Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Δεν κατάλαβα ...  :think:
Την εργατική νομοθεσία την χρωστάμε στους Δ.Υ. ή όχι;  :grin:

Τίποτα δεν είναι άσπρο-μαύρο. Οι Δ.Υ. δεν είναι το απόλυτο κακό, μη τρελαθούμε. Όλα έχουν την αρνητική και τη θετική όψη. Αλλά με τέτοια ύφεση και ανεργία! Ποιος θα παράγει ? Από που πληρώνονται φόροι? Γιατί ΚΑΙ ο Δ.Υ. από την εργασία του ιδιωτικού ζει. Τα λεφτά του δεν έρχονται από τον υπερπέραν.  Άντε κάποιες ΔΕΚΟ να παράγουν έργο και αξία.  

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
  ναι γαμω τον μπελα μου ,εχω ξεμεινει
  μου στειλανε ενα νεροπλυμα σκετη μαλακια
  πετας σπιρτο και σβηνει το αρχιδι,ουτε για τις κουκλες της μικρης δεν κανει..

ο πουστης ο σαυρας του φερανε καλο ,λεει

εγω την βγαζω με ενα κολοεμφιαλωμενο "Μπαρμπασιανα",φτουουουο

Άμα σε φέρω εγώ ( για να μιλήσουμε λίγο βόρεια :cheesy:) ένα μπουκαλάκι με γλυκάνισο που με φερε ένα φιλαράκι από Σαλόνικα... Όχι ανάλυση, θα λύσουμε την εξίσωση του Αινστάιν να πούμε... :cheesy:

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Καλά πλάκα κάνεις τώρα? Που να κατέβει μορε σε πορεία ιδιωτικός υπάλληλος? Έφυγε όχι την άλλη μέρα, την ίδια κιόλας. Και άντε βγες στην πιάτσα να ψάχνεις δουλειά με 1 000 ανέργους έξω... Και με ύφεση και τα μαγαζιά να κλείνουν... Εκεί να δούμε. Και να περνάει ο καιρός και τα χρήματα να λιγοστεύουν και οι λογαριασμοί να τρέχουν...

ε τοτε,εσυ μικρουπαλληλε μικρου μαγαζιου που φοβασαι για το αυριο,να βγαλεις τον σκασμο
 και να μην μιλας για Δ.Υ.
 γιατι (και ) αυτοι οι μικρουπαλληλοι ειναι που φωναζουν για τους δ.υ.
 αμα θες ισοτιμια με αυτους που βριζεις κατεβα και αγωνισου
 οχι να ψοφησει η κατσικα του γειτονα αφου δεν εχω δικια μου (γαμω την παιδεια μου μεσα..)
 εγω αυτο λεω

τεσπα το πηγαμε αλλου και το θεμα μας δεν ειναι οι πορειες και ποιος κατεβαινει ή οχι,
 αν και εδω που τα λεμε θα φτασουμε και εκει...

το θεμα ειναι να βρουμε μια λυση

γιατι δεν δεχομαι με τιποτα την μνημονιακη πολιτικη ως ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ...

Επισκέπτης
Persona αγόρι μου άστο. Εμείς οι ίδιοι φταίμε. Η τεμπελιά μας και η βλαχιά μας. Και η ανωριμότητα. Και να μας εκμεταλλεύτηκαν ΠΑΛΙ εμείς φταίμε, γιατί το αφήσαμε.
Ποιον να γαμήσεις? ΟΛΟΥΣ ανεξαιρέτως! Από τον νταβατζή των οπλικών συστημάτων, ή τους εργολάγους των Ολυμπιακών Αγώνων ( ιδού πεδίο δόξης λαμπρό να ψάξεις), μέχρι τη μαλακισμένη κατίνα Δ.Υ. που μαλακίζεται και μιλάει στο τηλέφωνο με τις ώρες και απολαμβάνει προνόμια με τον κόπο του ιδιωτικού και πέρνει σύνταξη στα 40. Και μέχρι το αφεντικό που κονομάει με φοροδιαφυγή ή μαύρη εργασία και ας έχει περίπτερο. ΟΛΟΥΣ! Γιατί και ο μικρός απατεών, αν ήταν στο χέρι του άνετα θα κανε τα ίδια και χειρότερα.

Μαζί τα φάγαμε #89345632819
Ναι ρε παίκτη πλακωθείτε ΔΥ με ΙΥ, μικρομεσαίοι με υπαλλήλους, άνεργοι με συμβασιούχους και συνταξιούχοι με όλους.
Έτσι θα έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να επιπλεύσει για μια φορά ακόμη τη σκατό στη λίμνη κι εσείς θα προσπαθείτε να πιαστείτε απ'αυτό για να μην πνιγείτε.
Αυτές οι ηλίθιες λογικές είναι που θα τους επιτρέψουν να σας γαμάνε 7 ωές με αμμοχάλικο.
Συνεχίστε να βλέπετε τον εχθρό στο διπλανό σας και σκοτωθείτε μεταξύ σας.
Αυτοί είστε, αυτό αξίζετε..

Δεν περιγράφω άλλο..

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
 Και γιατι θα επρεπε να ειναι ετσι;
 Εν κατακλειδι η πουτσα δεν αγγιζει τον μαλακα με το μικρο μαγαζι;
 τεσπα

Κι αυτόν τον αγγίζει. Μόνο που δεν μπορεί να το δει έτσι, γιατί αν πάει ο άλλος στο μικρομάγαζο να ψωνίσει και του πει ο μικρομαγαζάτορας "Σόρρυ αλλα δεν προλαβαίνω να σε εξυπηρετήσω γιατί ο μικρός έχει πάει στην πορεία και είμαι μόνος μου" μεθαύριο δε θα ξαναπάει εκεί για ψώνια αλλά αλλού.

Κύκλος είναι και μάλιστα μπουρδελόκυκλος. Μοιρασμένα δίκια κι άδικα σε όλους που τους έχουν φορεθεί από αποφάσεις άλλων.

η παιδεια ειναι μεγαλο προβλημα τελικα,ισως το μεγαλυτερο απο ολα...
 και δεν βλεπω κανενα που να θελει να τα στησουμε απο την αρχη στο θεμα αυτο...

Άμα το στήσουνε από την αρχή οι δικές τους καρέκλες θα τρίξουν. Για να μην πω κι ο κώλος τους.

Δεν τους συμφέρει. Δεν το κάνουν.

As simple as that.

Μπορούν να σε έχουν χαζό κι αμόρφωτο για όσο ζεις? Τόσο το καλύτερο γι'αυτούς.

tsarkobios

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Τίποτα δεν είναι άσπρο-μαύρο. Οι Δ.Υ. δεν είναι το απόλυτο κακό, μη τρελαθούμε. Όλα έχουν την αρνητική και τη θετική όψη. Αλλά με τέτοια ύφεση και ανεργία! Ποιος θα παράγει ? Από που πληρώνονται φόροι? Γιατί ΚΑΙ ο Δ.Υ. από την εργασία του ιδιωτικού ζει. Τα λεφτά του δεν έρχονται από τον υπερπέραν.  Άντε κάποιες ΔΕΚΟ να παράγουν έργο και αξία.  
Ενδιαφέρουσα άποψη ... :grin:

tsarkobios

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Ναι ρε παίκτη πλακωθείτε ΔΥ με ΙΥ, μικρομεσαίοι με υπαλλήλους, άνεργοι με συμβασιούχους και συνταξιούχοι με όλους.
Έτσι θα έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να επιπλεύσει για μια φορά ακόμη τη σκατό στη λίμνη κι εσείς θα προσπαθείτε να πιαστείτε απ'αυτό για να μην πνιγείτε.
Αυτές οι ηλίθιες λογικές είναι που θα τους επιτρέψουν να σας γαμάνε 7 ωές με αμμοχάλικο.

Δεν περιγράφω άλλο..
Ρε Μαγκα με το συμπαθειο ...

Γιατί είσαι Of line, ενώ κυνηγάς ;  :think:

:2funny:

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166

Δεν περιγράφω άλλο..

αυτο ειναι το νοημα οσων λεω αδελφε...
 να μην τσιμπησουμε στο διαιρει και βασιλευε

πρωτα ΔΡΑΣΗ ολοι μαζι,μετα θα δουμε τι θα κανουμε μεταξυ μας

Πρωτα να τσακωσουμε τους λαγιους

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
και κάτι ακόμα....
γιατί ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΩ ΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΑΝΑΓΙΑ....

πριν απο 1.5 χρόνο ο πρωθυπουργός της χώρας έλεγε ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
μετά την εκλογή μας λέει ΧΡΩΤΑΜΕ 350 δις.

δλδ από θετικό ΠΡΟΣΗΜΟ καταλήξαμε στο -350......

ΚΑΤΙ ΔΕ Μ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΟ ΟΛΟ ΣΚΗΝΙΚΟ.
γι αυτό λέω...
ΜΕΤΡΗΜΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ  :rolleyes:

Και εγώ δεν μπορώ να χωνέψω πως συνάδει αυτό το βιωτικό επίπεδο που βλέπω γύρω μου με το γεγονός ότι το 60% των Ελληνικών νοικοκυριών δεν πληρώνει φόρο εισοδήματος, δηλαδή έχει έσοδα κάτω από 12.000 Ευρώ τον χρόνο.

Δηλαδή, αν κυκλοφορούσε κάποιος έξω μέχρι πριν ένα χρόνο ένα τυχαίο Σαββατόβραδο σε οποιαδήποτε Ελληνική πόλη η εικόνα που θα έβλεπε θα είχε καμία σχέση με τα νούμερα αυτά;

Για να μην πω για τις καλές εποχές που οι δρόμοι της Αθήνας μποτιλιάριζαν στις 5 το πρωί της Κυριακής.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
  ε τοτε,εσυ μικρουπαλληλε μικρου μαγαζιου που φοβασαι για το αυριο,να βγαλεις τον σκασμο
  και να μην μιλας για Δ.Υ.
  γιατι (και ) αυτοι οι μικρουπαλληλοι ειναι που φωναζουν για τους δ.υ.
  αμα θες ισοτιμια με αυτους που βριζεις κατεβα και αγωνισου
  οχι να ψοφησει η κατσικα του γειτονα αφου δεν εχω δικια μου (γαμω την παιδεια μου μεσα..)
  εγω αυτο λεω

τεσπα το πηγαμε αλλου και το θεμα μας δεν ειναι οι πορειες και ποιος κατεβαινει ή οχι,
  αν και εδω που τα λεμε θα φτασουμε και εκει...

το θεμα ειναι να βρουμε μια λυση

γιατι δεν δεχομαι με τιποτα την μνημονιακη πολιτικη ως ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ...

Πως να κατέβει ρε χριστιανέ μου όταν ο άλλος έχει τη μονιμότητα και δεν τον κουνάει κανείς και δεν έχει αφεντικά ούτε τίποτα? Πλάκα κάνεις, το ίδιο είναι. Έχει αφεντικό ο Δ.Υ. ? Του ζητάει κανείς το λόγο? Να βγει έξω στην πιάτσα να βγάλει κέρδος? Ποιο γείτονα και διπλανό? Πως να μη τα βάζει ο Ι.Υ. με τον Δ.Υ. ?Αφού τον πληρώνει κανονικά και με το νόμο. Ωραία, τότε άμα είναι να μη πληρώνει ο Ι.Υ. φόρους ( γιατί και ο Φ.Π.Α και οι φόροι κατανάλωσης φόροι είναι), να μη πληρώνει και το αφεντικό του ώστε να τον δίνει καλύτερο μισθό και άντε ας βγει στην πιάτσα ο Δ.Υ. να βγάλει όσα χρήματα τραβάει η ψυχή του.
Δηλαδή ο ένας το βγαίνει ο κόλος να βγάλει για το αφεντικό, και για να γεμίζει τον κρατικό κορβανά, ο άλλος τραβάει από τον κρατικό κορβανά και στα @@ πως γεμίζει και είναι το ίδιο?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Και εγώ δεν μπορώ να χωνέψω πως συνάδει αυτό το βιωτικό επίπεδο που βλέπω γύρω μου με το γεγονός ότι το 60% των Ελληνικών νοικοκυριών δεν πληρώνει φόρο εισοδήματος, δηλαδή έχει έσοδα κάτω από 12.000 Ευρώ τον χρόνο.

Δηλαδή, αν κυκλοφορούσε κάποιος έξω μέχρι πριν ένα χρόνο ένα τυχαίο Σαββατόβραδο σε οποιαδήποτε Ελληνική πόλη η εικόνα που θα έβλεπε θα είχε καμία σχέση με τα νούμερα αυτά;

Για να μην πω για τις καλές εποχές που οι δρόμοι της Αθήνας μποτιλιάριζαν στις 5 το πρωί της Κυριακής.

αυτό το ήξεραν απο την εποχή του Σημίτη.
μετά απο 15 χρόνια τώρα αποφάσισαν να το πολεμήσουν κόβοντας σε ΔΥ δώρα;
τόσα χρόνια τι έκαναν?
στην τελική συζητάς με κάποιον που ξέρεις ότι έχει πληρώ δεκάδες χιλιάδες εφορία και ΙΚΑ.
ε και;
αυτός την έκανε και παρόλ αυτά ζητάει να μάθει το προφανές.
ΠΟΙΟΣ ΕΦΑΓΕ ΚΑΙ ΠΟΣΑ.
μετά θα έρθει και ο λογαριασμός ΠΟΙΟΣ δεν ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΠΟΣΑ.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Α να και ο περσόνα. Και λεγα κ γω ρε γκάμπα , τώρα που μπήκα να τον τσιτώσω λιγο  :s&m_1:, με την έκανε η λουγκρίτσα. Σε κάνα στριπ λέω θα πήγε ο ξενέρωτος σαβατιάτικα... :cheesy:

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Πως να κατέβει ρε χριστιανέ μου όταν ο άλλος έχει τη μονιμότητα και δεν τον κουνάει κανείς και δεν έχει αφεντικά ούτε τίποτα? Πλάκα κάνεις, το ίδιο είναι. Έχει αφεντικό ο Δ.Υ. ? Του ζητάει κανείς το λόγο? Να βγει έξω στην πιάτσα να βγάλει κέρδος? Ποιο γείτονα και διπλανό? Πως να μη τα βάζει ο Ι.Υ. με τον Δ.Υ. ?Αφού τον πληρώνει κανονικά και με το νόμο. Ωραία, τότε άμα είναι να μη πληρώνει ο Ι.Υ. φόρους ( γιατί και ο Φ.Π.Α και οι φόροι κατανάλωσης φόροι είναι), να μη πληρώνει και το αφεντικό του ώστε να τον δίνει καλύτερο μισθό και άντε ας βγει στην πιάτσα ο Δ.Υ. να βγάλει όσα χρήματα τραβάει η ψυχή του.
Δηλαδή ο ένας το βγαίνει ο κόλος να βγάλει για το αφεντικό, και για να γεμίζει τον κρατικό κορβανά, ο άλλος τραβάει από τον κρατικό κορβανά και στα @@ πως γεμίζει και είναι το ίδιο?

Τι ωραια που τραγουδας ρε αδελφε
 Θα φταιει ο γλυκανισος (μπλιαχχχχ)

Ρε συ γαμω την ψυχη μου,ποτε θα καταλαβεις οτι δεν φταει ο ΔΥ ;;;;;
 Για μενα,ας ηταν και το Κρατος τετοιο αφεντικο οπως ειναι και το μικρο μαγαζι...δεν φταιει  
 ο καθε υπαλληλος

Το γαμωκρατος τους εκανε μονιμους και αυτοματως τους εκανε τους καλυτερους γαμπρους
 για τις κορες μας...μην τρελλαθω τωρα!!!!

Επισκέπτης

Δεκτό κι 100% σωστό.
Ρωτώ εγώ τώρα, τόσες 10ετίες όλο αυτό το σκηνικό του ασυμβίβαστου βιοτικού επιπέδου δεν έκανε εντύπωση σε κανέναν πούστη του κερατά??
Γιατί δε θυμάμαι να βγήκε ένας καργιόλης προεκλογικά να πει "ώπα μάγκες με το που θ'αναλάβω τη διακυβέρνηση θ'αρχίσω να βάζω τα πράγματα στη θέση τους γιατί έτσι το βαπόρι μπατάρει."
Όλοι το εντόπισαν τώρα που η κάνουλα έκλεισε και ψάχνουμε φραγκάκια..
Όλοι ξαφνικά με την πούτσα στις αμυγδαλές ανακάλυψαν την Αμερική..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Α να και ο περσόνα. Και λεγα κ γω ρε γκάμπα , τώρα που μπήκα να τον τσιτώσω λιγο  :s&m_1:, με την έκανε η λουγκρίτσα. Σε κάνα στριπ λέω θα πήγε ο ξενέρωτος σαβατιάτικα... :cheesy:
δουλεύω αύριο βλαμμένε. ετοιμος νανάκια αλλα με κρατήσατε σκατόπουστες ξύπνιο.....
δύσκολα να πετυχεις μαζεμένους γκάμπα, νάτσο, λάκυ, βολταιρίτσα και σεβαλιέ μαζί

ΠΓΙΟΤΗΤΑ λέμε.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
Δεκτό κι 100% σωστό.
Ρωτώ εγώ τώρα, τόσες 10ετίες όλο αυτό το σκηνικό του ασυμβίβαστου βιοτικού επιπέδου δεν έκανε εντύπωση σε κανέναν πούστη του κερατά??
Γιατί δε θυμάμαι να βγήκε ένας καργιόλης προεκλογικά να πει "ώπα μάγκες με το που θ'αναλάβω τη διακυβέρνηση θ'αρχίσω να βάζω τα πράγματα στη θέση τους γιατί έτσι το βαπόρι μπατάρει."
Το ειπε ο Μητσοτακης και τον ξεσκισανε.
Κανενα ελεος λοιπον σε αυτον τον κωλολαο.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δεκτό κι 100% σωστό.
ετσι.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Persona θα μας παρουν της καταθεσεις  :2on1:

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166

Στο Αμερικα οπου εχεις κανει για χρονια,παιζει τετοιο σεναριο;

Το 60% να μην πληρωνει φορο εισοδηματος;

Γιατι δεν εστησε το εδω γαμωκρατος καλυτερους μηχανισμους ελεγχου;
 Παρα μας εταζε λαγους με πετραχηλια τοσα χρονια,κυβερνησεις επι κυβερνησεων;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Το ειπε ο Μητσοτακης και τον ξεσκισανε.
Κανενα ελεος λοιπον σε αυτον τον κωλολαο.
λάθος.
ο μητσοτάκης εκτός απο αυτό ήθελε να εφαρμόσει αυτό που εφάρμοσαν στην ΕΕ πολύ αργότερα.
νεοφιλελευθερες παπαριές.

εγω είμαι πλήρως εναντια στις ιδιωτικοποιήσεις Δημοσίων εταιρειών.
εάν το κράτος γαμεί (σουηδία) όλα δουλευουν ρολόι.......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom