Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
και κάτι ακόμα....
γιατί ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΩ ΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΑΝΑΓΙΑ....

πριν απο 1.5 χρόνο ο πρωθυπουργός της χώρας έλεγε ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
μετά την εκλογή μας λέει ΧΡΩΤΑΜΕ 350 δις.

δλδ από θετικό ΠΡΟΣΗΜΟ καταλήξαμε στο -350......

ΚΑΤΙ ΔΕ Μ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΟ ΟΛΟ ΣΚΗΝΙΚΟ.
γι αυτό λέω...
ΜΕΤΡΗΜΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ  :rolleyes:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Persona αγόρι μου άστο. Εμείς οι ίδιοι φταίμε. Η τεμπελιά μας και η βλαχιά μας. Και η ανωριμότητα. Και να μας εκμεταλλεύτηκαν ΠΑΛΙ εμείς φταίμε, γιατί το αφήσαμε.
Ποιον να γαμήσεις? ΟΛΟΥΣ ανεξαιρέτως! Από τον νταβατζή των οπλικών συστημάτων, ή τους εργολάγους των Ολυμπιακών Αγώνων ( ιδού πεδίο δόξης λαμπρό να ψάξεις), μέχρι τη μαλακισμένη κατίνα Δ.Υ. που μαλακίζεται και μιλάει στο τηλέφωνο με τις ώρες και απολαμβάνει προνόμια με τον κόπο του ιδιωτικού και πέρνει σύνταξη στα 40. Και μέχρι το αφεντικό που κονομάει με φοροδιαφυγή ή μαύρη εργασία και ας έχει περίπτερο. ΟΛΟΥΣ! Γιατί και ο μικρός απατεών, αν ήταν στο χέρι του άνετα θα κανε τα ίδια και χειρότερα.

Αλλά στο τζούντο υπάρχει μια πολύ ωραία τεχνική. Η τεχνική της αυτοθυσίας. 100% αποτελεσματική. Σου λέει, πέφτω εγώ, κάτω αλλά τραβάω και σένα μαλάκα. Γαμιέμαι εγώ, αλλά εγώ θα ξανασηκωθώ. Εσύ όμως καριολόπουστα είσαι τελειμένος. Έτσι μονο σκοτώνεις το παράσιτο, άμα γαμηθείς και εσύ. Λες θα φάω εγώ το καβλί , αλλά εσύ θα αποτελείς θλιβερό παρελθόν.

Για αυτό χέσε τα αναλυτικά, δε βλέπεις τι γίνεται? Τι θα σου πουν τα αναλυτικά στοιχεία? Πως ο εφοριακός ή ο υπάλληλος στην πολεοδομία που λαδωνόταν ή ο υπάλληλος της ΔΕΚΟ που δεν ήξεραν τι έπαιρναν αφού άλλοι μαλάκες πλήρωναν θα βγουν λάδι? Επειδή είναι δήθεν  " λαουτζίκος"?

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Κι εγώ την ίδια απορία έχω...

(το πμ το είδες?)

Το ειδα...

Πρωτα αυτοκαθαρση-αιμα....πολυ αιμα
 Μετα λογιστικος ελεγχος σε ποιον χρωσταμε,τι χρωσταμε και γιατι χρωσταμε και
  τα κεφαλια μεσα  με πολλη δουλεια να πληρωσουμε τα χρεη μας και να καθαρισουν τα μουτρα μας...
 Και μετα ολα τα αλλα απο την αρχη..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Persona αγόρι μου άστο. Εμείς οι ίδιοι φταίμε. Η τεμπελιά μας και η βλαχιά μας. Και η ανωριμότητα. Και να μας εκμεταλλεύτηκαν ΠΑΛΙ εμείς φταίμε, γιατί το αφήσαμε.
Ποιον να γαμήσεις? ΟΛΟΥΣ ανεξαιρέτως! Από τον νταβατζή των οπλικών συστημάτων, ή τους εργολάγους των Ολυμπιακών Αγώνων ( ιδού πεδίο δόξης λαμπρό να ψάξεις), μέχρι τη μαλακισμένη κατίνα Δ.Υ. που μαλακίζεται και μιλάει στο τηλέφωνο με τις ώρες και απολαμβάνει προνόμια με τον κόπο του ιδιωτικού και πέρνει σύνταξη στα 40. Και μέχρι το αφεντικό που κονομάει με φοροδιαφυγή ή μαύρη εργασία και ας έχει περίπτερο. ΟΛΟΥΣ! Γιατί και ο μικρός απατεών, αν ήταν στο χέρι του άνετα θα κανε τα ίδια και χειρότερα.

Αλλά στο τζούντο υπάρχει μια πολύ ωραία τεχνική. Η τεχνική της αυτοθυσίας. 100% αποτελεσματική. Σου λέει, πέφτω εγώ, κάτω αλλά τραβάω και σένα μαλάκα. Γαμιέμαι εγώ, αλλά εγώ θα ξανασηκωθώ. Εσύ όμως καριολόπουστα είσαι τελειμένος. Έτσι μονο σκοτώνεις το παράσιτο, άμα γαμηθείς και εσύ. Λες θα φάω εγώ το καβλί , αλλά εσύ θα αποτελείς θλιβερό παρελθόν.

Για αυτό χέσε τα αναλυτικά, δε βλέπεις τι γίνεται? Τι θα σου πουν τα αναλυτικά στοιχεία? Πως ο εφοριακός ή ο υπάλληλος στην πολεοδομία που λαδωνόταν ή ο υπάλληλος της ΔΕΚΟ που δεν ήξεραν τι έπαιρναν αφού άλλοι μαλάκες πλήρωναν θα βγουν λάδι? Επειδή είναι δήθεν  " λαουτζίκος"?

ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΧΑΖΟΣ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ.
Εγώ κάνω άλλη επεξεργασία.
Δέχομαι απριόρι τη λογική του ΠΑΓΚΑΛΟΥ.
μαζί τα φάγαμε
ΟΚ.
τώρα πάμε παρακάτω.
ΠΟΣΑ ΦΑΓΑΜΕ ΕΜΕΙΣ
ΠΟΣΑ ΕΣΕΙΣ
ΠΟΣΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ
ονόματα, διευθύνσεις και ποσά.
ο γκάμπα θ αρχίσει απο τα εγχώρια, ο λάκυ απο τα εισαγόμενα και γω θα αναλάβω μερικά αρχίδια που έχω άχτι εδώ και χρόνια.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166

Για αυτό χέσε τα αναλυτικά, δε βλέπεις τι γίνεται? Τι θα σου πουν τα αναλυτικά στοιχεία? Πως ο εφοριακός ή ο υπάλληλος στην πολεοδομία που λαδωνόταν ή ο υπάλληλος της ΔΕΚΟ που δεν ήξεραν τι έπαιρναν αφού άλλοι μαλάκες πλήρωναν θα βγουν λάδι? Επειδή είναι δήθεν  " λαουτζίκος"?

ασε την παραμυθα αρχηγε
 δεν εχει προβλημα ο ελληνας
 σε οποια αλλη χωρα το παιχνιδι ειναι στρωμενο σωστα απο το ιδιο το κρατος,δεν διαφερει ως
 πολιτης απο τον συντοπιτη του γερμανο-ολλανδο-αμερικανο ξερωγωτιαλλο...

Εδω οι κυβερνησεις μας γαμησαν την παιδεια εν αρχη,και μετα ολα ηταν ευκολα...
 Και εμεις τσιμπησαμε σαν ηλιθιοι,αρχης γενομενης απο εποχη Μαυροκορδατου και Κωλεττη

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Και για να σου δώσω να καταλάβεις τα σύνδρομα και τα κόμπλεξ. Ένα απλό πράμα. Άμα αύριο κάνεις το εξής. Διώξεις αμέσως αμέσως τους μισούς Δ.Υ.  , διώξεις και μετανάστες , και παράλληλα αφού έχεις κάνει αυτά ελαφρύνεις το κράτος και δε χρειάζεσαι φόρους και λες " Κύπρος , Βουλγραία, 10 % φόρο εσείς? 7,8 % εγώ" !  Φ.Π.Α. 23??? 5%% τον πάω και η αγορά εκτοξεύεται! Και μειώσεις τη γραφειοκρατία. Θα χεις ή δε θα χεις 10% ανάπτυξη σε 1 μήνα? Μηδενίζεις ή δε μηδενίζεις την ανεργία? Φτιάξε και κάνα δυο πυρηνικά εργοστάσια, να μη σκας γαμησιάτικα σε σείχηδες και μαφιόζους και είσαι ωραίος. Βρείτε τα και με τον τούρκο να αρχίσεις να βγάζεις πετρέλαιο και αέριο ( και να κόψεις αμυντικές δαπάνες) . Κάνε και καμιά ιδιωτικοποίηση, δε παθαίνεις τίποτα , και άλλοι το χουν κάνει.

Και με τρελή ανάπτυξη πας και εκμηδενίζεις, χρέη, ελλείματα και στις αγορές τα ομόλογά σου έχουν δεκα Α με τόνο κιόλας.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
  ασε την παραμυθα αρχηγε
  δεν εχει προβλημα ο ελληνας
  σε οποια αλλη χωρα το παιχνιδι ειναι στρωμενο σωστα απο το ιδιο το κρατος,δεν διαφερει ως
  πολιτης απο τον συντοπιτη του γερμανο-ολλανδο-αμερικανο ξερωγωτιαλλο...

Εδω οι κυβερνησεις μας γαμησαν την παιδεια εν αρχη,και μετα ολα ηταν ευκολα...
  Και εμεις τσιμπησαμε σαν ηλιθιοι,αρχης γενομενης απο εποχη Μαυροκορδατου και Κωλεττη

Η σχέση κράτους- πολίτη είναι αμφίδρομη. Ο ένας " κάνει" τον άλλο. Δεν μπορείς να πεις πως μόνο το κράτος επηρεάζει τον πολίτη. Και ο πολίτης επηρεάζει το κράτος.
Άλλο να χαμε κάνα κράτος στυλ Κιμ Γιονγ Ιλ ή Σαντάμ ή Καντάφι. Αλλά τώρα δε μπορείς να το πεις αυτό.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Και για να σου δώσω να καταλάβεις τα σύνδρομα και τα κόμπλεξ. Ένα απλό πράμα. Άμα αύριο κάνεις το εξής. Διώξεις αμέσως αμέσως τους μισούς Δ.Υ.  , διώξεις και μετανάστες , και παράλληλα αφού έχεις κάνει αυτά ελαφρύνεις το κράτος και δε χρειάζεσαι φόρους και λες " Κύπρος , Βουλγραία, 10 % φόρο εσείς? 7,8 % εγώ" !  Φ.Π.Α. 23??? 5%% τον πάω και η αγορά εκτοξεύεται! Και μειώσεις τη γραφειοκρατία. Θα χεις ή δε θα χεις 10% ανάπτυξη σε 1 μήνα? Μηδενίζεις ή δε μηδενίζεις την ανεργία? Φτιάξε και κάνα δυο πυρηνικά εργοστάσια, να μη σκας γαμησιάτικα σε σείχηδες και μαφιόζους και είσαι ωραίος. Βρείτε τα και με τον τούρκο να αρχίσεις να βγάζεις πετρέλαιο και αέριο ( και να κόψεις αμυντικές δαπάνες) . Κάνε και καμιά ιδιωτικοποίηση, δε παθαίνεις τίποτα , και άλλοι το χουν κάνει.

Και με τρελή ανάπτυξη πας και εκμηδενίζεις, χρέη, ελλείματα και στις αγορές τα ομόλογά σου έχουν δεκα Α με τόνο κιόλας.

αααααααααααααχαχχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχα

να εισαι καλα,με εκανες και κατουρηθηκα απο τα γελια...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Και για να σου δώσω να καταλάβεις τα σύνδρομα και τα κόμπλεξ. Ένα απλό πράμα. Άμα αύριο κάνεις το εξής. Διώξεις αμέσως αμέσως τους μισούς Δ.Υ.  , διώξεις και μετανάστες , και παράλληλα αφού έχεις κάνει αυτά ελαφρύνεις το κράτος και δε χρειάζεσαι φόρους και λες " Κύπρος , Βουλγραία, 10 % φόρο εσείς? 7,8 % εγώ" !  Φ.Π.Α. 23??? 5%% τον πάω και η αγορά εκτοξεύεται! Και μειώσεις τη γραφειοκρατία. Θα χεις ή δε θα χεις 10% ανάπτυξη σε 1 μήνα? Μηδενίζεις ή δε μηδενίζεις την ανεργία? Φτιάξε και κάνα δυο πυρηνικά εργοστάσια, να μη σκας γαμησιάτικα σε σείχηδες και μαφιόζους και είσαι ωραίος. Βρείτε τα και με τον τούρκο να αρχίσεις να βγάζεις πετρέλαιο και αέριο ( και να κόψεις αμυντικές δαπάνες) . Κάνε και καμιά ιδιωτικοποίηση, δε παθαίνεις τίποτα , και άλλοι το χουν κάνει.

ρε.

ακόμα παριστάνεις το μαλάκα;
ξαναλέω.
ωραία όλα αυτά
αλλά πριν τα κάνω ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΟΙΟΣ ΕΦΑΓΕ ΤΙ ΚΑΙ ΠΟΣΑ.
για να μην τον ξαναφήσω όταν καθαρίσει το ΤΟΠΙΟ να ΞΑΝΑΦΑΕΙ. και να του πάρω και όσα μπορώ πίσω.

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Και για να σου δώσω να καταλάβεις τα σύνδρομα και τα κόμπλεξ. Ένα απλό πράμα. Άμα αύριο κάνεις το εξής. Διώξεις αμέσως αμέσως τους μισούς Δ.Υ.  , διώξεις και μετανάστες , και παράλληλα αφού έχεις κάνει αυτά ελαφρύνεις το κράτος...

Αργούνε να πεθάνουνε και οι γέροι ρε γαμώτο και τρώνε τσάμπα σύνταξη.

Κοίτα να δεις κόμπλεξ τα γερόντια....

Μήπως να την κάνουμε όλοι σιγά σιγά από Ελλάδα για να ανακάμψει η οικονομία?

Διώξεις ναι χρειάζονται.

Πρώτα υπουργών, μετά βουλευτών, μετά μεγαλοσκυλόψαρων, και θα φτάσει και η ώρα για το ξεκαθάρισμα των ΔΥ.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Η σχέση κράτους- πολίτη είναι αμφίδρομη. Ο ένας " κάνει" τον άλλο. Δεν μπορείς να πεις πως μόνο το κράτος επηρεάζει τον πολίτη. Και ο πολίτης επηρεάζει το κράτος.
Άλλο να χαμε κάνα κράτος στυλ Κιμ Γιονγ Ιλ ή Σαντάμ ή Καντάφι. Αλλά τώρα δε μπορείς να το πεις αυτό.

δεν υπάρχει σχέση μεταξύ κράτους πολίτη.
τα χεις μπλέξει. ΑΥΤΗ Η ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ ΛΟΓΙΚΗ σε έφερε εδώ που σ εφερε.
το ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ.
είναι ο γερμανός που άμα του λερώσεις το δρόμο ΘΑ ΣΟΥ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΑ ΡΑΜΜΑΤΑ.
είναι ο γερμανός που άμα δεν κανεις διαχωρισμό σκουπιδιών ΔΔΕ ΘΑ ΣΟΥ ΤΑ ΞΑΝΑΜΑΖΕΨΕΙ.
ο γερμανός εάν μάθαινε ότι έχει γίνει τετοιο πάρτυ στην πλάτη του αποδεδειγμένα ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΟΥΣΕ ΠΡΩΤ ΑΠ ΟΛΑ ΝΑ ΓΑΜΑΕΙ ΚΩΛΟΥΣ.
γιατι για το Γερμανό το κράτος είναι ο ίδιος
γκεγκο βέγγο;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αργούνε να πεθάνουνε και οι γέροι ρε γαμώτο και τρώνε τσάμπα σύνταξη.

Κοίτα να δεις κόμπλεξ τα γερόντια....

Μήπως να την κάνουμε όλοι σιγά σιγά από Ελλάδα για να ανακάμψει η οικονομία?

Διώξεις ναι χρειάζονται.

Πρώτα υπουργών, μετά βουλευτών, μετά μεγαλοσκυλόψαρων, και θα φτάσει και η ώρα για το ξεκαθάρισμα των ΔΥ.

ετσι.
με σειρά προτεραιότητας ανάλογα ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΑ ΕΦΑΓΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
 αααααααααααααχαχχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχα

να εισαι καλα,με εκανες και κατουρηθηκα απο τα γελια...

Γιατί να μη γίνει δε κατάλαβα? Επειδή κάποιοι ξεβολεύονται και χάνουν την κουτάλα? Ως τώρα δλδ που είμασταν διαφορετικά τα δαμε τα χαίρια.

Δηλαδή τι από αυτά άμα γίνει δεν θα είναι αποτελεσματικό? Να μειώσεις το υπέρογκο κράτος? Μετά θέσεις εργασίας υπάρχουν, δεν χρειάζονται εισροές εργατικού δυναμικού από το εξωτερικό. Μπόλικο υπάρχει εδώ. Φέρνεις και επενδύσεις αμα μειώσεις φορολογία κλπ. Τον εργάτη τι τον συμφέρει? Να υπάρχουν ΛΙΓΟΙ διαθέσιμοι εργάτες και ΠΟΛΛΕΣ επιχειρήσεις να προσπαθούν να τους πάρουν. Μισθό θα δώσουν άμα δε δίνουν γαμησιάτικα σε εφορίες, λαδώματα κλπ. Και το εργατικό δυναμικό από δημόσιο και μια χαρά θα απορροφηθεί και με καλύτερους μισθούς κιόλας μη σου πω.
Και το χρήμα που έδινες για μισθούς και συντάξεις το δίνεις για έρευνα , τεχνολογία, επενδύσεις κλπ.  Άμα θες πολλά γίνονται, αλλά είπαμε άμα κάποιοι χάνουν την κουτάλα...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Οι Δ.Υ. δεν είπε κανείς να ψοφήσουν. Μορφωμένοι είναι με προσόντα, υφηλής ποιότητας δυναμικό, να αξιοποιηθεί κάπου ρε πούστη μου. Ε όποιος έχει μπει με βύσμα χωρίς προσόντα, ας πάρει αυτό που αξίζει.Αλλά δώσε κίνητρα για επενδύσεις. Φέρε ανάπτυξη. Κόψε φόρους αλλιώς πως θα ρθει ο άλλος?  Απορώ με τον έλληνα που φοβάται την αγορά, όταν όσες φορές έχει καταπιαστεί έχει πετύχει. Ξεμπούκωμα χρειάζεται το σύστημα.
Και δυστυχώς οι ευτυχώς το μεταναστευτικό ρεύμα δεν μπορεί να συνεχίσει να υπάρχει άλλο. Καλώς ή κακώς με ένα κόπο και μια συμβολή , άλλος πληρώνει φόρους και πάει στρατό, έχει κάνει αυτή τη χωρα για να προστατεύει τον πολίτη της. Πρώτα τον δικό της πολίτη θα κοιτάξει η χώρα και μετά άμα μπορεί να λύσει και τα προβλήματα των αλλονών. Περίεργο και παράλογο αυτό που είπα ε?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Γιατί να μη γίνει δε κατάλαβα? Επειδή κάποιοι ξεβολεύονται και χάνουν την κουτάλα? Ως τώρα δλδ που είμασταν διαφορετικά τα δαμε τα χαίρια.

Δηλαδή τι από αυτά άμα γίνει δεν θα είναι αποτελεσματικό? Να μειώσεις το υπέρογκο κράτος? Μετά θέσεις εργασίας υπάρχουν, δεν χρειάζονται εισροές εργατικού δυναμικού από το εξωτερικό. Μπόλικο υπάρχει εδώ. Φέρνεις και επενδύσεις αμα μειώσεις φορολογία κλπ. Τον εργάτη τι τον συμφέρει? Να υπάρχουν ΛΙΓΟΙ διαθέσιμοι εργάτες και ΠΟΛΛΕΣ επιχειρήσεις να προσπαθούν να τους πάρουν. Μισθό θα δώσουν άμα δε δίνουν γαμησιάτικα σε εφορίες, λαδώματα κλπ. Και το εργατικό δυναμικό από δημόσιο και μια χαρά θα απορροφηθεί και με καλύτερους μισθούς κιόλας μη σου πω.
Και το χρήμα που έδινες για μισθούς και συντάξεις το δίνεις για έρευνα , τεχνολογία, επενδύσεις κλπ.  Άμα θες πολλά γίνονται, αλλά είπαμε άμα κάποιοι χάνουν την κουτάλα...

για να γίνουν όλα αυτά ρε σαχλαμάρα ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ Ο ΘΕΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΑ ΦΑΓΑΝ ΣΕ ΧΡΕΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΩΣ ΟΡΚΩΤΟΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ.
γκέγκο βέγγο;

δε βάζεις το λογιστή της μαφίας να σε μεταρρυθμίσει. θα σε απορρυθμισει για να στα ξαναφάει.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
για να γίνουν όλα αυτά ρε σαχλαμάρα ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ Ο ΘΕΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΑ ΦΑΓΑΝ ΣΕ ΧΡΕΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΩΣ ΟΡΚΩΤΟΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ.
γκέγκο βέγγο;

δε βάζεις το λογιστή της μαφίας να σε μεταρρυθμίσει. θα σε απορρυθμισει για να στα ξαναφάει.

Αμ έπος ,αμ έργον. Τι αρπάζεσαι? Να γίνει και να παραγίνει όχι μία, χίλιες φορές. Δε καλείς τον υπεύθυνο να σου παραστήσει τον σωτήρα.
Απλό είναι. Δες ποιος είχε την κουτάλα και έτρωγε. Σε μια μικρή κοινωνία ζούμε, η Ελλάδα χωριό είναι. Δεν είναι λογιστικό το θέμα πολιτικό είναι.

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Αμ έπος ,αμ έργον. Τι αρπάζεσαι? Να γίνει και να παραγίνει όχι μία, χίλιες φορές. Δε καλείς τον υπεύθυνο να σου παραστήσει τον σωτήρα.
Απλό είναι. Δες ποιος είχε την κουτάλα και έτρωγε. Σε μια μικρή κοινωνία ζούμε, η Ελλάδα χωριό είναι. Δεν είναι λογιστικό το θέμα πολιτικό είναι.

Ρε μαν σόρρυ κιόλας για το θάρρος γιατί δεν έχουμε ανταλλάξει και πολλά ποστ, αλλά μήπως ήσουν σουρωμένος και ξεσούρωσες?

Τι διάολο λέμε τόση ώρα?

Ποιος λες να είχε την κουτάλα και να έτρωγε? Ο αγρότης που μαλακίστηκε με τις επιχορηγήσεις (κακώς πολύ πολύ κακώς!!!) ή ο χ,ψ,ω μεγαλοθεσίτης που η κουτάλα περνούσε από το γραφείο του σε καθημερινή βάση?

Ρε μην τρελαθούμε σαββατιάτικα. Μαλακία είναι. Αύριο έχω κι εκκλησία.  :rockon:

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166

Και αυτοι που ξεβολευονται ειναι οι Δ.Υ. μονο;
 Αυτοι φταινε για ολα δηλαδη;

Δηλαδη,μετα την λαιλαπα του Σημιτη-G.S. που φεραμε τον Κωστακη ως Σωτηρα και αντι
 να παρουν πεντε αποφασεις φτιαχνανε (με συνταγη πασοκ φυσικα Ακης -Λαλιωτης και σια..)
 στηνανε οφ σορ για τα καημενα τα παιδια τους,ειναι αλανθαστοι;

Οταν πιο πριν οι κυβερνησεις καταγαμησαν την γεωργια και τον συνεταιρισμο,οι γεωργοι εφταιγαν;
 Εχεις παει στην Ναουσα να δεις απο κοντα την σβησμενη (αλλα καποτε ανθηρη ) βιοτεχνια;
 Την ΒΕΤΛΑΝΣ ΝΑΟΥΣΣΑ την θυμασαι,εχεις καμμια κουβερτα;;;
 Ανεβαινοντας την Αθηνων Λαμιας στο υψος της Μεταμορφωσης διπλα απο τα προσοψια του Λεβεντακη
 εχει μια ταμπελα "Αυτοκινητοβιομηχανια Ελλαδος",ξερεις την Ιστορια της και τι τραβηξε αυτος ο
 ανθρωπος;;;
 Το Γιωργο Μιχαηλ τον ξερεις;
 Τον Κορρε και αυτο που σχεδιαζει τωρα;

Που ειναι η βοηθεια του Κρατους (οχι σε λεφτα και επιχορηγησεις..) ωστε να προκοψουν καποιες
 ελληνικες ιδεες;;
 Ο πολιτης ΠΑΝΤΑ φταιει;
 Να μην λεω παραδειγματα γιατι θα με πιασει το κεφαλι μου παλι...

Οχι ρε μουνια....
 Θα πληρωσετε με το αιμα που μου ρουφηξατε τοσα χρονια..
 Για τις ελπιδες που μου πουλησατε,για την δουλεια μου που εκμεταλευτηκατε κοιτωντας
 πως θα ξαναεχετε την κουταλα....

Λεπιδι ρε,λεπιδι σε ολους,να εχουν τον Φοβο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom