str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Όλα τα δεκσά από λάκη μέχρι ίσιο, μ'ένα σκατό στο στόμα είναι..
Είναι που μιλάμε για αριστερά μάλλον

Όλα τα δεκσά από λάκη μέχρι ίσιο, μ'ένα σκατό στο στόμα είναι..
Είναι που μιλάμε για αριστερά μάλλον![]()
![]()
![]()
Είναι που μιλάμε για αριστερά μάλλον![]()
![]()
![]()
και όπως έχω πολλάκις πει...
δικαίωμα του εκλέγειν ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΗ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.
για παράδειγμα οι συνταξιούχοι δε μπορεί να καθορίζουν το μέλλον του πιτσιρικά με το ένα πόδι στον τάφο.
απλά και χιτλερικά και σε όποιον αρέσει.
αρα με την λογική σου εσύ δεν πρέπει να έχεις δικαίωμα ψήφου. διότι δεν παράγεις τίποτε σε αυτήν την χώρα (πλήν ποστς στο μπου.κομ και συναφείς ιστοτόπους)
αρα με την λογική σου εσύ δεν πρέπει να έχεις δικαίωμα ψήφου. διότι δεν παράγεις τίποτε σε αυτήν την χώρα (πλήν ποστς στο μπου.κομ και συναφείς ιστοτόπους)
Φαντάζεσαι να είχε γράψει "υπογίτης" κάτι τέτοιο (δικαίωμα του εκλέγειν ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΗ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.) ;![]()
![]()
![]()
Θα το είχατε γράψει ήδη, αλλά μάλλον δε σας συμφέρει κάτι τέτοιο..Φαντάζεσαι να είχε γράψει "υπογίτης" κάτι τέτοιο (δικαίωμα του εκλέγειν ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΗ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.) ;![]()
![]()
![]()
νταξ, ο νέος χρόνος θα να πολύ χειρότερος, να δούμε τι μαλακίες θα λέτε.....
ξέρω, ξέρω, ο τράνυ είναι υπεράνω, διότι έχει κάνει τα "κουμάντα" του....
όπως κι η Μαρία Αντουανέττα, εξάλλου...
σε τσούζουν τα τεκμήρια ΠΠ????
Θα το είχατε γράψει ήδη, αλλά μάλλον δε σας συμφέρει κάτι τέτοιο..
Στην απ'όξω θα ήσασταν..
-ΛΟΙΠΟΝ αφηστε για λιγο τα κουλα σας και βοηθηστε λιγο σε ενα ερωτημα λογιστικης φυσεως!
Ο διπλανος μου εχει ενα Χ-5...πλεον ειναι μπατιροληγουρος....αν του κουνησω κανα χιλιαρικακι μου το τυλιγει και με κορδελα....
Σκεφτομαι να το αγορασω και να χωσω μεσα τη φαμιλια να μενουμε κανονικα....θα χωρισω 2δωματιακια και ενα μπανακι,θα χωσω και μια κουζινουλα και ολα καλα αφου το εργαλειο ειναι σαν δυαρακι σε μεγεθος....ΑΥΤΟ που με κωλωνει να το πω λαικα(καθοτι εχω και ενα χαρβαρντ πισω μου)ειναι αν στο τεκμηριο διαβιωσης θα μετραει και σαν αμαξι και σαν εμβαδον ,αν θα πληρωνω τελη κυκλοφοριας -ασφαλεια και επισης ποια ειναι η αντικειμενικη του αξια σαν κτηριο καθοτι αλλη αξια θα εχει οταν ειμαι παρκαρισμενος στο περαμα και αλλη οταν θα ειμαι στην παραλια του κασιδοκωστα(βουλιαγμενης)....αυτα τα ολιγα ευχομαι να μην σας προβληματισα πολυ ,ο πρωτος που θα απαντησει κερδιζει ενα φρι πασ απο τα στενα του ορμουζ για το τανκερ του!
Υ.Σ μας εχουν γαμησει τα ραμματα και μεις ασχολουμαστε με αριστεροδεξια φιλολογηματα και αλλες ευχαριστες παπαρολογιες!ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ...
ΕΙΠΑΜΕ εχει καβατζες αυτος....και μαλλον ειναι και ηλιακα τροφοδοτουμενες αρα ανεξαντλητες....ειδες κωλαντζα ορισμενοι!εσύ τεκμήρια μόνο βλέπεις;
της πουτάνας γίνεται παντού...
αλλά είπαμε, μια η Αντουανέττα κι ένας εσύ...
Διότι σημασία δεν έχει τί γράφεις αλλά τί ΔΕΝ γράφεις (κοπυραητ υ/π ωλ ραητς ρηζερβντ)![]()
'Η, για το θέσω καλύτερα, σημασία δεν έχει τί γράφεις ή τί δεν γράφεις αλλά τί θα ήθελαν οι άλλοι να γράψεις...
Τα κόστη ζωής έχουν γίνει απαγορευτικά και έχουμε το εξής παράδοξο: Αν βγάζεις λίγα, δεν φτάνουν λόγω κόστους ζωής και αν βγάζεις πολλά πάλι δεν φτάνουν γιατί σου τα παίρνει η εφορία από χίλιες δυο μεριές.
Η κατάσταση είναι πράγματι δύσκολη...
μπαστόκ: ταξ εντ (ντοντ) σπεντ στα καλύτερα του πλέον. Τα ακίνητα είναι το ούλτιμουμ ρεφούγκιουμ (πως τα λέω ο πστ) της σοσιαληστρικής κυβέρνησης. Δεν μπορείς ούτε πινακίδες να καταθέσεις (σε καφάσια τις μαζεύουν πλέον), ούτε να περιορίσεις τις δαπάνες. Ήσουν μαλάκας και αγόρασες σε τιμές φούσκας (1998-2008); Πλήρωνε τώρα και γαμησιάτικα.
Τον αράπη κι αν τον πλύνεις...Άντε ν' ακούσουμε και τους κέλτες, για να βεβαιωθούμε πλέον ότι είναι στραβός ο γιαλός.
Και άσε τους μπαστόκους, νεομπαστόκους (τέως νεοφιλ) και σία να μας παπαγαλίζουν τα περί κακών ελλήνων...