Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ρε μαν σόρρυ κιόλας για το θάρρος γιατί δεν έχουμε ανταλλάξει και πολλά ποστ, αλλά μήπως ήσουν σουρωμένος και ξεσούρωσες?

Τι διάολο λέμε τόση ώρα?

Ποιος λες να είχε την κουτάλα και να έτρωγε? Ο αγρότης που μαλακίστηκε με τις επιχορηγήσεις (κακώς πολύ πολύ κακώς!!!) ή ο χ,ψ,ω μεγαλοθεσίτης που η κουτάλα περνούσε από το γραφείο του σε καθημερινή βάση?

Ρε μην τρελαθούμε σαββατιάτικα. Μαλακία είναι. Αύριο έχω κι εκκλησία.  :rockon:

ΟΛΟΙ. Δεν υπάρχει διαζευτικό. ΟΛΟΙ. Γιατί και ο άλλος έχει τη νοοτροπία και δεν είναι ένας, είναι πολλοί. ΟΛΟΙ . Και ο ένας και ο άλλος.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
 Και αυτοι που ξεβολευονται ειναι οι Δ.Υ. μονο;
 Αυτοι φταινε για ολα δηλαδη;

Δηλαδη,μετα την λαιλαπα του Σημιτη-G.S. που φεραμε τον Κωστακη ως Σωτηρα και αντι
 να παρουν πεντε αποφασεις φτιαχνανε (με συνταγη πασοκ φυσικα Ακης -Λαλιωτης και σια..)
 στηνανε οφ σορ για τα καημενα τα παιδια τους,ειναι αλανθαστοι;

Οταν πιο πριν οι κυβερνησεις καταγαμησαν την γεωργια και τον συνεταιρισμο,οι γεωργοι εφταιγαν;
 Εχεις παει στην Ναουσα να δεις απο κοντα την σβησμενη (αλλα καποτε ανθηρη ) βιοτεχνια;
 Την ΒΕΤΛΑΝΣ ΝΑΟΥΣΣΑ την θυμασαι,εχεις καμμια κουβερτα;;;
 Ανεβαινοντας την Αθηνων Λαμιας στο υψος της Μεταμορφωσης διπλα απο τα προσοψια του Λεβεντακη
 εχει μια ταμπελα "Αυτοκινητοβιομηχανια Ελλαδος",ξερεις την Ιστορια της και τι τραβηξε αυτος ο
 ανθρωπος;;;
 Το Γιωργο Μιχαηλ τον ξερεις;
 Τον Κορρε και αυτο που σχεδιαζει τωρα;

Που ειναι η βοηθεια του Κρατους (οχι σε λεφτα και επιχορηγησεις..) ωστε να προκοψουν καποιες
 ελληνικες ιδεες;;
 Ο πολιτης ΠΑΝΤΑ φταιει;
 Να μην λεω παραδειγματα γιατι θα με πιασει το κεφαλι μου παλι...

Οχι ρε μουνια....
 Θα πληρωσετε με το αιμα που μου ρουφηξατε τοσα χρονια..
 Για τις ελπιδες που μου πουλησατε,για την δουλεια μου που εκμεταλευτηκατε κοιτωντας
 πως θα ξαναεχετε την κουταλα....

Λεπιδι ρε,λεπιδι σε ολους,να εχουν τον Φοβο...

Ποιος σου είπε για Δ.Υ. μόνο? Αλλά εσένα σου φαίνεται λογικό ο Δ.Υ. να έχει και ασφάλεια και απόδοση? Όταν το κανονικό είναι αυτός που ρισκάρει να κερδίζει ? Και ο Ι.Υ. με ρίσκο παίρνει τρεις και εξήντα? Πως θα προχωρήσει έτσι η κοινωνία?
Δεν είναι μόνο ο Δ.Υ. αλλά, τι να κάνουμε είναι ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ. ( όχι όλοι ,αυτονόητο πιστεύω ). Πως θα γίνει δηλαδή τώρα. Μην αρχίσουμε να κλαίμε και για τους Δ.Υ. τώρα,παει πολύ.

Χώρια που τον κάθε σημίτι και μπούλη ούτε μόνοι τους ήρθαν, ούτε εγώ τους έφερα. Και που τους έφεραν και μόνο φταίνε. Ας ήξεραν και τη ψήφιζαν, εγώ πως ήξερα δηλαδή? Αλλά δε πήγαινα να κλαφτώ για διορισμούς και μάσα. Κάθομαι και τρώω την πούτσα στον ιδιωτικό τομέα. Επομένως άνετα λέω να πα να γαμηθούν όλοι τους. Κανένας δε με τάισε, τους τάισα. Αλλά ξέρω κάτι μαλακιστήρια με τα κονέ του μπαμπά που καμάρωναν πως έχουν βύσμα και θα βολευτούν. Ας φάνε και λίγο πούτσα δε πειράζει, καλό θα τους κάνει.

OP
OP
farkeli

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Νομίζω ότι υπάρχει κάποια παρεξήγηση ή κάνω λάθος ;   :grin:

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166

Να φοβουνται ρε τα μουνια...

Να γινονται πολιτικοι απο αγαπη για τον τοπο και τον Λαο,οχι για την μασα..
 Και μια τετραετια υποχρεωτικα και ελεγχο στο τελος ο καθενας οι βουλευτες...

Οχι πιανουμε τις καρεκλες και στηνουμε τα μηχανακια...

Οι αρχαιοι Αθηναιοι δεν ητανε μαλακιδες που τους στελνανε στο διαλο,δεν πανα τους
 σωζανε σε Σαλαμινες και δενξερωγω που αλλου...
 Κανεις πανω απο τον πολιτη που σε εκλεγει ρε μουνι....

Ρε οστρακο που θελουνε...

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Ποιος σου είπε για Δ.Υ. μόνο? Αλλά εσένα σου φαίνεται λογικό ο Δ.Υ. να έχει και ασφάλεια και απόδοση? Όταν το κανονικό είναι αυτός που ρισκάρει να κερδίζει ? Και ο Ι.Υ. με ρίσκο παίρνει τρεις και εξήντα? Πως θα προχωρήσει έτσι η κοινωνία?
Δεν είναι μόνο ο Δ.Υ. αλλά, τι να κάνουμε είναι ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ. ( όχι όλοι ,αυτονόητο πιστεύω ). Πως θα γίνει δηλαδή τώρα. Μην αρχίσουμε να κλαίμε και για τους Δ.Υ. τώρα,παει πολύ.

Χώρια που τον κάθε σημίτι και μπούλη ούτε μόνοι τους ήρθαν, ούτε εγώ τους έφερα. Και που τους έφεραν και μόνο φταίνε. Ας ήξεραν και τη ψήφιζαν, εγώ πως ήξερα δηλαδή? Αλλά δε πήγαινα να κλαφτώ για διορισμούς και μάσα. Κάθομαι και τρώω την πούτσα στον ιδιωτικό τομέα. Επομένως άνετα λέω να πα να γαμηθούν όλοι τους. Κανένας δε με τάισε, τους τάισα. Αλλά ξέρω κάτι μαλακιστήρια με τα κονέ του μπαμπά που καμάρωναν πως έχουν βύσμα και θα βολευτούν. Ας φάνε και λίγο πούτσα δε πειράζει, καλό θα τους κάνει.

Ρε να πανα γαμηθουνε ολοι τους και δημοσιοι και ιδιωτικοι,στα αρχιδια μου..
  Οι μεγαλυτερες λοβιτουρες δεν εγιναν με τους δημοσιους,εγιναν με ιδιωτικες εταιριες

Το θεμα μου ειναι οτι κανεις δεν πληρωσε γαι τιποτε και η ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ με ενοχλει αδελφε
  ειδικα οταν ερχεται η ωρα του λογαριασμου...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Και ως τώρα η γκρίνια υπάρχει από κάποιους πρώην βολεμένους που οι πιο καλά χωμένοι , λίγο μια ιδέα τους τσαλάκωσαν κάποια προνόμια. Ο πραγματικά αποκλεισμένος αυτός που δε ξέρει αν αύριο θα έχει δουλειά και να πληρώσει το νοίκι, τους λογαριασμούς, να φάει ρε αδερφέ, αυτός δεν έχει μιλήσει ακόμη. Γιατί δεν έχει ούτε συνδικάτα, ούτε κονέ, ούτε βήμα στην τηλεόραση.
Αυτός είναι που φορτώνει άγρια και άμα τα πάρει θα γίνει της καριόλας το κάγκελο. Όχι τώρα οι ψευτοπορείες και οι μαλακίες που γίνονται και καταληγουν στα ίδια και τα ίδια. Υπάρχουν εδώ και χρόνια αποκλεισμένοι στην ελληνική κοινωνία, οι οποίοι άμα δεν έχουν άλλη διέξοδο, απλά θα τα γαμήσουν όλα. Η δική τους ζωή έχει ήδη γαμηθεί, οπότε στα @@ τους κιόλας. Ένα τσαφ είναι μόνο.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
  Ρε να πανα γαμηθουνε ολοι τους και δημοσιοι και ιδιωτικοι,στα αρχιδια μου..
  Οι μεγαλυτερες λοβιτουρες δεν εγιναν με τους δημοσιους,εγιναν με ιδιωτικες εταιριες

Το θεμα μου ειναι οτι κανεις δεν πληρωσε γαι τιποτε και η ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ με ενοχλει αδελφε
  ειδικα οταν ερχεται η ωρα του λογαριασμου...

Πουτσα και βίτσα αδερφέ. Και όπως το πες, αίμα. Σάμπως τώρα αίμα δε χύνεται ήδη αλλά με άλλο τρόπο? Δε γίνεται αλλιώς εδώ που φτάσαμε.

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
ΟΛΟΙ. Δεν υπάρχει διαζευτικό. ΟΛΟΙ. Γιατί και ο άλλος έχει τη νοοτροπία και δεν είναι ένας, είναι πολλοί. ΟΛΟΙ . Και ο ένας και ο άλλος.

Αυτός που ζει για να εκμεταλλευτεί κι εκμεταλλεύεται για να ζήσει θα το κάνει μέχρι να ψοφήσει.

Αυτός που κάποτε βρωμούσαν τα πόδια του γιατί το κράτος δεν του είχε βάλει νερό για να τα πλύνει, είδε τη BMW και τη λιμπίστηκε και ξόδεψε λεφτά που δεν έπρεπε να ξοδέψει γι'αυτό το σκοπό.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ! ! !

Ο ένας δε θα διορθωθεί ποτέ.

Ο δεύτερος αν του παρέχεις μία άλφα παιδεία τον έχεις κάνει άνθρωπο με άλφα κεφαλαίο. Με συνείδηση κι απ'όλα.

Ας πέσει λοιπόν το σπαθί του Δαμοκλή στα μεγάλα κεφάλια και δε θα'χεις φόβο από τα μικρά.

Κι έτσι για την ιστορία ένα μικρό κεφάλι....

15 χρονών ήμουν, και μια μέρα δεν είχα πάει σχολείο γιατί ήμουν άρρωστος κι έτυχε να σηκώσω το τηλέφωνο. Το τι χριστοπαναγία άκουσε μία φίλη της μάνας μου δημόσια υπάλληλος, που την έπαιρνε κάθε μέρα τηλέφωνο από τη δουλειά και της ζάλιζε το μουνί για να της πει ό,τι μαλακία της ερχόταν στο κεφάλι με τα δικά σας τα λεφτά (εγώ δεν ήμουν φορολογούμενος τότε) δε το φαντάζεσαι. Την καλούσαν αυτήν και τον άντρα της για χριστούγεννα κι αρχίδια οι δικοί μου και φοβόταν να μου πει χρόνια πολλά. Τηλέφωνο πάντως από τη δουλειά δεν ξαναπήρε (τουλάχιστον όχι τη μάνα μου).

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
 Κατσε να βαλω λιγο κρασι...

Για πειτε τιποτα ,ελα τωρα που εχω ορεξη

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
 Κατσε να βαλω λιγο κρασι...

Για πειτε τιποτα ,ελα τωρα που εχω ορεξη

Εσύ δε μου'χες πει κάποτε ότι είσαι φαν των αποστάξεων κι ουχί των ζυμώσεων?

Ξέμεινες από τσιπουρου και το έριξες στον κράσο?

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
αααααχαχαχαχαχαχα Σαβρουκοοοοοο, πες αλευρι.....

το Ναυπηγειο Σκαραμαγκα σε γυρευει!!!

για πες...ποσο το πηρανε το Ναυπηγειο....ποσο το κρατησανε οι γερμανοι και το κυριοτερο (που δε το λες)....ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΜΕΤΡΗΤΑ ΠΗΡΑΝΕ ΑΠΟ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Φ.Π.Α. ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ !!!!!

Ακομη κι εκει ΡΕΜΟΥΛΕΣ ΚΑΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Υ.Γ. το C4i που το ¨εγκατεστησαν ελληνες υπεργολαβοι" δεν ειναι αυτο το συστημα που δεν παρεληφθη και δεν εγκατεσταθη ποτε???

Σαβρουκο, τις παπαριτσες σου μη τις πετας ετσι....κανει τζιζ!  ;)

Ρε Μέμο γιατί πετάς τούβλα;;;;

Ποιό ΦΠΑ και ποιό προηγούμενο ιδιοκτησικό καθεστώς;;;

Ο προηγούμενος ιδιοκτήτης ήταν η ΕΤΒΑ....

Και αν δεν εγκαταστάθηκε ποτέ το C4i πως μπήκε θέμα παραλαβής του;
Παπαριές αλλά βαριέμαι και δεν θέλω να βάλω φωτογραφίες.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Και ως τώρα η γκρίνια υπάρχει από κάποιους πρώην βολεμένους που οι πιο καλά χωμένοι , λίγο μια ιδέα τους τσαλάκωσαν κάποια προνόμια. Ο πραγματικά αποκλεισμένος αυτός που δε ξέρει αν αύριο θα έχει δουλειά και να πληρώσει το νοίκι, τους λογαριασμούς, να φάει ρε αδερφέ, αυτός δεν έχει μιλήσει ακόμη. Γιατί δεν έχει ούτε συνδικάτα, ούτε κονέ, ούτε βήμα στην τηλεόραση.
Αυτός είναι που φορτώνει άγρια και άμα τα πάρει θα γίνει της καριόλας το κάγκελο. Όχι τώρα οι ψευτοπορείες και οι μαλακίες που γίνονται και καταληγουν στα ίδια και τα ίδια. Υπάρχουν εδώ και χρόνια αποκλεισμένοι στην ελληνική κοινωνία, οι οποίοι άμα δεν έχουν άλλη διέξοδο, απλά θα τα γαμήσουν όλα. Η δική τους ζωή έχει ήδη γαμηθεί, οπότε στα @@ τους κιόλας. Ένα τσαφ είναι μόνο.

να σου πω κατι;
 δεν ειδα και πολλους ιδιωτικους υπαλληλους να κατεβαινουν σε πορειες τωρα
 που το συζηταμε...
 οι περισσοτεροι ειναι δημοσιοι ή του ευρυτερου δημοσιου τομεα και μεγαλων
 εγοστασιων (ναυπηγεια κτλκτλ..) που εχουν συνδικατα

δεν ειδα εναν υπαλληλο ενος μικρου μαγαζιου να συμμετεχει σε πορειες
 η πουτσα δεν αγγιζει τον κολο αυτων;

δεν ειμαι Δ.Υ. αλλα να τα λεμε ολα...
 η εργατικη νομοθεσια (με τα καλα και τα κακα της) εν πολλοις στους Δ.Υ.(οχι μονο..) την χρωσταμε
 μπορει οχι ολα,αλλα αρκετα..

tsarkobios

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Ρε Μέμο γιατί πετάς τούβλα;;;;

Ποιό ΦΠΑ και ποιό προηγούμενο ιδιοκτησικό καθεστώς;;;

Ο προηγούμενος ιδιοκτήτης ήταν η ΕΤΒΑ....

Και αν δεν εγκαταστάθηκε ποτέ το C4i πως μπήκε θέμα παραλαβής του;
Παπαριές αλλά βαριέμαι και δεν θέλω να βάλω φωτογραφίες.
Εσυ καλα του τα λες.
Αλλά αυτός άραγε τι να καταλαβαίνει;  :2funny: :2funny:

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616

Μωρέ τον αγγίζει και τον παραγγίζει.

Αλλά εκεί υπάρχει ο φόβος ότι πορεία σήμερα = άνεργος αύριο.

Άλλη ιστορία αυτό.

Στα λοιπά συμφωνώ.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Εδώ που φτάσαμε ,δεν έχει όχι εγώ, αυτός όχι εγώ ο άλλος. Όλοι είναι γιατί και ο άλλος από τη βόλεψη του όχι μόνο έτρωγε, ( έστω και λίγο) αλλά δε μίλαγε κιόλας και στήριζε. Και το μεγαλολαμόγιο, επειδή, είναι σκατόπουστας εκμεταλλευτής και ζει με τον ιδρώτα του άλλου και ο μικρός όμως επειδή με την βλακεία του και το μικροαστισμό του και τον ωχαδερφισμό, κοίταγε τον εαυτούλη, του να χωθεί σε μια τρύπα όπως όπως και άσε τους άλλους...

Ένα είναι σίγουρο : 800 000 ( κοντεύουν το εκατομμύριο... ) ΑΝΕΡΓΟΙ. Δηλαδή άνθρωποι χωρίς ΠΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΖΟΥΝ, ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ. Αυτοί σίγουρα ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ.

Βάλε και τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα και ειδικά τους κακοπληρωμένους. Δίχως ωράρια, ανασφάλιστοι, κακοπληρωμένοι, καταπιεσμένοι, υποζύγια κανονικά, να παράγουν και με την υπεραξία τους να ζουνε ( και με προνόμια κιόλας ) : αφεντικά, Δ.Υ. λαμόγια και ένα σωρό άλλοι.  ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΦΤΑΙΝΕ!

Το σίγουρο είναι αυτό λοιπόν. Το άλλο σίγουρο, είναι πως περιμένουν στη γωνία και με πραγματικά ΑΓΡΙΕΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ...

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Εσύ δε μου'χες πει κάποτε ότι είσαι φαν των αποστάξεων κι ουχί των ζυμώσεων?

Ξέμεινες από τσιπουρου και το έριξες στον κράσο?

ναι γαμω τον μπελα μου ,εχω ξεμεινει
 μου στειλανε ενα νεροπλυμα σκετη μαλακια
 πετας σπιρτο και σβηνει το αρχιδι,ουτε για τις κουκλες της μικρης δεν κανει..

ο πουστης ο σαυρας του φερανε καλο ,λεει

εγω την βγαζω με ενα κολοεμφιαλωμενο "Μπαρμπασιανα",φτουουουο

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
 να σου πω κατι;
 δεν ειδα και πολλους ιδιωτικους υπαλληλους να κατεβαινουν σε πορειες τωρα
 που το συζηταμε...
 οι περισσοτεροι ειναι δημοσιοι ή του ευρυτερου δημοσιου τομεα και μεγαλων
 εγοστασιων (ναυπηγεια κτλκτλ..) που εχουν συνδικατα

δεν ειμαι Δ.Υ. αλλα να τα λεμε ολα...
 η εργατικη νομοθεσια (με τα καλα και τα κακα της) εν πολλοις στους Δ.Υ.(οχι μονο..) την χρωσταμε

Καλά πλάκα κάνεις τώρα? Που να κατέβει μορε σε πορεία ιδιωτικός υπάλληλος? Έφυγε όχι την άλλη μέρα, την ίδια κιόλας. Και άντε βγες στην πιάτσα να ψάχνεις δουλειά με 1 000 ανέργους έξω... Και με ύφεση και τα μαγαζιά να κλείνουν... Εκεί να δούμε. Και να περνάει ο καιρός και τα χρήματα να λιγοστεύουν και οι λογαριασμοί να τρέχουν...

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Μωρέ τον αγγίζει και τον παραγγίζει.

Αλλά εκεί υπάρχει ο φόβος ότι πορεία σήμερα = άνεργος αύριο.

Άλλη ιστορία αυτό.

Και γιατι θα επρεπε να ειναι ετσι;
 Εν κατακλειδι η πουτσα δεν αγγιζει τον μαλακα με το μικρο μαγαζι;
 τεσπα

η παιδεια ειναι μεγαλο προβλημα τελικα,ισως το μεγαλυτερο απο ολα...
 και δεν βλεπω κανενα που να θελει να τα στησουμε απο την αρχη στο θεμα αυτο...

tsarkobios

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
1
 ...

Δεν κατάλαβα ...  :think:
Την εργατική νομοθεσία την χρωστάμε στους Δ.Υ. ή όχι;  :grin:

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
 ναι γαμω τον μπελα μου ,εχω ξεμεινει
 μου στειλανε ενα νεροπλυμα σκετη μαλακια
 πετας σπιρτο και σβηνει το αρχιδι,ουτε για τις κουκλες της μικρης δεν κανει..

ο πουστης ο σαυρας του φερανε καλο ,λεει

εγω την βγαζω με ενα κολοεμφιαλωμενο "Μπαρμπασιανα",φτουουουο

Κι εμένα μου φέρανε δυο μπουκαλάκια άλλο πράμα! Διαολόπραμα.

Αλλά τσίπουρο πίνω μόνο με παρέα και μεζέ οπότε τώρα είμαι προς σκωτία μεριά και πάλι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom