Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Γαμιέστε.

κουράστηκα να σκέφτομαι.

κουράστηκα να στενοχωριέμαι.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Γαμιέστε.

κουράστηκα να σκέφτομαι.

κουράστηκα να στενοχωριέμαι.
δεν εχει κανα ματσ του θρυλου να ακουσεις πουστριλικια να στανιαρεις  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: με το συμπαθειο ρε    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΓΚΕΣ

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
λοιπον για να σταματησει η μιρλα εχουμε και λεμε.
οσοι γαμηθηκαν επεσαν εξω τους γαμησε το συστημα κλπ, εχουν την οικογενεια μπακ απ κατι θα γινει δε θα ψοφησει κανεις της πεινας. θα βγει και ενα καλο απο το ελληνικο φλωροεθιμικο.
οσοι ειναι πουτανοσποροι και τους φασκελωνουν μεχρι και οι συγγενεις ας πεθανουν στο λουκι σταρχιδια μας. γρηγορο σαπισμα μονο μη φραξουν τα λουκια εχουμε βροχες ακομα μπροστα μας.
τα γεροντια της μοναξιας...χμ...ευχομαι συντομα γαληνιο σβησιμο στον υπνο για το μεγαλο ταξιδι. δε χρειαζεται να δουνε και αλλα απο τον αρχιδοκοσμο που φτιαξαμε.

πως είπατε;

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
ελα μην σε παιρνει απο κατω.Φαντασου υπαρχουν αλλοι που δεν παιρνουν ιδεα απο αυτα που περιγραφεις... μακαριοι οι πτωχοι το πνευματι?

Δε με παίρνει από κάτω, παρά μόνο όταν τα σκέφτομαι και τα αναλύω ή όταν μου ζητιανεύουν και δε δίνω γιατί θέλω να τα κάνω μασούρι να αγοράσω καμιά φούστα ξέρω γω.
Η ζωή συνεχίζεται με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Τέσπα, μαλακίες..

*Νάτσοοο :cheesy:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Δεν λέγανε στ'αρχιδια τους η κρίση, απλά επισημαίνανε το γεγονός ότι αυτοί που έμαθαν στα λίγα και γεννικά να παλεύουν γι αυτά που έχουν θα επιβιώσουν της κρίσης.Οι υπόλοιποι μόλις φάνε τα νύχια τους θα πεθάνουν της πείνας.

Το χειρότερο είναι να έχεις ενοχές για τα προβλήματα των αλλων. καλά κάνεις και τα ξεχνας μετά. Βοηθάς όσο μπορεις.

δεν έχω ενοχές ρε...

το τι γαμωσταυρίδια έχω ρίξει στον πατέρα μου δεν περιγράφεται...
απο μικρός όταν έβλεπα εγω να έχω και οι άλλοι να μην έχουν με έπιανε παράπονο και ήθελα ν αλλαξω τον κόσμο.
το πρώτο μου ποδήλατο 5 χρονώνε το έκλεψαν ολοκαίνουργιο 2 πιτσιρίκια που στο πάρκο μου άρχισαν τη μίρλα "δώσε μου σε παρακαλώ να κάνω μια βόλτα το γύρω της πλατείας γιατί δεν εχω ποδήλατο"

γαμιέται το dna μου γαμιούνται και όλοι όσοι δημιουργούν ταξικές διαφορές λόγω καταγωγής ή δενξερωγωτιαλλο.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Το χειρότερο είναι να έχεις ενοχές για τα προβλήματα των αλλων. καλά κάνεις και τα ξεχνας μετά. Βοηθάς όσο μπορεις.

Είμαι ενοχικό άτομο, αλλά το παλεύω όσο μπορώ, τελευταία :cheesy:
Αρχίδια βοηθάω πάντως, απλά να 'χαμε να λέγαμε.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Δε με παίρνει από κάτω, παρά μόνο όταν τα σκέφτομαι και τα αναλύω ή όταν μου ζητιανεύουν και δε δίνω γιατί θέλω να τα κάνω μασούρι να αγοράσω καμιά φούστα ξέρω γω.
Η ζωή συνεχίζεται με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Τέσπα, μαλακίες..

*Νάτσοοο :cheesy:
παρε φουστα ανετα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Καλά, άμα βρεις τον τρόπο να σταματήσεις έστω κι ένα απ'τα δύο ενημέρωσέ με.
Το ψάχνω χρόνια..
πάω γήπεδο δ εθνική και ξεκαβλώ......λογω μετανάστευσης μου κόπηκε το ξεκάβλωμα αυτό...

καρτάκη χρόνια πολλά καλή χρονιά αδερφέ.  :rockon:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Μιζέριασα εδώ! Πάω να κράξω κανέναν, να μου φύγει. :P

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
πάω γήπεδο δ εθνική και ξεκαβλώ......λογω μετανάστευσης μου κόπηκε το ξεκάβλωμα αυτό...

καρτάκη χρόνια πολλά καλή χρονιά αδερφέ.  :rockon:
ετσι φιλε δυναμη ναχουμε να βριζουμε,να παθιαζομαστε,να κλαιμε ,να γελαμε ,να ζουμε ρε αδερφε...(πρωταθλημα παιρνει ο θρυλος!).

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
ετσι φιλε δυναμη ναχουμε να βριζουμε,να παθιαζομαστε,να κλαιμε ,να γελαμε ,να ζουμε ρε αδερφε...(πρωταθλημα παιρνει ο θρυλος!).
ναι ο καριόλης....
μαλάκαες καναονίστε να πάρει ο βάζελας  πρωτάθλημα να μην έχω φέτος ποιόν να βρίζω γαμώ την αμφιάλη μου γαμώ.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
203
Πόντοι
66
το πρώτο μου ποδήλατο 5 χρονώνε το έκλεψαν ολοκαίνουργιο 2 πιτσιρίκια που στο πάρκο μου άρχισαν τη μίρλα "δώσε μου σε παρακαλώ να κάνω μια βόλτα το γύρω της πλατείας γιατί δεν εχω ποδήλατο"

To γνωστό πάρκο, το μεγάλο;

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
δεν έχω ενοχές ρε...

το τι γαμωσταυρίδια έχω ρίξει στον πατέρα μου δεν περιγράφεται...
απο μικρός όταν έβλεπα εγω να έχω και οι άλλοι να μην έχουν με έπιανε παράπονο και ήθελα ν αλλαξω τον κόσμο.

γαμιέται το dna μου γαμιούνται και όλοι όσοι δημιουργούν ταξικές διαφορές λόγω καταγωγής ή δενξερωγωτιαλλο.

Το παιδί που σου πήρε το ποδήλατο μήπως έγινε γκολντεν μπόυ ή συνδικαλιστής όταν μεγάλωσε;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ανέκαθεν ήμουν φειδωλός στο να λυπηθώ κάποιον που είχε λιγότερα από εμένα, όπως σπανίως μου βγήκε κάποιος φθόνος για αυτόν που είχε περισσότερα από μένα...
Έτσι, δεν μου έκλεψε κανείς το ποδήλατο αλλά και δεν έκλεψα το ποδήλατο από κανενάν...Ίσως έπαιξε και κάποιο ρόλο που είχα το ίδιο ποδήλατο για ... είκοσι χρόνια και ουδέποτε ένιωσα μειονεκτικά για αυτό...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Το παιδί που σου πήρε το ποδήλατο μήπως έγινε γκολντεν μπόυ ή συνδικαλιστής όταν μεγάλωσε;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ανέκαθεν ήμουν φειδωλός στο να λυπηθώ κάποιον που είχε λιγότερα από εμένα, όπως σπανίως μου βγήκε κάποιος φθόνος για αυτόν που είχε περισσότερα από μένα...
Έτσι, δεν μου έκλεψε κανείς το ποδήλατο αλλά και δεν έκλεψα το ποδήλατο από κανενάν...Ίσως έπαιξε και κάποιο ρόλο που είχα το ίδιο ποδήλατο για ... είκοσι χρόνια και ουδέποτε ένιωσα μειονεκτικά για αυτό...

δεν ξέρω. και δε με ενδιαφέρει.
δε ζήλεψα ποτέ το καλύτερο.
αντιθέτως εξοργιζομαι ακόμα με το κοινωνικά αδικο.

Υ.Γ.
καταλαβαίνω την κοσμοθεωρία σου. βεβαίως αυτό εξηγεί γιατί δηλώνεις δεξιός και γω αριστερός.
όλα έχουν την προσωπική και αξιακή αντιστοίχιση.
και για να μην αρχίσουν οι παπαριές θεωρώ ότι υπάροχυν εντιμότατοι δεξιοί και σκουπίδια αριστεροί.
το αξιακό σύστημα του καθενός είναι μονοσήμαντο. και πρακτικά σε ζηλεύω για τον τρόπο που εγώ δε μπορώ να λειτουργήσω. Αλλωστε η κοινωνία μου έχει αποδείξει ότι τις πλείστες φορές αυτούς που λυπάμαι είναι μέγιστα σκουλίκια που μόλις πάρουν κάτι που δε δικαιούνται σε τελειώνουν με ένα τσαφ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom