alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.297
- Πόντοι
- 8.006
Αααααααααααααααααααααααχχαχχαχαχαχαχαχχαχαχμιλας και συ? η καλυτερη σου![]()
καλο!!!!
Αααααααααααααααααααααααχχαχχαχαχαχαχαχχαχαχμιλας και συ? η καλυτερη σου![]()
Δεν ξέρω τι πρόκειται να ζήσω από δω και πέρα.
Το σίγουρο είναι πως θα δω πολλούς καβαντζόπουστες να πέφτουν πριν πέσω εγώ..
μιλας και συ? η καλυτερη σου![]()
το σχολιο αναφεροταν σε παραγωγικους ανθρωπους. εσυ προφανως εχεις παρει αππο το κρατος περισσοτερα απο οσα εχεις δωσει οποτε επιτρεψε μου να αδιαφορισω πληρως.
Ολο μαρουλι σε πανε βρε?Θέλω ποικιλία στα χορταρικά μου, όχι μαρούλι μαρούλι μαρούλι.![]()
λατρεια, τη πουτσα θα τη φανε φαρδια οσοι εχουν μαθει να γινονται μεγαλοι ή τοσοδουληδες με ξενες πλατες και χωρις. οποιος απο χαρακτηρα στηριζεται στα δικα του παπαρια δε χαμπαριαζει ακομα και να περπαταει σε σταχτες τσερνομπιλ.
ας φερει οτι φερει μη μασατε. και γυμνος να εισαι, αν ερθει πολυ κοντα κανα κουναβι να σε φαει το πνιγεις και με τα χερια.
το σχολιο αναφεροταν σε παραγωγικους ανθρωπους. εσυ προφανως εχεις παρει αππο το κρατος περισσοτερα απο οσα εχεις δωσει οποτε επιτρεψε μου να αδιαφορισω πληρως.
Ρε συ φιλε, πρεπει να τα σημειωνω αυτα.ακυρο. μπορει να μην εχει δευτερο μαρουλι να φαει, αλλα το βγαζει με τα χερια της. ρισπεκτ στους ακαβατζωτους βιοπαλαιστες ας ειναι και εγκεφαλικο ρεψιμο.![]()
Ρε συ φιλε, πρεπει να τα σημειωνω αυτα.
λατρεια, τη πουτσα θα τη φανε φαρδια οσοι εχουν μαθει να γινονται μεγαλοι ή τοσοδουληδες με ξενες πλατες και χωρις. οποιος απο χαρακτηρα στηριζεται στα δικα του παπαρια δε χαμπαριαζει ακομα και να περπαταει σε σταχτες τσερνομπιλ.
ας φερει οτι φερει μη μασατε. και γυμνος να εισαι, αν ερθει πολυ κοντα κανα κουναβι να σε φαει το πνιγεις και με τα χερια.
ακυρο. μπορει να μην εχει δευτερο μαρουλι να φαει, αλλα το βγαζει με τα χερια της. ρισπεκτ στους ακαβατζωτους βιοπαλαιστες ας ειναι και εγκεφαλικο ρεψιμο.![]()
Τι θελει να πει ο ποιητης?Η πιτσιρίκα έχει μεγάλη καβάντζα.
Μεγαλύτερη από πολλούς. Απλά οι καβάντζες μετριούνται τελευταία σε μπικικίνια κι εκεί γίνεται το λάθος.
Οι καβάντζες της μικρής είναι πολυτιμότερες για τις εποχές που έρχονται..
Εσυ και αλλα 9,5 εκατομυρια αλλοι ελληνες....Πρόχειρα..... Εάν κάποιοα στιγμή συναντήσω μπροστά μου κάνα ΓΑΠ ή καναν παρόμοιο θα του σφίξω το χέρι χαμογεμαστά και με το άλλο θα του τραβήξω ένα κροσέ που η πλαστική στη μύτη θα είναι δεδομένη.
Η λυση ειναι να εχεις ενα ΑΦΜ με ΜΗΔΕΝ ΕΣΟΔΑ, ΚΑΝΕΝΑ ΑΚΙΝΗΤΟ και να κανεις κουμάντο την περιουσία σου απο το εξωτερικο.
χαίρω πολύ.
αλλά ΓΑΜΩ ΤΟ DNA που μου έγραψαν οι πρόγονοί μου έχω ένα τεράστιο πρόβλημα.
Ενώ θα μπορούσα κάλλιστα να γράφω όλα τα φουκαριάρικα και τους ταλαίπωρους στ αρχίδια μου και να ζω άνετα χωρίς συναισθηματικές φορτίσεις και στενοχώριες κάθε γαμημένη φορά που έρχομαι στην ελλαδα με πιάνει η ψυχή μου.
Ας πούμε πριν 2 βδομάδες που ήμουνα στην πλατεία της Βούλας ένας μπάρμπας γύρω στα 65 έψαχνε τα σκουπίδια ακριβώς όξω απ την τράπεζα Κύπρου.....
Ηταν καλοντυμένος και αξιοπρεπής με σκυφτό κεφάλι που ντράπηκα να του πω παππου πάρε ένα πενηντάρικο απο μένα να πιεις καφέ.
Και μετά για μια μέρα ήμουνα κομμάτια ψυχολογικά και δε μπορούσα να διαστασιοποιήσω στον εγκέφαλό μου ότι στο ΔΗΜΟ ΒΟΥΛΑΣ οι άνθρωποι εν έτει 2011 με Ευρώ και στην ΟΝΕ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ.
Πρόχειρα..... Εάν κάποιοα στιγμή συναντήσω μπροστά μου κάνω ΓΑΠ ή καναν παρόμοιο θα του σφίξω το χέρι χαμογεμαστά και με το άλλο θα του τραβήξω ένα κροσέ που η πλαστική στη μύτη θα είναι δεδομένη.
Η πιτσιρίκα έχει μεγάλη καβάντζα.
Μεγαλύτερη από πολλούς. Απλά οι καβάντζες μετριούνται τελευταία σε μπικικίνια κι εκεί γίνεται το λάθος.
Οι καβάντζες της μικρής είναι πολυτιμότερες για τις εποχές που έρχονται..
Τι θελει να πει ο ποιητης?![]()
και γω με γερους φρικαρω. και με γριες που πουλανε στυλους και τετοια. γαμω τη τρελα μου. και το προηγουμενο βραδυ καθομουνα με τυπο που εκαψε 26 χιλιαρικα στον ρεμο as usual. τα λυπαμαι πολυ τα γεροντια. γαμω τα ορμονικα μου.
Και να σου εξηγήσω δε θα καταλάβεις..Τι θελει να πει ο ποιητης?![]()