Επισκέπτης
Θα προλαβουμε την ανασκευη του ραδιο Αρβυλα η θα δουλεψει τσαπι και φτυαρι,τι λες?Τι λες τωρα?
Εδώ τόσα γράφτηκαν χθες.Από λεπτομέρειες της πυρκαγιάς μέχρι και ιστορικη αναδρομή.
Κάποιο λάθος θα κάνεις.![]()
![]()
Θα προλαβουμε την ανασκευη του ραδιο Αρβυλα η θα δουλεψει τσαπι και φτυαρι,τι λες?Τι λες τωρα?
Εδώ τόσα γράφτηκαν χθες.Από λεπτομέρειες της πυρκαγιάς μέχρι και ιστορικη αναδρομή.
Κάποιο λάθος θα κάνεις.![]()
![]()
Στο κοκκινισμενο μπαινει μεσα και ο βασικος των 400 Ευρω?
Ηταν"μπιμπερο"μηπως τα 7 κατοσταρικα?
Πλακα κανουμε?
Γαμησε τα λεμε ρε συ Νατσο...συνταξιουχος ρε συ,ολη μερα μπροστα στο πισι για να σπρωξει μνημονιοκατασταση.εργαζόμενος στα ΕΛΠΕ ΤΩΡΑ βγήκε σύνταξη (νυχτοφυλακας) και παίρνει 280 εφάπαξ και 3500 σύνταξη
Θα προλαβουμε την ανασκευη του ραδιο Αρβυλα η θα δουλεψει τσαπι και φτυαρι,τι λες?
Αυτα κανουν οι πολλες αφισσες της ΟΑΚΚΕ...Άμα κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε ΓΙΑΤΙ ο μισθός έφτασε στα 400 ευρώ... Φυσικα 400 ήταν ήδη , απλώς τώρα επισημοποιείτε. Αλλά αν διώχνεις επιχειρήσεις και επενδύσεις από τη χώρα και φέρνεις εργατικό δυναμικό σωρηδόν, τότε λίγες επιχειρήσεις / πολλοί εργάτες, ποιος κερδίζει άραγε?
Επίσης αν το εμπορικό έλλειμα ολοένα και αυξάνεται επίσης μάντεψε τι συμβαίνει? Ανταλλαγή αγαθών είναι στην ουσία του. Και όσο ως κοινωνία δίνεις λιγότερα, τότε παίρνεις και πιο "ακριβά" όσα παίρνεις.
Όταν κάνουν κάποιοι ότι μπορούν για να αποτρέψουν να μπει συνάλλαγμα στη χώρα και κάνουν ότι μπορούν για να βγει, τότε μετά είναι αντιφατικό να κλαίγεσαι για χαμηλούς μισθούς...
Εμένα στα αρχίδια μου.
και επειδή μου λες ένα παράδειγμα προσπαθείς να με πείσεις πως δεν υπάρχουνε ειδικά μισθολόγια;εργαζόμενος στα ΕΛΠΕ ΤΩΡΑ βγήκε σύνταξη (νυχτοφυλακας) και παίρνει 280 εφάπαξ και 3500 σύνταξη
Κάποια στιγμή είπα πως ο έρμος παίζει να τρολλάρει γιατί δεν γίνεται να μαζευτεί τόση μαλακία σ'ένα κεφάλι.Γαμησε τα λεμε ρε συ Νατσο...συνταξιουχος ρε συ,ολη μερα μπροστα στο πισι για να σπρωξει μνημονιοκατασταση.![]()
Αυτα κανουν οι πολλες αφισσες της ΟΑΚΚΕ...
Προσοχη παιδες,καπακι μετα απο αναγνωση αφισσας ΟΑΚΚΕ δυο ασπιρινες.
Εμένα ο κερατάς με έχει μπερδέψει... :Sτον είχα κόψει για φόλα νδημοκράτη κ μου βγήκε παπανδρεϊκός...ή κάπου κάνω λάθος...Κάποια στιγμή είπα πως ο έρμος παίζει να τρολλάρει γιατί δεν γίνεται να μαζευτεί τόση μαλακία σ'ένα κεφάλι.
Γελάστηκα όμως![]()
![]()
Εκεινο που ΔΕΝ λενε οι ΟΑΚΚΕδες,και οχι μονο,ειναι οτι τα"καλα"παιδια,τα υπαρχοντα"καλα"παιδια θα παραμεινουν εκει που ειναι,αν δεν ανελθουν κιολας.Kαι επίσης το "μπιμπερό" δινόταν στα " καλά " παιδιά του συστήματος... Γιατί υπήρχαν παιδιά και αποπαίδια. Τα αποπαίδια λοιπόν εδώ και δεκαετίες " κλαίνε" αλλά δεν ακουγόντοσαν...
Του Ρωσσοκινεζικου αξονα και των εν Ελλαδι πρακτορων του που διενεργουν παραγωγικο σαμποταζ?Δε ξέρω τι κάνουν οι αφίσες εγώ ξέρω τι λέει η κοινή λογική αν ξέρεις δυο τρια πράγματα στοιχειώδη. αυτό συν αυτό επιφέρει αυτό.
Και ξαναλέω πως γίνεται να υποστηρίζει κανείς τόσα εκατομμύρια να έρθει πρόσθετο εργατικό δυναμικό στη χώρα ? Δε θα πέσουν οι μισθοί? Και να κλείνουν παράλληλα διάφορες επιχειρήσεις.
Ή πχ άμα ανταγωνίζεσαι χώρες όπως Ινδία, Κίνα και εισάγεις από εκεί προιόντα ,ε λογικό δεν είναι να " πέσεις"?
Άρα το κλειδί είναι πχ η τεχνολογία. Ξέρεις όμως τι βαβούρες γίνονται αν παει να προαχθεί η τεχνολογία και η έρευνα στα πανεπιστήμια? Ότι δήθεν είναι κακή η σύνδεση της έρευνας με την αγορά. Και χίλια δυο.
Ε πως θα γίνει ρε παιδιά. Με μαγικό τρόπο δε γίνονται. Δε μπορεί να αντιτάσεσαι στις πολιτικές που θα ευνοήσουν το να παραχθεί πλούτος στη χώρα και ταυτόχρονα όταν επέρθει η φτώχεια, να κλαίγεσαι. Ή το ένα ή το άλλο. Μείνε πιστός πχ σε κάτι αλλά γίνε συνεπής. Δε μπορεί να στηρίζεις αντιφατικά πράγματα. Διότι τότε ή έχεις άγνοια ή γίνεσαι πιόνι αλλονών.
Εκεινο που ΔΕΝ λενε οι ΟΑΚΚΕδες,και οχι μονο,ειναι οτι τα"καλα"παιδια,τα υπαρχοντα"καλα"παιδια θα παραμεινουν εκει που ειναι,αν δεν ανελθουν κιολας.
Πρεπει να ειναι κανεις ειτε τελειως βλαξ η τελειως πονηρος(δηλαδη να εχει συμφερον)για να λεει οτι το μνημονιο θα διορθωσει αυτην την κατασταση.
ΟΚ,μερικοι θα την πατησουν,δε λεω.Θα εχουν τον ρολο της Ιφιγενειας.
Το ολο συστημα ομως θα παραμεινει στη θεση του.
Του Ρωσσοκινεζικου αξονα και των εν Ελλαδι πρακτορων του που διενεργουν παραγωγικο σαμποταζ?
Εδω σε εχασα λιγο.Και ξαναλέω πως γίνεται να υποστηρίζει κανείς τόσα εκατομμύρια να έρθει πρόσθετο εργατικό δυναμικό στη χώρα ? Δε θα πέσουν οι μισθοί? Και να κλείνουν παράλληλα διάφορες επιχειρήσεις.
Μαζί με τους μισθούς όμως πρέπει να πέφτουν κ οι τιμούλες των αγαθών,το νοίκι,φως-νερό-τηλέφωνο κτλ...αλλιώς πώς θα γίνει;;;Ωραία τότε πες μου πως μπορεί να ζητάς μισθό υψηλό με πλεοναζον εργατικό δυναμικό και με επιχειρήσεις να υπολειτουργούν. Αν το πρόβλημα είναι ο καπιταλισμός άντε και καταργείτε.
Άντε πες μετά εσύ στο νεοέλληνα να πάει να εργαστεί στο χωράφι ή στο εργοστάσιο ή στα δημόσια έργα. Μακάρι βέβαια.
Εδω σε εχασα λιγο.
Υπονοεις το ζητημα με τους μεταναστες?
Γιατι,ξερεις,δικια μου θεση,και την εχω επαναλαβει πολλες φορες,ειναι να πανε αυτοι οι ανθρωποι ΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ.
Με αλλα λογια ουδεποτε υποστηριξα ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ,για να μεινουν.
Ας μην συζητησω που οδηγησε η παρανομοποιηση τους ως ΕΡΓΑΤΩΝ...
Και παλι λοιπον θα πρεπει να ζητησεις τον λογο απο τους φαν της κληρονομικης δημοκρατιας(Δουβλινο 2 et al).
για την μαυρη και αφορολογητη φυσικα εργασια εχεις να μας πεις κατι;Άμα κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε ΓΙΑΤΙ ο μισθός έφτασε στα 400 ευρώ... Φυσικα 400 ήταν ήδη , απλώς τώρα επισημοποιείτε. Αλλά αν διώχνεις επιχειρήσεις και επενδύσεις από τη χώρα και φέρνεις εργατικό δυναμικό σωρηδόν, τότε λίγες επιχειρήσεις / πολλοί εργάτες, ποιος κερδίζει άραγε?
Επίσης αν το εμπορικό έλλειμα ολοένα και αυξάνεται επίσης μάντεψε τι συμβαίνει? Ανταλλαγή αγαθών είναι στην ουσία του. Και όσο ως κοινωνία δίνεις λιγότερα, τότε παίρνεις και πιο "ακριβά" όσα παίρνεις.
Όταν κάνουν κάποιοι ότι μπορούν για να αποτρέψουν να μπει συνάλλαγμα στη χώρα και κάνουν ότι μπορούν για να βγει, τότε μετά είναι αντιφατικό να κλαίγεσαι για χαμηλούς μισθούς...