Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.369
Πόντοι
1.686
ναι ο ζουγα ειναι το ειδωλο μου :rockon:

ZOUGANELHS.jpg

Παλιά ήταν εμφανίσιμος .

Επισκέπτης
Να πα να γαμηθούν οι θυρίδες, η φάρμα φυλάσσεται με μπερέτες  >:(

Ναι ρε φίλε.
Άμα θες να μεταφέρεις κανα δυο κιλά σκόρδα για ν'αγοράσεις ένα φλατάκι στους Αμπελόκηποι, πως θα το κάνεις χωρίς σεκιουριτάδες??

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Γεωγραφικά - όχι και πολύ πλεον

Κλιματολογικά - μπα δε νομίζω

Φυσικό περιβάλλον - κατεστραμμένο

Προσωπική μου άποψη ειναι ότι μόνο όταν καταλάβουμε οτι δεν ημαστε κάτι σπεσιαλ, ευλογημένο αλλα όπως όλοι οι άλλοι θα παμε μπροστά. Κανεις δε μας χρωστάει, πρέπει να αποδείξουμε πράγματα και να αλλάξουμε συμπεριφορά.
ξερω γω τωρα...
Γεωγραφικά,3 ηπειροι γυρω γυρω.Κοιτασματα πετρελαιου γυρω γυρω εκτος απο εδω,νησια (κρητη) σαν αεροπλανοφορα,η υποδοχη της ασιας και της μεσης ανατολης....
Κλιματολογικά,Το κλίμα της Ελλάδας είναι τυπικά μεσογειακό: ήπιοι και υγροί χειμώνες, σχετικά θερμά και ξηρά καλοκαίρια και, γενικά, μακρές περίοδοι ηλιοφάνειας κατά την μεγαλύτερη διάρκεια του έτους. Ευνοει της καλιεργιες κανει καλο στην ανθρωπινη ψυχολογια....
Φυσικό περιβάλλον,χιλιαδες νησια με ΑΚΟΜΑ καθαρες θαλλασες την ωρα που μπορεις να κανεις σκι στην αραχωβα μπορεις να κανεις θαλλασιο σκι στην Κρητη.
Δεν ειμαι  μανιακος ελλαδολαγνος!!! αλλα ρε μαγκα ασχημα ειναι εδω?δλδ γερμανια,αγγλια,σουηδια καλυτερα που αυτοκτονουν κατα ριπας λογω ελειψης ηλιου?

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Ναι ρε φίλε.
Άμα θες να μεταφέρεις κανα δυο κιλά σκόρδα για ν'αγοράσεις ένα φλατάκι στους Αμπελόκηποι, πως θα το κάνεις χωρίς σεκιουριτάδες??

Άτοπο το ερώτημα. Σιγά να μη δώσω 2 κιλα σκόρδα για διαμέρισμα στους Αμπελόκηποι.

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ναι ρε φίλε.

να αγορασεις???στους αμπελοκηπους???...πετας απλα τον καβαντζοπουστα οξω  :sunglasses:  :2funny: :2funny: :2funny:

RPM

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
ξερω γω τωρα...
Γεωγραφικά,3 ηπειροι γυρω γυρω.Κοιτασματα πετρελαιου γυρω γυρω εκτος απο εδω,νησια (κρητη) σαν αεροπλανοφορα,η υποδοχη της ασιας και της μεσης ανατολης....
Κλιματολογικά,Το κλίμα της Ελλάδας είναι τυπικά μεσογειακό: ήπιοι και υγροί χειμώνες, σχετικά θερμά και ξηρά καλοκαίρια και, γενικά, μακρές περίοδοι ηλιοφάνειας κατά την μεγαλύτερη διάρκεια του έτους. Ευνοει της καλιεργιες κανει καλο στην ανθρωπινη ψυχολογια....
Φυσικό περιβάλλον,χιλιαδες νησια με ΑΚΟΜΑ καθαρες θαλλασες την ωρα που μπορεις να κανεις σκι στην αραχωβα μπορεις να κανεις θαλλασιο σκι στην Κρητη.
Δεν ειμαι  μανιακος ελλαδολαγνος!!! αλλα ρε μαγκα ασχημα ειναι εδω?δλδ γερμανια,αγγλια,σουηδια καλυτερα που αυτοκτονουν κατα ριπας λογω ελειψης ηλιου?

Δε θέλω να σε πείσω για κάτι, έχεις την άποψή σου έχω τη δική μου.

Παλαιότερα υπήρχε το μεσογειακό κλίμα. Εδω και χρόνια όμως αυτό έχει αλλάξει και το κλίμα έχει γίνει περισσοτερο αιγυπτιακό, με την αθήνα να ειναι πλέον καϊρο. Τα 40άρια το καλοκαίρι δεν υποφέρονται. Σημαντικές καταστροφές στα δάση τα οποία ... χτίστηκαν. Λαθραίο κυνήγι, αδιαφορά για τα σκουπίδια με μόλυνση του υπεδάφους. Καμμια απολύτως πρόνοια/ φροντιδα για τους υδάτινους πόρους. Για πήγαινε Σλοβενία να κάψεις δάσος. Πήγαινε Αυστρία και χτίσε όπου σου γουστάρει (η μάλλον προσπάθησε να το κανεις, δε θα προλάβεις να βγαλεις κιχ). Σορυ αλλά η ελλάδα δεν έχει πλεον περιβάλλον, εχει καταστραφεί. Και αυτό επηρρεάζει το κλίμα το οποιο δεν ειναι πια μεσογειακό. Σκι στην αράχωβα και θαλάσσιο σκι στην κρητη μοιάζουν απο μπροσουρα του εοτ. Αλλά δεν ειναι έτσι. Και το ξέρεις.

οσο για τη γεωγραφική περιοχή, σίγουρα ειναι σε καλό μέρος αλλά δεν ειναι κάτι μοναδικό. Δες το χάρτη καλά.

Εν πασει περιπτώσει, το θέμα ειναι άλλο. Απλά η ελλάδα του 70 και του 80 δεν υπάρχει πια.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166

Παλαιότερα υπήρχε το μεσογειακό κλίμα. Εδω και χρόνια όμως αυτό έχει αλλάξει και το κλίμα έχει γίνει περισσοτερο αιγυπτιακό, με την αθήνα να ειναι πλέον καϊρο. Τα 40άρια το καλοκαίρι δεν υποφέρονται. Σημαντικές καταστροφές στα δάση τα οποία ... χτίστηκαν. Λαθραίο κυνήγι, αδιαφορά για τα σκουπίδια με μόλυνση του υπεδάφους. Καμμια απολύτως πρόνοια/ φροντιδα για τους υδάτινους πόρους. Για πήγαινε Σλοβενία να κάψεις δάσος. Πήγαινε Αυστρία και χτίσε όπου σου γουστάρει (η μάλλον προσπάθησε να το κανεις, δε θα προλάβεις να βγαλεις κιχ). Σορυ αλλά η ελλάδα δεν έχει πλεον περιβάλλον, εχει καταστραφεί. Και αυτό επηρρεάζει το κλίμα το οποιο δεν ειναι πια μεσογειακό. Σκι στην αράχωβα και θαλάσσιο σκι στην κρητη μοιάζουν απο μπροσουρα του εοτ. Αλλά δεν ειναι έτσι. Και το ξέρεις.

οσο για τη γεωγραφική περιοχή, σίγουρα ειναι σε καλό μέρος αλλά δεν ειναι κάτι μοναδικό. Δες το χάρτη καλά.

Εν πασει περιπτώσει, το θέμα ειναι άλλο. Απλά η ελλάδα του 70 και του 80 δεν υπάρχει πια.
και εγω ρε συ δεν θελω να πεισω κανενα ουτε να πειστω και εγω, συζηταμε και αλλαζουμε αποψεις μπας και βρουμε καμια ακρη.
για το περιβαλον που λες εχεις δικιο δεν ειπα οτι ειναι τελειο,μαλλον ειπα αλλα αν ειχε αυστριακους,σλοβενους για  κατοικους.
Να σου πω αλλοιως να καταλαβεις τι εννοω...φαντασου τι θα εδιναν οι Γερμανοι πχ να ηταν η γερμανια στην θεση της ελλαδας.
Πρωτη πορτα σε ασια αφρικη,κλιμα να μπορουν να παραγουν απο μπανανες μεχρι ...ξερω γω βελανιδια και εκει που θα ειχαν το γραφειο -πολυεθνικη- τους να μπορουσαν να κανουν μπανιο...

"Σκι στην αράχωβα και θαλάσσιο σκι στην κρητη μοιάζουν απο μπροσουρα του εοτ. Αλλά δεν ειναι έτσι. Και το ξέρεις."
ΕΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ...ΚΟΙΤΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΕΡΑ     
          ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΣ ΛΙΓΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
RPM τα τρελά σαραντάρια τα καλοκαίρια πάντα τα χτυπούσε .

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Και δεν έχεις λεφτά να κάνεις εμφύτευση μαλλιών ?  :2funny: :2funny:

Να σε βοηθήσω ,να σου κάνουν καλή τιμή στην DHI ?  :2funny:

Η σε εχει συνεπάρει το τραγούδι ,"ασε πια τον μακρυμάλλη

για χατήρι φαλακρού " ?

Καλός ο κότζακ ,αλλά μπορείς να αλλάξεις και λίγο στυλακι

Τζιελάκο !

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ο γλίτσας πειάνει γιατί δεν εχει λεφτά για τρίχες και ο περσόνας γιατί δεν εχει λεφτά για πουτανες.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866

Παλαιότερα υπήρχε το μεσογειακό κλίμα. Εδω και χρόνια όμως αυτό έχει αλλάξει και το κλίμα έχει γίνει περισσοτερο αιγυπτιακό, με την αθήνα να ειναι πλέον καϊρο. Τα 40άρια το καλοκαίρι δεν υποφέρονται.

στην Κύπρο να δεις που χτυπαει κάθε χρόνο 45άρια για κάνα 2 μηνες και συνωστίζονται ρώσσοι και εγγλέζοι....
όπως δεν αντέχεται το κλίμα σου για ενα μήνες έτσι δεν αντέχεται το ψωλόκρυο για 6 μήνες σε γερμανία ρωσσία.

αλήθεια έχεις ζήσει ποτέ στην γερμανία 2-3 εβδομάδες με θερμοκρασία να μην ανεβαίνει ποτέ πανω απο 0;

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
πρόχειρα για το κλίμα.
εμείς οι αθηναίοι έχουμε το ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΛΙΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.
ελάχιστη υγρασία ξηρό κλίμα αέρηδες που καθαρίζουν ατμόσφαιρα.... (αλλο εάν διαλύσαμε την πολη μας).

ας πούμε έχοντας ζήσει για μεγάλα διαστήματα ανω του μήνα απο μαρόκο μέχρι γερμανια, απο αγγλία μεχρι κύπρο, απο αμερική μεχρι ιορδανία, απο ρουμανία μέχρι βουλγαρία, απο γαλλία μεχρι ελβετία έχω καταλήξει ότι
ΣΑΝ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ  ΠΟΥ ΘΕ ΝΑ.

ολα τ αλλα είναι για να περνα η ώρα..
ας πούμε.... όλα καλά και άγια στο χαλουμόνησο αλλά τόσα χρόνια αυτό το γαμώκλιμα ΔΕΝ Σ Υ Ν Η Θ Ι Ζ Ε Τ Α Ι με Τ Ι Π Ο Τ Α.
το ίδιο και στο πουστόνησο.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
πρόχειρα για το κλίμα.
εμείς οι αθηναίοι έχουμε το ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΛΙΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.
ελάχιστη υγρασία ξηρό κλίμα αέρηδες που καθαρίζουν ατμόσφαιρα.... (αλλο εάν διαλύσαμε την πολη μας).

ας πούμε έχοντας ζήσει για μεγάλα διαστήματα ανω του μήνα απο μαρόκο μέχρι γερμανια, απο αγγλία μεχρι κύπρο, απο αμερική μεχρι ιορδανία, απο ρουμανία μέχρι βουλγαρία, απο γαλλία μεχρι ελβετία έχω καταλήξει ότι
ΣΑΝ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ   ΠΟΥ ΘΕ ΝΑ.

ολα τ αλλα είναι για να περνα η ώρα..
ας πούμε.... όλα καλά και άγια στο χαλουμόνησο αλλά τόσα χρόνια αυτό το γαμώκλιμα ΔΕΝ Σ Υ Ν Η Θ Ι Ζ Ε Τ Α Ι με Τ Ι Π Ο Τ Α.
το ίδιο και στο πουστόνησο.

Έλα ρε?  :o Που είχε καλύτερα πουτανάκια ρε αδερφέ? Μαρόκο έχω ακούσει έχει καλό πράμα  :tits: Ο μπερλουσκόνι κάτι ήξερε.

Έσπρωξες κανα μελαψο καβλάκι δικέ μου?  :knockinb:  :pipa1:  :grin:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Απόλυτη καύλα. Ξέρεις πως αναπνέουν τα turbo σε αυτές τις θερμοκρασίες?

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ναι εχουμε σπάσει και εάνν κλέμαν που βάλαμε μεγαλύτερο και λέγαμε... μα καλά πετάει το μπουρδέλο το μερσεντικό το κομπρεσσόρι.... τα 0,7 είχα γίνει 0.9........για πολλές ώρες......

τεσπα γιώργη εσύ ξέρω ότι καταλαβαίνεις και νομιζω ότι συμμερίζεσαι την αποψή μου.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
ρε μαλακιστήρια αφήστε την πούτσα σας ήσυχη και ακούστε στην ΝΕΤ την Κστρίτση τώρα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom