axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Oι χρυσές λίρες
![Έτσι! :thumbsup: :thumbsup:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/thumbsup.gif)
Oι χρυσές λίρες
Αποκλειεται !!![]()
![]()
εκτος αν ο μπαμπας η ο πεθερος εφτιαξαν κατι για να λενε οτι ο κανακαρης τους ειναι διευθυνων συμβουλος!!
![]()
![]()
αναλόγως πού την έχεις ;)Ερώτηση κρίσεως.
Ποια θεωρείται καλή καβάτζα σήμερις??
εγω νομιζα το αιπαντ4......
Oι χρυσές λίρες
δεν ξέρουμε...Πόσες??
αναλόγως πού την έχεις ;)
δεν ξέρουμε...
ρε γατε η γνωση ειναι χρημα, δεν θα πηγαινανε για μονιμα γιατι εισαι στενομυαλος? (ναι πρεπει να τους φορολογω σαν χωρα σωστα και δικαια),θα πουλαγανε τεχνογνωσια και θα συνεχιζανε να εξελισοντουσαν σαν επιστημονες με αποτελεσμα να μενανε μεσα στην αγορα (το λονδινο ειναι σε λιγους μηνες) αλλα που το dna του ελληνα ειναι "μια ζαρια να πιασω την καλη" που εγινε το 2004.ωραια......και πες οτι πανε οι ελληνες πολιτικοι μηχανικοι στην κινα και οι ελληνες γιατροι στην αγγλια και στην γερμανια που δεν εχει.....εσενα που μενεις πισω σε τι θα σε βοηθησει αυτο;θα σου στειλουν εμβασμα;ή θα τους φορολογεις ;![]()
καλο ειναι που η χωρα μας εχει δυνατο επιστημονικο δυναμικο αλλα χωρις υποδομες το καθε δυναμικο ειναι αχρηστο και ή θα σου φυγει ή θα φθαρει απο το να καθεται απραγο και ανεργο.....
Πόσες??
τι θες να πειςΆλλο ρώτησα.
Ούτε που, ούτε σε τι την έχεις.
Πόσα??
ναι ρε μαν....θα παει ο νεος γιατρος που εδω παιρνει ενα χιλιαρικο τον μηνα στην αγγλια που θα παιρνει τρια χιλιαρικα ,με μια βδομαδα αδεια καθε πεντε βδομαδες εργασιας και μετα θα γυρισει πισω στο μπουρδελο σου......αλλον καημο δεν ειχε.......οσο γυρισαν οι πετυχημενοι εστιατορες της γερμανιας....κανα μηνακι το καλοκαιρι στο χωριο και αν.....ρε γατε η γνωση ειναι χρημα, δεν θα πηγαινανε για μονιμα γιατι εισαι στενομυαλος?
Αυτα δεν τα λεμε φορα παρτιδα .....Καμιά 1000 δεν ειναι άσχημα.
Φυσικά, δεν εισαι Ωνάσης αλλά αν τις παίξεις καλά όταν βαρέσουμε κανόνι, θα ειναι καλή καβάτζουλα
τι θες να πεις
ρωτάς εσύ και απαντάμε με ερώτηση
τι πιο λογικό βρε συ...
εδώ ο κάθε αγράμματος εχει αποψη πλέον στο ιντερνετ. τι να λέμε τώρα.....
παλιά τρώγατε καρπαζές όξω... τώρα το παίζετε ιστορία και ειρωνεία σε σάιτ για πουτάνες.
![]()
Αχαχαχαχαχαχα ετσι ειναι ..................εχεις απολυτο δικιο!![]()
![]()
Εσυ δεν τρως καρπαζιες εξω, αλλα κλωτσιες λεμε γιατι δεν υπαρχει σοβαρη ιδιωτικη εταιρια που να σε προσλαβη. Μονο μπαμπας/πεθερος για τον κανακαρη τους.![]()
ρε βλακεντιε.....πρεπει να διαβαζεις και λιγο αναμεσα στις εξεταστικες....για να γινεις καλος μηχανικος να πας στην κινα και συ......αστον περσονα....αυτος το πηρε το πτυχιο του.....Γιατί ,υπάρχει ,μη σοβαρή εταιρεία ,που θα προσλάβει
τον σώγαμπρο ?![]()
Εχουν πλέον απαγορεύσει στους υπαλλήλους να σερφαρουν στο ιντερνετ την ώρα της δουλειάς .
ρε συ σε αυτο που λες συμφωνω 100% αλλα το γαμημενο δεν μπορουμε να το αλλαξουμε? ρε συ εχω πελατες ξενους που κατα κανονα μενουν ευχαριστημενοι με την δουλεια μου (μας) και ντρεπομε οταν στο μυαλο τους εχει κολληση ελληνας=ψευτης,τεμπελης,λαμογιο δεν ειμαι ετσι και πολλοι συμπατριωτες μου δεν ειναι ετσι γιατι να ειμαστε στο στυλ "θα γυρισει πισω στο μπουρδελο σου" και να ειμαστε τοσο μα τοσο εξοικιωμενοι με αυτο που να θεωρειτε φυσικο?γιατι μια χωρα που πραγματικα την εχει ευλογηση ο θεος να με εχουν πειση οτι δεν παραγει τιποτα? εχω προσφορα για δουλεια σε ισπανια και σε ρωσια να φυγω ρε?ναι ρε μαν....θα παει ο νεος γιατρος που εδω παιρνει ενα χιλιαρικο τον μηνα στην αγγλια που θα παιρνει τρια χιλιαρικα ,με μια βδομαδα αδεια καθε πεντε βδομαδες εργασιας και μετα θα γυρισει πισω στο μπουρδελο σου......αλλον καημο δεν ειχε.......οσο γυρισαν οι πετυχημενοι εστιατορες της γερμανιας....κανα μηνακι το καλοκαιρι στο χωριο και αν.....
να φυγεις.....'γιατι μια χωρα που πραγματικα την εχει ευλογηση ο θεος να με εχουν πειση οτι δεν παραγει τιποτα? εχω προσφορα για δουλεια σε ισπανια και σε ρωσια να φυγω ρε?
Ερώτηση κρίσεως.
Ποια θεωρείται καλή καβάτζα σήμερις??