανεπιστημίων και του τι εξέχων φοιτητής ήτανε. Και πόσο έξυπνος είναι.
Δεν διαφωνώ για το αν είναι έξυπνος ή όχι (άλλωστε προσωπικά δεν με ενδιαφέρει αν ένας πολιτικός είναι έξυπνος ή όχι - με ενδιαφέρει αν κάνει σωστά τη δουλειά του)
ο συγκεκριμένος απλά άκουγε ό,τι του λέγανε οι σύμβουλοι που είχε. Και έκανε αυτό που του έλεγαν. Δεν ξέρω αν αυτό τον κάνει έξυπνο ή όχι, αλλά για εμένα ήταν και είναι ακατάλληλος ακόμα και επιχείρηση να τον αφήσεις να διοικήσει.

Και ο Βενιζέλος είναι πανέξυπνος. Αλλά δεν τον θέλω για πρωθυπουργό. Για πρωθυπουργό θέλω έναν άνθρωπο που θέλει να κάνει καλό για την πατρίδα του.

β) έτσι
γιατί να εμφανιστεί άνθρωπος που δεν ανήκει στο σύστημα; Όλο τα ίδια αλλάζουνε και όλο τα ίδια μένουνε. Για ποιο λόγο είπαμε πως έφυγες από την Ελλάδα; Κάτσε να δούμε τώρα πάλι τι θα απαντήσεις καινούργιο.

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
πέταξες τη μαλακία που σου είπαμε για πεθερό και μπαμπά.
φαντάζομαι 20 χρόνια που δουλεύω σε ιδιωτεικές εταιρείες κοροιδεύω την κοινωνία....
όλοι οι ανύπαρκτοι στο μπουρδέλα μπορουν να εχουν αποψη επ αυτου΄.
συνέχισε.
αυτό σε κάνει να νιώθεις καλύτερα το καταλαβαίνω.
έχει πολλους σαν και σένα εδώ μέσα......

Αποκλειεται !! :2funny: :2funny: :2funny: εκτος αν ο μπαμπας η ο πεθερος εφτιαξαν κατι για να λενε οτι ο κανακαρης τους ειναι διευθυνων συμβουλος!! :grin: :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
αμφιβαλεις? στο πεκινο παρακαλαγανε να πανε ελληνες να τους μεταφερουν τεχνογνωσια απο τους εδω ολυμπιακους,αλλα ηταν βαρυστομαχιασμενοι και ειχαν κλειση και ξαπλωστρα στην μυκονο και δεν προλαβαινανε...
ωραια......και πες οτι πανε οι ελληνες πολιτικοι μηχανικοι στην κινα και οι ελληνες γιατροι στην αγγλια και στην γερμανια που δεν εχει.....εσενα που μενεις πισω σε τι θα σε βοηθησει αυτο;θα σου στειλουν εμβασμα;ή θα τους φορολογεις ; :grin: :grin:

καλο ειναι που η χωρα μας εχει δυνατο επιστημονικο δυναμικο αλλα χωρις υποδομες το καθε δυναμικο ειναι αχρηστο και ή θα σου φυγει ή θα φθαρει απο το να καθεται απραγο και ανεργο.....

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.761
Πόντοι
6.515
ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΣΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΟΧΕΣ

φιλαρακι πηγαινε ρουμανια να δεις τι ειναι χωρα που δεν παραγει τιποτα και ασε τα  :jerking: :jerking: :jerking:

φιλε δεν τα λες καλα.
1.Ρουμανια παραγει παραγει και εξαγει απο κτηνοτροφικα μεχρι αυτοκινητα... (και μασατζουδες)
2. το λαδι που αναφερεις πουλιεται σχεδον οσο στοιχιζει στον παραγωγο λογω ανταγωνισμου απο χωρες εκτος ευρω (αιγυπτος, μαροκο).
3. το μονο ανταγωνιστικο προιον οπως σωστα λες ειναι ο τουρισμος, ομως η διαρκεια του ειναι μικρη για συντηρησει ενα ολοκληρο κρατος.
4. Τη ναυτιλια κακως την αναφερεις. Δεν δραστηριοποιειται στην ελλαδα. Δεν της οφειλει τιποτα Μονο τα σπιτια τους εχουν εδω. Σε λιγο θα φυγουν. Αρχισαν να ανησυχουν για την σκληρη εγκληματικοτητα.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
με το ζόρι θα αναλάβουν την διαχείριση???? υποχρεωνουν κανέναν να τους ψηφίσει???

Θύμισε μου πως ανέλαβε ο παπαδήμιος την διαχείριση...

Η γιαγιά μου στήνοντας οφ σορ πέθανε..

Πάνω απ' όλα να είσαι νόμιμος και ηθικός...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
3. το μονο ανταγωνιστικο προιον οπως σωστα λες ειναι ο τουρισμος,
ας του κανουμε κι αυτουνου ενα μνημοσυνο μιας και τον θυμηθηκες....φετος θα πεσει πολλη πεινα λεμε........ολοι τουρκια..... :grin: :grin:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Αποκλειεται !! :2funny: :2funny: :2funny: εκτος αν ο μπαμπας η ο πεθερος εφτιαξαν κατι για να λενε οτι ο κανακαρης τους ειναι διευθυνων συμβουλος!! :grin: :grin:
εδώ ο κάθε αγράμματος εχει αποψη πλέον στο ιντερνετ. τι να λέμε τώρα.....
παλιά τρώγατε καρπαζές όξω... τώρα το παίζετε ιστορία και ειρωνεία σε σάιτ για πουτάνες.
:sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom