Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Έλα ρε?  :o Που είχε καλύτερα πουτανάκια ρε αδερφέ? Μαρόκο έχω ακούσει έχει καλό πράμα  :tits: Ο μπερλουσκόνι κάτι ήξερε.

Έσπρωξες κανα μελαψο καβλάκι δικέ μου?  :knockinb:  :pipa1:  :grin:
μέχρι να συνηθίσεις ότι....
το νερό ΔΕΝ ΤΟ ΑΚΟΥΜΠΑΣ ΣΤΑ ΧΕΙΛΙΑ ΣΟΥ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΛΥΝΕΙΣ ΔΟΝΤΙΑ
ότι κάνεις μπάνιο ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ
να συνηθίσεις τη διάρροια απο τα φαγητά τους
να ξερεις απο πριν ότι φαι ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΙΛΤΟΝ ΔΕΝ ΑΠΑΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΙΤΙΔΑ
να ξερεις το πρωί σεπτέμβρη μήνα να βάζεις καπέλο αλλιώς πάς τέζα για ηλίαση
οτι μόλις πέσει ο ήλιος θέλεις μπουφάν και πολλές BUG OFF κρέμες για να μη γίνεις ψωριάρης απο τα περίεργα εντομα σε μέγεθος μπάμπουρα
ότι πουπ περπατάς βρωμάει ψοφιμίλα και κατουριλα απ την πολλή υγρασία

ε μετά βρίσκεις και κανα καλο μουνι να κυκλοφορήσεις.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
μέχρι να συνηθίσεις ότι....
το νερό ΔΕΝ ΤΟ ΑΚΟΥΜΠΑΣ ΣΤΑ ΧΕΙΛΙΑ ΣΟΥ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΛΥΝΕΙΣ ΔΟΝΤΙΑ
ότι κάνεις μπάνιο ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ
να συνηθίσεις τη διάρροια απο τα φαγητά τους
να ξερεις απο πριν ότι φαι ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΙΛΤΟΝ ΔΕΝ ΑΠΑΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΙΤΙΔΑ
να ξερεις το πρωί σεπτέμβρη μήνα να βάζεις καπέλο αλλιώς πάς τέζα για ηλίαση
οτι μόλις πέσει ο ήλιος θέλεις μπουφάν και πολλές BUG OFF κρέμες για να μη γίνεις ψωριάρης απο τα περίεργα εντομα σε μέγεθος μπάμπουρα
ότι πουπ περπατάς βρωμάει ψοφιμίλα και κατουριλα απ την πολλή υγρασία

ε μετά βρίσκεις και κανα καλο μουνι να κυκλοφορήσεις.

Καζαμπλάνκα πήγες καβλέουρα?  :grin:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
τεσπα γιώργη εσύ ξέρω ότι καταλαβαίνεις και νομιζω ότι συμμερίζεσαι την αποψή μου.
Ανθυπολεμπτομέρειες τύπε.

Μέρος της παγκοσμιοποίησης είναι να μπορείς να βόσκεις σε διαφορετικά μέρη ανάλογα με την καύλα σου.  :grin:

Κατά τα λοιπά, εάν η Γερμανία είχε το κλίμα της Ελλάδας, εάν η Ελλάδα είχε το κλίμα της Γερμανίας, εάν η γιαγιά μου είχε αρχίδια ο παππούς μου θα ήταν πούστης.

Στην τελική, και που έχουμε καλό κλίμα κλπ, είδα πόσο ωραία το πουλάμε.

Τζατζίκι, σουβλάκι και καμάκι και πολύ μας είναι για προϊόν.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Ανθυπολεμπτομέρειες τύπε.

Μέρος της παγκοσμιοποίησης είναι να μπορείς να βόσκεις σε διαφορετικά μέρη ανάλογα με την καύλα σου.  :grin:

Κατά τα λοιπά, εάν η Γερμανία είχε το κλίμα της Ελλάδας, εάν η Ελλάδα είχε το κλίμα της Γερμανίας, εάν η γιαγιά μου είχε αρχίδια ο παππούς μου θα ήταν πούστης.

Στην τελική, και που έχουμε καλό κλίμα κλπ, είδα πόσο ωραία το πουλάμε.

Τζατζίκι, σουβλάκι και καμάκι και πολύ μας είναι για προϊόν.

ναι σε όλα.  :grin:

RPM

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
στην Κύπρο να δεις που χτυπαει κάθε χρόνο 45άρια για κάνα 2 μηνες και συνωστίζονται ρώσσοι και εγγλέζοι....
όπως δεν αντέχεται το κλίμα σου για ενα μήνες έτσι δεν αντέχεται το ψωλόκρυο για 6 μήνες σε γερμανία ρωσσία.

αλήθεια έχεις ζήσει ποτέ στην γερμανία 2-3 εβδομάδες με θερμοκρασία να μην ανεβαίνει ποτέ πανω απο 0;

Οχι δεν εχω ΖΗΣΕΙ πουθενά εκτός απο το χωριό μου. Ουτε Βιέννη, ούτε Βουκουρέστι, ούτε Σόφια, ούτε Μπανια Λούκα, όυτε Ζάγκρεμ, ούτε Βελιγράδι, ούτε Μιλανο, ούτε Λονδίνο, ούτε Ποντγκόριτσα, ούτε Λουξεμοβύργο, ουτε Βουδαπέστη.

Προφανώς ποτέ δεν εχω ζήσει σε μέρος που να ειχε κάτω απο το μηδέν για 2-3 εβδομάδες αυτά ειναι πρωτόγνωρα για μένα. Ουτε χτες ειδα να έχει ακόμα χιόνι στις οχθες του δούναβη. Ολα αυτά που γράφω ειναι επειδή ειμαι μαλάκας και κομπλεξικός παριστάνοντας κατι που δεν ειμαι

Τα λέμε

Υ.Γ. Κανεις δεν εχει αισθανθεί αλλαγή μετά τις φωτιές που κατεστρεψαν Πάρνηθα και Υμηττο. Μαλιστα. Ομορφα. Τα λέμε

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
αφου λοιπον τα εχεις ζήσει σκάσε και κολύμπα.
:grin:

και μετά τις φωτιές πάλι καλύτερο είναι το κλίμα.

Υ.Γ.
όταν βρίζω τους έλληνες είμαι μαλάκας και κομπλεξικός
όταν λέω ότι η αθήνα εχει το καλύτερο κλίμα πάλι είμαι μαλακας και κομπλεξικός
δε μπορεί .
όλοι οι φασίστες το ίδιο μπουρδέλο έχετε στο κρανίο.
γι αυτό γουστάρετε τα χιονια του δούναβη καλύτερα απο τη κυματάκι και τη θάλασσα....
και δε μπορεί
τόσα εκατομμύρια τουρίστες περνάνε κάθε χρόνο απ την ελλάδα απο μαλακία και κόμπλεξ.
:rockon:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Οχι δεν εχω ΖΗΣΕΙ πουθενά εκτός απο το χωριό μου. Ουτε Βιέννη, ούτε Βουκουρέστι, ούτε Σόφια, ούτε Μπανια Λούκα, όυτε Ζάγκρεμ, ούτε Βελιγράδι, ούτε Μιλανο, ούτε Λονδίνο, ούτε Ποντγκόριτσα, ούτε Λουξεμοβύργο, ουτε Βουδαπέστη.

Προφανώς ποτέ δεν εχω ζήσει σε μέρος που να ειχε κάτω απο το μηδέν για 2-3 εβδομάδες αυτά ειναι πρωτόγνωρα για μένα. Ουτε χτες ειδα να έχει ακόμα χιόνι στις οχθες του δούναβη. Ολα αυτά που γράφω ειναι επειδή ειμαι μαλάκας και κομπλεξικός παριστάνοντας κατι που δεν ειμαι

Τα λέμε

Υ.Γ. Κανεις δεν εχει αισθανθεί αλλαγή μετά τις φωτιές που κατεστρεψαν Πάρνηθα και Υμηττο. Μαλιστα. Ομορφα. Τα λέμε

Έχεις πάει σε τόσα πορνώδη μέρη και ούτε μια γραμμή ενημέρωσης ρε αλήτη? Στα μισά απο αυτά τα μέρη έχει τοπ μωρα! Καμιά φώτο έτσια για να πάρουμε κ εμείς λιγουλάκι μάτι? Κάνα ψίχουλο? Τίποτα?
Περσόνα κραζεεεεε !!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Έχεις πάει σε τόσα πορνώδη μέρη και ούτε μια γραμμή ενημέρωσης ρε αλήτη? Στα μισά απο αυτά τα μέρη έχει τοπ μωρα! Καμιά φώτο έτσια για να πάρουμε κ εμείς λιγουλάκι μάτι? Κάνα ψίχουλο? Τίποτα?
Περσόνα κραζεεεεε !!!

οι φασίστες σ αυτά τα μέρη πάνε μόνο για εκπαίδευση σε σκληρά κλίματα.  :2funny:

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Ρε τύποι, γράφτε κανένα καλό μέρος στο εξωτερικό, τώρα που έχει άπλετο χρόνο ο ηλίθιος να πάει διακοπούλες.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Καζαμπλάνκα πήγες καβλέουρα?  :grin:

μαλάκα μου το καλύτερο στην Καζαμπλάνκα ήταν όταν είδα τον μαυρέουλα να κατεβάζει στη μέση του δρόμου τα παντελόνια και να χέζει
είδα τώρα τελευταία το βιντεάκι του πορνομετανάστη και τον θυμήθηκα τον αράπακλα...
πολύ καλτ σκηνή

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ρε τύποι, γράφτε κανένα καλό μέρος στο εξωτερικό, τώρα που έχει άπλετο χρόνο ο ηλίθιος να πάει διακοπούλες.
ένα είναι το απόλυτο μέρος για αυτόν τύπε
...η Κύπρος

χαχαχχαχα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
μαλάκα μου το καλύτερο στην Καζαμπλάνκα ήταν όταν είδα τον μαυρέουλα να κατεβάζει στη μέση του δρόμου τα παντελόνια και να χέζει
είδα τώρα τελευταία το βιντεάκι του πορνομετανάστη και τον θυμήθηκα τον αράπακλα...
πολύ καλτ σκηνή
αλλα τα ιερά κτίσματα και τα λουτρά τα καθαρίζουν 10 φορές τη μέρα.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Οι δηλώσεις φόρου εισοδήματος πάνε για Ιούνιο, γιατί μπούκωσε το σύστημα. Μάλιστα.
Ευκαιρία για νέες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις τον Απρίλιο.

Νέα επίθεση της τρόικας το καλοκαίρι- Μειώνονται ή καταργούνται εφάπαξ και αποζημιώσεις

- Στο τραπέζι και η νέα μείωση του κατώτατου μισθού
- Ανοιχτό το ενδεχόμενο για νέες μειώσεις μισθών στο δημόσιο
- Πιέζουν ξανά για κατάργηση δώρων σε 3 εκατμ. ιδιωτικούς υπαλλήλους

Τον Ιούνιο τα περιμένουμε, δεν αποκλείεται όμως τα νέα μέτρα να μας έρθουν... νωρίτερα! Και αυτό γιατί ο προϋπολογισμός του 2012 δεν... βγαίνει και δεν αποκλείεται έως τον Μάιο να χρειαστούν κι άλλα μέτρα, ύψους 2 δισ. ευρώ! Τα μέτρα του Ιουνίου τα περιμένουμε, τα έχει προαναγγείλει άλλωστε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Το ζήτημα τώρα είναι, τι είδους μέτρα θα μας... πάρει η τρόικα.

Σύμφωνα με το Έθνος της Κυριακής έρχονται επώδυνες περικοπές, ακόμη και κατάργηση του εφάπαξ στο δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα και των αποζημιώσεων για απόλυση ή συνταξιοδότηση! Και δεν είναι φυσικά μόνο αυτά! Στο τραπέζι πέφτει ξανά ο κατώτατος μισθός και οι συντάξεις για περαιτέρω μείωση, μόλις λίγους μήνες μετά το άγριο μαχαίρι του 22% που μας έκανε... Βουλγαρία αφού ο μισθός για νέους κάτω των 25 χρόνων διαμορφώνεται στα 511 ευρώ και για τους υπόλοιπους στα 568 ευρώ, ενώ η αποζημίωση για απόλυση πέφτει στο 1/4 του μισθού!

Το «τσεκούρι» συμπαρασύρει εκτός από τους μισθούς και τα κοινωνικά επιδόματα. Ήδη το επίδομα ανεργίας κατρακύλησε από τα 451 ευρώ στα 359 ευρώ, το εποχικό επίδομα από τα 587 στα 458 ευρώ, το επίδομα μητρότητας από τα 751 ευρώ στα 586, ενώ το επίδομα ανεργίας για εποχικά απασχολούμενους μειώνεται στα 251 ευρώ ενώ ο μισθός ενός μαθητευόμενου αγγίζει μόλις τα 359 ευρώ.

Κι αυτά είναι μόνο η αρχή. Γιατί μέσα στο 2012 δεν αποκλείεται να έρθουν νέες περικοπές στους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων μέσω αλλαγών στο ενιαίο μισθολόγιο, μειώσεις άνω του 10% που προβλέπει το νέο μνημόνιο στα ειδικά μισθολόγια αλλά και εισοδηματικά κριτήρια για όσους παίρνουν κοινωνικά επιδόματα. Σύμφωνα με τη Real News, το νέο πακέτο της τρόικας περιλαμβάνει και την κατάργηση του 13ου και 14ου μισθού στον ιδιωτικό τομέα.

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
σχεδόν έτσι.
αλλά ο τύπος είναι απίστευτος. καλύπτει με απίστευτη ευκολία και την τελευταία λεπτομέρεια

μπορεί δηλαδή να μην το χρειάζεται, αλλά αυτός το παίζει στα δάχτυλα.

δεν εισαι σοβαρός !!!!!

Ο Μπένι δεν ξερει την τυφλα του !

Κάθε νομος - ρυθμιση που εκανε, παραβιάζει το ....μισο σχεδον Συνταγμα !

Να σου θυμισω το νομο περι ευθυνης υπουργών, που μαζι με το Συνταγμα παραβιαζει και την κοινη λογική ;;;

Την αυτοαθωωτικη ρυθμιση για την Proton του Λαυρεντιαδη ;

Για την βασιλικη περιουσια, οπου ....χαρη στις ρυθμισεις του Μπένι, το Ελληνικο Δημοσιο έχασε τη δικη απο το Γλυτσα και του πληρωσε και κατι δις για αποζημιωση ;;;;;;!!!!

Το χαρατσι, που κριθηκε αντισυνταγματικη η διακοπη του ρευματος ;;;;;

Τι άλλο να πουμε;!

Σε οποιοδηποτε αλλο κρατος, υπουργος με τοσο κραυγαλεες κι επαναλαμβανομενες πατατες σε ενα πεδιο που θεωρειται οτι ειναι ειδικος (τρομαρα του....) θα ειχε εκπαραθυρωθεί κλωτσηδόν, με την πρωτη στραβη....

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
αλλα τα ιερά κτίσματα και τα λουτρά τα καθαρίζουν 10 φορές τη μέρα.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ει ψιτ περσι?διαβασες σχετικα το wikileaks σχετικα με κοιατασματα νοτια της κρητης?για μπλοκ δολλαριου στο μελλον με ελλαδα μεσα?για 20 και 22 το λιγοτερο ισον 42 δις βαρελια μονο πετρελαιο και μονο νοτια κρητη?για κοινους αγωγους με ησραηλ?ρε συ λες τελικα σε δεκα δεκαπεντε χρονια να κουνησουμε μαντηλι σε γερμαναραδες και gay ολλανδους?λες τελικα να παμε στο μπλοκ δολλαριου.παντως σαμαρας με συγκυβερνηση κυρησει αοζ με κυπρο.τοι δηλωσε και επιμενει.νομιζω στο παρασκηνιο εχει θεσμοθετηθει με ησραηλ κοινη πορεια.παντως για τα επομενα δεκα χρονια θα τρωμε πουτσα.δυστυχως η γενια η δικη μας θα πληρωσει το μαρμαρο.λες ρε συ να φτασει η ωρα που θα μας συμφερει να παμε στο μπλοκ του δολλαριου?φανταζει δυσκολο ετσι οπως ακουγεται αλλα εδω που φτασαμε αυτες οι διαρροες μαλλον σκοπο εχουν να προετοιμασουν τον λαο γιατι σε ποσοστο 75% δεν θελει αν φυγει απο ευρω.εγω δεν θελω αλλα θα δειξει το μελλον... :grin: :grin:

Επισκέπτης
Νέα επίθεση της τρόικας το καλοκαίρι- Μειώνονται ή καταργούνται εφάπαξ και αποζημιώσεις

- Στο τραπέζι και η νέα μείωση του κατώτατου μισθού
- Ανοιχτό το ενδεχόμενο για νέες μειώσεις μισθών στο δημόσιο
- Πιέζουν ξανά για κατάργηση δώρων σε 3 εκατμ. ιδιωτικούς υπαλλήλους

Τον Ιούνιο τα περιμένουμε, δεν αποκλείεται όμως τα νέα μέτρα να μας έρθουν... νωρίτερα! Και αυτό γιατί ο προϋπολογισμός του 2012 δεν... βγαίνει και δεν αποκλείεται έως τον Μάιο να χρειαστούν κι άλλα μέτρα, ύψους 2 δισ. ευρώ! Τα μέτρα του Ιουνίου τα περιμένουμε, τα έχει προαναγγείλει άλλωστε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Το ζήτημα τώρα είναι, τι είδους μέτρα θα μας... πάρει η τρόικα.

Σύμφωνα με το Έθνος της Κυριακής έρχονται επώδυνες περικοπές, ακόμη και κατάργηση του εφάπαξ στο δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα και των αποζημιώσεων για απόλυση ή συνταξιοδότηση! Και δεν είναι φυσικά μόνο αυτά! Στο τραπέζι πέφτει ξανά ο κατώτατος μισθός και οι συντάξεις για περαιτέρω μείωση, μόλις λίγους μήνες μετά το άγριο μαχαίρι του 22% που μας έκανε... Βουλγαρία αφού ο μισθός για νέους κάτω των 25 χρόνων διαμορφώνεται στα 511 ευρώ και για τους υπόλοιπους στα 568 ευρώ, ενώ η αποζημίωση για απόλυση πέφτει στο 1/4 του μισθού!

Το «τσεκούρι» συμπαρασύρει εκτός από τους μισθούς και τα κοινωνικά επιδόματα. Ήδη το επίδομα ανεργίας κατρακύλησε από τα 451 ευρώ στα 359 ευρώ, το εποχικό επίδομα από τα 587 στα 458 ευρώ, το επίδομα μητρότητας από τα 751 ευρώ στα 586, ενώ το επίδομα ανεργίας για εποχικά απασχολούμενους μειώνεται στα 251 ευρώ ενώ ο μισθός ενός μαθητευόμενου αγγίζει μόλις τα 359 ευρώ.

Κι αυτά είναι μόνο η αρχή. Γιατί μέσα στο 2012 δεν αποκλείεται να έρθουν νέες περικοπές στους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων μέσω αλλαγών στο ενιαίο μισθολόγιο, μειώσεις άνω του 10% που προβλέπει το νέο μνημόνιο στα ειδικά μισθολόγια αλλά και εισοδηματικά κριτήρια για όσους παίρνουν κοινωνικά επιδόματα. Σύμφωνα με τη Real News, το νέο πακέτο της τρόικας περιλαμβάνει και την κατάργηση του 13ου και 14ου μισθού στον ιδιωτικό τομέα.

Η ανάπτυξη έρχεται καλπάζοντας.. :rockon: :rockon:

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Η ανάπτυξη έρχεται καλπάζοντας.. :rockon: :rockon:

Τύπε, αυτή η στάνη δυστυχώς, αυτό το τυρί ξέρει μόνο να βγάζει, αυτό βγάζει.
Μουχλιασμένο, σάπιο, θα το τρώμε στην μάπα, μέχρι ν' αλλάξουμε κοπάδι ή να ψοφήσουμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom