1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 866
Γαμιέστε.
κουράστηκα να σκέφτομαι.
κουράστηκα να στενοχωριέμαι.
κουράστηκα να σκέφτομαι.
δεν εχει κανα ματσ του θρυλου να ακουσεις πουστριλικια να στανιαρειςΓαμιέστε.
κουράστηκα να σκέφτομαι.
λοιπον για να σταματησει η μιρλα εχουμε και λεμε.
οσοι γαμηθηκαν επεσαν εξω τους γαμησε το συστημα κλπ, εχουν την οικογενεια μπακ απ κατι θα γινει δε θα ψοφησει κανεις της πεινας. θα βγει και ενα καλο απο το ελληνικο φλωροεθιμικο.
οσοι ειναι πουτανοσποροι και τους φασκελωνουν μεχρι και οι συγγενεις ας πεθανουν στο λουκι σταρχιδια μας. γρηγορο σαπισμα μονο μη φραξουν τα λουκια εχουμε βροχες ακομα μπροστα μας.
τα γεροντια της μοναξιας...χμ...ευχομαι συντομα γαληνιο σβησιμο στον υπνο για το μεγαλο ταξιδι. δε χρειαζεται να δουνε και αλλα απο τον αρχιδοκοσμο που φτιαξαμε.
ελα μην σε παιρνει απο κατω.Φαντασου υπαρχουν αλλοι που δεν παιρνουν ιδεα απο αυτα που περιγραφεις... μακαριοι οι πτωχοι το πνευματι?
Γαμιέστε.
κουράστηκα να σκέφτομαι.
Δεν λέγανε στ'αρχιδια τους η κρίση, απλά επισημαίνανε το γεγονός ότι αυτοί που έμαθαν στα λίγα και γεννικά να παλεύουν γι αυτά που έχουν θα επιβιώσουν της κρίσης.Οι υπόλοιποι μόλις φάνε τα νύχια τους θα πεθάνουν της πείνας.
Το χειρότερο είναι να έχεις ενοχές για τα προβλήματα των αλλων. καλά κάνεις και τα ξεχνας μετά. Βοηθάς όσο μπορεις.
Το χειρότερο είναι να έχεις ενοχές για τα προβλήματα των αλλων. καλά κάνεις και τα ξεχνας μετά. Βοηθάς όσο μπορεις.
παρε φουστα ανεταΔε με παίρνει από κάτω, παρά μόνο όταν τα σκέφτομαι και τα αναλύω ή όταν μου ζητιανεύουν και δε δίνω γιατί θέλω να τα κάνω μασούρι να αγοράσω καμιά φούστα ξέρω γω.
Η ζωή συνεχίζεται με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Τέσπα, μαλακίες..
*Νάτσοοο![]()
πάω γήπεδο δ εθνική και ξεκαβλώ......λογω μετανάστευσης μου κόπηκε το ξεκάβλωμα αυτό...Καλά, άμα βρεις τον τρόπο να σταματήσεις έστω κι ένα απ'τα δύο ενημέρωσέ με.
Το ψάχνω χρόνια..
πάω γήπεδο δ εθνική και ξεκαβλώ......λογω μετανάστευσης μου κόπηκε το ξεκάβλωμα αυτό...
ετσι φιλε δυναμη ναχουμε να βριζουμε,να παθιαζομαστε,να κλαιμε ,να γελαμε ,να ζουμε ρε αδερφε...(πρωταθλημα παιρνει ο θρυλος!).πάω γήπεδο δ εθνική και ξεκαβλώ......λογω μετανάστευσης μου κόπηκε το ξεκάβλωμα αυτό...
καρτάκη χρόνια πολλά καλή χρονιά αδερφέ.![]()
Πάω κι εγώ να πάρω ποδήλατο της μεγάλης.
Ευτυχώς που έχω τον Παμβο για ξεκαβλώ..
ναι ο καριόλης....ετσι φιλε δυναμη ναχουμε να βριζουμε,να παθιαζομαστε,να κλαιμε ,να γελαμε ,να ζουμε ρε αδερφε...(πρωταθλημα παιρνει ο θρυλος!).
το πρώτο μου ποδήλατο 5 χρονώνε το έκλεψαν ολοκαίνουργιο 2 πιτσιρίκια που στο πάρκο μου άρχισαν τη μίρλα "δώσε μου σε παρακαλώ να κάνω μια βόλτα το γύρω της πλατείας γιατί δεν εχω ποδήλατο"
To γνωστό πάρκο, το μεγάλο;
δεν έχω ενοχές ρε...
το τι γαμωσταυρίδια έχω ρίξει στον πατέρα μου δεν περιγράφεται...
απο μικρός όταν έβλεπα εγω να έχω και οι άλλοι να μην έχουν με έπιανε παράπονο και ήθελα ν αλλαξω τον κόσμο.
το πρώτο μου ποδήλατο 5 χρονώνε το έκλεψαν ολοκαίνουργιο 2 πιτσιρίκια που στο πάρκο μου άρχισαν τη μίρλα "δώσε μου σε παρακαλώ να κάνω μια βόλτα το γύρω της πλατείας γιατί δεν εχω ποδήλατο"
γαμιέται το dna μου γαμιούνται και όλοι όσοι δημιουργούν ταξικές διαφορές λόγω καταγωγής ή δενξερωγωτιαλλο.
Το παιδί που σου πήρε το ποδήλατο μήπως έγινε γκολντεν μπόυ ή συνδικαλιστής όταν μεγάλωσε;![]()
![]()
![]()
Ανέκαθεν ήμουν φειδωλός στο να λυπηθώ κάποιον που είχε λιγότερα από εμένα, όπως σπανίως μου βγήκε κάποιος φθόνος για αυτόν που είχε περισσότερα από μένα...
Έτσι, δεν μου έκλεψε κανείς το ποδήλατο αλλά και δεν έκλεψα το ποδήλατο από κανενάν...Ίσως έπαιξε και κάποιο ρόλο που είχα το ίδιο ποδήλατο για ... είκοσι χρόνια και ουδέποτε ένιωσα μειονεκτικά για αυτό...
αλσος - αγαλμα κωνσταντίνου.