Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
καπου θα βγαλει η κατασταση αυτη..ενδεικτικα αγγλια γαμιεται το συμπαν, ισπανια τ ιδιο, γαλλια 2στηκε η ανεργια σ 1 ετος, αμερικα αυξανονται οι φτωχοι..μια αρρωστημενη κατασταση..καπου θα ξεσπασει

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
203
Πόντοι
66
Τον αράπη κι αν τον πλύνεις...
Δε γαμείς? Πάμε για ύπνο ευτυχείς..

Καλή χρονιά στους περισσότερους....

Ιρλανδία: Μακριά απ' τους στόχους του πακέτου διάσωσης - Υφεση 1,6% στο γ' τρίμηνο
Η ιρλανδική οικονομία συρρικνώθηκε κατά 1,6% στο τρίτο τρίμηνο του 2011 σε σχέση με το προηγούμενο τρίμηνο, ένα αποτέλεσμα πολύ δυσμενέστερο από το αναμενόμενο, εγείροντας αμφιβολίες για τη δυνατότητα της χώρας να επιτύχει τους στόχους του προγράμματος δημοσιονομικής σταθεροποίησης που συμφώνησε στο πλαίσιο της χρηματοδοτικής βοήθειας που έλαβε από την ΕΕ και το ΔΝΤ.

Οι αναλυτές ανέμεναν τη μείωση του ΑΕΠ (Ακαθάριστου Εγχώριου Προϊόντος) της Ιρλανδίας κατά 0,5% σε τριμηνιαία βάση, ενώ η μεγαλύτερη μείωση που καταγράφηκε αποδίδεται στην πτώση των εξαγωγών της χώρας, λόγω της παγκόσμιας οικονομικής αναταραχής.

Δεν γράφει βέβαια για το έλλειμμα, αλλά πάω στοίχημα ότι και αυτό εκτός στόχων θα βγει.
Σε λίγο οι εκτιμήσεις των απανταχού τροϊκανών, θα κάνουν τους ελληνικούς προϋπολογισμούς να μοιάζουν υποδείγματα οικονομικών προγραμματισμών.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Μην τα πετάς έτσι και τυφλωθεί κανάς παπατρολ! :2funny: :2funny:

Επί του θέματος, δίκιο έχεις αλλά πού να το βρεις...Και παρά την ομολογία αποτυχίας από την τρόικα συνεχίζουν στο ίδιο τροπάρι (γαμήσι και ξύλο σε μικρομεσαία εισοδήματα και άφεση αμαρτιών σε γαβαλάδες ελέω αρ. 99... Ο δε μπένυ με το άλλο το σίχαμα το μίλτο πάνε να κάνουν πλημμέλημα οικονομικά εγκλήματα έως € 300.000...)

μαλακες, χωρις πλακα τωρα. φονιαδες και δαρτες παιζουν πολλα παραδειγματα τιμιων μπεσαλιδων και θα πω και καλων ανθρωπων (σηκωνει πολυ κουβεντα αυτο και δε θα την κανουμε).
μεγαλοφεσατζηδες ομως δεν υπαρχει μεγαλυτερη πουστοφαρα. εντυπωσιακα μουνοπανα σκατοψυχαδες. δε μιλαω για αυτους που πεσανε εξω αθελα, μιλαω για τους φεσαδες απο πεποιθηση.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Θα το είχατε γράψει ήδη, αλλά μάλλον δε σας συμφέρει κάτι τέτοιο..
Στην απ'όξω θα ήσασταν..

σαφώς και η πρότασή μου είναι αυτή. Και σαφώς εγω δεν πρέπει να ψηφίζω. Αλλωστε η τελευταία φορά που το έπραξα ήταν το 2007.
Οπως σαφές είναι ότι μαζί με τα παραγωγικά που πρέπει να ψηφίζουν είναι και τ αλβάνια και τα πακια και γενικά όποια φυλή του Φαραώ έχει νόμιμη επαγγελματική αδεια και διαμονή εν Ελλάδι.

γκου χου γκου χου τράνυ.

Υ.Γ.
προς φιλελεύθερα μουνιά τρανοσκουπίδια......
όταν "με διώξατε" μουνιά το 2008 παίρνατε κάθε χρόνο απο μένα μόνο εφορία 30 χιλιάρικα και ΙΚΑ άλλα 15. δεν είχα πάει ούτε μια φορά στο ΙΚΑ ή σε δημόσιο και κάθε χρόνο είχα επιστροφή φόρου.
Τώρα μουνιά ΠΑΙΡΝΕΤΕ Τ ΑΡΤΣΙΔΚΙΑ ΜΟΥ, δλδ 0 ΦΟΡΟ, ΕΝΣΗΜΑ κολλάω σε χώρα που θα πάρω 1.5 χιλιαρικο σύνταξη τουλάχιστον και με τα 80 χιλιάρικα έμβασμα που φέρνω με swift από το εξωτερικό δικαιολογώ εξοχικά αυτοκίνητα και λοιπές κατοικίες.
ΠΟΙΟΣ ΤΩΡΑ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΒΑΤΖΩΜΕΝΟΣ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΑΣ;

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
τι ξέσπασμα είναι αυτό;

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
μαλακες, χωρις πλακα τωρα. φονιαδες και δαρτες παιζουν πολλα παραδειγματα τιμιων μπεσαλιδων και θα πω και καλων ανθρωπων (σηκωνει πολυ κουβεντα αυτο και δε θα την κανουμε).
μεγαλοφεσατζηδες ομως δεν υπαρχει μεγαλυτερη πουστοφαρα. εντυπωσιακα μουνοπανα σκατοψυχαδες. δε μιλαω για αυτους που πεσανε εξω αθελα, μιλαω για τους φεσαδες απο πεποιθηση.

+1...
Και το τραγικό είναι ότι επειδή το σύστημα law and order αλλά και κάποιες κοινωνικές δομές στο γιουνανιστάν είναι κομμένα και ραμμένα στα μέτρα τους καταφέρνουν και επιβιώνουν και επανέρχονται και ξαναφεσώνουν και επανέρχονται και so the story goes...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
τι ξέσπασμα είναι αυτό;

αγανακτησης.
για τα σκουπίδια που κυκλοφοράνε ακόμα στην Ελλάδα και έχουν διώξει κάθε τι παραγωγικά υγιές απο τη χώρα, που δηλώνουν συμπολίτευση με το μνημόνιο εξ αρχής και μιλάνε για καβάτζες σε μια χώρα που σε 1-2 χρόνια θα είναι ένας απέραντος ΧΥΤΑ

δε σας φταίνε οι βενιζελοπαπάκηδες.
πρώτα σε φταίνε αυτά ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ.
όταν τους κρεμάσετε θα είναι αργά.
όπως ήταν αργά το 20 που τα αντίστοιχα σκουπίδια έκαναν πρόσφυγες 1.5 εκατομμύριο έλληνες με την ψήφο τους και εξαθλίωσαν όλη την Ελλάδα για μια ολάκερη 20ετία.
μετά ήρθε ο βου που που και ξεχάστηκαν όλα......

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
ειναι πραγματικοτητα οτι ο μεγαλος χαμενος σεη χωρα αυτη ειναι Ο ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ανθρωπος που καταφερε να εχει εξαψηφιο εισοδημα, ακινητα, αυτοκινητα και ΠΛΗΡΩΝΕΙ φόρους και εισφορές (για υπηρεσιες υγειας και ασφάλισης που ποτε δεν θα χρησιμοποιησεο λόγω κακων υπηρεσιων) κανονικα. ΑΥΤΟΣ ΤΙΜΩΡΕΙΤΕ ΣΚΛΗΡΑ απο το συνθλιπτικο των αξιων γαμημενο κρατος μας.

Η λυση ειναι να εχεις ενα ΑΦΜ με ΜΗΔΕΝ ΕΣΟΔΑ, ΚΑΝΕΝΑ ΑΚΙΝΗΤΟ και να κανεις κουμάντο την περιουσία σου απο το εξωτερικο.

Αυτο τους αξιζει. Γιατι για να διαλυθουν και να αρχισει η εκ του μηδενός αναπτυξη πρεπει να σταματισει ΕΝΤΕΛΩΣ καθε εισροη στα ταμεια και να φαγωθουν ολα τα αποθέματα - σε χρημα και πρωτες υλες.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
+1...
Και το τραγικό είναι ότι επειδή το σύστημα law and order αλλά και κάποιες κοινωνικές δομές στο γιουνανιστάν είναι κομμένα και ραμμένα στα μέτρα τους καταφέρνουν και επιβιώνουν και επανέρχονται και ξαναφεσώνουν και επανέρχονται και so the story goes...
ακριβώς.....

Επισκέπτης
σαφώς και η πρότασή μου είναι αυτή. Και σαφώς εγω δεν πρέπει να ψηφίζω. Αλλωστε η τελευταία φορά που το έπραξα ήταν το 2007.

Kι εγώ που έχω κάθε δικαίωμα να ψηφίζω γράφω τις εκλογές στο καυλί μου, αφήνοντας την ηδονή  της ημέρας αυτής στους απανταχού οσφυοκάμπτες.
Βρίσκω καλύτερα πράγματα να κάνω.
Ας πα να ρίξουνε λοιπόν καμιά ψήφο να ξεκαυλώ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ κι ας μείνουν με την ψευδαίσθηση πως αποφασίζουν..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Kι εγώ που έχω κάθε δικαίωμα να ψηφίζω γράφω τις εκλογές στο καυλί μου, αφήνοντας την ηδονή  της ημέρας αυτής στους απανταχού οσφυοκάμπτες.
Βρίσκω καλύτερα πράγματα να κάνω.
Ας πα να ρίξουνε λοιπόν καμιά ψήφο να ξεκαυλώ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ κι ας μείνουν με την ψευδαίσθηση πως αποφασίζουν..

ελπίζω να μην ζήσεις όσα έζησε ο έλληνας του 22 επειδή κάποια μουνιά σκουπίδια έτρεχαν να φέρουν πίσω το βασιλιά να τους απαλλάξει απ τα κακώς κείμενα του βενιζέλου.

αλλά δυστυχώς έχω ένα κακό προαίσθημα και συνήθως σπανίως αυτό πέφτει όξω..... όπως το 07 08 που έλεγα στις παρέες μου μαλάκες διαβλέπω κατάρρευση και διαλυση γι αυτό την κάνω σιγά σιγά και με λοιδορούσαν και γέλαγαν σα χάχες......

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
ελπίζω να μην ζήσεις όσα έζησε ο έλληνας του 22 επειδή κάποια μουνιά σκουπίδια έτρεχαν να φέρουν πίσω το βασιλιά να τους απαλλάξει απ τα κακώς κείμενα του βενιζέλου.

αλλά δυστυχώς έχω ένα κακό προαίσθημα και συνήθως σπανίως αυτό πέφτει όξω..... όπως το 07 08 που έλεγα στις παρέες μου μαλάκες διαβλέπω κατάρρευση και διαλυση γι αυτό την κάνω σιγά σιγά και με λοιδορούσαν και γέλαγαν σα χάχες......

Αναρωτιέμαι αν το οικαδε του 1920 είναι το λεφτά υπάρχουν του 2009...

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
ειναι πραγματικοτητα οτι ο μεγαλος χαμενος σεη χωρα αυτη ειναι Ο ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ανθρωπος που καταφερε να εχει εξαψηφιο εισοδημα, ακινητα, αυτοκινητα και ΠΛΗΡΩΝΕΙ φόρους και εισφορές (για υπηρεσιες υγειας και ασφάλισης που ποτε δεν θα χρησιμοποιησεο λόγω κακων υπηρεσιων) κανονικα. ΑΥΤΟΣ ΤΙΜΩΡΕΙΤΕ ΣΚΛΗΡΑ απο το συνθλιπτικο των αξιων γαμημενο κρατος μας.

Η λυση ειναι να εχεις ενα ΑΦΜ με ΜΗΔΕΝ ΕΣΟΔΑ, ΚΑΝΕΝΑ ΑΚΙΝΗΤΟ και να κανεις κουμάντο την περιουσία σου απο το εξωτερικο.

Αυτο τους αξιζει. Γιατι για να διαλυθουν και να αρχισει η εκ του μηδενός αναπτυξη πρεπει να σταματισει ΕΝΤΕΛΩΣ καθε εισροη στα ταμεια και να φαγωθουν ολα τα αποθέματα - σε χρημα και πρωτες υλες.

Εμείς οι υπόλοιποι που θα φυτοζωούμε σε λίγο είμαστε από τους λγότερο χαμένους? :cheesy:

++

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006

Γιατι εκπλησσεσαι?
Σε μια χωρα που μετα τη μεταπολιτευση, το να εισαι επιτυχημενος επιχειρηματιας ηταν περιπου κατι σαν κακουργημα αξιο κρεμάλας κατά την επικρατουσα αριστερή ιδεολογια, δεν ηταν δυνατο να υπαρξει άλλο αποτελεσμα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

λατρεια, τη πουτσα θα τη φανε φαρδια οσοι εχουν μαθει να γινονται μεγαλοι ή τοσοδουληδες με ξενες πλατες και χωρις. οποιος απο χαρακτηρα στηριζεται στα δικα του παπαρια δε χαμπαριαζει ακομα και να περπαταει σε σταχτες τσερνομπιλ.
ας φερει οτι φερει μη μασατε. και γυμνος να εισαι, αν ερθει πολυ κοντα κανα κουναβι να σε φαει το πνιγεις και με τα χερια.

Επισκέπτης

Δεν ξέρω τι πρόκειται να ζήσω από δω και πέρα.
Το σίγουρο είναι πως θα δω πολλούς καβαντζόπουστες να πέφτουν πριν πέσω εγώ..

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Εμείς οι υπόλοιποι που θα φυτοζωούμε σε λίγο είμαστε από τους λγότερο χαμένους? :cheesy:

++

το σχολιο αναφεροταν σε παραγωγικους ανθρωπους. εσυ προφανως εχεις παρει αππο το κρατος περισσοτερα απο οσα εχεις δωσει οποτε επιτρεψε μου να αδιαφορισω πληρως.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom