Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
γάματα.
δεν ξέρω πως θα την παλέψω στο εγγύς μέλλον. Ας πούμε εάν πετύχω καμμιά κρυριούλα λατέρνα με κάνα καγιένι στη βουλιαγμένη την επόμενη φορά ενδεχομένως να την εμβολίσω μόνο και μόνο για να δω τη γαμωφάτσα της μετά με κάνα γρατσουνισμένο μπότοξ απ τον αερόσακκο....

μάλιστα.. .ενδοπαραταξιακή διένεξις... η AMG θα εμβολίσει το Cayenne... ωιμεεε

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
203
Πόντοι
66
μιλας και συ? η καλυτερη σου  :rockon:

ουάχαχαχαχαχα

Η πιτσιρίκα έχει μεγάλη καβάντζα.
Μεγαλύτερη από πολλούς. Απλά οι καβάντζες μετριούνται τελευταία σε μπικικίνια κι εκεί γίνεται το λάθος.
Οι καβάντζες της μικρής είναι πολυτιμότερες για τις εποχές που έρχονται..

Το γατί λες;

ΥΓ. Παιδιά βαρέθηκα την συζήτηση για καβάτζες και καβατζωμένους. ΕΛΕΟC

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
εις βάρος τους είναι.
εάν έχουν καταφέρει να με κάνουν εμένα τούρμπο εκ του μακρώθεν λογικά ο αντίστοιχος νορβηγός στη βουλή ή σε κάνα κεντρικό κόμματος δεν αργεί να σκάσει μύτη.

Μιλάμε για την υπέρτατη καθικιά...
Τη στιγμή που ένα σωρό δημοσιογράφοι στον ιδιωτικό τομέα έχουν να πληρωθούν από το Πάσχα (ποιου έτους παίζεται) και αρκετοι δ/υ υπόκεινται σε μειώσεις που τους καθιστούν συμπαθείς ακόμη και σε νεοφιλελεύθερους (γιατί άλλο από τα € 4000 να πας στα € 3.000 και άλλο από τα € 1200 να πας στα € 900 και βγάλε) το υβρίδιο των δημοσιογράφων του δημοσίου τομέα (δηλαδή έμμισθα παπαγαλάκια της κομματικοκρατικής εξουσίας) τη γλιτώνει, προφανώς λόγω ιδιαίτερης αποστολής...

Να θυμίσουμε ότι αρμόδιος υπουργός είναι ένα από τα πρωτοπαλίκαρα του ΔΟΛ...

Κατά τα λοιπά όσοι ζητάνε εκλογές εδώ και τώρα είναι ανεύθυνοι...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
13.090
Πόντοι
2.606
εις βάρος τους είναι.
εάν έχουν καταφέρει να με κάνουν εμένα τούρμπο εκ του μακρώθεν λογικά ο αντίστοιχος νορβηγός στη βουλή ή σε κάνα κεντρικό κόμματος δεν αργεί να σκάσει μύτη.
:2funny: :2funny: :2funny:O 30ας ειναι ετοιμος,με νυχια και με δοντια τον κραταμε για σωσουμε το μακελειο... :2funny: :2funny:, αλλα πλακα πλακα δεν μπορεις πλεον να κρατηθεις οταν περνας εξω απο γραφεια πασοκ-νδ και βλεπεις μεσα κατι μπουληδες γλυφτρονια και κατι πατσουρο μιλφ να συζητανε με σοβαροτητα το καιριο ερωτημα "που βαδιζει αυτη η χωρα".ΘΕΣ τουλαχιστον να τους ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥΣ....πω πω βριζω και γεμιζει το στομα μου,πανε τα γαλλικα τσαμπα και το πιανο....παει στο διαλο!

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
καλα γραφει ο αλλος
δεν γαμιεστε μερες που ειναι με τις καβαντζες και τα κωλολεφτα σας

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
13.090
Πόντοι
2.606
Μιλάμε για την υπέρτατη καθικιά...
Τη στιγμή που ένα σωρό δημοσιογράφοι στον ιδιωτικό τομέα έχουν να πληρωθούν από το Πάσχα (ποιου έτους παίζεται) και αρκετοι δ/υ υπόκεινται σε μειώσεις που τους καθιστούν συμπαθείς ακόμη και σε νεοφιλελεύθερους (γιατί άλλο από τα € 4000 να πας στα € 3.000 και άλλο από τα € 1200 να πας στα € 900 και βγάλε) το υβρίδιο των δημοσιογράφων του δημοσίου τομέα (δηλαδή έμμισθα παπαγαλάκια της κομματικοκρατικής εξουσίας) τη γλιτώνει, προφανώς λόγω ιδιαίτερης αποστολής...

Να θυμίσουμε ότι αρμόδιος υπουργός είναι ένα από τα πρωτοπαλίκαρα του ΔΟΛ...

Κατά τα λοιπά όσοι ζητάνε εκλογές εδώ και τώρα είναι ανεύθυνοι...
ΤΑ εργαλεια της λοβοτομης κοστιζουν....

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Για "καβάτζες" , μεταφορικά μιλούσαν οι αποπάνω.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
λοιπον για να σταματησει η μιρλα εχουμε και λεμε.
οσοι γαμηθηκαν επεσαν εξω τους γαμησε το συστημα κλπ, εχουν την οικογενεια μπακ απ κατι θα γινει δε θα ψοφησει κανεις της πεινας. θα βγει και ενα καλο απο το ελληνικο φλωροεθιμικο.
οσοι ειναι πουτανοσποροι και τους φασκελωνουν μεχρι και οι συγγενεις ας πεθανουν στο λουκι σταρχιδια μας. γρηγορο σαπισμα μονο μη φραξουν τα λουκια εχουμε βροχες ακομα μπροστα μας.
τα γεροντια της μοναξιας...χμ...ευχομαι συντομα γαληνιο σβησιμο στον υπνο για το μεγαλο ταξιδι. δε χρειαζεται να δουνε και αλλα απο τον αρχιδοκοσμο που φτιαξαμε.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Το χειρότερο πράμα πάντως είναι η συνήθεια.
Είμαι μαλάκω που το παραδέχομαι, αλλά όταν εκεί που ζεις βλέπεις καθημερινά να ψάχνουν στα σκουπίδια, άνθρωποι όλων των ηλικιών και ντυμένοι είτε καλά είτε με σαπιόρουχα, κάποια στιγμή σταματά να σου κάνει εντύπωση. Κι όσο και να δίνεις ή να θες να δώσεις κανά ευρώ, κάποια στιγμή θα το κόψεις κι αυτό.
Από τον εαυτό μου κρίνω ε, μην μου πείτε αα μας συγκρίνεις μ'εσένα,συ είσαι ψώλα κλπ.

Είναι ένας άστεγος εδώ, ο οποίος ρε αν ήταν περιποιημένος κλπ, θα ήταν ΠΟΛΥ όμορφος. Έχει aids και μου έχει πει γενικά την ιστορία του και είναι τόσο κρίμα να μην μπορείς να βοηθήσεις ουσιαστικά κάποιον πέρα από μια τυρόπιτα.
Αλλά αναγκαστικά μετά από λίγο τα ξεχνάς, ανοίγεις το πισί και βλέπεις τη σειρά που έχεις κατεβάσει.
Γαμώ.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
203
Πόντοι
66
Για "καβάτζες" , μεταφορικά μιλούσαν οι αποπάνω.

Μεταφορικά, κυριολεκτικά, από την στιγμή που άρχισε ο Τέρας την συζήτηση, όλοι για καβάτζες μιλάμε και πόσο στ' @@ μας η κρίση.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
λοιπον για να σταματησει η μιρλα εχουμε και λεμε.
οσοι γαμηθηκαν επεσαν εξω τους γαμησε το συστημα κλπ, εχουν την οικογενεια μπακ απ κατι θα γινει δε θα ψοφησει κανεις της πεινας. θα βγει και ενα καλο απο το ελληνικο φλωροεθιμικο.
οσοι ειναι πουτανοσποροι και τους φασκελωνουν μεχρι και οι συγγενεις ας πεθανουν στο λουκι σταρχιδια μας. γρηγορο σαπισμα μονο μη φραξουν τα λουκια εχουμε βροχες ακομα μπροστα μας.
τα γεροντια της μοναξιας...χμ...ευχομαι συντομα γαληνιο σβησιμο στον υπνο για το μεγαλο ταξιδι. δε χρειαζεται να δουνε και αλλα απο τον αρχιδοκοσμο που φτιαξαμε.
:o :o :o :o :o :o :o χαχαχαχα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
ότι είσαι το μεγάλο σκουπιδαριό που έχω ήδη διαγνώσει αφού εν μέσω μιας σοβαρής συζήτησης για τα προβλήματα της χώρας σαν καλό κουτσομπολοσκούπιδο ασχολείσαι με νέα που αφορούν τα μουνάκια που ολημερίς κι ολονυκτίς κωλοτρίβεσαι να γαμήσεις.
Σωστα.
Ενω αν αρχισω να γραφω στο μπου κομ πόσο πολύ θελω να πλακωσω τον ΓΑΠ στις μπουνιες, θα εχω εκτελεσει το καθηκον μου ως πολιτης.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Είμαι μαλάκω που το παραδέχομαι, αλλά όταν εκεί που ζεις βλέπεις καθημερινά να ψάχνουν στα σκουπίδια, άνθρωποι όλων των ηλικιών και ντυμένοι είτε καλά είτε με σαπιόρουχα, κάποια στιγμή σταματά να σου κάνει εντύπωση. Κι όσο και να δίνεις ή να θες να δώσεις κανά ευρώ, κάποια στιγμή θα το κόψεις κι αυτό.
Από τον εαυτό μου κρίνω ε, μην μου πείτε αα μας συγκρίνεις μ'εσένα,συ είσαι ψώλα κλπ.

Είναι ένας άστεγος εδώ, ο οποίος ρε αν ήταν περιποιημένος κλπ, θα ήταν ΠΟΛΥ όμορφος. Έχει aids και μου έχει πει γενικά την ιστορία του και είναι τόσο κρίμα να μην μπορείς να βοηθήσεις ουσιαστικά κάποιον πέρα από μια τυρόπιτα.
Αλλά αναγκαστικά μετά από λίγο τα ξεχνάς, ανοίγεις το πισί και βλέπεις τη σειρά που έχεις κατεβάσει.
Γαμώ.
ελα μην σε παιρνει απο κατω.Φαντασου υπαρχουν αλλοι που δεν παιρνουν ιδεα απο αυτα που περιγραφεις... μακαριοι οι πτωχοι το πνευματι?

Επισκέπτης
ΥΓ. Παιδιά βαρέθηκα την συζήτηση για καβάτζες και καβατζωμένους. ΕΛΕΟC

Τις καβάτζες δεν τις πρωτοανέφερα εγώ, καθώς επίσης αναφερόμενος στη βέλβυ δεν εννοούσα καβάτζα σε χρήμα..
Αυτό που έγραψα ήταν πως οι καβάτζες που κάποιοι κοκκορεύονται πως διαθέτουν δεν πιάνουν μία μπροστά σ'αυτές της πιτσιρίκας.
Όποιος κατάλαβε κατάλαβε..

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Μεταφορικά, κυριολεκτικά, από την στιγμή που άρχισε ο Τέρας την συζήτηση, όλοι για καβάτζες μιλάμε και πόσο στ' @@ μας η κρίση.

Δεν λέγανε στ'αρχιδια τους η κρίση, απλά επισημαίνανε το γεγονός ότι αυτοί που έμαθαν στα λίγα και γεννικά να παλεύουν γι αυτά που έχουν θα επιβιώσουν της κρίσης.Οι υπόλοιποι μόλις φάνε τα νύχια τους θα πεθάνουν της πείνας.

...................................
Γαμώ.

Το χειρότερο είναι να έχεις ενοχές για τα προβλήματα των αλλων. καλά κάνεις και τα ξεχνας μετά. Βοηθάς όσο μπορεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom