Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Εντωμεταξύ κλαίγονται για το μνημόνιο.. ανάθεμα και αν το χουν διαβάσει και ξέρουν τι λέει μέσα...Πχ αυτά που λέει για εξοικονόμηση στο σύστημα υγείας , συνταγογραφήσεις κλπ. Είναι άσχημα ε? Τόσο καιρό δεν έπρεπε να χαν γίνει? Αγωνίστηκε ποτέ κανείς ή απαίτησε να εφαρμοστούν? Η κατάργηση 550 αντιδημάρχων με τις κουστωδίες τους... Το απαίτησε ποτέ κανείς?
Τη δε απλοποίηση του φορολογικού συστήματος και κατάργηση κώδικα βιβλίων και στοιχείων την απαιτούσαν χρόνια οι έμποροι.
Πράγματα που έπρεπε μόνοι μας να είχαμε κάνει. Ή κάνω λάθος κάπου?

QUIZ

Τι είναι κάποιος που επί ΠΑΣΟΚ διορίστηκε σε ΔΕΚΟ, επί ΝΔ διόρισε την γυναίκα του ???

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Moρέ το ξέρω πως τα λεγες... Εσύ που τα λεγες όταν έπρεπε , τώρα σε βρίζουν αυτοί που σε κορόιδευαν όταν τα λεγες... Τι να πεις.

Φυσικά γενικά μιλάω για το πολιτικό σκηνικό, όχι για το φόρουμ . Αλλά για το φόρουμ ο μόνος που είναι ξεκάθαρος και τίμιος στην άποψή του είναι ο Gabadoo. Ξέρει τι θέλει. Σου λέει κύριε ναι έκανα λάθος τόσα χρόνια που σας εμπιστεύτηκα, αλλά τώρα γουστάρω εκδίκηση και να σας αλλάξω τα φώτα. Εγώ πέφτω στο γκρεμό που πέφτων ,α πάρω και σας μαζί μου.
Ανεξάρτητα δηλαδή του τι έπρεπε εμείς ως λαός να κάνουμε δε πάει να πει πως απέναντι έχουμε τίποτα αγγέλους. Ίσα ίσα . Απλά ο λαός να ανοίξει τα μάτια του και να δει ξεκάθαρα τι συμβαίνει. Καθήκον και υπευθνότητα είναι απαραίτητες προυποθέσεις για να πράξεις...

τυπε και γω ειπα στην αρχη το 09 ναι για ευροτσατσο. αλλα φαινεται στην πορεια οτι αυτοι δεν εχουν καλο σκοπο. και ειναι πιο δυνατα μουνοπανα απο τα εγχωρια μουνοπανα. δε θελω δυνατα μουνοπανα με κακο σκοπο.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
για να μην κουράζεστε η απάντηση εδώ...

Συνημμένα

• ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΣ.JPG
    ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΣ.JPG
    3 KB · Εμφανίσεις: 27

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.903
Πόντοι
8.345
Θέλεις  σχέδιο για να το κάνεις και ανθρώπους επί του σκοπού ΤΑ ΟΠΛΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΠΛΕΩΝ.
 αμα εχεις κατι υποψιν,πες μου και εμενα..οσο για σχεδιο,το βρισκουμε με κοινο παρανομαστη....

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
τυπε και γω ειπα στην αρχη το 09 ναι για ευροτσατσο. αλλα φαινεται στην πορεια οτι αυτοι δεν εχουν καλο σκοπο. και ειναι πιο δυνατα μουνοπανα απο τα εγχωρια μουνοπανα. δε θελω δυνατα μουνοπανα με κακο σκοπο.

ναι ρε εκτοράκο ισως να μην έχουν καλό σκοπό.. από την άλλη όμως γιατί να μην τους εκμεταλλευτούμε για να αλλάξουμε το μπουρδέλλο μας και να το φτιάξουμε σωστό με τις πλατες τους και κατά μεγάλο μέρος με το χρήμα τους ????

τι σκατά άλλο μπορούμε να κάνουμε... οι παπαριές των άλλων οδηγούν είτε σε πλήρη μπαχαλοποίηση είτε σε άλλο (και κατά τεκμήριο χειρότερο) αφεντικό (αν υπάρχει, αν είναι δυνατό να βρεθεί, αν μας θέλει) στο οποίο μάλιστα θα παραδοθούμε και ξεβράκωτοι γιατί αν εδώ πάμε γονατιστοί εκεί θα πάμε και πεσμενοι στα τέσσερα γιατί θα είμαστε πλέον ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΠΑΧΑΛΟ...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386

Για αυτό κάνουμε εμείς ότι πρέπει να κάνουμε ώστε να ΜΗ χρειαστεί να ρθει μετά σα μπαμπούλας να μας νταντέψει κάποιος.

Και αν είναι για ΕΕ και ευρώ ωραία ας βγουμε να δουμε μετα αν θα ανακάμψουμε ή αν θα φταίει πάλι η κακιά ευρωπαική ένωση . Η βλαχιά μας και η τεμπελιά μας φταίει αλλά που στο κουφού την πόρτα... :headbang:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Τη μεταρρύθμιση του δικαστικού συστήματος για να μη χρειάζεται να περάσουν 15 χρόνια προτού τελεσιδικήσει μια υπόθεση, την αδειοδότηση (επιτέλους!!!) των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών, την καθιέρωση ανεξάρτητου εισπρακτικού μηχανισμού ούτως ώστε οι έφοροι να μην έρχονται σε επαφή με τους φορολογούμενους με τα γνωστά ...αποτελέσματα.

Πράγματα του διαβόλου δηλαδή. :2funny:

Aπαπαπα όχι ρε επανάσταση ναουμ και τα μυαλά στα κάγκελα ρεεεεεε! Αέρα ρεεεεε! Λεβεντοτσολιάδες μου  :rockon:

forest

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
71
Like
2.913
Πόντοι
10.225
 αμα εχεις κατι υποψιν,πες μου και εμενα..οσο για σχεδιο,το βρισκουμε με κοινο παρανομαστη....
Δεν γίνονται αυτά από κοινούς ανθρώπους αγάπητε,θέλει ειδικό βάρος το όποιο εγώ δεν ΕΧΩ,και αυτοι ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ δεν ποστάρουν στο BOURDELA.COM.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
επαναλαμβάνω το quiz...

Πως λέγεται αυτός που επί ΠΑΣΟΚ διορίστηκε σε ΔΕΚΟ και επί ΝΔ διόρισε την γυναίκα του ????

Συνημμένα

• ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΣ.JPG
    ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΣ.JPG
    3 KB · Εμφανίσεις: 18

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

Συνημμένα

• ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΣ.JPG
    ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΣ.JPG
    3 KB · Εμφανίσεις: 21

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Πιχούλα

επειδή όλοι μας περάσαμε ένα πολύ φορτισμένο και δύσκολο ΣΚ,ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΛΙΓΟ....

Γητευτής κοτόπουλων?

παρατηρητής-εναλλαγέας σελίδων διαδικτύου?

διαδικτυακός αφισοκολλητής ΠΑΣΟΚ????

πες μας.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Πιχούλα

επειδή όλοι μας περάσαμε ένα πολύ φορτισμένο και δύσκολο ΣΚ,ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΛΙΓΟ....

Γητευτής
Αναζητητής βίντεο (you tube) κοτόπουλων?

παρατηρητής-εναλλαγέας σελίδων διαδικτύου?

διαδικτυακός αφισοκολλητής ΠΑΣΟΚ????

πες μας.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny:

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.903
Πόντοι
8.345
Δεν γίνονται αυτά από κοινούς ανθρώπους αγάπητε,θέλει ειδικό βάρος το όποιο εγώ δεν ΕΧΩ,και αυτοι ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ δεν ποστάρουν στο BOURDELA.COM.
 ολα απο κοινους ανθρωπους γινωνται...οι πραξεις τους,τους κανουν ξεχωριστους....και οπως λεει ο Καζαντζακης----Ν’ αγαπάς την ευθύνη
να λες εγώ, εγώ μονάχος μου
θα σώσω τον κόσμο.
Αν χαθεί, εγώ θα φταίω----

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.903
Πόντοι
8.345
και ελεγε και αυτο---Ε κακομοίρη άνθρωπε, μπορείς να μετακινήσεις βουνά, να κάμεις θάματα, κι εσύ να βουλιάζεις στην κοπριά, στην τεμπελιά και στην απιστία! Θεό έχεις μέσα σου, Θεό κουβαλάς και δεν το ξέρεις - το μαθαίνεις μονάχα την ώρα που πεθαίνεις, μα 'ναι πολύ αργά.---οπως και αυτο---Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα. ;)

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
η ρατσα τ αιωνιου ξεφτιλα, εχει τελικα αντι-μνημονιακη 'ιδεολογια'  :2funny:

Συνημμένα

• greece-feb13-3_2136740c.jpg
    greece-feb13-3_2136740c.jpg
    45,6 KB · Εμφανίσεις: 28

RPM

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Και θα ήταν τόσο εύκολο να σωθεί η Αθήνα
και να μην την κανουν μπουρδέλο (πάλι)
τα πουτανοπαίδια οι αναρχικοί.
Το μόνο που χρειαζόταν ήταν 1-2 τέτοια στις πέριξ ταράτσες ....
50+cal+barrett+sniper+rifle+by+cool+images+%25281%2529.jpg

Κάθε σφαίρα κι ένα αναρχικό πουτανοπαίδι λιγότερο.
Κάθε χάϊδεμα στη σκανδάλη κι ένας Καλτεζάς.

Η μόνη λύση ειναι αυτή. Το δύσκολο ειναι να γινει η αρχή. Μετά δεν εχει και μεγαλη διαφορά. τι 2 τι 5 νεκρά μουνόσκυλα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom