tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
+100000000000000000000000η ρατσα τ αιωνιου ξεφτιλα, εχει τελικα αντι-μνημονιακη 'ιδεολογια'![]()
+100000000000000000000000η ρατσα τ αιωνιου ξεφτιλα, εχει τελικα αντι-μνημονιακη 'ιδεολογια'![]()
Εντωμεταξύ κλαίγονται για το μνημόνιο.. ανάθεμα και αν το χουν διαβάσει και ξέρουν τι λέει μέσα...Πχ αυτά που λέει για εξοικονόμηση στο σύστημα υγείας , συνταγογραφήσεις κλπ. Είναι άσχημα ε? Τόσο καιρό δεν έπρεπε να χαν γίνει? Αγωνίστηκε ποτέ κανείς ή απαίτησε να εφαρμοστούν? Η κατάργηση 550 αντιδημάρχων με τις κουστωδίες τους... Το απαίτησε ποτέ κανείς?
Τη δε απλοποίηση του φορολογικού συστήματος και κατάργηση κώδικα βιβλίων και στοιχείων την απαιτούσαν χρόνια οι έμποροι.
Πράγματα που έπρεπε μόνοι μας να είχαμε κάνει. Ή κάνω λάθος κάπου?
εγώ θα το επαναλάβω γιατί προφανώς το κάνετε όλοι γαργάραμωρέ δίκιο έχεις και σύ.. αλλα που να το βρείς.. τα ίδια έλεγα και εγώ αλλά οι φωτεινοί εγκέφαλοι του ιστοτόπου και οι φλογεροί του επαναστάτες επιμένουν στις μαλακίες τους...
μπραβο ρε μαλακες ωραια μυαλα.Καποιος σας το ειπε πριν και δωσατε σημασια....καποιος απο τα "πουτανοπαίδια" θα εχουν ενα ιδιο και για σας.ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΣΑΣΗ μόνη λύση ειναι αυτή. Το δύσκολο ειναι να γινει η αρχή. Μετά δεν εχει και μεγαλη διαφορά. τι 2 τι 5 νεκρά μουνόσκυλα
Απλα λες μαλακιες.Εντωμεταξύ κλαίγονται για το μνημόνιο.. ανάθεμα και αν το χουν διαβάσει και ξέρουν τι λέει μέσα...Πχ αυτά που λέει για εξοικονόμηση στο σύστημα υγείας , συνταγογραφήσεις κλπ. Είναι άσχημα ε? Τόσο καιρό δεν έπρεπε να χαν γίνει? Αγωνίστηκε ποτέ κανείς ή απαίτησε να εφαρμοστούν? Η κατάργηση 550 αντιδημάρχων με τις κουστωδίες τους... Το απαίτησε ποτέ κανείς?
Τη δε απλοποίηση του φορολογικού συστήματος και κατάργηση κώδικα βιβλίων και στοιχείων την απαιτούσαν χρόνια οι έμποροι.
Πράγματα που έπρεπε μόνοι μας να είχαμε κάνει. Ή κάνω λάθος κάπου?
εγώ θα το επαναλάβω γιατί προφανώς το κάνετε όλοι γαργάρα
πώς περιμένεις από αυτούς που δημιούργησαν όλα αυτά τα φαύλα στη λειτουργία της χώρας να εφαρμόσουνε σωστά μέτρα;
και ποιο από όλα τα μνημόνια και τις συμβάσεις τις προηγούμενες εφαρμόστηκαν όπως έπρεπε; Δηλαδή απελευθερώθηκαν τα επαγγέλματα; Δηλαδή τα ειδικά μισθολόγια του δημοσίου (437 παρακαλώ) πειράχτηκαν;
Ή μήπως περιμένεις να πειραχτούνε τώρα;
ο PX ας πούμε θα δει το μισθό του να πειράζεται; Οι ΜΑΤατζήδες θα το δούνε; ή μήπως πάλι απλά θα την πληρώσει ο κόσμος που δεν έχει δύναμη και δεν είναι οργανωμένος;
οκ...
ναι, με πείσατε...
τα αγόρια και τα κορίτσια στη Βουλή ξαφνικά απέκτησαν εθνική συνείδηση και θέλουνε το καλό του κόσμου.
Απλα να συμπληρωσω οτι ο Καουφμαν ΔΕΝ καηκε.Εργασιακά στ'αρχίδια μας.
Εξαθλίωση του λαού στ'αρχίδια μας.
Το μέλλον της νεολαίας στ'αρχίδια μας.
Η αξιοπρέπεια του γέρου στ'αρχίδια μας.
Η υγεία στ'αρχίδια μας όπως & η παιδεία.
Μόλις καεί το αττικό & ο κάουφμαν όμως εξοργιζόμαστε..
Πουστράκια..
Απλα λες μαλακιες.
εγώ θα το επαναλάβω γιατί προφανώς το κάνετε όλοι γαργάρα
πώς περιμένεις από αυτούς που δημιούργησαν όλα αυτά τα φαύλα στη λειτουργία της χώρας να εφαρμόσουνε σωστά μέτρα;
και ποιο από όλα τα μνημόνια και τις συμβάσεις τις προηγούμενες εφαρμόστηκαν όπως έπρεπε; Δηλαδή απελευθερώθηκαν τα επαγγέλματα; Δηλαδή τα ειδικά μισθολόγια του δημοσίου (437 παρακαλώ) πειράχτηκαν;
Ή μήπως περιμένεις να πειραχτούνε τώρα;
ο PX ας πούμε θα δει το μισθό του να πειράζεται; Οι ΜΑΤατζήδες θα το δούνε; ή μήπως πάλι απλά θα την πληρώσει ο κόσμος που δεν έχει δύναμη και δεν είναι οργανωμένος;
οκ...
ναι, με πείσατε...
τα αγόρια και τα κορίτσια στη Βουλή ξαφνικά απέκτησαν εθνική συνείδηση και θέλουνε το καλό του κόσμου.
δεν νομίζωρε συ
ο ΠΧ είναι άεργος
τα ΜΑΤ και γενικά η αστυνομία παίρνουν εξευτελιστικούς μισθούς,αρκετά κάτω από 1000 πλέον
μην μπλέκεις τα πάντα
Λες και μιλησε κανεις για τους αντιδημαρχους,για να τους υπερασπιστει.Γιατί το λες ρε?
Το μνημόνιο έχει στόχο να πάρουν τομπούλο οι αντιδημαρχαιοι και μόνο.![]()
Palermo αν κ όποτε έχουμε εκλογές θα ψηφίσεις πασόκ ή νδ,ποια δεξιά συνιστώσα από τις δύο σε εκφράζει καλύτερα;;;ρε συ
ο ΠΧ είναι άεργος
τα ΜΑΤ και γενικά η αστυνομία παίρνουν εξευτελιστικούς μισθούς,αρκετά κάτω από 1000 πλέον
μην μπλέκεις τα πάντα
Απλα λες μαλακιες.
Στο κοκκινισμενο μπαινει μεσα και ο βασικος των 400 Ευρω?Ε αυτό ας απαιτήσει ο λαός να εφαρμοστούνε. Γιατί το γεγονός ότι υπήρχαν αυτές οι καταστάσεις πτώχευσε την χώρα.
Αντ αυτού ο λαός απαιτεί να μην εφαρμοστούν και να γυρίσουμε σε μια προτεραία κατάσταση ( εν είδη χαμένου παραδείσου! ) όπου το κράτος τροφός θα συνεχίσει να ταίζει τα μωρά-πολίτες! Και κατά τα άλλα την γκρίνια γιατί το κράτος πήρε το μπιμπερό το βαφτίζουμε και επανάσταση!!!!
Τι λες τωρα?Απλα να συμπληρωσω οτι ο Καουφμαν ΔΕΝ καηκε.
Βρες ΕΝΑ(1)ποστ που να ειπα καλη λεξη για τους αντιδημαρχους σαν θεσμο.Εμένα στα αρχίδια μου. Εσείς κλαίγεστε και κάνετε σα τη χήρα στο κρεβάτι και γαβγίζετε.
εγώ είπα και χθεςΕ αυτό ας απαιτήσει ο λαός να εφαρμοστούνε. Γιατί το γεγονός ότι υπήρχαν αυτές οι καταστάσεις πτώχευσε την χώρα.
Αντ αυτού ο λαός απαιτεί να μην εφαρμοστούν και να γυρίσουμε σε μια προτεραία κατάσταση ( εν είδη χαμένου παραδείσου! ) όπου το κράτος τροφός θα συνεχίσει να ταίζει τα μωρά-πολίτες! Και κατά τα άλλα την γκρίνια γιατί το κράτος πήρε το μπιμπερό το βαφτίζουμε και επανάσταση!!!!
δεν νομίζω
κοφτα τα ψεματούλια
αλλά και αλήθεια να ήταν...437 ειδικά μισθολόγια;;;
437???
437;; τετρακόσια τριάντα εφτά ολογράφως;
ποιον θα πείσεις; εμένα;
ποιον από τους 1200 συμβούλους των υπερμάχων υπουργών, αναπληρωτών, γενικών γραμματέων και υφυπουργών θα πειράξουνε;