ρε μάγκα μην εκτίθεσαι.
αυτοί που διαβάζουν καταλαβαίνουν τι λεω και τι λες και ποιός λεει παπαριές.
τώρα εσύ το παίζεις μόγλης και απορρίπτεις κάθε κοινωνική δομή προσαθώντας να κοινωνικοποιηθεις.
ούτε ο ταρζάν δεν το κανε αυτό. ο ταρζαν ενετάχθη στην κοινωνία των ζωων. εσύ δε θες να ενταχθείς πουθενά.
είσαι σε αδιέξοδο που απλά καταστρέφει την κοινωνική σου ύπαρξη.
δεν είναι τα κόμματα το πρόβλημα. αυτοί που τα ελεγχουν είναι.
τώρα επι του πρακτέου....
εσύ λες δεν εχει αλλάξει τίποτα όταν πριν 15 χρόνια στη βουλή είχες 3,5!!!!! κόμματα και τώρα έχεις β'ασει δημοσκοπήσεων 9!!!!!!!!!!!
σαφώς και έχιες πρόβλημα αντίληψης. το ενδεχομένως δικαιολογημένο μίσος σου δεν προτείνει λύσεις. λύση δεν είναι να μην υπάρχουν κόμματα γιατί τότε δε θα υπάρχει και δημοκρατία.
ωραία λύση προτείνεις.
εγώ πάλι λέω απλά τα πράγματα
δεν κάνω κωλοτούμπες διαρκώς
πριν από 2,5 χρόνια σου έλεγα πως είσαι μαλάκας (κι όλοι οι άλλοι ) που έλεγες για τον ΓΑΠ πως είναι φωστήρας.
έλεγα του Παλέρμου πως είναι μαλάκας που μας πρήζει τα αρχίδια για τη ΝΔ
οι μεν με έλεγαν Πασόκο, οι δε νεοδημοκράτη και οι τρίτοι αριστερό
τώρα ξαφνικά για σένα είμαι αναρχικός.
από ταμπέλες δόξα τω θεώ.
αλλά να αποδεχτεί κανείς αυτό που λέω πως όλα τα μουνόσκυλα είναι ίδια, με τίποτα.
μου λες για 9 κόμματα.
εκ των οποίων τα 5 έχουνε βγει από τα άλλα 4
τρομερή αλλαγή
δεν το συζητάω
Δεν μου είπες ποια τελικά είναι η διαφορά μεταξύ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Ποια η διαφορά μεταξύ ΝΔ και ΛΑΟΣ. Ποια η διαφορά μεταξύ Συριζα και Κουβέλη. Μεταξύ Μπακογιάννη και ΝΔ.
ποιες γαμημένες διαφορές μεταξύ των κομμάτων;
Ο ΠΟΛΑΝ έγινε πρόδρος της ΝΔ. ο Σημίτης που ήτανε ο ανταρσίας στο ΠΑΣΟΚ έγινε πρωθυπουργός με το ΠΑΣΟΚ. Ο Βενιζέλος που την έλεγε στον ΓΑΠ έγινε ο διάδοχός σου με τις ίδιες ενέργειες
ναι, οκ...
εγώ είμαι ο λάθος
ΕΧΩ ΡΩΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ
Ποιον να ψηφίσουμε ρε μαλάκες; εσείς που θεωρείτε τις εκλογές τη λύση.
ΜΙΑ απάντηση ΔΕΝ έχω πάρει.
Ό,τι σας λέω το βγάζετε σκάρτο. οκ. Δεν έχω πρόβλημα. Μόνο που δεν ακούω τελικά καμία πρόταση.
Πες μου εσύ ρε φωστήρα που τα πάντα κρίνεις. Πες μου τι να ψηφίσουμε στις επερχόμενες εκλογές και γιατί.
Δηλαδή πόσο πιο ανοιχτά μπορεί να μιλήσει κάποιος.
Αντί να κρίνεις διαρκώς, πες μας τι προτείνεις επιτέλους.