1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Persona θα μας παρουν της καταθεσεις
μας τις έχουν ήδη πάρει........κινέζικο μαρτύριο της σταγόνας είναι η όλη φάση.
Persona θα μας παρουν της καταθεσεις
Τίποτα δεν είναι άσπρο-μαύρο. Οι Δ.Υ. δεν είναι το απόλυτο κακό, μη τρελαθούμε. Όλα έχουν την αρνητική και τη θετική όψη. Αλλά με τέτοια ύφεση και ανεργία! Ποιος θα παράγει ? Από που πληρώνονται φόροι? Γιατί ΚΑΙ ο Δ.Υ. από την εργασία του ιδιωτικού ζει. Τα λεφτά του δεν έρχονται από τον υπερπέραν. Άντε κάποιες ΔΕΚΟ να παράγουν έργο και αξία.
Απλο ερωτημα, περσονα. Αν ο Μητσοτακης ειχε εφαρμοσει ΑΔΙΑΤΑΡΑΚΤΑ (το τονιζω) επι μια οκταετια την πολιτικη του το διαστημα 1990-1998, σημερα πώς θα ηταν η Ελλαδα?λάθος.
ο μητσοτάκης εκτός απο αυτό ήθελε να εφαρμόσει αυτό που εφάρμοσαν στην ΕΕ πολύ αργότερα.
νεοφιλελευθερες παπαριές.
εγω είμαι πλήρως εναντια στις ιδιωτικοποιήσεις Δημοσίων εταιρειών.
εάν το κράτος γαμεί (σουηδία) όλα δουλευουν ρολόι.......
Το ειπε ο Μητσοτακης και τον ξεσκισανε.
Κανενα ελεος λοιπον σε αυτον τον κωλολαο.
Τι ωραια που τραγουδας ρε αδελφε
Θα φταιει ο γλυκανισος (μπλιαχχχχ)
Ρε συ γαμω την ψυχη μου,ποτε θα καταλαβεις οτι δεν φταει ο ΔΥ ;;;;;
Για μενα,ας ηταν και το Κρατος τετοιο αφεντικο οπως ειναι και το μικρο μαγαζι...δεν φταιει
ο καθε υπαλληλος
Το γαμωκρατος τους εκανε μονιμους και αυτοματως τους εκανε τους καλυτερους γαμπρους
για τις κορες μας...μην τρελλαθω τωρα!!!!
Να τις παρουν, εγω δεν εχω τιποτα!Persona θα μας παρουν της καταθεσεις
λάθος.
ο μητσοτάκης εκτός απο αυτό ήθελε να εφαρμόσει αυτό που εφάρμοσαν στην ΕΕ πολύ αργότερα.
νεοφιλελευθερες παπαριές.
εγω είμαι πλήρως εναντια στις ιδιωτικοποιήσεις Δημοσίων εταιρειών.
εάν το κράτος γαμεί (σουηδία) όλα δουλευουν ρολόι.......
Εισαι υπερ της μη υποχρεωτικοτητας της ασφαλισης και της μη υποχρεωτικης παρακρατησης των εισφορων? Μαζι σου.Eγώ ένα ξέρω. Να σκάω τα γαμησιάτικα δε θέλω. Σε φόρους και μαλακίες. Σε κρατάν εισφορές και αρχίδια ασφάλιση και υγεία έχεις. Άστα μου στην τσέπη να τα κάνω κουμάντο εγώ, άμα εσείς είστε μαλάκες. Και δε γουστάρω να σκάω το 1/4 της τιμής για φόρο. Ας κάνουν τα παιχνίδια τους, εμένα να αφήσουν στην απέξω. Και το περιβάλλον ελεύθερο να ανοίγουν δουλειές , να δουλεύει ο κοσμάκης. Όχι όπως τώρα που τον γαμάνε.
Αυτά είναι απίθανα πράγματα.
Γι' αυτό: ΔΝΤ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ.
κατάθεση είναι και το πτυχίο σου.Να τις παρουν, εγω δεν εχω τιποτα!
δουλεύω αύριο βλαμμένε. ετοιμος νανάκια αλλα με κρατήσατε σκατόπουστες ξύπνιο.....
δύσκολα να πετυχεις μαζεμένους γκάμπα, νάτσο, λάκυ, βολταιρίτσα και σεβαλιέ μαζί
ΠΓΙΟΤΗΤΑ λέμε.
Επειδη θυμαμαι την τελευταια του ομιλια στο συνταγμα (6 απριλιου 1990) γιατι ημουνα εκει, ειπε: "ΑΝ ΔΕΝ ΒΓΟΥΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΜΙΣΘΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ".Ώπα, μιας και πιάσαμε τον Καλτσεστρούτση.
Τι ακριβώς είπε ο Μητσοτάκης ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ??
ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ??
Γιατί και έτσι που ήταν τι καταλάβαμε? Ποια τα χαίρια δηλαδή?Εισαι υπερ της μη υποχρεωτικοτητας της ασφαλισης και της μη υποχρεωτικης παρακρατησης των εισφορων? Μαζι σου.
μπουρδέλο οπως ήταν η Μ. Βρεττανία μετά τη Θάτσερ.Απλο ερωτημα, περσονα. Αν ο Μητσοτακης ειχε εφαρμοσει ΑΔΙΑΤΑΡΑΚΤΑ (το τονιζω) επι μια οκταετια την πολιτικη του το διαστημα 1990-1998, σημερα πώς θα ηταν η Ελλαδα?
απίθανα είναι και αυτά που έκανε ο παπαντωνίου με το χρηματιστήριο........
το να θέτεις ακραίες λύσεις να είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις και ακραίες αντιδράσεις.
δεν ξέρω τι έκανε το ΔΝΤ.
εγώ ξέρω ότι 1.5 χρόνο μετά την απολυτη κρίση μετά το 74 ΔΕΝ ΕΧΙΕ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΦΥΛΑΚΗ.
μήπως τελικά το ΔΝΤ ήρθε για να μην παει κανείς φυλακή και μα πλερώ άλλος ΠΑΛΙ τα σπασμένα;
Διαφωναμε.μπουρδέλο οπως ήταν η Μ. Βρεττανία μετά τη Θάτσερ.
επειδη βαριεμαι να ψαχνω, σου δινω τα στοιχεια και οποιος γουσταρει τα επαληθευει...Ρε Μέμο γιατί πετάς τούβλα;;;;
Ποιό ΦΠΑ και ποιό προηγούμενο ιδιοκτησικό καθεστώς;;;
Ο προηγούμενος ιδιοκτήτης ήταν η ΕΤΒΑ....
Και αν δεν εγκαταστάθηκε ποτέ το C4i πως μπήκε θέμα παραλαβής του;
Παπαριές αλλά βαριέμαι και δεν θέλω να βάλω φωτογραφίες.
μπουρδέλο οπως ήταν η Μ. Βρεττανία μετά τη Θάτσερ.
Άσ τα αυτά! Γμήθηκες με τα στοιχεία και το λογαριασμό και που πήγαν και τι έγινε, απόψε! [size=12pt]Πες τον παπακωσταντίνου το φιλαράκι σου[/size], να πας καμιά μέρα στο υπουργείο, να σε κεράσει και κάνα ελληνικό σκέτο, να σε δόσει τα κιτάπια να τα ξεσκονίσεις! Και έλα και πες μας περιμένουμε!
Κανάν Πινοσέτη θα μας φορτώσουν εμάς ή θα μας αφήσουν με εγχώριους μαλάκες?