skaska
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2009
- Like
- 11
- Πόντοι
- 66
Ήδη παίζει αυτό το σενάριο..
Μέχρι εκεί θα καταλάβουν ότι δεν τους παίρνει.
Ήδη παίζει αυτό το σενάριο..
η ρακι τι χρειαζεται για να φτιαχτει? απαραιτητο για το εμπορικο ισοζυγιο της φαρμας ;)Να πα να γαμηθούν οι θυρίδες, η φάρμα φυλάσσεται με μπερέτες >![]()
τους παιρνει φιλε...οσο κοιταει ο καθενας τη καβατζα τουΜέχρι εκεί θα καταλάβουν ότι δεν τους παίρνει.
Να πα να γαμηθούν οι θυρίδες, η φάρμα φυλάσσεται με μπερέτες >![]()
Χθες με απειλουσες με πρασινισμα.Παλιά ήταν εμφανίσιμος .
ξερω γω τωρα...Γεωγραφικά - όχι και πολύ πλεον
Κλιματολογικά - μπα δε νομίζω
Φυσικό περιβάλλον - κατεστραμμένο
Προσωπική μου άποψη ειναι ότι μόνο όταν καταλάβουμε οτι δεν ημαστε κάτι σπεσιαλ, ευλογημένο αλλα όπως όλοι οι άλλοι θα παμε μπροστά. Κανεις δε μας χρωστάει, πρέπει να αποδείξουμε πράγματα και να αλλάξουμε συμπεριφορά.
Ναι ρε φίλε.
Άμα θες να μεταφέρεις κανα δυο κιλά σκόρδα για ν'αγοράσεις ένα φλατάκι στους Αμπελόκηποι, πως θα το κάνεις χωρίς σεκιουριτάδες??
Ναι ρε φίλε.
Άμα θες να μεταφέρεις κανα δυο κιλά σκόρδα για ν'αγοράσεις ένα φλατάκι στους Αμπελόκηποι, πως θα το κάνεις χωρίς σεκιουριτάδες??
ξερω γω τωρα...
Γεωγραφικά,3 ηπειροι γυρω γυρω.Κοιτασματα πετρελαιου γυρω γυρω εκτος απο εδω,νησια (κρητη) σαν αεροπλανοφορα,η υποδοχη της ασιας και της μεσης ανατολης....
Κλιματολογικά,Το κλίμα της Ελλάδας είναι τυπικά μεσογειακό: ήπιοι και υγροί χειμώνες, σχετικά θερμά και ξηρά καλοκαίρια και, γενικά, μακρές περίοδοι ηλιοφάνειας κατά την μεγαλύτερη διάρκεια του έτους. Ευνοει της καλιεργιες κανει καλο στην ανθρωπινη ψυχολογια....
Φυσικό περιβάλλον,χιλιαδες νησια με ΑΚΟΜΑ καθαρες θαλλασες την ωρα που μπορεις να κανεις σκι στην αραχωβα μπορεις να κανεις θαλλασιο σκι στην Κρητη.
Δεν ειμαι μανιακος ελλαδολαγνος!!! αλλα ρε μαγκα ασχημα ειναι εδω?δλδ γερμανια,αγγλια,σουηδια καλυτερα που αυτοκτονουν κατα ριπας λογω ελειψης ηλιου?
και εγω ρε συ δεν θελω να πεισω κανενα ουτε να πειστω και εγω, συζηταμε και αλλαζουμε αποψεις μπας και βρουμε καμια ακρη.Δε θέλω να σε πείσω για κάτι, έχεις την άποψή σου έχω τη δική μου.
Παλαιότερα υπήρχε το μεσογειακό κλίμα. Εδω και χρόνια όμως αυτό έχει αλλάξει και το κλίμα έχει γίνει περισσοτερο αιγυπτιακό, με την αθήνα να ειναι πλέον καϊρο. Τα 40άρια το καλοκαίρι δεν υποφέρονται. Σημαντικές καταστροφές στα δάση τα οποία ... χτίστηκαν. Λαθραίο κυνήγι, αδιαφορά για τα σκουπίδια με μόλυνση του υπεδάφους. Καμμια απολύτως πρόνοια/ φροντιδα για τους υδάτινους πόρους. Για πήγαινε Σλοβενία να κάψεις δάσος. Πήγαινε Αυστρία και χτίσε όπου σου γουστάρει (η μάλλον προσπάθησε να το κανεις, δε θα προλάβεις να βγαλεις κιχ). Σορυ αλλά η ελλάδα δεν έχει πλεον περιβάλλον, εχει καταστραφεί. Και αυτό επηρρεάζει το κλίμα το οποιο δεν ειναι πια μεσογειακό. Σκι στην αράχωβα και θαλάσσιο σκι στην κρητη μοιάζουν απο μπροσουρα του εοτ. Αλλά δεν ειναι έτσι. Και το ξέρεις.
οσο για τη γεωγραφική περιοχή, σίγουρα ειναι σε καλό μέρος αλλά δεν ειναι κάτι μοναδικό. Δες το χάρτη καλά.
Εν πασει περιπτώσει, το θέμα ειναι άλλο. Απλά η ελλάδα του 70 και του 80 δεν υπάρχει πια.
Και δεν έχεις λεφτά να κάνεις εμφύτευση μαλλιών ?![]()
Να σε βοηθήσω ,να σου κάνουν καλή τιμή στην DHI ?
Η σε εχει συνεπάρει το τραγούδι ,"ασε πια τον μακρυμάλλη
για χατήρι φαλακρού " ?
Καλός ο κότζακ ,αλλά μπορείς να αλλάξεις και λίγο στυλακι
Τζιελάκο !
Δε θέλω να σε πείσω για κάτι, έχεις την άποψή σου έχω τη δική μου.
Παλαιότερα υπήρχε το μεσογειακό κλίμα. Εδω και χρόνια όμως αυτό έχει αλλάξει και το κλίμα έχει γίνει περισσοτερο αιγυπτιακό, με την αθήνα να ειναι πλέον καϊρο. Τα 40άρια το καλοκαίρι δεν υποφέρονται.
Απόλυτη καύλα. Ξέρεις πως αναπνέουν τα turbo σε αυτές τις θερμοκρασίες?αλήθεια έχεις ζήσει ποτέ στην γερμανία 2-3 εβδομάδες με θερμοκρασία να μην ανεβαίνει ποτέ πανω απο 0;
![]()
![]()
![]()
![]()
ο γλίτσας πειάνει γιατί δεν εχει λεφτά για τρίχες και ο περσόνας γιατί δεν εχει λεφτά για πουτανες.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
πρόχειρα για το κλίμα.
εμείς οι αθηναίοι έχουμε το ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΛΙΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.
ελάχιστη υγρασία ξηρό κλίμα αέρηδες που καθαρίζουν ατμόσφαιρα.... (αλλο εάν διαλύσαμε την πολη μας).
ας πούμε έχοντας ζήσει για μεγάλα διαστήματα ανω του μήνα απο μαρόκο μέχρι γερμανια, απο αγγλία μεχρι κύπρο, απο αμερική μεχρι ιορδανία, απο ρουμανία μέχρι βουλγαρία, απο γαλλία μεχρι ελβετία έχω καταλήξει ότι
ΣΑΝ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΠΟΥ ΘΕ ΝΑ.
ολα τ αλλα είναι για να περνα η ώρα..
ας πούμε.... όλα καλά και άγια στο χαλουμόνησο αλλά τόσα χρόνια αυτό το γαμώκλιμα ΔΕΝ Σ Υ Ν Η Θ Ι Ζ Ε Τ Α Ι με Τ Ι Π Ο Τ Α.
το ίδιο και στο πουστόνησο.
ναι εχουμε σπάσει και εάνν κλέμαν που βάλαμε μεγαλύτερο και λέγαμε... μα καλά πετάει το μπουρδέλο το μερσεντικό το κομπρεσσόρι.... τα 0,7 είχα γίνει 0.9........για πολλές ώρες......Απόλυτη καύλα. Ξέρεις πως αναπνέουν τα turbo σε αυτές τις θερμοκρασίες?
![]()
![]()
![]()
![]()