alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
τη νέα ποιάν?
Την νεα αξιοκρατικη, ανταγωνιστικη, ακμαζουσα Ελλαδα.
τη νέα ποιάν?
είσαι ο νέος βενιζέλος μας.Την νεα αξιοκρατικη, ανταγωνιστικη, ακμαζουσα Ελλαδα.
είσαι ο νέος βενιζέλος μας.
Ελεος?Ελεος, πες μου μια ΔΕΚΟ που αποφερει κερδη στο κρατος.
Και επειδη ισως μου βρεις μια δυο, πες μου συνολικα αν απαλλαγει απο τις ΔΕΚΟ το κρατος, αν θα εχει μειωση δαπανων ή οχι.
Οσο για τη νομιμοποιηση εκατονταδων χιλιαδων λαθρομεταναστων, ξεχνα το.
Οι νομιμοι βεβαια, κρατανε το ΙΚΑ ζωντανο.
Το οτι ξεκινησε ηδη αυξηση των εξαγωγων και μειωση των εισαγωγων ειναι καλο ή κακο σημαδι?
Έτσι συνβασιλέα!!!Την νεα αξιοκρατικη, ανταγωνιστικη, ακμαζουσα Ελλαδα.
Ωστε αυτη ειναι η λυση, αντι να κατσεις να παλεψεις απλως αγνοεις το προβλημα. Σε αυτην την περιπτωση δεν νομιζω οτι εχεις <<δικαιωμα>> να παραπονιεσαι για την σημερινη κατασταση.αρνούμαι να εργάζομαι για να πληρώνω τις μαλακίες άλλων.
στην τελική κακό στην κεφαλή τους.
όλα τα παραγωγικά και υγιή τμήματα της ελληνικής οικονομίας έχουν διασκορπιστεί στις 5 ηπείρους.
Είμαι περίεργος πώς θα συντελεστεί ανάκαμψη από τους στρατούς χαραμοφάηδων που έχουν συσσωρευθεί σε όλες τις επαγγελματικές θέσεις της ελληνικής οικονομίας.
Ακόμα και οι αλβανοί ξύπνησαν και επαπαναπατρίστηκαν.
διαβάζεις μήπως λιακόπουλοΤην νεα αξιοκρατικη, ανταγωνιστικη, ακμαζουσα Ελλαδα.
Όχι ο Ευαγγελος, φανταζομαι!
αυτος δεν ειναι Βενιζελος, ειναι Τουρκιογλου! ;)Όχι ο Ευαγγελος, φανταζομαι!
Ελεος?
δηλαδη οι ξενοι που θα αγορασουν τις ΔΕΚο ειναι βλακες ε? θα αγορασουν κατι που δεν θα τους φερνει κερδος? αυτο λες?
Ο μαθ. τυπος για την ευημερια ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΜΕΙΩΣΗ ΔΑΠΑΝΩΝ! Ειναι η μειωση των δαπανων σε συναρτηση με την ΑΥΞΗΣΗ της κινησης! Οσο και να μειωσει το λειτουργικο κοστος ενα μαγαζι, αμα μεσα δε μπαινει πελατης ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΘΑ ΜΠΑΙΝΕΙ!
Ξεχνα το??? Ο νομος εχει ψηφιστει (πρωτος πρωτος με το που ανελαβε ο ΓΑΠ). Εσυ τι νομιζεις? οτι ο παπουτσης θα τυς διωξει? Γιατι εγω την δηλωση του την ερμηνευω πως "αφου πρωτα θα κανουμε τους περισσοτερους νομιμους, τοτε θα δουμε πως θα μπορεσουμε να διωξουμε τους υπολοιπους"
Το γνωστο παραμυθι με τους ξενους που κρατανε ζωντανα τα ταμεια.... απλα δεν ισχυει! εχει αναλυθει αρκετες φορες!
χα χα χα χα χα μειωση των εισαγωγων! χαχαχαχαχαχαχα ρε ανθρωπε με τι λεφτα να ψωνισει ο Ελληνας? μονο ο κλαδος των αυτοκινητων παρουσιασε μειωση 60%!!! πως να μη μειωθουν οι εξαγωγες? Καλα τα νουμερα αλλα μαθετε να τα ερμηνευετε ρε γαμωτο!
Ωστε αυτη ειναι η λυση, αντι να κατσεις να παλεψεις απλως αγνοεις το προβλημα. Σε αυτην την περιπτωση δεν νομιζω οτι εχεις <<δικαιωμα>> να παραπονιεσαι για την σημερινη κατασταση.
αυτος δεν ειναι Βενιζελος, ειναι Τουρκιογλου! ;)
καλά δεν υπάρχουν έλληνες του εξωτερικού?πιθανώς όσα ΠΛΗΡΩΣΑ σε μια δεκαπενταετία ΔΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ μια ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΖΩΗ.
οπότε αφού γύρω στα 250 χιλιάρια μου έγιναν καταθέσιες σε οφσόρ, βίλες και πισίνες και ουχί νοσοκομεία, σχολεία, και θέσιες εργασίας ΕΧΩ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΙαΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΦΑΓΑΝ. Εάν εσύ νομίζεις ότι μπορείς να δίνεις λεφτά στην τράπεζα και άμα αλλαζεις τραπεζα δε μπορείς να διαμαρτύρεσαι γι αυτα που σου έφαγε η προηγούμενη νομίζω ότι η λέξη μαλάκας είναι πολύ μικρή για να χαρακτηρίσει την πνευματική σου κατάσταση.
Κάλα σύμφωνα με τα πατριωτικά μαλακό blogs κ site που διαβάσει κ ο παρλαπιπούλης όλοι οι πολιτικοί μας είναι εβραίοι ή τουρκόσποροι!!!Το εχει διαψευσει.
Και μαλιστα ειχε βαλει να βρουν την ip του blogger που το ειχε αναδειξει ως θεμα.
Οχι καλε ειμαι και εγω πλουσιος και εχω 5 εκατομμυρια [inrenet ειναι οτι δηλωνεις εισαι] Απο την στιγμη που εφυγες απο το πλοιο ολη αυτη η κλαψα δεν βγαζει πουθενα. Σαν τις χηρες ενα πραγμα που κλαινε λες και θα αλλαξει κατι!πιθανώς όσα ΠΛΗΡΩΣΑ σε μια δεκαπενταετία ΔΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ μια ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΖΩΗ.
οπότε αφού γύρω στα 250 χιλιάρια μου έγιναν καταθέσιες σε οφσόρ, βίλες και πισίνες και ουχί νοσοκομεία, σχολεία, και θέσιες εργασίας ΕΧΩ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΙαΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΦΑΓΑΝ. Εάν εσύ νομίζεις ότι μπορείς να δίνεις λεφτά στην τράπεζα και άμα αλλαζεις τραπεζα δε μπορείς να διαμαρτύρεσαι γι αυτα που σου έφαγε η προηγούμενη νομίζω ότι η λέξη μαλάκας είναι πολύ μικρή για να χαρακτηρίσει την πνευματική σου κατάσταση.
Οχι καλε ειμαι και εγω πλουσιος και εχω 5 εκατομμυρια [inrenet ειναι οτι δηλωνεις εισαι] Απο την στιγμη που εφυγες απο το πλοιο ολη αυτη η κλαψα δεν βγαζει πουθενα. Σαν τις χηρες ενα πραγμα που κλαινε λες και θα αλλαξει κατι!
1. για τις ΔΕΚΟΣυζηταμε ωραια, γι αυτο και το συνεχιζω.
Ναι, με τους ξενους θα γινουν κερδοφορες. Εξυπακουεται. Τωρα δεν ειναι.
Πρωτα μειωνεις τις δαπανες, και μετα ξεκινας αναπτυξη. Ταυτοχρονα δεν γινεται. Αυτο σου ειπα παραπανω. Αλλά με συνολική πολιτικη κινητρων. Ήδη η μειωση της φορολογιας για τις επιχειρησεις ηταν ενα θετικο βημα.
Οι νόμιμοι ξενοι που πληρωνουν εισφορες, κανουν καλο στα ταμεια, ή οχι?
Δηλαδη δεν ειναι θετικη η αυξηση των εξαγωγων και η μειωση των εισαγωγων? Κακο ειναι?
Παντως δεν νομιζω οτι ειμαστε και τοσο μακρια στις αποψεις μας. Λιγο διαφορετικη οπτική εχουμε.
το εάν έχεις και άλλα ψυχοσωματικά προβλήματα να λύσεις παίζοντας ρόλους στο νετ δε με αφορά.
Με ξέρεις απο κοντά και έχεις διαπιστώσει από τον τρόπο ζωής μου ότι κλαίω;
Η νομίζεις ότι όποιος αντιδρά και δεν είναι γεννημένος μαλάκας κλαίει επειδή δηλώνει τρο προφανές;
Υ.Γ.
πιθανώς την κλάψα να την αρχίσεις εσύ (όπως και πολλοί άλλοι που πριν καιρό κορόιδευαν τις επιλογές μου και τώρα παρακαλάνε για βοηθεια)
η ζωή είναι πουτάνα.