Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Ρε τύποι, σοβαρά τώρα, διάβαζα έρευνες ότι στα κράτη που πηγαίνει το ΔΝΤ πέφτει το προσδόκιμο ζωής και επιδεινώνονται τα μορφολογικά χαρακτηριστικά των παιδιών (ύψος, βάρος κτλ). Παράδειγμα η Γουατεμάλα. Για τοο άικιου των βολεμένων μεσήλικων σε σχέση με το ΔΝΤ έγινε καμιά έρευνα; Τη πουτάνας έχει γίνει στην Ελλάδα!
μην αγχωνεσαι....οταν δεν θα εχεις και δω νοσοκομειο να παει ο παππους και ο νεοανεργος,εμβολια για απορα παιδια,προγεννητικο ελεγχο κλπ θα πεσει και δω....

εδω που τα λεμε πρεπει και να πεσει λιγο μπας και γλιτωσουν καμια συνταξη και ανακουφιστει ο προυπολογισμος απο τα παππουδια :2funny:

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Για τοο άικιου των βολεμένων μεσήλικων σε σχέση με το ΔΝΤ έγινε καμιά έρευνα; Τη πουτάνας έχει γίνει στην Ελλάδα!

Οι πληροφορίες λένε ότι ερευνητές έχουν παρεισφρύσει στο μπου.κομ με φέικ προφάιλς.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
εγώ πάλι λέω απλά τα πράγματα
δεν κάνω κωλοτούμπες διαρκώς
πριν από 2,5 χρόνια σου έλεγα πως είσαι μαλάκας (κι όλοι οι άλλοι ) που έλεγες για τον ΓΑΠ πως είναι φωστήρας.
έλεγα του Παλέρμου πως είναι μαλάκας που μας πρήζει τα αρχίδια για τη ΝΔ

οι μεν με έλεγαν Πασόκο, οι δε νεοδημοκράτη και οι τρίτοι αριστερό
τώρα ξαφνικά για σένα είμαι αναρχικός.

από ταμπέλες δόξα τω θεώ.
αλλά να αποδεχτεί κανείς αυτό που λέω πως όλα τα μουνόσκυλα είναι ίδια, με τίποτα.

μου λες για 9 κόμματα.
εκ των οποίων τα 5 έχουνε βγει από τα άλλα 4
τρομερή αλλαγή

δεν το συζητάω

Δεν μου είπες ποια τελικά είναι η διαφορά μεταξύ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Ποια η διαφορά μεταξύ ΝΔ και ΛΑΟΣ. Ποια η διαφορά μεταξύ Συριζα και Κουβέλη. Μεταξύ Μπακογιάννη και ΝΔ.

ποιες γαμημένες διαφορές μεταξύ των κομμάτων;
Ο ΠΟΛΑΝ έγινε πρόδρος της ΝΔ. ο Σημίτης που ήτανε ο ανταρσίας στο ΠΑΣΟΚ έγινε πρωθυπουργός με το ΠΑΣΟΚ. Ο Βενιζέλος που την έλεγε στον ΓΑΠ έγινε ο διάδοχός σου με τις ίδιες ενέργειες

ναι, οκ...
εγώ είμαι ο λάθος

ΕΧΩ ΡΩΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ
Ποιον να ψηφίσουμε ρε μαλάκες; εσείς που θεωρείτε τις εκλογές τη λύση.

ΜΙΑ απάντηση ΔΕΝ έχω πάρει.
Ό,τι σας λέω το βγάζετε σκάρτο. οκ. Δεν έχω πρόβλημα. Μόνο που δεν ακούω τελικά καμία πρόταση.

Πες μου εσύ ρε φωστήρα που τα πάντα κρίνεις. Πες μου τι να ψηφίσουμε στις επερχόμενες εκλογές και γιατί.

Δηλαδή πόσο πιο ανοιχτά μπορεί να μιλήσει κάποιος.

Αντί να κρίνεις διαρκώς, πες μας τι προτείνεις επιτέλους.
πολλά λόγια πολλές σαχλαμάρες.
α.
βρες και πόσταρε (στο εχω ξαναζητήσει) το ποστ που έλεγα ότι ο γαπ ειναι φωστήρας.
απλά ελεγα ότι δεν είναι ηλίθιος οπως τον λε΄γατε (εκ του αποτελέσματος γάμησε αφου και σε ξεπούλησε και έφυγε περπατώντας)
β.
απο ποιούς να βγούνε τα νέα κόμματα ρε παπαρα; μήπως να ξαναφτιάξουμε αγγλικό ρώσικο γαλλικό γιατί κατι μαλακες σαν και το λόγου σου εκεί το πάτε.
γ.
αμα εσύ είσαι αναρχικός ο κροπότκιν είναι δεξιός

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Mαζι με το σπασιμο αυγων θα ερθει και καμια ηθικη δικαιωση ( ποινικες ευθυνες υπουργων και λοιπων)?
Ετσι, για να γλυστραει καλλιτερα.

το πρόβλημα μας είναι η ηθική δικαίωση??? δηλαδή αν πάνε στην φυλακή 5-10-20-50-100-500 σωθήκαμε?

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Η μόνιμη συζήτηση που έχω με τους μεγαλομπακάληδες σε όλη την Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. "Θα σταματήσω να σε δουλεύω, γιατί η παροχή σου είναι Χ και τα λειτουργικά μου είναι Χ+Ψ".

"Μα δε σου δίνω μόνο Χ, σου δίνω και Κ για να είσαι ανταγωνιστικός"

"Το Κ μου το παίρνει ο καταναλωτής. Εμένα με ενδιαφέρει μόνο το Χ σε σχέση με το Χ+Ψ"

Κανένας μαλάκας δε σέφτεται πώς θα βάλει κόσμο στο μαγαζί του, αλλά μόνο πώς θα πιέσει περισσότερο τον προμηθευτή.
πού να δεις στις κατασκευές τι γίνεται
οι κατασκευές των τελευταίων 2 χρόνων είναι "πολυτελείας"

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
το πρόβλημα μας είναι η ηθική δικαίωση??? δηλαδή αν πάνε στην φυλακή 5-10-20-50-100-500 σωθήκαμε?

Εμ... ναι; Ειδικά αν αυτοί οι 5-10-20-50 κτλ είναι αυτοί που προαλείφονται να διαχειριστούν το μέλλον μας;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Λες μαλακιες οπως παντα!! :headbang:
δεν τα λεω εγώ....
η παγκόσμια τράπεζα και ο γκάρντιαν τα λεει.
υγ
βγες απο την κηφισιά σου κάνε μια βόλτα κυψέλη, περαμα, βοτανικό ιερά οδός πετραλωνα περιστέρι κλπ....
μετά το ξανασυζητάμε...

απ το άρθρο δεν παρέθεσα ότι στη θέση τους έχουν ερθει 1.3 μύρια μετανάστες.....

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ρε τύποι, σοβαρά τώρα, διάβαζα έρευνες ότι στα κράτη που πηγαίνει το ΔΝΤ πέφτει το προσδόκιμο ζωής και επιδεινώνονται τα μορφολογικά χαρακτηριστικά των παιδιών (ύψος, βάρος κτλ). Παράδειγμα η Γουατεμάλα. Για τοο άικιου των βολεμένων μεσήλικων σε σχέση με το ΔΝΤ έγινε καμιά έρευνα; Τη πουτάνας έχει γίνει στην Ελλάδα!
δεν είναι ακριβές γιατί δεν λαμβάνει υπόψη του αν στα συγκεκριμένα κράτη είχανε καλή διείσδυση τα McDonalds ή όχι.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
φυλακη;να τους ταιζουμε κιολας;κρεμαλα λεμε και μετα την καθαρση βλεπουμε

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Γιατι να κανεις προσωπικες θυσιες για ενα κρατος που ξερεις και πως αυριο  οι ιδιοι θα σε κλεβουν.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
πως να το αυξησεις μαγκα μου το ΑΕΠ;παραγεις κατι;

κατσαρολες γερμανικες.....κουταλες γερμανικες.....πλυντηρια γερμανικα......ψυγεια γερμανικα......καποτες γερμανικες.....βαζελινες γερμανικες.......εκει μας καταντησε η ΕΕ και η κοινη αγορα....... :jerking: :jerking:

α ξεχασα....ειναι ο ηλιος και η θαλασσα.....θα πουλαμε αερα κοπανιστο στους ευρωπαιους..... :jerking:
πριν 2 μηνες στα σουπερ μαρκετ δεν εβρισκες πατατα ελληνικη τωρα πηξαμε στης διδυμοτειχου....
ποικιλιες λαδιου πουλιονται χρυσες απο ελληνες του εξωτερικου εξαγουμε λαδι για να το εισαγουμε ξανα ακριβοτερο και πολλα πολλα αλλα αγροτικα και μη παραδειγματα
γιατρους και πολιτικους μηχανικους ικανοτατους
ο ελληνικος εμπορικος στολος ειναι τριτος στον κοσμο
σε δουλειες σαν την δικη μου ειμαστε ισαξιοι με τους ευρωπαιους

ΚΑΙ ΝΑΙ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΕΧΟΥΜΕ ΗΛΙΟ ΘΑΛΑΣΣΑ ΟΥΡΑΝΟ ΠΟΥ ΟΙ ΑΣΠΡΟΥΛΙΑΡΗΔΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΝΟΥΝ

ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΣΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΟΧΕΣ

φιλαρακι πηγαινε ρουμανια να δεις τι ειναι χωρα που δεν παραγει τιποτα και ασε τα  :jerking: :jerking: :jerking:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
είπαμε έχεις τον απολυτο τίτλο του πολιτικού μαλάκα.
μπροστά και απο τον Αδωνι με διαφορά.

Το 2010, σύμφωνα με στοιχεία από την Παγκόσμια Τράπεζα που επικαλείται ο Γκάρντιαν, 1,21 εκατομμύρια κάτοικοι της Ελλάδας εγκατέλειψαν τη χώρα, ποσοστό 10,8% του πληθυσμού. Κύριοι προορισμοί ήταν η Γερμανία, η Αυστραλία, ο Καναδάς, η Αλβανία, η Τουρκία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Κύπρος, το Ισραήλ και το Βέλγιο.

και μη συνεχίσεις να ξεφτυλίζεσαι.
αρκετά...

α) Σύμφωνα με εκτιμήσεις έχουν παραμείνει μετά τις σπουδές τους στο εξωτερικό ή έχουν φύγει από την Ελλάδα 550.000 έλληνες κατά την τελευταία δεκαετία. Αυτό δεν σημαίνει ότι το stock των ελλήνων στο εξωτερικό αντιστοιχεί σε αυτόν τον αριθμό.

β) Η υψηλή εξειδίκευση προκύπτει σύμφωνα με τις ίδιες εκτιμήσεις από το γεγονός ότι αυτή η κατηγορία είναι κάτοχοι μεταπτυχιακών ή διδακτορικών τίτλων σπουδών, τους οποίους η ελληνική οικονομία λόγω της τεχνολογικής της καθυστέρησης αδυνατεί να απορροφήσει.

γ) Δεν υπάρχει σχετικό κείμενο αλλά εκτιμήσεις που αδυνατώ να θυμηθώ από ποιον φορέα ή ερευνητή προέρχονται.

Πολλούς Χαιρετισμούς

Καθηγητής Σάββας Ρομπόλης

Επιστ .Δ/ντης ΙΝΕ/ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ

μάλιστα .. μεσιέ Ρομπόλης και τα μυαλά στα κάγκελα... ξέρω ξέρω αυτός με τις περίφημες αναλογιστικές μελετες που δείχνουν την βιωσιμότητα του ασφαλιστικού χωρίς μείωση ορίων... με τις περίφημες αναλογιστικές που έχει κάνει (παρέα με τα άλλα λαμόγια της ΓΣΕΕ) αλλά που δεν τις δείχνει γιατί λέει ότι αποτελούν παριουσία της ΓΣΕΕ...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
φυλακη;να τους ταιζουμε κιολας;κρεμαλα λεμε και μετα την καθαρση βλεπουμε

αμα είναι να τους κρεμάσουμε και να σωθούμε χωρίς κανένα μέτρο, καμμιά θυσία κανένα πρόβλημα και εγώ μαζί..

αλλά που είσαι.. υπογραφή και εγγύηση μπροστά... με το βλέπουμε δεν γίνεται...

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Οπότε δε γαμιέται?
Άσ'τους ατιμώρητους.. :jerking: :jerking:

Όχι μωρέ, απλά όλοι φταίμε, τι το ψάχνεις τώρα.
Τα ίδια κάναμε εμείς, με τον άκη, τον γιάννο και το καραφλό αγόρι με το φουσκωτό.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Εμ... ναι; Ειδικά αν αυτοί οι 5-10-20-50 κτλ είναι αυτοί που προαλείφονται να διαχειριστούν το μέλλον μας;

με το ζόρι θα αναλάβουν την διαχείριση???? υποχρεωνουν κανέναν να τους ψηφίσει???

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
δεν τα λεω εγώ....
η παγκόσμια τράπεζα και ο γκάρντιαν τα λεει.
υγ
βγες απο την κηφισιά σου κάνε μια βόλτα κυψέλη, περαμα, βοτανικό ιερά οδός πετραλωνα περιστέρι κλπ....
μετά το ξανασυζητάμε...

απ το άρθρο δεν παρέθεσα ότι στη θέση τους έχουν ερθει 1.3 μύρια μετανάστες.....

Βαλε παραθεση το αρθρο απο την Διεθνη Τραπεζα τοτε και αφησε την Κηφισια ησυχη γιατι δεν αρμεγω τον πατερα μου ουτε τον πεθερο μου οπως εσυ. Βρες καμια δουλεια τελως παντων για να μην καθεσαι με τις ωρες εδω μεσα και μας λες μαλακιες! :grin:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
μάλιστα .. μεσιέ Ρομπόλης και τα μυαλά στα κάγκελα... ξέρω ξέρω αυτός με τις περίφημες αναλογιστικές μελετες που δείχνουν την βιωσιμότητα του ασφαλιστικού χωρίς μείωση ορίων... με τις περίφημες αναλογιστικές που έχει κάνει (παρέα με τα άλλα λαμόγια της ΓΣΕΕ) αλλά που δεν τις δείχνει γιατί λέει ότι αποτελούν παριουσία της ΓΣΕΕ...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
δεν τον γνωρίζω τον κύριο....
είναι λογικό τα λαμόγια αναμεταξύ σας να γνωρίζεστε και να έχετε κόντρα........

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom