Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Εκείνο που δεν μπαίνει στο μυαλουδάκι σας είναι ότι τα 11 εκατομμύρια της γερασμένης, διεφθαρμένης, γραφειοκρατικής, αντι-επιχειρηματικής, ελληναράδικης Ελλάδας αντιπροσωπεύουν μία κυριολεκτικά ασήμαντη αγορά για τον καπιταλισμό.
Το διεθνές κεφάλαιο έχει πλέον αμέτρητες ευκαιρίες να επενδύσει στον πλανήτη, να τοποθετηθεί, να αγοράσει, να δανείσει.
Και αν οι Έλληνες δεν θέλουν θα μας πούνε άντε γειά και έχει και αλλού πορτοκαλιές.

+

jizz in my pants  :grin:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Τώρα που το σκέφτομαι είχα πολύ καιρό να μπου στο μπου σάββατο βράδυ!
Κάτι κανονίζω για αργότερα αλλά με έχει πιάσει τρελή βαρεμάρα.
Θα δείξει!
Λες να πάμε σε καμια εκδήλωση σε αυτοδιαχειριζόμενο στέκι φορώντας ταμπελίτσες Ισιος και Φιλήσυχος, proud ypoga members να δούμε αν μας αναγνωρίσει κανείς;

Κι εγώ είχα σκοπό να μείνω εντός των τειχών της ΥΠΟΓΑΣ αλλά θα κόψω καμμιά βόλτα.

Revenge of Rock και

Τροποποίηση: ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! Θα μας αναγνωρίσει η Ισιδώρα, θα μας την πέσει και καλά να μας παρασύρει και θα μας οδηγήσει απόμερα όπου θα περιμένουν fethry με supermouse. Καλαμάκι ΟΕΟΕΟΕ!  :2funny:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Οι μαλακίες πληρώνονται

δεν σας άρεσε που με Καραμανλή είχατε τίγκα τις τσέπες σας και του δώσατε 35%.....

ακόμα και οι Δεξιοί δεν τον ψήφισαν.....τσίμπησαν το τυράκι του ΜΕΓΚΑ με Βατοπέδια κλπ

τώρα ας αγοράσουν κανένα καλό λιπαντικό....

ούτε καν στη μέση του τούνελ δεν είμαστε ακόμα!!!!

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Οι μαλακίες πληρώνονται

δεν σας άρεσε που με Καραμανλή είχατε τίγκα τις τσέπες σας και του δώσατε 35%.....

ακόμα και οι Δεξιοί δεν τον ψήφισαν.....τσίμπησαν το τυράκι του ΜΕΓΚΑ με Βατοπέδια κλπ

τώρα ας αγοράσουν κανένα καλό λιπαντικό....

ούτε καν στη μέση του τούνελ δεν είμαστε ακόμα!!!!

:think:

Η οικονομική κατάσταση είναι τέτοια που όποιος και εάν ήταν θα έπρεπε να την αντιμετωπίσει. Και να σου πω και κάτι; ΚΑΛΥΤΕΡΑ που είναι ο Παπανδρέου και όχι ο Καραμανλής. Ο δεύτερος παρότι ικανότερος και αξιότερος θα αδυνατούσε να λάβει τις επώδυνες αποφάσεις που χρειαζόταν. Θα ξήλωναν τα πεζοδρόμια όλοι για την επάρατο δεκσά...

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Κάτι που δεν έκανε ο Μπούλης αμέσως μόλις βγήκε την δεύτερη φορά.

Γι'αυτό του αξίζουν μούτζες.

Ελπίζω ότι όταν επανέλθει θα είναι πολύ πιο ώριμος, τολμηρός και αποφασιστικός...

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ελπίζω να μην επανέλθει.

Καλύτερα από το να ελπίζω να παρατήσει το play station.

Τύπες λες από το πολύ GOAAAAL στο PS να έπαθε αφωνία στο 6:20;

Εμένα πάντως κάτι μου λέει ότι το: "Σας ζητώ να δώσουμε τα χέρια" δεν ήταν η τελευταία του φράση σε προεκλογική ομιλία...

xaris21

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ασχετο....Εσεις οι ελληνες πεινατε....Ετσι μου ειπαν  σημερα,,,Απο που.....Απο την πολονια....

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Οταν βάλεις μέσα στις βασικές αιτίες της απόλυτης αποβιομηχάνησης μας ΚΑΙ το σκληρό ευρώ θα συμφωνήσω και εγώ.  ;)

που από 0.84 πήγε στο 1.45 με το δολλάριο. από πού να το πιάσω και τι να αφήσω για τις καταστροφικές συνέπειες του σκληρού ευρώ. συμφέρει 1000 φορές να εισάγεις κάτι παρά να το παράγεις εδώ...

πώς να αναταγωνιστείς τις αιγυπτιακές πατάτες?
πώς να ανταγωνιστείς Τουρκία στις τιμές ξενοδοχείων που η λίρα τους έχει υποτιμηθεί 1000% τα τελαυταία χρόνια?

Καλάαααα.

Η Γαλλία, η Ισπανία, η Ιταλία και η Γερμανία (ναι, η Γερμανία) ήταν και είναι μέσα στους 10 πρώτους τουριστικούς προορισμούς στον κόσμο.

Και όλες έχουν σκληρό Ευρώ.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Καλάαααα.

Η Γαλλία, η Ισπανία, η Ιταλία και η Γερμανία (ναι, η Γερμανία) ήταν και είναι μέσα στους 10 πρώτους τουριστικούς προορισμούς στον κόσμο.

Και όλες έχουν σκληρό Ευρώ.

Και η Γερμανία πρωταθλητής στις εξαγωγές...με σκληρό ευρώ!

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
ναι αλλά ο γαλλογερμανός φορολογούμενος δεν οφείλει ένα μέρος -τουλάχιστον- της ευημερίας του στην αυλή του ευρώ;

Από τότε ( δλδ που μπήκαν στο ευρώ) έχουν απωλέσει και αυτοί μεγάλο μέρος της ευημερίας τους

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Η ΓαλλοΓερμανικη ΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ(κυριως η δευτερη)οφειλει ΜΕΓΑ μερος της ευημεριας της στο οτι οι αγορες των PIGS(και οχι μονο)ανοιξαν λογω ΕΕ.

Τα υπολοιπα,οτι το κωλοβαρεσαν οι Ελληνες(γιατι ειναι αμορφωτοι Βαλκανιοι και σουπα μουπες...)τρωγοντας τα φραγκα των φιλοτιμων γερμανων φορολογουμενων ειναι...μη πω τι ειναι.

Ενώ πριν ας πούμε ψωμολυσούσαν, ε?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Και καλά, το 2007 την σώσαμε την Πόρσε, τώρα που οι Ελληναράδες ΔΕΝ αγοράζουν πόρσε (και δεν πιστεύω να το αμφισβητείς αυτό) ΠΩΣ η Πόρσε έχει παραγγελίες για 110.000 αυτοκίνητα το 2011:

Εκείνο που δεν μπαίνει στο μυαλουδάκι σας είναι ότι τα 11 εκατομμύρια της γερασμένης, διεφθαρμένης, γραφειοκρατικής, αντι-επιχειρηματικής, ελληναράδικης Ελλάδας αντιπροσωπεύουν μία κυριολεκτικά ασήμαντη αγορά για τον καπιταλισμό.
Το διεθνές κεφάλαιο έχει πλέον αμέτρητες ευκαιρίες να επενδύσει στον πλανήτη, να τοποθετηθεί, να αγοράσει, να δανείσει.
Και αν οι Έλληνες δεν θέλουν θα μας πούνε άντε γειά και έχει και αλλού πορτοκαλιές.

Ιδιαίτερα άμα τους βάλουμε και 300 δισ. μέσα.

Mόνο την Ινδία να πάρεις που διευρύνεται η αστική της τάξη ραγδαία , κάθε χρόνο μπορούν άνετα να προστίθενται πέντε ελλάδες που να μπορούν να απορροφήσουν εξαγωγές.
Αλλά μη πάτε τόσο μακριά. Η Τουρκία αποτελεί με τα 80 000 000  της και τη συνεχή ανάπτυξη πολύ καλύτερη αγορά.
Τώρα αυτά που λέει ο καθένας, πως τα εμπνέεται η κούτρα του είναι θέμα διατριβής στη νευροφυσιλογία.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ρε χλεχλέ το 2007 η Porsche πούλησε 97.500 αυτοκίνητα σε όλο τον κόσμο.

Οι χίλιες Πόρσε που πούλησε στην Ελλάδα αντιπροσωπεύουν το 1/100. Και αν δεν τα πουλούσε αυτά τα 1000 κομμάτια στην Ελλάδα δεν θα είχε κέρδη η εταιρία, θα έκλεινε εργοστάσια και θα κινδύνευε να φαληρίσει.... Μωρ' τι μας λες.....

Για να αποφύγει λοιπόν την χρεωκοπία η Πόρσε πήγε έντρομη στην Deutsche Bank, στην Commerzbank, στο συνταξιοδοτικό ταμείο των εργατών του μετάλλου και τους είπε: "Καιγόμαστε. Αγοράστε αμέσως Ελληνικά ομόλογα, για να μοιράσει λεφτά το Ελληνικό κράτος, να κινηθεί η οικονομία,  να κινηθεί η παραοικονομία, να μαζέψουν λεφτά οι κεφαλαιοκράτες και τα λαμόγια και να μας αγοράσουν 1000 κομμάτια. Αλλέως το κλείνουμε το μαγαζί."

Ωραιότατα. Από φαντασία καλά πάμε.

Και καλά, το 2007 την σώσαμε την Πόρσε, τώρα που οι Ελληναράδες ΔΕΝ αγοράζουν πόρσε (και δεν πιστεύω να το αμφισβητείς αυτό) ΠΩΣ η Πόρσε έχει παραγγελίες για 110.000 αυτοκίνητα το 2011:
Που είναι οι Ελληναράδες να την σώσουν ξανά αγοράζοντας 1000 Πόρσε;

Ιδιαίτερα άμα τους βάλουμε και 300 δισ. μέσα.

πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς απο τη Γερμανία στο διεθνές κεφάλαιο.
αυτό κατάλαβες απο αυτό που έγραψα;
μια χαρά αγορά ήταν η ελλάδα όταν πουλουσες υποβρύχια και πλοία και τηλεφωνικά κέντρα και τα κοστολουγόυσες 2 και 4 φορές απάνω.
αληθεια, όταν οι γερμανικές εταιρείες χώναν δις για μίζες το έκαναν γιατί η αγορά ήταν πολύ μικρή;
ποσα λεφτά φαγώθηκαν για τους ολυμπιακούς σε υπερτιμολογημένα προιόντα;
πόσες και ποιές εταιρείες γερμανικές ή δεν ξέρωγωτιαλλο κάναν παρτυ με παράνομα υπερτιμολογημένες συμβάσεις;

ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩ, ΤΙΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ, ΤΑ ΙΣΟΖΥΓΙΑ και όλα αυτά τα όμορφα.

Εμένα μου λέτε ότι χρωστάω 350 δις.
θέλω λοιπον να μάθω αναλυτικά το εξής:
1.
σε ποιόν τα χρωστάω.
2.
τι μου έδωσε για ανταπόδωση
3.
τι μου χρέωσε για τόκους
4.
με τι περιθώρια κέρδους δούλεψε

Γιατί ΓΑΜΩ ΤΗ ΡΑΤΣΑ ΜΟΥ (δεδομένο) ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ 350 ΔΙΣ να πήγαν σε μισθους, συντάξεις λουλουδια, μπουζούκια και αυτοκίνητα.
Δ Ε  Γ Ι Ν Ε Τ Α Ι 

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς απο τη Γερμανία στο διεθνές κεφάλαιο.
αυτό κατάλαβες απο αυτό που έγραψα;
μια χαρά αγορά ήταν η ελλάδα όταν πουλουσες υποβρύχια και πλοία και τηλεφωνικά κέντρα και τα κοστολουγόυσες 2 και 4 φορές απάνω.
αληθεια, όταν οι γερμανικές εταιρείες χώναν δις για μίζες το έκαναν γιατί η αγορά ήταν πολύ μικρή;
ποσα λεφτά φαγώθηκαν για τους ολυμπιακούς σε υπερτιμολογημένα προιόντα;
πόσες και ποιές εταιρείες γερμανικές ή δεν ξέρωγωτιαλλο κάναν παρτυ με παράνομα υπερτιμολογημένες συμβάσεις;

ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩ, ΤΙΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ, ΤΑ ΙΣΟΖΥΓΙΑ και όλα αυτά τα όμορφα.

Εμένα μου λέτε ότι χρωστάω 350 δις.
θέλω λοιπον να μάθω αναλυτικά το εξής:
1.
σε ποιόν τα χρωστάω.
2.
τι μου έδωσε για ανταπόδωση
3.
τι μου χρέωσε για τόκους
4.
με τι περιθώρια κέρδους δούλεψε

Γιατί ΓΑΜΩ ΤΗ ΡΑΤΣΑ ΜΟΥ (δεδομένο) ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ 350 ΔΙΣ να πήγαν σε μισθους, συντάξεις λουλουδια, μπουζούκια και αυτοκίνητα.
Δ Ε  Γ Ι Ν Ε Τ Α Ι 

μην κάνεις τον ανήξερο

πήγαν σε νοσοκομεία,σε προμήθειες,σε επιχορηγήσεις ΔΕΗ,ΟΤΕ,ΕΡΤ,σε οργανισμόυς μαιμούδες,σε ΜΚΟ,σε κάλυψη ελλειμάτων ΙΚΑ-ΤΕΒΕ-ΝΑΤ κλπ,σε αποζημιώσεις κρατικών καρχαριών.....δηλαδή σε σπατάλες κρατικές

η ΕΡΤ παίρνει 300 εκ Ευρώ το χρόνο και έχει έλλειμμα.....αυτό είναι ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ

τα άλλα για Πόρσε και δάνεια είναι για τους χαζούς....

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
 Σε αυτούς που σου δάνεισαν τα χρωστάς. Για το που ξοδεύτηκαν, κοίτα τους κρατικούς προυπολογισμούς των παρελθόντων ετών , εθνικούς λογαριασμούς κλπ και θα βρεις ότι χρειάζεσαι. Μην αγχώνεστε δεν υπάρχει καμιά συνομωσία

Άμα έχεις ελεύθερο το βράδυ ξεκίνα :

Τράπεζα της Ελλάδος  :
Υπουργείο Οικονομικών :
Ελληνική Στατιστική Αρχή :

Ξεκίνα από εκεί όμορφα και ωραία και μετά βλέπουμε :cheesy:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μην κάνεις τον ανήξερο

πήγαν σε νοσοκομεία,σε προμήθειες,σε επιχορηγήσεις ΔΕΗ,ΟΤΕ,ΕΡΤ,σε οργανισμόυς μαιμούδες,σε ΜΚΟ,σε κάλυψη ελλειμάτων ΙΚΑ-ΤΕΒΕ-ΝΑΤ κλπ,σε αποζημιώσεις κρατικών καρχαριών.....δηλαδή σε σπατάλες κρατικές

η ΕΡΤ παίρνει 300 εκ Ευρώ το χρόνο και έχει έλλειμμα.....αυτό είναι ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ

τα άλλα για Πόρσε και δάνεια είναι για τους χαζούς....
απο τα 300 εκατομμύρια της ΕΡΤ δε φτάνεις στα 350 δις.
350 δις ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ. ΔΕΒ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΑΝΑΓΙΑ.
γι αυτό...
αναλυτικά για τα τλευταιά 35 χρόνια.

και ασε προυπολογισμούς και τράπεζες της ελλαδος.
εγώ θέλω αναεξάρτητη αρχή να μου πει. όχι γιάννης κερνάει γιάννης πινει
γκέγκο βέγγο;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom