Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Εντωμεταξύ κλαίγονται για το μνημόνιο.. ανάθεμα και αν το χουν διαβάσει και ξέρουν τι λέει μέσα...Πχ αυτά που λέει για εξοικονόμηση στο σύστημα υγείας , συνταγογραφήσεις κλπ. Είναι άσχημα ε? Τόσο καιρό δεν έπρεπε να χαν γίνει? Αγωνίστηκε ποτέ κανείς ή απαίτησε να εφαρμοστούν? Η κατάργηση 550 αντιδημάρχων με τις κουστωδίες τους... Το απαίτησε ποτέ κανείς?
Τη δε απλοποίηση του φορολογικού συστήματος και κατάργηση κώδικα βιβλίων και στοιχείων την απαιτούσαν χρόνια οι έμποροι.
Πράγματα που έπρεπε μόνοι μας να είχαμε κάνει. Ή κάνω λάθος κάπου?

μωρέ δίκιο έχεις και σύ.. αλλα που να το βρείς.. τα ίδια έλεγα και εγώ αλλά οι φωτεινοί εγκέφαλοι του ιστοτόπου και οι φλογεροί του επαναστάτες επιμένουν στις μαλακίες τους...
εγώ θα το επαναλάβω γιατί προφανώς το κάνετε όλοι γαργάρα
πώς περιμένεις από αυτούς που δημιούργησαν όλα αυτά τα φαύλα στη λειτουργία της χώρας να εφαρμόσουνε σωστά μέτρα;
και ποιο από όλα τα μνημόνια και τις συμβάσεις τις προηγούμενες εφαρμόστηκαν όπως έπρεπε; Δηλαδή απελευθερώθηκαν τα επαγγέλματα; Δηλαδή τα ειδικά μισθολόγια του δημοσίου (437 παρακαλώ) πειράχτηκαν;
Ή μήπως περιμένεις να πειραχτούνε τώρα;

ο PX ας πούμε θα δει το μισθό του να πειράζεται; Οι ΜΑΤατζήδες θα το δούνε; ή μήπως πάλι απλά θα την πληρώσει ο κόσμος που δεν έχει δύναμη και δεν είναι οργανωμένος;

οκ...
ναι, με πείσατε...
τα αγόρια και τα κορίτσια στη Βουλή ξαφνικά απέκτησαν εθνική συνείδηση και θέλουνε το καλό του κόσμου.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Η μόνη λύση ειναι αυτή. Το δύσκολο ειναι να γινει η αρχή. Μετά δεν εχει και μεγαλη διαφορά. τι 2 τι 5 νεκρά μουνόσκυλα
μπραβο ρε μαλακες ωραια μυαλα.Καποιος σας το ειπε πριν και δωσατε σημασια....καποιος απο τα "πουτανοπαίδια" θα εχουν ενα ιδιο και για σας.ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΣΑΣ  
                                             ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΗΤΕ

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.903
Πόντοι
8.345
ναι οκ,αλλα γιατι φωναζεις? :think:

Επισκέπτης
Εντωμεταξύ κλαίγονται για το μνημόνιο.. ανάθεμα και αν το χουν διαβάσει και ξέρουν τι λέει μέσα...Πχ αυτά που λέει για εξοικονόμηση στο σύστημα υγείας , συνταγογραφήσεις κλπ. Είναι άσχημα ε? Τόσο καιρό δεν έπρεπε να χαν γίνει? Αγωνίστηκε ποτέ κανείς ή απαίτησε να εφαρμοστούν? Η κατάργηση 550 αντιδημάρχων με τις κουστωδίες τους... Το απαίτησε ποτέ κανείς?
Τη δε απλοποίηση του φορολογικού συστήματος και κατάργηση κώδικα βιβλίων και στοιχείων την απαιτούσαν χρόνια οι έμποροι.
Πράγματα που έπρεπε μόνοι μας να είχαμε κάνει. Ή κάνω λάθος κάπου?
Απλα λες μαλακιες.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
πώς περιμένεις από αυτούς που δημιούργησαν όλα αυτά τα φαύλα στη λειτουργία της χώρας να εφαρμόσουνε σωστά μέτρα;
και ποιο από όλα τα μνημόνια και τις συμβάσεις τις προηγούμενες εφαρμόστηκαν όπως έπρεπε; Δηλαδή απελευθερώθηκαν τα επαγγέλματα; Δηλαδή τα ειδικά μισθολόγια του δημοσίου (437 παρακαλώ) πειράχτηκαν;

ο PX ας πούμε θα δει το μισθό του να πειράζεται; Οι ΜΑΤατζήδες θα το δούνε; ή μήπως πάλι απλά θα την πληρώσει ο κόσμος που δεν έχει δύναμη και δεν είναι οργανωμένος;

οκ...
ναι, με πείσατε...
τα αγόρια και τα κορίτσια στη Βουλή ξαφνικά απέκτησαν εθνική συνείδηση και θέλουνε το καλό του κόσμου.

ρε συ

ο ΠΧ είναι άεργος

τα ΜΑΤ και γενικά η αστυνομία παίρνουν εξευτελιστικούς μισθούς,αρκετά κάτω από 1000 πλέον

μην μπλέκεις τα πάντα

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Άδωνης: Αν διαβάσουν οι πολίτες το Μνημόνιο θα ενθουσιαστούν

«Αν διαβάσουν οι πολίτες το Μνημόνιο θα ενθουσιαστούν» πρόσθεσε στο ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ o ανεξάρτητος βουλευτής 'Αδωνις Γεωργιάδης!!!!

Επισκέπτης
Εργασιακά στ'αρχίδια μας.
Εξαθλίωση του λαού στ'αρχίδια μας.
Το μέλλον της νεολαίας στ'αρχίδια μας.
Η αξιοπρέπεια του γέρου στ'αρχίδια μας.
Η υγεία στ'αρχίδια μας όπως & η παιδεία.

Μόλις καεί το αττικό & ο κάουφμαν όμως εξοργιζόμαστε..

Πουστράκια..
Απλα να συμπληρωσω οτι ο Καουφμαν ΔΕΝ καηκε.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.622
Πόντοι
17.085
Αχ, παραιτήθηκε κι η Τσόκλη παιδιά.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386

οκ...
ναι, με πείσατε...

Ε αυτό ας απαιτήσει ο λαός να εφαρμοστούνε. Γιατί το γεγονός ότι υπήρχαν αυτές οι καταστάσεις πτώχευσε την χώρα.
Αντ αυτού ο λαός απαιτεί να μην εφαρμοστούν και να γυρίσουμε σε μια προτεραία κατάσταση ( εν είδη χαμένου παραδείσου! ) όπου το κράτος τροφός θα συνεχίσει να ταίζει τα μωρά-πολίτες! Και κατά τα άλλα την γκρίνια γιατί το κράτος πήρε το μπιμπερό το βαφτίζουμε και επανάσταση!!!!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ρε συ

ο ΠΧ είναι άεργος

τα ΜΑΤ και γενικά η αστυνομία παίρνουν εξευτελιστικούς μισθούς,αρκετά κάτω από 1000 πλέον

μην μπλέκεις τα πάντα
δεν νομίζω
κοφτα τα ψεματούλια

αλλά και αλήθεια να ήταν...437 ειδικά μισθολόγια;;;
437???
437;; τετρακόσια τριάντα εφτά ολογράφως;
ποιον θα πείσεις; εμένα;

ποιον από τους 1200 συμβούλους των υπερμάχων υπουργών, αναπληρωτών, γενικών γραμματέων και υφυπουργών θα πειράξουνε;

Επισκέπτης
Γιατί το λες ρε?
Το μνημόνιο έχει στόχο να πάρουν τομπούλο οι αντιδημαρχαιοι και μόνο. :jerking:
Λες και μιλησε κανεις για τους αντιδημαρχους,για να τους υπερασπιστει.

Τι παπαριες ειναι αυτες?

Για τα 430(περιπου)καθαρα για τους κατω των 25 ομως μουγκα στη στρουγκα...Για την καταργηση των συλλλογικων,ομοιως.

Κατσε τωρα να κλαψουμε για τις καμμενες τραπεζες και τον Καουφμαν με την σπασμενη βιτρινα...

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
ρε συ

ο ΠΧ είναι άεργος

μην μπλέκεις τα πάντα
Palermo αν κ όποτε έχουμε εκλογές θα ψηφίσεις πασόκ ή νδ,ποια δεξιά συνιστώσα από τις δύο σε εκφράζει καλύτερα;;; :2funny:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Απλα λες μαλακιες.

Εμένα στα αρχίδια μου. Εσείς κλαίγεστε και κάνετε σα τη χήρα στο κρεβάτι και γαβγίζετε. Εμένα να. Τι είχα, τι έχασα.
Ούτε τον κρατικό μισθό εισπράττω, ούτε περιουσία έχω να φορολογηθώ, ούτε τίποτα. Δε πα οχι να καεί , δε πα να βουλιάξετε όλοι σα την Ατλαντίδα.
Κάντε τα όπως νομίζετε, με γεια σας με  χαρά σας , αλίμονο. Ούτε πρωθυπουργός είμαι, ούτε β (ο ) λευτής, ούτε ΜΑΤατζης ούτε πήρα κάνα γκάνι ή γκλομπ να εμποδίσω κάποιον.. Λέω τη γνώμη μου, όποιος θέλει ακούει , όποιος δε θέλει ας είναι...  :rolleyes:

Επισκέπτης
Ε αυτό ας απαιτήσει ο λαός να εφαρμοστούνε. Γιατί το γεγονός ότι υπήρχαν αυτές οι καταστάσεις πτώχευσε την χώρα.
Αντ αυτού ο λαός απαιτεί να μην εφαρμοστούν και να γυρίσουμε σε μια προτεραία κατάσταση ( εν είδη χαμένου παραδείσου! ) όπου το κράτος τροφός θα συνεχίσει να ταίζει τα μωρά-πολίτες! Και κατά τα άλλα την γκρίνια γιατί το κράτος πήρε το μπιμπερό το βαφτίζουμε και επανάσταση!!!!
Στο κοκκινισμενο μπαινει μεσα και ο βασικος των 400 Ευρω?

Ηταν"μπιμπερο"μηπως τα 7 κατοσταρικα?

Πλακα κανουμε?

Επισκέπτης
Εμένα στα αρχίδια μου. Εσείς κλαίγεστε και κάνετε σα τη χήρα στο κρεβάτι και γαβγίζετε.
Βρες ΕΝΑ(1)ποστ που να ειπα καλη λεξη για τους αντιδημαρχους σαν θεσμο.

Η εστω που να ΥΠΟΝΟΗΣΑ κατι τετοιο.

ΕΝΑ(1).

Αυτα να τα πεις στους φαν της κληρονομικης Δημοκρατιας,οχι σε μενα.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
εγώ είπα και χθες
απογοήτευση για μένα από την παντελή έλλειψη αυτοσεβασμού

από την αρχή λέω ένα πράγμα και με βρίζουνε όλοι
πως δεν είναι θέμα νομίσματος.
είναι θέμα πολιτικού συτήματος (και δεν εννοώ αν έχουμε καπιταλισμό, δημοκρατία, σοσιαλισμό, κουμμουνισμό και ό,τι άλλη μαλακία ταμπέλα)
λέω πως αυτοί που βρίσκονται εντός και εκτός βουλής, όλοι οι κομματικοποιημένοι, συνδικαλιστές και μη, θέλουνε ξύλο.
αλλά επειδή όλους δεν μπορούμε να τους δείρουμε, φτάνει να δείρουμε τους τριακόσιους για να αλλάξουνε μυαλά όλοι.

ακόμα και εχθές, έχοντας στην ατζέντα ορισμένα πολύ καλά μέτρα, ποιος ασχολούνταν από δαύτους με αυτά; ποιος από αυτούς τα διάβασε; ποιος μίλησε για αυτά;

όλοιγια τον κίνδυνο χρεοκοπίας έλεγαν. Δεν είπε κανείς πως έχει σωστά μέτρα το πακέτο. Όλοι έλεγαν πως αν δεν τα κάνουμε θα χρεοκοπήσουμε.
Την πάρτη τους κοιτούσανε δηλαδή

μην τυχόν και χάσουνε το μέλι
σόρρυ, αλλά δεν αλλάζω γνώμη. Κόψιμο στο λαιμό και σούβλισμα αντί για οβελία το Πάσχα. Άλλωστε ο μαζί τα φάγαμε έχει κρέας να φάει όλη η Αττική

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
δεν νομίζω
κοφτα τα ψεματούλια

αλλά και αλήθεια να ήταν...437 ειδικά μισθολόγια;;;
437???
437;; τετρακόσια τριάντα εφτά ολογράφως;
ποιον θα πείσεις; εμένα;

ποιον από τους 1200 συμβούλους των υπερμάχων υπουργών, αναπληρωτών, γενικών γραμματέων και υφυπουργών θα πειράξουνε;

εργαζόμενος στα ΕΛΠΕ ΤΩΡΑ  βγήκε σύνταξη (νυχτοφυλακας) και παίρνει 280 εφάπαξ και 3500 σύνταξη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom