Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
σου έδωσε απαντηση καλύτερα απο μένα ο καρτακης .
νομιζα ότι έχω μονο εγώ το θλιβερό αυτό προνόμιο.
τελικα στη ζωή πάντα ανακαλύπτεις ότι υπάρχει πάντα ένας πιο μαλάκας απο σένα.
απάντηση για αυτό που είπα για τον άνεργο;
πας καλά;

ποια είναι η απάντηση; υπάρχει διαφωνία για το οτι αυτό γίνεται και τώρα;
υπάρχει διαφωνία στο οτι συνεχίζονται τα ρουσφέτια; και ειδικά από αυτούς που τα κατηγορούνε;

τι λες μωρέ;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Σε ενα χρονο εξορυξη?
Πηγη για αυτο εχεις?  :2funny:
υποθετικό εντελώς

να σημειώσω πως εγώ δεν βάζω και ποτέ ιντερνετικά λινκς.
άλλωστε είμαι αμόρφωτος και δεν έχω γνώση του ίντερνετ

Επισκέπτης

Τίποτα ρε, για κάποιους που δε μιλούσαν μεταξύ τους λέω, όπως αυτοί:

http://[URL unfurl="true"]www.eviaportal.gr/images/upload/294417720094651_b_koglou.jpg[/img[/URL]]
[img]http://3.bp.blogspot.com/-pJEn0JR38EI/TkJ876EbRNI/AAAAAAAAWUk/-ZSSOipR_xY/s400/%25CE%259A%25CE%2595%25CE%2594%25CE%2599%25CE%259A%25CE%259F%25CE%2593%25CE%259B%25CE%259F%25CE%25A5%2B%25CE%25A3%25CE%2599%25CE%259C%25CE%259F%25CE%25A3.jpg

ή αυτοί:

12468.jpg

http://[URL unfurl="true"]www.smartpost.gr/wp-content/uploads/2011/08/papakonstantinou3.jpg[/img[/URL]]

Και πολλοί άλλοι..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
πολύ απλά μαλακάκο γιατί το 2009  είμασταν (και είμαστε ακόμη) στην θέη του ανέργου με δζανεικό εισόδημα και χωρίς καμμιά ελπίδα να αποκτήσουμε δικο μας...

αμα με το καλό όμως κάνουμε μια μετεκπαίδευση (ακα διαρθρωτικές αλλαγές, ακα απελευθέρωση επαγγελμάτων, αλλαγή φορολογικού συστήματος, απλοποίηση νομοθεσίας, μείωση γραφειοκρατίας, εξορθλογισμό δαπανών) τότε μπορεί να είμαστε υποψήφιοι για θέση σε πολυεθνική (βλέπε επενδύσεις, υγιες εισόδημα και όχι δανεικό) και τότε να είμαστε στην θέση του πρώτου...

για την ώρα μαλακάκο στην θέση του ανέργου ΠΑΜΕτζή είμαστε εδώ και αρκετά (εως πολλά χρόνια) που συντηρείται με το επίδομα ανεργίας (αναγκάζοντας άλλους να δανείζονται γιαυτόν) και δανεικά και αγύριστα μαλακάκο μου...

:birdman: :birdman: :birdman: :birdman:
σαφώς και έχιες δίκιο...
το 2009 είχες 12% ανεργία και τώρα έχεις 30φεύγα
το 2009 είχες μεγαλύτερο ΑΕΠ
το 2009 είχες ακόμα 500 χιλιαρικα επιστήμονες (που τώρα έχουν μεταναστεύσει) να δουλεύουν ενταύθα και να πληρώνουν φόρους εισφορές κλπ
το 2009 είχε αγορά που κατανάλωνε ενω τώρα βγαίνουν στα ραδιοφωνα λιανικοί και λένε ότι δεν την παλεύουν αλλο απ την αναδουλεία.

σαφως και έχεις δίκιο.
αλλωστε εάν γυρίσεις το κεφάλι σου τώρα και πάς πίσω στο 2009 η κατάσταση τω΄ρα είναι απειρως καλύτερη και αρα σαφώς διαχειρίσιμη ενώ τότε δεν ήταν.....

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Το ΣΤΕ παντως εβγαλε μια αποφαση κολαφος για την ελληνικη κυβερνηση.  :zfuck:
Παλι πηγαν βιαστικα να κανουν διαταξεις.
Αφου δεν περνει το κρατος τις αποφασεις, γιατι εκτος απο τις αποφασεις δεν στελνει και το νομοσχεδιο η γερμανια να τελειωνουμε.

Ο υπουργος της Ισλανδιας παντως ακουω οτι θα βρεθει κατηγορουμενος για τους χειρισμους του.
Για εμας να το θεωρω δεδομενο οτι δεν υπαρχει τετοια πιθανοτητα ε?  :cheesy:
μην αγχώνεσαι καθόλου.
του χρόνου θα το βαφτίσουνε με άλλο τρόπο και θα είναι πάλι έκτακτη εισφορά
ο Βενιζέλος το παίζει το σύνταγμα στα δάχτυλα

για τόσο χοντρός είναι εξαιρετικά ευέλικτος

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
απάντηση για αυτό που είπα για τον άνεργο;
πας καλά;

ποια είναι η απάντηση; υπάρχει διαφωνία για το οτι αυτό γίνεται και τώρα;
υπάρχει διαφωνία στο οτι συνεχίζονται τα ρουσφέτια; και ειδικά από αυτούς που τα κατηγορούνε;

τι λες μωρέ;
η κατάσταση δεν αλλάζει απ τη μια μέρα στην αλλη.
αν ας πούμε θεωρείς ότι η διαιτησια φέτος είναι χειρότερη απο πέρσι και πρόπερσι ε τι να πω.
η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
μην αγχώνεσαι καθόλου.
του χρόνου θα το βαφτίσουνε με άλλο τρόπο και θα είναι πάλι έκτακτη εισφορά
ο Βενιζέλος το παίζει το σύνταγμα στα δάχτυλα

για τόσο χοντρός είναι εξαιρετικά ευέλικτος
αμα εχεις εξουσία δε χρειάζεται να παίζεις το σύνταγμα στα δάχτυλα.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
πολύ απλά μαλακάκο γιατί το 2009  είμασταν (και είμαστε ακόμη) στην θέη του ανέργου με δζανεικό εισόδημα και χωρίς καμμιά ελπίδα να αποκτήσουμε δικο μας...

αμα με το καλό όμως κάνουμε μια μετεκπαίδευση (ακα διαρθρωτικές αλλαγές, ακα απελευθέρωση επαγγελμάτων, αλλαγή φορολογικού συστήματος, απλοποίηση νομοθεσίας, μείωση γραφειοκρατίας, εξορθλογισμό δαπανών) τότε μπορεί να είμαστε υποψήφιοι για θέση σε πολυεθνική (βλέπε επενδύσεις, υγιες εισόδημα και όχι δανεικό) και τότε να είμαστε στην θέση του πρώτου...

για την ώρα μαλακάκο στην θέση του ανέργου ΠΑΜΕτζή είμαστε εδώ και αρκετά (εως πολλά χρόνια) που συντηρείται με το επίδομα ανεργίας (αναγκάζοντας άλλους να δανείζονται γιαυτόν) και δανεικά και αγύριστα μαλακάκο μου...

:birdman: :birdman: :birdman: :birdman:
φιλε εσυ πρεπει να εχεις κατεβει απο το διαστημα χθες αν αυτες τις γελοιοτητες τις πιστευεις και σοβαρα.....θα ρθει η αναπτυξη χωρις σαλιο..... :jerking: :jerking:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
η κατάσταση δεν αλλάζει απ τη μια μέρα στην αλλη.
αν ας πούμε θεωρείς ότι η διαιτησια φέτος είναι χειρότερη απο πέρσι και πρόπερσι ε τι να πω.
η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά.
δεν ασχολούμαι με τη διαιτησία
ποτέ

η κατάσταση αν δεν αλλάζει μέσα σε δύο χρόνια που έχει πέσει το καβλί του αιώνα και έχουνε πέσει όλα τα προσωπεία δεν θα αλλάξει ποτέ

και δεν θα αλλάξει ποτέ γιατί ο Έλληνας θεωρεί τον πολιτικό πως είναι ο Μεσσίας. Θεωρεί πως ο πολιτικός του κάνει χάρη όταν του μιλάει και λησμονεί πως τον πολιτικό τον επέλεξε ο ίδιος να κυβερνά και τον πληρώνει ο ίδιος.
Για την ακρίβεια θεωρεί πως τον πληρώνει για να του βρίσκει δουλειά και ό,τι άλλο ρουσφέτι θεωρεί λογικό.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
φιλε εσυ πρεπει να εχεις κατεβει απο το διαστημα χθες αν αυτες τις γελοιοτητες τις πιστευεις και σοβαρα.....θα ρθει η αναπτυξη χωρις σαλιο..... :jerking: :jerking:
γάματα.
εδώ θα μου πεις 1 στους 4 ψηφίζει ακόμα ΝΔ.
για τον 1 στους 10 του ΠΑΣΟΚ δε χρειάζεται συζήτηση
ΠΑΝΤΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
αμα εχεις εξουσία δε χρειάζεται να παίζεις το σύνταγμα στα δάχτυλα.
σχεδόν έτσι.
αλλά ο τύπος είναι απίστευτος. καλύπτει με απίστευτη ευκολία και την τελευταία λεπτομέρεια

μπορεί δηλαδή να μην το χρειάζεται, αλλά αυτός το παίζει στα δάχτυλα.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
γάματα.
εδώ θα μου πεις 1 στους 4 ψηφίζει ακόμα ΝΔ.
για τον 1 στους 10 του ΠΑΣΟΚ δε χρειάζεται συζήτηση
ΠΑΝΤΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ.
1 σοτυς 4;

εδώ 4 στους 4 ψηφίζουνε τους ίδιους και τους ίδιους
εδώ κάποιοι πριν 2,5 χρόνια μας λέγανε πως ο ΓΑΠ είναι μυαλό και ανόθευτος και σωτήρας

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
δεν ασχολούμαι με τη διαιτησία
ποτέ

η κατάσταση αν δεν αλλάζει μέσα σε δύο χρόνια που έχει πέσει το καβλί του αιώνα και έχουνε πέσει όλα τα προσωπεία δεν θα αλλάξει ποτέ

και δεν θα αλλάξει ποτέ γιατί ο Έλληνας θεωρεί τον πολιτικό πως είναι ο Μεσσίας. Θεωρεί πως ο πολιτικός του κάνει χάρη όταν του μιλάει και λησμονεί πως τον πολιτικό τον επέλεξε ο ίδιος να κυβερνά και τον πληρώνει ο ίδιος.
Για την ακρίβεια θεωρεί πως τον πληρώνει για να του βρίσκει δουλειά και ό,τι άλλο ρουσφέτι θεωρεί λογικό.
εισαι απολυτος. και το αδικαιολογητο είναι οτι είσαι πάνω απο 35.....

σαφώς και υπάρχει αυτό που λές αλλα δεν έχει καμμιά σχέση με τότε που τα κόμμα μα΄ζευνα 75-85 % των ψήφων.

ας πούμε αποτελεί τεράστια αλλαγή σε εκλογικό δικομματικό σώμα που μετά απο 30 χρόνια κάποιος φτιάχνει νέο κόμμα με καθαρά μη ιδεολογική προσέγγιση και παίρνει 4% σε μια βδομάδα και μπαίνει βουλή.
ακόμα και εάν λέει ψέμματα, το ποσοστό του καταδεικνύει την μετατροπή που υπάρχει στον εγκέφαλο των σκεπτόμενων ψηφοφόρων.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
εδώ 4 στους 4 ψηφίζουνε τους ίδιους και τους ίδιους

θα στο πω έτσι όπως είναι....
είσαι πολύ μεγαλύτερος μαλάκας απο μένα όταν έλεγες δεν παω να ψηφίσω κανέναν γιατι κανείς δε θα μου αλλάξει τη ζωή.
έτσι αφηνες ανθρώπους σαν τον πατέρα μου που είναι 70 να ψηφίζει 50 χρόνια ΔΕΞΙΑ ακόμα και εάν του εκοβε τη σύνταξη.
σαφώς και σε καμμένους εγκέφαλους δε θα υπάρξει αλλαγή.
όσο όμως εσύ πηγηαινες για μπανιο ή απείχες αντί να ψηφίσεις τη ζωή σου την ήλεγχαν καμένοι. και ιδού το αποτέλεσμα.
ενας καμμένος να θεωρείται σωτήρας απο τους καμένους.
είσδαι συνυπεύθυνος γι αυτό και μάλιστα πολύ περισσότερο επειδή απείχες απο αυτόν που ψήφισε γαπ και τώρα θέλει να τον εκτελέσει.
δεν είναι κακό να κάνεις λάθος.
κάκιστο είναι να μη θες να μάθεις απο το λάθος να κάνεις το σωστό.
σαφώς και έκανα λάθος (όχι για τον ΓΑΠ ότι είναι άριστος) αλλά ότι δε μπορεί να υπάρξει χειρότερος απο τον κωστάκη.
και τελικά το είδαμε το αποτέλεσμα.
εσύ σε τι ακριβώς έκανες το σωστό;
στο ότι αφησες τον πατέρα μου και άλλους περίπου 1 μύριο συνταξιούχους να συνεχίσουν να καταστρέφουν τη ζωή σου;
εύγε
το κατάφερες.
για μπόνους κατέστρεψαν και τη ζωή των παιδιών σου.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
εισαι απολυτος. και το αδικαιολογητο είναι οτι είσαι πάνω απο 35.....

σαφώς και υπάρχει αυτό που λές αλλα δεν έχει καμμιά σχέση με τότε που τα κόμμα μα΄ζευνα 75-85 % των ψήφων.

ας πούμε αποτελεί τεράστια αλλαγή σε εκλογικό δικομματικό σώμα που μετά απο 30 χρόνια κάποιος φτιάχνει νέο κόμμα με καθαρά μη ιδεολογική προσέγγιση και παίρνει 4% σε μια βδομάδα και μπαίνει βουλή.
ακόμα και εάν λέει ψέμματα, το ποσοστό του καταδεικνύει την μετατροπή που υπάρχει στον εγκέφαλο των σκεπτόμενων ψηφοφόρων.
δεν είμαι απόλυτος
καθόλου για την ακρίβεια. Λέω τη γνώμη μου και δέχομαι να λέει ο οποιοσδήποτε τη δική του.
Αν έχω λάθος, δεν έχω πρόβλημα
το να συμφωνήσω όμως ντε και καλά πως αλλάζουνε τα πράγματα επειδή το λες εσύ ... σόρρυ αλλά δεν το κάνω

ξεκινάμε από διαφορετική αφετηρία
και είναι λογικό γιατί εσύ έχεις κομματικό ιδεολογικό παρελθόν ενώ εγώ όχι.
εσύ ακολουθούσες ένα κόμμα ενώ εγώ πάντα συχαινόμουνα τους κομματικούς σχηματισμούς, τις κομματικές φανφάρες, τις προσωπολατρειες και τις ταμπέλες για τους απέναντι.

για μένα λοιπόν το 4% σε έναν άνθρωπο που το παρελθόν του δεν δικαιολογεί τέτοιες βαρύγδουπες δηλώσεις είναι άλλη μια μπούρδα (δεν βρίσκω άλλη λέξη)

όσο για την απόλυτη θέση....έχω να σου πω πως εγώ είμαι πετεινός

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
σαφώς και έχιες δίκιο...
το 2009 είχες 12% ανεργία και τώρα έχεις 30φεύγα
το 2009 είχες μεγαλύτερο ΑΕΠ
το 2009 είχες ακόμα 500 χιλιαρικα επιστήμονες (που τώρα έχουν μεταναστεύσει) να δουλεύουν ενταύθα και να πληρώνουν φόρους εισφορές κλπ
το 2009 είχε αγορά που κατανάλωνε ενω τώρα βγαίνουν στα ραδιοφωνα λιανικοί και λένε ότι δεν την παλεύουν αλλο απ την αναδουλεία.

σαφως και έχεις δίκιο.
αλλωστε εάν γυρίσεις το κεφάλι σου τώρα και πάς πίσω στο 2009 η κατάσταση τω΄ρα είναι απειρως καλύτερη και αρα σαφώς διαχειρίσιμη ενώ τότε δεν ήταν.....

είχες 12% ανεργία και 15% κρυμμένη σε stage και υπεράριθμους δημίσους υπάλληλους και 45αρηδες συνταξιούχους και μαιμούδες ανάπηρους ...
είχες ένα ΑΕΠ το οποίο στηριζόταν σε κατανάλωση χωρίς παραγωγή και σε δανεικά
500.000 επιστήμονες .. εδώ γελάμε ...
ααα ναι και μία αγορά που κατανάλωνε στηριζόμενη σε δανεικό εισόδημα με κάλυψη το τίποτε...

και δεν είπα μαλάκα ότι σήμερα η κατάσταση είναι καλύτερη.. το 2020 όμως μπορεί να γίνει καλύτερη.. και να έχεις μικρότερο ΑΕΠ αλλά υγιές και στηριγμένο σε παραγωγή και όχι σε κατανάλωση εισαγομένων ειδών... και να έχεις πάλι 12% ανεργία αλλά να μην έχεις και 300.000 παραπάνω δημόσιους υπαλλήλους... και να μην έχεις 150.000 45αρηδες συνταξιούχους.. και να μην έχεις την μεγαλύτερη κατά κεφαλήν φαρμακευτική δαπάνη σε όλο τον πολιτισμένο κόσμο ...

πότε είναι καλύτερα μαλάκα??? και εσύ ποιόν θα δάνειζες τότε ??

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
θα στο πω έτσι όπως είναι....
είσαι πολύ μεγαλύτερος μαλάκας απο μένα όταν έλεγες δεν παω να ψηφίσω κανέναν γιατι κανείς δε θα μου αλλάξει τη ζωή.
έτσι αφηνες ανθρώπους σαν τον πατέρα μου που είναι 70 να ψηφίζει 50 χρόνια ΔΕΞΙΑ ακόμα και εάν του εκοβε τη σύνταξη.
σαφώς και σε καμμένους εγκέφαλους δε θα υπάρξει αλλαγή.
όσο όμως εσύ πηγηαινες για μπανιο ή απείχες αντί να ψηφίσεις τη ζωή σου την ήλεγχαν καμένοι. και ιδού το αποτέλεσμα.
ενας καμμένος να θεωρείται σωτήρας απο τους καμένους.
είσδαι συνυπεύθυνος γι αυτό και μάλιστα πολύ περισσότερο επειδή απείχες απο αυτόν που ψήφισε γαπ και τώρα θέλει να τον εκτελέσει.
δεν είναι κακό να κάνεις λάθος.
κάκιστο είναι να μη θες να μάθεις απο το λάθος να κάνεις το σωστό.
σαφώς και έκανα λάθος (όχι για τον ΓΑΠ ότι είναι άριστος) αλλά ότι δε μπορεί να υπάρξει χειρότερος απο τον κωστάκη.
και τελικά το είδαμε το αποτέλεσμα.
εσύ σε τι ακριβώς έκανες το σωστό;
στο ότι αφησες τον πατέρα μου και άλλους περίπου 1 μύριο συνταξιούχους να συνεχίσουν να καταστρέφουν τη ζωή σου;
εύγε
το κατάφερες.
για μπόνους κατέστρεψαν και τη ζωή των παιδιών σου.
ρε αρχιμαλάκα
πότε είπα εγώ πως δεν ψηφίζω;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ή πως δεν θα πάω να ψηφίσω;

γιατί λες πως λέω πράγματα που δεν έχω πει ποτέ;

είναι άλλο να λες πως κανείς από αυτούς τους πούστηδες του συστήματος δεν αξίζει την ψήφο μου και πως θέλουνε όλοι τους κρέμασμα και άλλο να λες πως δεν ψηφίζω.
Απλά δεν θα ψηφίσω αυτούς.
και δεν θεωρώ τις εκλογές λύση αυτή τη στιγμή. Γιατί θα βγουν οι ίδιοι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom