Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
απο τα 300 εκατομμύρια της ΕΡΤ δε φτάνεις στα 350 δις.
350 δις ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ. ΔΕΒ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΑΝΑΓΙΑ.
γι αυτό...
αναλυτικά για τα τλευταιά 35 χρόνια.

και ασε προυπολογισμούς και τράπεζες της ελλαδος.
εγώ θέλω αναεξάρτητη αρχή να μου πει. όχι γιάννης κερνάει γιάννης πινει
γκέγκο βέγγο;

ξέχασα κάτι βασικό

τους τόκους των δανείων

ΥΓ όλα συγκλίνουν σε ένα όνομα.....ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
απο τα 300 εκατομμύρια της ΕΡΤ δε φτάνεις στα 350 δις.
350 δις ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ. ΔΕΒ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΑΝΑΓΙΑ.
γι αυτό...
αναλυτικά για τα τλευταιά 35 χρόνια.

και ασε προυπολογισμούς και τράπεζες της ελλαδος.
εγώ θέλω αναεξάρτητη αρχή να μου πει. όχι γιάννης κερνάει γιάννης πινει
γκέγκο βέγγο;

Άμα είναι το χρόνο 300 εκατομμύρια ( μόνο ΕΝΑΣ οργανισμός!!!) όμως στο τέλος κάτι μαζεύεται.  Θες και άλλα? ΟΣΕ , Ολυμπιακή, Προαστιακός, Τραμ, ΟΑΣΑ. Πάμε και σε Ασφαλιστικά ταμεία. Να το χοντρύνουμε και άλλο? Πάμε και σε ΜΚΟ...
Όσο για την αξιοπιστία των μετρήσεων, κατά τι πιο αξιόπιστες μου φαίνονται οι παραπάνω αρχές παρά η φαντασία του καθενός. Οπότε άσ τα γκέγκο και τα ούγκου και  ξεκίνα και άμα βρεις κάτι αμφησβητούμενο το συζητάμε. Ειδάλλως από φαντασία... Ουουου, άμα την πούλαγες, ξεχρεώναμε και ζούσαμε και μπέηκα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ξέχασα κάτι βασικό

τους τόκους των δανείων

ΥΓ όλα συγκλίνουν σε ένα όνομα.....ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

ξαναλέω
ΔΕ ΘΕΛΩ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΥΡΙΟΣ ΤΑ ΞΕΡΩ.
ΘΕΛΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ.
ΠΟΣΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ, ΠΟΣΑ ΤΑ ΚΕΡΔΗ, ΠΟΣΕΣ ΟΙ ΜΙΖΕΣ
επίσης ΘΕΛΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Άμα είναι το χρόνο 300 εκατομμύρια όμως στο τέλος κάτι μαζεύεται.
Όσο για την αξιοπιστία των μετρήσεων, κατά τι πιο αξιόπιστες μου φαίνονται οι παραπάνω αρχές παρά η φαντασία του καθενός. Οπότε άσ τα γκέγκο και τα ούγκου και  ξεκίνα και άμα βρεις κάτι αμφησβητούμενο το συζητάμε. Ειδάλλως από φαντασία... Ουουου, άμα την πούλαγες, ξεχρεώναμε και ζούσαμε και μπέηκα.

ρε μπαγλαμά άμα σου πω να κάνεις κομπάιλ πρόγραμμα σε γλώσσα υπολογιστών θα τα καταφέρεις;
εγώ θέλω ανεξάρτητη αρχή να μου πει τι έχουν κάνει οι παραπάνω μαλάκες που μου ανέφερες.
Γιατί
1.
δεν είμαι λογιστής
2.
δεν είμαι οικονομολόγος
3.
δεν είμαι τραπεζίτης

απλά και νέτα.

γκεγκο βέγγο;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
και για να τελειώνουμε μ αυτή την μαλακία.
έρχεται ένας μαλάκας ένα ωραίο πρωί και σου λέει:

ο πατέτρας σου δανειστηκε τόσα και πρέπει τώρα να τα ξεχρεώ εσύ.
το ΠΡΩΤΟ που ζητάς ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
εδώ έχουμε το εξής παράδοξο......
έχει ήδη αποδειχθεί οτι οι κυβερνήσεις οι προηγούμενες μαγείρευαν νούμερα, αλλαζαν ποσοστά ΑΕΠ με κέρδη ... από πουτάνες κλπ κλπ.

παρόλα αυτα όλα τα μπουρδέλα που υποτίθεται ότι δεν κυβέρνησαν τα τελευταία 35 ΔΕ ΖΗΤΗΣΑΝ ΠΟΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΡΕΩΝ.

Απλά κάποιος μας είπε ένα ωραίο πρωί ΔΕ ΣΑΣ ΔΑΝΕΙΖΩ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΧΡΩΣΤΑΤΕ 350 δις.

ΚΑΙ σεις απαντάτε. ΟΚ το δέχομαι και θα σας τα δώσω ΟΛΑ ΠΙΣΩ χωρίς ΕΛΕΓΧΟ και χωρίς ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΧΡΕΩΝ.

ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ η γνωστή ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ στη φάρα των ηλιθίων εχει ΑΥΘΥΠΟΒΑΛΕΙ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΑΟ ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ.

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
ρε μπαγλαμά άμα σου πω να κάνεις κομπάιλ πρόγραμμα σε γλώσσα υπολογιστών θα τα καταφέρεις;
εγώ θέλω ανεξάρτητη αρχή να μου πει τι έχουν κάνει οι παραπάνω μαλάκες που μου ανέφερες.
Γιατί
1.
δεν είμαι λογιστής
2.
δεν είμαι οικονομολόγος
3.
δεν είμαι τραπεζίτης

απλά και νέτα.

γκεγκο βέγγο;

Δε χρειάζεται να σε εξειδικευμένος για να τα διαβάσεις. Είπαμε ρε ελληνάρα! ΞΕΚΙΝΑ! Και άμα διαπιστώσεις πρόβλημα στην πορεία, ΤΟΤΕ ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ, τότε κλαψομούνιασε " αχ βαχ και τι είναι αυτά και δε μπορώ"! Αλλά ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΤΑ ΔΕΙΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ? ΠΟΣΟ ΜΠΑΓΛΑΜΟΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΡΕΕΕΕΕ!!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δε χρειάζεται να σε εξειδικευμένος για να τα διαβάσεις. Είπαμε ρε ελληνάρα! ΞΕΚΙΝΑ! Και άμα διαπιστώσεις πρόβλημα στην πορεία, ΤΟΤΕ ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ, τότε κλαψομούνιασε " αχ βαχ και τι είναι αυτά και δε μπορώ"! Αλλά ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΤΑ ΔΕΙΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ? ΠΟΣΟ ΜΠΑΓΛΑΜΟΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΡΕΕΕΕΕ!!!!
είσαι μαλάκας ρε Η ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;

ΤΙ ΝΑ ΔΩ; ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΥΠΟΟΙΚ Η ΤΤΕ και η ΕΣΥ;
πλακα κανεις ρε;
εγώ θέλω να τα δούν άλλοι εξειδικευμένοι ανεξάρτητοι ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ.
εδώ υπάρχει αυτό το νούμερο που είναι λάθος εκεί υπάρχει εκείνο που δεν προκύπτει απο πουθενά κοκ.

Αλήθεια ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΤΑΣΣΑΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΛΑΚΕΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΗ ΓΚΟΛΝΤΜΑΝ ΣΑΚΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ;
ΚΑΙ ΣΥ ΜΟΥ ΛΕΣ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΩ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΤΑΣΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΑΝ ΕΥΘΑΡΣΩΣ ΚΑΙ ΑΝΕΡΥΘΡΙΑΣΤΑ ΟΤΙ ΕΛΕΓΑΝ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΟΜΠΙΝΕΣ;
δε πας για κάνα μπουτσο να ξελαμπικάρεις και συ και όλα τα υπόλοιπα μύρια ελληνες;

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
και για να τελειώνουμε μ αυτή την μαλακία.
έρχεται ένας μαλάκας ένα ωραίο πρωί και σου λέει:

ο πατέτρας σου δανειστηκε τόσα και πρέπει τώρα να τα ξεχρεώ εσύ.
το ΠΡΩΤΟ που ζητάς ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
εδώ έχουμε το εξής παράδοξο......
έχει ήδη αποδειχθεί οτι οι κυβερνήσεις οι προηγούμενες μαγείρευαν νούμερα, αλλαζαν ποσοστά ΑΕΠ με κέρδη ... από πουτάνες κλπ κλπ.

παρόλα αυτα όλα τα μπουρδέλα που υποτίθεται ότι δεν κυβέρνησαν τα τελευταία 35 ΔΕ ΖΗΤΗΣΑΝ ΠΟΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΡΕΩΝ.

Απλά κάποιος μας είπε ένα ωραίο πρωί ΔΕ ΣΑΣ ΔΑΝΕΙΖΩ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΧΡΩΣΤΑΤΕ 350 δις.

ΚΑΙ σεις απαντάτε. ΟΚ το δέχομαι και θα σας τα δώσω ΟΛΑ ΠΙΣΩ χωρίς ΕΛΕΓΧΟ και χωρίς ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΧΡΕΩΝ.

ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ η γνωστή ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ στη φάρα των ηλιθίων εχει ΑΥΘΥΠΟΒΑΛΕΙ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΑΟ ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ.

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Ωραία για να τελειώνουμε αφού το θες. Πότε τα γίδια οι ψ (ο) φοφόροι των σεπτών ελληνικών κομμάτων , τα ζήτησαν αυτά? Πότε πήγε έλληνας ψ(ο)φοφόρος στον βουλευτή του στο γραφείο να του πει " άκου μάγκα, εγώ θέλω στη βουλή που είσαι να ζητήσεις αυτό και αυτό". Πότε πήγαν να το αιτηθούν αυτό οι διάφορες ΓΣΕΕ ΜΕΣΕΕ ΣΚΑΤΕ ΠΑΜΕ ΡΑΝΕ ΜΠΗΞΕ ΔΗΞΕ? Για λέγε.
Αλλά σαν ελληνάρες τα θέλουμε όλα. Λεφτά ναιιι πολλά λεφτά, αλλά και όχι δουλειά, προνομια, άδειες το να το αλλο, δημόσια, προσλήψεις κλπ. Θέλουμε βίλες δίπλα στη θάλασσα, αλλάααα όλα και όλα, το περιβάλλον το προστατεύουμε και δε θέλουμε βιομηχανία! Απαπα! Θέλουμε φτηνό εργατικό δυναμικό να μας βγάζει τη δουλειά, αλλά ξένες επενδύσεις? Απαπαπα να έρθουν οι ξένοι να μας κάνουν σκλάβους?
Φυσικά θέλουμε και ευρωπαική ένωση να σκάει τα γκαφρά, και τις επιδοτήσεις , θέλουμε να δανειζόμαστε με φτηνό τόκο ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΥ! Αλλά όταν έρθει ο λογαριασμός, " ο κακός Γερμανός ώχου, αχ βαχ". Φυσικά θέλουμε και το ευρώ μας, να κάνουμε τις εισαγωγές μας φτηνά, αλλά μετά " ααα τους παλιανθρώπους μας βούλιαξιαν , μας κατέστρεψαν το όμορφο εμπορικό ισοζύγιο".

Ρε δε γαμιόμαστε να ασπρίσουμε λέω εγώ? Σα τα παιδιάκια, ανωριμότητα στο φουλ. Κάποτε πρέπει να το αποφασίσουμε να το ξεπεράσουμε αυτό το στάδιο. Αν δε γίνει με το καλό, θα γίνει με τον συνήθη τρόπο, με την πούτσα και τη βίτσα. Και για να μιλήσουμε σε πιο απλή γλώσσα ΓΚΕΓΚΕ ? :cheesy:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς απο τη Γερμανία στο διεθνές κεφάλαιο.
αυτό κατάλαβες απο αυτό που έγραψα;
μια χαρά αγορά ήταν η ελλάδα όταν πουλουσες υποβρύχια και πλοία και τηλεφωνικά κέντρα και τα κοστολουγόυσες 2 και 4 φορές απάνω.
αληθεια, όταν οι γερμανικές εταιρείες χώναν δις για μίζες το έκαναν γιατί η αγορά ήταν πολύ μικρή;
ποσα λεφτά φαγώθηκαν για τους ολυμπιακούς σε υπερτιμολογημένα προιόντα;
πόσες και ποιές εταιρείες γερμανικές ή δεν ξέρωγωτιαλλο κάναν παρτυ με παράνομα υπερτιμολογημένες συμβάσεις;

ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩ, ΤΙΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ, ΤΑ ΙΣΟΖΥΓΙΑ και όλα αυτά τα όμορφα.

Εμένα μου λέτε ότι χρωστάω 350 δις.
θέλω λοιπον να μάθω αναλυτικά το εξής:
1.
σε ποιόν τα χρωστάω.
2.
τι μου έδωσε για ανταπόδωση
3.
τι μου χρέωσε για τόκους
4.
με τι περιθώρια κέρδους δούλεψε

Γιατί ΓΑΜΩ ΤΗ ΡΑΤΣΑ ΜΟΥ (δεδομένο) ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ 350 ΔΙΣ να πήγαν σε μισθους, συντάξεις λουλουδια, μπουζούκια και αυτοκίνητα.
Δ Ε   Γ Ι Ν Ε Τ Α Ι 

Ωραία αυτά με τις μίζες αλλά το ερώτημα είναι: πόσα από τα κέρδη πήγαιναν στην μητρική στην Γερμανία;
Γιατί καλώς ή κακώς η Siemens είχε και κάποιο εργοστάσιο στην Ελλάδα και απασχολούσε και 500 άτομα. Όταν έφυγε αυτοί έψαχναν για δουλειά.

Το C4i ποίοι το εγκατέστησαν; Έλληνες υπεργολάβοι δεν ήταν;

Επίσης οι Γερμανοί αγόρασαν τα Ναυπηγεία του Σκαραμαγκά. Δηλαδή τον κόσμο που είναι σήμερα στα ναυπηγεία και δεν κάνει τίποτε επί τόσους μήνες ποιός τον πληρώνει;;

Και για να μην λέμε μαλακίες: τα 2,3 εκατομμύρια Γερμανούς τουρίστες που έρχονται στην Ελλάδα που τους βάζεις;;;;;
Αυτοί δεν συνεισφέρουν;;;

Αλλά τελικά καταντάει κουραστικό.

Ο καθένας πετάει το μακρύ του και το κοντό του.

Και εγώ δεν ξέρω πως μπορεί να γίνει οποιαδήποτε κουβέντα χωρίς νούμερα.

Σε αυτό εδώ υπάρχουν όλα τα στοιχεία για τις εμπορικές σχέσεις Ελλάδας - Γερμανίας:

Αν δει κανένας τι περιλαμβάνει το διμερές εμπόριο μάλλον θα κλαίει. Ή θα γελάει:
Εισαγωγές: Αυτοκίνητα, φαρμακευτικά, εξοπλισμό πληροφορικής, εργαλειομηχανές, πλαστικά.
Εξαγωγές: Μαλλί, φρέσκα λαχανικά και φρούτα, κονσέρβες φρούτων.

Εντάξ, οι Γερμανοί τώρα φταίνε.....

Και για να τελειώνει το παραμύθι.
Στο σχήμα 7 φαίνεται ότι:
Το εμπορικό ισοζύγιο Ελλάδας - Γερμανίας είναι αρνητικό.
Τα ισοζύγια όμως των υπηρεσιών (ένεκα τουρισμού), των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και των μεταφορών κεφαλαίου είναι ΟΛΑ θετικά.
Αυτό σημαίνει ότι λεφτά έρχονταν πάντα από την Γερμανία προς την Ελλάδα.

Αλλά στο τέλος της ημέρας οι εξαγωγές είναι τόσο ασήμαντες και οι εισαγωγές τόσο απαραίτητες που το συνολικό ισοζύγιο είναι αρνητικό.

Και για αυτό δεν φταίνε οι Γερμανοί αλλά οι βαθειές, δομικές αδυναμίες της Ελληνικής οικονομίας.

Αααα, και όπως παρατηρεί η έκθεση: οι κρατικές δαπάνες αυξήθηκαν 10 φορές ταχύτερα στην Ελλάδα από την Γερμανία....

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Μην αγχωνεστε μνημονιολάγνοι.
Το χρεος θα πληρωθει μέχρι σεντ, όπως και τα 14 τρις των ΗΠΑ  :grin:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ωραία για να τελειώνουμε αφού το θες. Πότε τα γίδια οι ψ (ο) φοφόροι των σεπτών ελληνικών κομμάτων , τα ζήτησαν αυτά? Πότε πήγε έλληνας ψ(ο)φοφόρος στον βουλευτή του στο γραφείο να του πει " άκου μάγκα, εγώ θέλω στη βουλή που είσαι να ζητήσεις αυτό και αυτό". Πότε πήγαν να το αιτηθούν αυτό οι διάφορες ΓΣΕΕ ΜΕΣΕΕ ΣΚΑΤΕ ΠΑΜΕ ΡΑΝΕ ΜΠΗΞΕ ΔΗΞΕ? Για λέγε.
Αλλά σαν ελληνάρες τα θέλουμε όλα. Λεφτά ναιιι πολλά λεφτά, αλλά και όχι δουλειά, προνομια, άδειες το να το αλλο, δημόσια, προσλήψεις κλπ. Θέλουμε βίλες δίπλα στη θάλασσα, αλλάααα όλα και όλα, το περιβάλλον το προστατεύουμε και δε θέλουμε βιομηχανία! Απαπα! Θέλουμε φτηνό εργατικό δυναμικό να μας βγάζει τη δουλειά, αλλά ξένες επενδύσεις? Απαπαπα να έρθουν οι ξένοι να μας κάνουν σκλάβους?
Φυσικά θέλουμε και ευρωπαική ένωση να σκάει τα γκαφρά, και τις επιδοτήσεις , θέλουμε να δανειζόμαστε με φτηνό τόκο ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΥ! Αλλά όταν έρθει ο λογαριασμός, " ο κακός Γερμανός ώχου, αχ βαχ". Φυσικά θέλουμε και το ευρώ μας, να κάνουμε τις εισαγωγές μας φτηνά, αλλά μετά " ααα τους παλιανθρώπους μας βούλιαξιαν , μας κατέστρεψαν το όμορφο εμπορικό ισοζύγιο".

Ρε δε γαμιόμαστε να ασπρίσουμε λέω εγώ? Σα τα παιδιάκια, ανωριμότητα στο φουλ. Κάποτε πρέπει να το αποφασίσουμε να το ξεπεράσουμε αυτό το στάδιο. Αν δε γίνει με το καλό, θα γίνει με τον συνήθη τρόπο, με την πούτσα και τη βίτσα. Και για να μιλήσουμε σε πιο απλή γλώσσα ΓΚΕΓΚΕ ? :cheesy:
τωρα το γυρίσαμε στο τσάμικο;
εγώ συμφωνώ σε όλα αυτά που λες.
όμως ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΖΗΤΗΜΑ.
Η ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΠΑ.

πρόχειρα....
ξέρεις ρε πίτουρα πόσες φορές ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ και μου έχουν χρεώ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ (πχ μινι μπαρ, παι τιβι, τζακούζια) που είτε ήταν περασμένα 2 & 3 είτε ήταν λάθος;

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
είσαι μαλάκας ρε Η ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;

ΤΙ ΝΑ ΔΩ; ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΥΠΟΟΙΚ Η ΤΤΕ και η ΕΣΥ;
πλακα κανεις ρε;
εγώ θέλω να τα δούν άλλοι εξειδικευμένοι ανεξάρτητοι ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ.
εδώ υπάρχει αυτό το νούμερο που είναι λάθος εκεί υπάρχει εκείνο που δεν προκύπτει απο πουθενά κοκ.

Αλήθεια ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΤΑΣΣΑΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΛΑΚΕΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΗ ΓΚΟΛΝΤΜΑΝ ΣΑΚΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ;
ΚΑΙ ΣΥ ΜΟΥ ΛΕΣ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΩ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΤΑΣΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΑΝ ΕΥΘΑΡΣΩΣ ΚΑΙ ΑΝΕΡΥΘΡΙΑΣΤΑ ΟΤΙ ΕΛΕΓΑΝ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΟΜΠΙΝΕΣ;
δε πας για κάνα μπουτσο να ξελαμπικάρεις και συ και όλα τα υπόλοιπα μύρια ελληνες;

Στα χουν πει και διεθνείς οργανισμοί. Άντε αφου το ΔΝΤ είναι κακό, στα χει πει ο ΟΟΣΑ. Ούτε ο ΟΟΣΑ σου αρέσει? Ε ποιος θες να μας το κάνει να τον φωνάξουμε? Μήπως να φέρουμε εξωγήινους?

Αλλά το ξέχασα, όλοι μαζί, τόσοι θεσμοί, υπουργεία, τράπεζες, διεθνείς οργανισμοί, όλοι συνεννοήθηκαν να κάνουν συνομωσία να τα φάνε από τον κακόμοιρο τον νεοέλληνα. Αχουυυ τι κρίμα!
Οπότε δε πίνουμε κάνα κρασάκι να κατεβάσουμε δικα μας νούμερα? Εμείς τα ξέρουμε όλα, τι να μας πούν τώρα αυτοί οι απατεώνες!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ωραία αυτά με τις μίζες αλλά το ερώτημα είναι: πόσα από τα κέρδη πήγαιναν στην μητρική στην Γερμανία;
Γιατί καλώς ή κακώς η Siemens είχε και κάποιο εργοστάσιο στην Ελλάδα και απασχολούσε και 500 άτομα. Όταν έφυγε αυτοί έψαχναν για δουλειά.

Επίσης οι Γερμανοί αγόρασαν τα Ναυπηγεία του Σκαραμαγκά. Δηλαδή τον κόσμο που είναι σήμερα στα ναυπηγεία και δεν κάνει τίποτε επί τόσους μήνες ποιός τον πληρώνει;;

Και για να μην λέμε μαλακίες: τα 2,3 εκατομμύρια Γερμανούς τουρίστες που έρχονται στην Ελλάδα που τους βάζεις;;;;;

Σε αυτό εδώ υπάρχουν όλα τα στοιχεία για τις εμπορικές σχέσεις Ελλάδας - Γερμανίας:

Αν δει κανένας τι περιλαμβάνει το διμερές εμπόριο μάλλον θα κλαίει. Ή θα γελάει:
Εισαγωγές: Αυτοκίνητα, φαρμακευτικά, εξοπλισμό πληροφορικής, εργαλειομηχανές, πλαστικά.

Τα ισοζύγια όμως των υπηρεσιών (ένεκα τουρισμού), των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και των μεταφορών κεφαλαίου είναι ΟΛΑ θετικά.

Αλλά στο τέλος της ημέρας οι εξαγωγές είναι τόσο ασήμαντες και οι εισαγωγές τόσο απαραίτητες που το συνολικό ισοζύγιο είναι αρνητικό.

Και για αυτό δεν φταίνε οι Γερμανοί αλλά οι βαθειές, δομικές αδυναμίες της Ελληνικής οικονομίας.

Αααα, και όπως παρατηρεί η έκθεση: οι κρατικές δαπάνες αυξήθηκαν 10 φορές ταχύτερα στην Ελλάδα από την Γερμανία....

ναι πλάκι μου.
συμφωνάμε.
δε φταίει ο γερμανός
ετερον εκάτερον όμως.
ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ.
ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΝΑ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΓΑΜΗΣΩ.

απλά και νέντα τζουτζούκο μου.
το ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ δε ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ.
ΘΕΛΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΣΑ ΦΑΓΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΦΑΓΑΤΕ ΕΣΕΙΣ.
ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΝΕΤΑ.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Στα χουν πει και διεθνείς οργανισμοί. Άντε αφου το ΔΝΤ είναι κακό, στα χει πει ο ΟΟΣΑ. Ούτε ο ΟΟΣΑ σου αρέσει? Ε ποιος θες να μας το κάνει να τον φωνάξουμε? Μήπως να φέρουμε εξωγήινους?

Αλλά το ξέχασα, όλοι μαζί, τόσοι θεσμοί, υπουργεία, τράπεζες, διεθνείς οργανισμοί, όλοι συνεννοήθηκαν να κάνουν συνομωσία να τα φάνε από τον κακόμοιρο τον νεοέλληνα. Αχουυυ τι κρίμα!
Οπότε δε πίνουμε κάνα κρασάκι να κατεβάσουμε δικα μας νούμερα? Εμείς τα ξέρουμε όλα, τι να μας πούν τώρα αυτοί οι απατεώνες!
το έκαναν αυτό το κολπάκι και σε άλλες χώρες.
αστ αυτά. δεν περνάνε. πέρασε ανεπιστρεπτί η εποχή που οι διεθνείς οργανισμοί ήταν όντως διεθνείς.
κομμένη η μαλακία.

Α και που σαι ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΟΝΤΩΣ ΤΟΣΑ ΔΙΣ μπορώ ΑΝΕΤΑ ως λαός να χαλάσω μερικά ΜΥΡΙΑ ΑΚΟΜΑ να μάθω απο ανεξάρτητες αρχε΄ς την αλήθεια.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
ξαναλέω
ΔΕ ΘΕΛΩ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΥΡΙΟΣ ΤΑ ΞΕΡΩ.
ΘΕΛΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ.
ΠΟΣΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ, ΠΟΣΑ ΤΑ ΚΕΡΔΗ, ΠΟΣΕΣ ΟΙ ΜΙΖΕΣ
επίσης ΘΕΛΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.

Εγω θελω αιμα....
 Ειμαι αιμοσταγης;;;;

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366

αααααχαχαχαχαχαχα Σαβρουκοοοοοο, πες αλευρι.....

το Ναυπηγειο Σκαραμαγκα σε γυρευει!!!

για πες...ποσο το πηρανε το Ναυπηγειο....ποσο το κρατησανε οι γερμανοι και το κυριοτερο (που δε το λες)....ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΜΕΤΡΗΤΑ ΠΗΡΑΝΕ ΑΠΟ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Φ.Π.Α. ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ !!!!!

Ακομη κι εκει ΡΕΜΟΥΛΕΣ ΚΑΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Υ.Γ. το C4i που το ¨εγκατεστησαν ελληνες υπεργολαβοι" δεν ειναι αυτο το συστημα που δεν παρεληφθη και δεν εγκατεσταθη ποτε???

Σαβρουκο, τις παπαριτσες σου μη τις πετας ετσι....κανει τζιζ!  ;)

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
μετά την ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΟΜΑΔΑΣ ΑΙΜΑΤΟΣ.

Εθνικότητας αίματος θα έχω?

Γιατί ναι μεν μουνιά εγχώρια έχουμε αλλά το μπουρδέλο δε το στήσανε μονάχα τους....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom