Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
αμα λέμε απο αντιληψη σκίζεις σκίζεις λεμε....

Μπορεί η ΝΔ να προηγείται στην μέτρηση της Public Issue για την Καθημερινή της Κυριακής με 12 μονάδες από την Δημοκρατική Αριστερά του Φώτη Κουβέλη, ωστόσο στην πρώτη δημοσκόπηση οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» του Π. Καμμένου συγκεντρώνουν 4%. Ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στην 3η θέση με 12% ενώ το ΠΑΣΟΚ από το 8% ανέβηκε στο 11% και βρίσκεται στην 4η θέση μαζί με το ΚΚΕ. Σε μία ακόμα δημοσκόπηση η Χρυσή Αυγή δημοσκοπικά μπαίνει στην βουλή με ποσοστό 3,5%

Το 87% των ερωτηθέντων δηλώνει δυσαρεστημένο από τη λειτουργία της κυβέρνησης, με μόλις 12% να εκφράζει την ικανοποίησή του.
οκ
αλλά άμα πει κανείς στον άνεργο να πάει στο υπουργικό να του δώσουνε θεσούλα θα τρέξει
η νοοτροπία δεν αλλάζει
δυσαρεστημένος ή όχι, εκεί που φτύνει τώρα και μουτζώνει θα τρέξει να γλείψει

εξακολουθείς να μου λες άσχετα
πάρε τα χάπια σου

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
αυτο που σιχαινομε περισσοτερο ειναι η περιφημη συνεργασια πασοκ νδ.
Πως ρε πουστη μου ανθρωποι που χρονια τωρα δεν μιλαγαν σχεδον ο ενας στον αλλο θα κοιταχτουν στα ματια και δεν θα πιστευουν οτι τους κοροιδεψαν?
Μετα τον καλικρατη που ενωσε χωρια ηρθε η ωρα της "συγκυβερνησης" να ενωσει και τα αντιπαλα καφενεια....

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
αυτο που σιχαινομε περισσοτερο ειναι η περιφημη συνεργασια πασοκ νδ.
Πως ρε πουστη μου ανθρωποι που χρονια τωρα δεν μιλαγαν σχεδον ο ενας στον αλλο θα κοιταχτουν στα ματια και δεν θα πιστευουν οτι τους κοροιδεψαν?
Μετα τον καλικρατη που ενωσε χωρια ηρθε η ωρα της "συγκυβερνησης" να ενωσει και τα αντιπαλα καφενεια....
ποιος σου είπε πως δεν μιλούσανε μεταξύ τους;
επειδή οι μαλάκες που πάνε και κουνάνε σημαιάκια νομίζουνε έτσι, έτσι νομίζεις κι εσύ;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
έχει ακούσει κανείς ποτέ κανέναν νέο πρωθυπουργό να ξεκινάει λέγοντας πως η χώρα είναι σε φάση ανάπτυξης; Πώς η χώρα δεν είναι σε "κρίσιμη" ώρα;

μιλάμε στανταράκια
κασετούλες

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
ποιος σου είπε πως δεν μιλούσανε μεταξύ τους;
επειδή οι μαλάκες που πάνε και κουνάνε σημαιάκια νομίζουνε έτσι, έτσι νομίζεις κι εσύ;
δεν μιλησα για τα βουλευτακια για πολιτες μιλησα και ειδικα σε χωρια ηταν χωρισμενοι σε "στρατοπεδα" ...
αμεσως να διορθωσεις :grin:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
δεν μιλησα για τα βουλευτακια για πολιτες μιλησα και ειδικα σε χωρια ηταν χωρισμενοι σε "στρατοπεδα" ...
αμεσως να διορθωσεις :grin:
στα χωριά εξακολουθούν να νομίζουνε πως οι εκλογές είναι σαν ποδοσφαιρικό αγώνα. Σημασία έχει ποιος θα νικήσει και όχι τι θα κάνει.

ξεκόλλα
ο Έλληνας είναι απλά μαλάκας. Δεν είναι τόσο δύσκολο να το κατανοήσει κανείς

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
έχει ακούσει κανείς ποτέ κανέναν νέο πρωθυπουργό να ξεκινάει λέγοντας πως η χώρα είναι σε φάση ανάπτυξης; Πώς η χώρα δεν είναι σε "κρίσιμη" ώρα;

μιλάμε στανταράκια
κασετούλες
σωστοςςςς.Πολυ θα εκτιμουσα καποιον πολιτικο που δεν θα μας ελεγε ποσο δυσκολα ειναι τα πραγματα(λες και δεν το εχουμε καταλαβει) αλλα ποσο γρηγορα και με ποιον τροπο θα παμε μπροστα...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
α,
μπορείς να είσαι τόσο μαλάκας;

αφού υπήρχε αυτή η λύση (όπως διατείνεσαι) γιατί δεν εφαρμόστηκε απ το 2009;
β,
ναι μπορείς.
ας πούμε σε τοποθετώ σε μια τράπεζα τραπεζίτη......
έρχεται ο Χ και σου λέει έχω μια καλή δουλεία σε εταιρεία που φέτος είχε κέρδη και εγώ είχα αριστη αξιολόγηση.
βγάζω 100000 και σου χρωστάω 120000 μπορείς να μου κάνεις μια διευκόλυνση για τα επόμενα 4 χρόνια;
έρχεται ο Ψ και σου λεει είμαι άνεργος με απέλυσαν απ την εταιρεία μου γιατι ήμουν ενεργό μέλςο του ΠΑΜΕ και είχα μέτρια αξιολόγηση. τώρα έχω το επίδομα ανεργίας βγάζω 30000 με κάποια ενοίκια το χρόνο και σου χρωστάω 45000. μπορείς να μου κάνεις μια ρύθμιση για τα επόμενα 8 χρόνια;
και ΝΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙΣ ΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΣΤΟΝ Ψ, θα του πεις να πουλήσει αυτά που νοικιάζει ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ Χ.

αααααααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχαχαχαχαχαχααααααα

πολύ απλά μαλακάκο γιατί το 2009  είμασταν (και είμαστε ακόμη) στην θέη του ανέργου με δζανεικό εισόδημα και χωρίς καμμιά ελπίδα να αποκτήσουμε δικο μας...

αμα με το καλό όμως κάνουμε μια μετεκπαίδευση (ακα διαρθρωτικές αλλαγές, ακα απελευθέρωση επαγγελμάτων, αλλαγή φορολογικού συστήματος, απλοποίηση νομοθεσίας, μείωση γραφειοκρατίας, εξορθλογισμό δαπανών) τότε μπορεί να είμαστε υποψήφιοι για θέση σε πολυεθνική (βλέπε επενδύσεις, υγιες εισόδημα και όχι δανεικό) και τότε να είμαστε στην θέση του πρώτου...

για την ώρα μαλακάκο στην θέση του ανέργου ΠΑΜΕτζή είμαστε εδώ και αρκετά (εως πολλά χρόνια) που συντηρείται με το επίδομα ανεργίας (αναγκάζοντας άλλους να δανείζονται γιαυτόν) και δανεικά και αγύριστα μαλακάκο μου...

:birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
συγγνωμη που σου δινω την εντυπωση κολλημενου,θα προσπαθησω...
εξυπνακηδες
μην με βρίζεις
έχω δηλώσει ευθαρσώς πως είμαι μαλάκας, χαζός, άσχημος, αμόρφωτος και μπατήρης
μην χαλάς την εικόνα μου

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
μην με βρίζεις
μην χαλάς την εικόνα μου
Eσυ το εχεις δηλωσει τουλαχιστον.
Το αλλο 80 τις εκατο που γραφει, ακομα κανει την παπια.  :P

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
μην με βρίζεις
μην χαλάς την εικόνα μου
ασε ρε την ειρωνεια.μια χαρα εισαι μια χαρα τα λες αλλα νομιζω οτι ποτε στην ζωη σου δεν εχεις πει "σορυ ειχα λαθος αποψη"...
ο αρχηγος του καφενειου.
Οι αποψεις σου εμενα τουλαχιστον με βρισκουν συμφωνο κατα 90% και μπορω να πω οτι σε μερικα θεματα με εκανες να σκεφτω και να αλλαξω γνωμη απλα νομιζω οτι δεν ακους τιποτα αλλο απο τον εαυτο σου.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
έχω γνώθι σ'αυτόν

μπορώ να κάνω και άλλη μια ερώτηση, επειδή είμαι χαζός;

πανηγυρίζουνε τώρα που θα βγάλουνε λέει διαγωνισμό (άρα πάμε σε κανά χρόνο και καλά τα νεότερα και αν) για την εξόρυξη πετρελαίου
εντελώς τυχαία ανάμεσα στις χώρες που ενδιαφέρονται δεν είναι η Ρωσία και το Ισραήλ

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ασε ρε την ειρωνεια.μια χαρα εισαι μια χαρα τα λες αλλα νομιζω οτι ποτε στην ζωη σου δεν εχεις πει "σορυ ειχα λαθος αποψη"...
ο αρχηγος του καφενειου.
Οι αποψεις σου εμενα τουλαχιστον με βρισκουν συμφωνο κατα 90% και μπορω να πω οτι σε μερικα θεματα με εκανες να σκεφτω και να αλλαξω γνωμη απλα νομιζω οτι δεν ακους τιποτα αλλο απο τον εαυτο σου.
με μπερδεύεις με τον περσόνα

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Το ΣΤΕ παντως εβγαλε μια αποφαση κολαφος για την ελληνικη κυβερνηση.  :zfuck:
Παλι πηγαν βιαστικα να κανουν διαταξεις.
Αφου δεν περνει το κρατος τις αποφασεις, γιατι εκτος απο τις αποφασεις δεν στελνει και το νομοσχεδιο η γερμανια να τελειωνουμε.

Ο υπουργος της Ισλανδιας παντως ακουω οτι θα βρεθει κατηγορουμενος για τους χειρισμους του.
Για εμας να το θεωρω δεδομενο οτι δεν υπαρχει τετοια πιθανοτητα ε?  :cheesy:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
οκ
αλλά άμα πει κανείς στον άνεργο να πάει στο υπουργικό να του δώσουνε θεσούλα θα τρέξει
η νοοτροπία δεν αλλάζει
δυσαρεστημένος ή όχι, εκεί που φτύνει τώρα και μουτζώνει θα τρέξει να γλείψει

εξακολουθείς να μου λες άσχετα
πάρε τα χάπια σου
σου έδωσε απαντηση καλύτερα απο μένα ο καρτακης .
νομιζα ότι έχω μονο εγώ το θλιβερό αυτό προνόμιο.
τελικα στη ζωή πάντα ανακαλύπτεις ότι υπάρχει πάντα ένας πιο μαλάκας απο σένα.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
τελικά πότε θα αλλάξει ο νόμος περί ευθύνης υπουργών;

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
έχω γνώθι σ'αυτόν

μπορώ να κάνω και άλλη μια ερώτηση, επειδή είμαι χαζός;

πανηγυρίζουνε τώρα που θα βγάλουνε λέει διαγωνισμό (άρα πάμε σε κανά χρόνο και καλά τα νεότερα και αν) για την εξόρυξη πετρελαίου
εντελώς τυχαία ανάμεσα στις χώρες που ενδιαφέρονται δεν είναι η Ρωσία και το Ισραήλ
Σε ενα χρονο εξορυξη?
Πηγη για αυτο εχεις?  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom