Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
μιλας και συ? η καλυτερη σου  :rockon:

Θέλω ποικιλία στα χορταρικά μου, όχι μαρούλι μαρούλι μαρούλι. :cheesy:

το σχολιο αναφεροταν σε παραγωγικους ανθρωπους. εσυ προφανως εχεις παρει αππο το κρατος περισσοτερα απο οσα εχεις δωσει οποτε επιτρεψε μου να αδιαφορισω πληρως.

:2funny: :2funny:

Xoυ χου χου

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
λατρεια, τη πουτσα θα τη φανε φαρδια οσοι εχουν μαθει να γινονται μεγαλοι ή τοσοδουληδες με ξενες πλατες και χωρις. οποιος απο χαρακτηρα στηριζεται στα δικα του παπαρια δε χαμπαριαζει ακομα και να περπαταει σε σταχτες τσερνομπιλ.
ας φερει οτι φερει μη μασατε. και γυμνος να εισαι, αν ερθει πολυ κοντα κανα κουναβι να σε φαει το πνιγεις και με τα χερια.

ετσι ακριβως  :rockon:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
το σχολιο αναφεροταν σε παραγωγικους ανθρωπους. εσυ προφανως εχεις παρει αππο το κρατος περισσοτερα απο οσα εχεις δωσει οποτε επιτρεψε μου να αδιαφορισω πληρως.

ακυρο. μπορει να μην εχει δευτερο μαρουλι να φαει, αλλα το βγαζει με τα χερια της. ρισπεκτ στους ακαβατζωτους βιοπαλαιστες ας ειναι και εγκεφαλικο ρεψιμο.  :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
ακυρο. μπορει να μην εχει δευτερο μαρουλι να φαει, αλλα το βγαζει με τα χερια της. ρισπεκτ στους ακαβατζωτους βιοπαλαιστες ας ειναι και εγκεφαλικο ρεψιμο.  :grin:
Ρε συ φιλε, πρεπει να τα σημειωνω αυτα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
λατρεια, τη πουτσα θα τη φανε φαρδια οσοι εχουν μαθει να γινονται μεγαλοι ή τοσοδουληδες με ξενες πλατες και χωρις. οποιος απο χαρακτηρα στηριζεται στα δικα του παπαρια δε χαμπαριαζει ακομα και να περπαταει σε σταχτες τσερνομπιλ.
ας φερει οτι φερει μη μασατε. και γυμνος να εισαι, αν ερθει πολυ κοντα κανα κουναβι να σε φαει το πνιγεις και με τα χερια.

χαίρω πολύ.

αλλά ΓΑΜΩ ΤΟ DNA που μου έγραψαν οι πρόγονοί μου έχω ένα τεράστιο πρόβλημα.
Ενώ θα μπορούσα κάλλιστα να γράφω όλα τα φουκαριάρικα και τους ταλαίπωρους στ αρχίδια μου και να ζω άνετα χωρίς συναισθηματικές φορτίσεις και στενοχώριες κάθε γαμημένη φορά που έρχομαι στην ελλαδα με πιάνει η ψυχή μου.

Ας πούμε πριν 2 βδομάδες που ήμουνα στην πλατεία της Βούλας ένας μπάρμπας γύρω στα 65 έψαχνε τα σκουπίδια ακριβώς όξω απ την τράπεζα Κύπρου.....
Ηταν καλοντυμένος και αξιοπρεπής με σκυφτό κεφάλι που ντράπηκα να του πω παππου πάρε ένα πενηντάρικο απο μένα να πιεις καφέ.
Και μετά για μια μέρα ήμουνα κομμάτια ψυχολογικά και δε μπορούσα να διαστασιοποιήσω στον εγκέφαλό μου ότι στο ΔΗΜΟ ΒΟΥΛΑΣ οι άνθρωποι εν έτει 2011 με Ευρώ και στην ΟΝΕ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ.

Πρόχειρα..... Εάν κάποιοα στιγμή συναντήσω μπροστά μου κάνα ΓΑΠ ή καναν παρόμοιο θα του σφίξω το χέρι χαμογεμαστά και με το άλλο θα του τραβήξω ένα κροσέ που η πλαστική στη μύτη θα είναι δεδομένη.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
σ εναν χρονο η κατασταση αλλαξε δραματικα..
περπατησα χθες κεντρο απο ομονοια, συνταγμα παντου ζητιανοι, με κομενα ποδια,χερια,  κοριτσακια με μωρα στα χερια, πρεζακια να τρυπιουνται στην μεση του δρομου, εξω απο τον παλιο βενετη στην αθηνας ενα ειχε λυποθυμισει, πουθενα στολισμος,μαυροι  να πουλανε δοση στα ζακια μεσα στον κοσμο,νευρα, κορνες..

μετα περασα απο την αγια τριαδα πειραια..ουρα εξω απο το συσιτιο..

ενα μπουρδελο..μια  χωρα που φενεται να εχει αποδεχτει πλεον την μοιρα της..της νεοπτωχης..της ρουμανοποιησης της..

και μετα ακους οτι καπου ενα μικρο κρατιδιο ειπε οχι..δεν θα πεσω στις δαγκανες κανενος δντ να με εξαθλιωσει γιατι κατι ακουγοταν δειλα δειλα..θα στηριχτθω στα ποδια μου εκμεταλευοντας αυτα που εχω μεχρι τελευταιος γρανιδος..γιατι ειχε ηγετες πατριωτες που νοιαζονται για τα κυπριοτοπουλα και το κρατος τους..που δεν θελουν τα παιδια τους να γινουν σερβιτοροι των γερμανων και των ολλανδων..
και εδω ασχολουνται μ εφραιμ και την διαδοχη στο πασοκ
περιμενω βεβαια τωρα να αρχισουν τα τσολια να λενε για τα αδερφια μας τους κυπριους..μπας και τους δωσουν κανα κοκκαλακι να σπουδασουν τα κοπροσκυλα τους στις αμερικες..

Επισκέπτης

Η πιτσιρίκα έχει μεγάλη καβάντζα.
Μεγαλύτερη από πολλούς. Απλά οι καβάντζες μετριούνται τελευταία σε μπικικίνια κι εκεί γίνεται το λάθος.
Οι καβάντζες της μικρής είναι πολυτιμότερες για τις εποχές που έρχονται..

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Μεγαλύτερη από πολλούς. Απλά οι καβάντζες μετριούνται τελευταία σε μπικικίνια κι εκεί γίνεται το λάθος.
Τι θελει να πει ο ποιητης? :think:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Πρόχειρα..... Εάν κάποιοα στιγμή συναντήσω μπροστά μου κάνα ΓΑΠ ή καναν παρόμοιο θα του σφίξω το χέρι χαμογεμαστά και με το άλλο θα του τραβήξω ένα κροσέ που η πλαστική στη μύτη θα είναι δεδομένη.
Εσυ και αλλα 9,5 εκατομυρια αλλοι ελληνες....

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
203
Πόντοι
66
Η λυση ειναι να εχεις ενα ΑΦΜ με ΜΗΔΕΝ ΕΣΟΔΑ, ΚΑΝΕΝΑ ΑΚΙΝΗΤΟ και να κανεις κουμάντο την περιουσία σου απο το εξωτερικο.

Τα έχουν πει και άλλοι πριν από εσένα (καμιά πενηνταριά χρόνια).
Three flags theory (καλύτερη από τις πέντε ή τις έξι)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
χαίρω πολύ.

αλλά ΓΑΜΩ ΤΟ DNA που μου έγραψαν οι πρόγονοί μου έχω ένα τεράστιο πρόβλημα.
Ενώ θα μπορούσα κάλλιστα να γράφω όλα τα φουκαριάρικα και τους ταλαίπωρους στ αρχίδια μου και να ζω άνετα χωρίς συναισθηματικές φορτίσεις και στενοχώριες κάθε γαμημένη φορά που έρχομαι στην ελλαδα με πιάνει η ψυχή μου.

Ας πούμε πριν 2 βδομάδες που ήμουνα στην πλατεία της Βούλας ένας μπάρμπας γύρω στα 65 έψαχνε τα σκουπίδια ακριβώς όξω απ την τράπεζα Κύπρου.....
Ηταν καλοντυμένος και αξιοπρεπής με σκυφτό κεφάλι που ντράπηκα να του πω παππου πάρε ένα πενηντάρικο απο μένα να πιεις καφέ.
Και μετά για μια μέρα ήμουνα κομμάτια ψυχολογικά και δε μπορούσα να διαστασιοποιήσω στον εγκέφαλό μου ότι στο ΔΗΜΟ ΒΟΥΛΑΣ οι άνθρωποι εν έτει 2011 με Ευρώ και στην ΟΝΕ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ.

Πρόχειρα..... Εάν κάποιοα στιγμή συναντήσω μπροστά μου κάνω ΓΑΠ ή καναν παρόμοιο θα του σφίξω το χέρι χαμογεμαστά και με το άλλο θα του τραβήξω ένα κροσέ που η πλαστική στη μύτη θα είναι δεδομένη.

και γω με γερους φρικαρω. και με γριες που πουλανε στυλους και τετοια. γαμω τη τρελα μου. και το προηγουμενο βραδυ καθομουνα με τυπο που εκαψε 26 χιλιαρικα στον ρεμο as usual. τα λυπαμαι πολυ τα γεροντια. γαμω τα ορμονικα μου.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

σωστος τυπε. εχει εκπαιδευμενο στομαχι  :grin:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Τι θελει να πει ο ποιητης? :think:

ότι είσαι το μεγάλο σκουπιδαριό που έχω ήδη διαγνώσει αφού εν μέσω μιας σοβαρής συζήτησης για τα προβλήματα της χώρας σαν καλό κουτσομπολοσκούπιδο ασχολείσαι με νέα που αφορούν τα μουνάκια που ολημερίς κι ολονυκτίς κωλοτρίβεσαι να γαμήσεις.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
και γω με γερους φρικαρω. και με γριες που πουλανε στυλους και τετοια. γαμω τη τρελα μου. και το προηγουμενο βραδυ καθομουνα με τυπο που εκαψε 26 χιλιαρικα στον ρεμο as usual. τα λυπαμαι πολυ τα γεροντια. γαμω τα ορμονικα μου.

γάματα.
δεν ξέρω πως θα την παλέψω στο εγγύς μέλλον. Ας πούμε εάν πετύχω καμμιά κρυριούλα λατέρνα με κάνα καγιένι στη βουλιαγμένη την επόμενη φορά ενδεχομένως να την εμβολίσω μόνο και μόνο για να δω τη γαμωφάτσα της μετά με κάνα γρατσουνισμένο μπότοξ απ τον αερόσακκο....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom