Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

Επισκέπτης
Ελεος, πες μου μια ΔΕΚΟ που αποφερει κερδη στο κρατος.
Και επειδη ισως μου βρεις μια δυο, πες μου συνολικα αν απαλλαγει απο τις ΔΕΚΟ το κρατος, αν θα εχει μειωση δαπανων ή οχι.
Οσο για τη νομιμοποιηση εκατονταδων χιλιαδων λαθρομεταναστων, ξεχνα το.
Οι νομιμοι βεβαια, κρατανε το ΙΚΑ ζωντανο.
Το οτι ξεκινησε ηδη αυξηση των εξαγωγων και μειωση των εισαγωγων ειναι καλο ή κακο σημαδι?
Ελεος?

δηλαδη οι ξενοι που θα αγορασουν τις ΔΕΚο ειναι βλακες ε? θα αγορασουν κατι που δεν θα τους φερνει κερδος? αυτο λες?
Ο μαθ. τυπος για την ευημερια ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΜΕΙΩΣΗ ΔΑΠΑΝΩΝ! Ειναι η μειωση των δαπανων σε συναρτηση με την ΑΥΞΗΣΗ της κινησης! Οσο και να μειωσει το λειτουργικο κοστος ενα μαγαζι, αμα μεσα δε μπαινει πελατης ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΘΑ ΜΠΑΙΝΕΙ!

Ξεχνα το??? Ο νομος εχει ψηφιστει (πρωτος πρωτος με το που ανελαβε ο ΓΑΠ). Εσυ τι νομιζεις? οτι ο παπουτσης θα τυς διωξει? Γιατι εγω την δηλωση του την ερμηνευω πως "αφου πρωτα θα κανουμε τους περισσοτερους νομιμους, τοτε θα δουμε πως θα μπορεσουμε να διωξουμε τους υπολοιπους"

Το γνωστο παραμυθι με τους ξενους που κρατανε ζωντανα τα ταμεια.... απλα δεν ισχυει! εχει αναλυθει αρκετες φορες!

χα χα χα χα χα μειωση των εισαγωγων! χαχαχαχαχαχαχα ρε ανθρωπε με τι λεφτα να ψωνισει ο Ελληνας? μονο ο κλαδος των αυτοκινητων παρουσιασε μειωση 60%!!! πως να μη μειωθουν οι εισαγωγες? Καλα τα νουμερα αλλα μαθετε να τα ερμηνευετε ρε γαμωτο!

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

Συνημμένα

• klun_harru_-_doksaste_me_-_mpros_100.jpg
    klun_harru_-_doksaste_me_-_mpros_100.jpg
    156,5 KB · Εμφανίσεις: 18

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
αρνούμαι να εργάζομαι για να πληρώνω τις μαλακίες άλλων.
στην τελική κακό στην κεφαλή τους.
όλα τα παραγωγικά και υγιή τμήματα της ελληνικής οικονομίας έχουν διασκορπιστεί στις 5 ηπείρους.
Είμαι περίεργος πώς θα συντελεστεί ανάκαμψη από τους στρατούς χαραμοφάηδων που έχουν συσσωρευθεί σε όλες τις επαγγελματικές θέσεις της ελληνικής οικονομίας.
Ακόμα και οι αλβανοί ξύπνησαν και επαπαναπατρίστηκαν.
Ωστε αυτη ειναι η λυση, αντι να κατσεις να παλεψεις απλως αγνοεις το προβλημα. Σε αυτην την περιπτωση δεν νομιζω οτι εχεις <<δικαιωμα>> να παραπονιεσαι για την σημερινη κατασταση.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ελεος?

δηλαδη οι ξενοι που θα αγορασουν τις ΔΕΚο ειναι βλακες ε? θα αγορασουν κατι που δεν θα τους φερνει κερδος? αυτο λες?
Ο μαθ. τυπος για την ευημερια ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΜΕΙΩΣΗ ΔΑΠΑΝΩΝ! Ειναι η μειωση των δαπανων σε συναρτηση με την ΑΥΞΗΣΗ της κινησης! Οσο και να μειωσει το λειτουργικο κοστος ενα μαγαζι, αμα μεσα δε μπαινει πελατης ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΘΑ ΜΠΑΙΝΕΙ!

Ξεχνα το??? Ο νομος εχει ψηφιστει (πρωτος πρωτος με το που ανελαβε ο ΓΑΠ). Εσυ τι νομιζεις? οτι ο παπουτσης θα τυς διωξει? Γιατι εγω την δηλωση του την ερμηνευω πως "αφου πρωτα θα κανουμε τους περισσοτερους νομιμους, τοτε θα δουμε πως θα μπορεσουμε να διωξουμε τους υπολοιπους"

Το γνωστο παραμυθι με τους ξενους που κρατανε ζωντανα τα ταμεια.... απλα δεν ισχυει! εχει αναλυθει αρκετες φορες!

χα χα χα χα χα μειωση των εισαγωγων! χαχαχαχαχαχαχα ρε ανθρωπε με τι λεφτα να ψωνισει ο Ελληνας? μονο ο κλαδος των αυτοκινητων παρουσιασε μειωση 60%!!! πως να μη μειωθουν οι εξαγωγες? Καλα τα νουμερα αλλα μαθετε να τα ερμηνευετε ρε γαμωτο!

Συζηταμε ωραια, γι αυτο και το συνεχιζω.
Ναι, με τους ξενους θα γινουν κερδοφορες. Εξυπακουεται. Τωρα δεν ειναι.
Πρωτα μειωνεις τις δαπανες, και μετα ξεκινας αναπτυξη. Ταυτοχρονα δεν γινεται. Αυτο σου ειπα παραπανω. Αλλά με συνολική πολιτικη κινητρων. Ήδη η μειωση της φορολογιας για τις επιχειρησεις ηταν ενα θετικο βημα.
Οι νόμιμοι ξενοι που πληρωνουν εισφορες, κανουν καλο στα ταμεια, ή οχι?
Δηλαδη δεν ειναι θετικη η αυξηση των εξαγωγων και η μειωση των εισαγωγων? Κακο ειναι?
Παντως δεν νομιζω οτι ειμαστε και τοσο μακρια στις αποψεις μας. Λιγο διαφορετικη οπτική εχουμε.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ωστε αυτη ειναι η λυση, αντι να κατσεις να παλεψεις απλως αγνοεις το προβλημα. Σε αυτην την περιπτωση δεν νομιζω οτι εχεις <<δικαιωμα>> να παραπονιεσαι για την σημερινη κατασταση.

πιθανώς όσα ΠΛΗΡΩΣΑ σε μια δεκαπενταετία ΔΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ μια ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΖΩΗ.
οπότε αφού γύρω στα 250 χιλιάρια μου έγιναν καταθέσιες σε οφσόρ, βίλες και πισίνες και ουχί νοσοκομεία, σχολεία, και θέσιες εργασίας ΕΧΩ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΙαΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΦΑΓΑΝ. Εάν εσύ νομίζεις ότι μπορείς να δίνεις λεφτά στην τράπεζα και άμα αλλαζεις τραπεζα δε μπορείς να διαμαρτύρεσαι γι αυτα που σου έφαγε η προηγούμενη νομίζω ότι η λέξη μαλάκας είναι πολύ μικρή για να χαρακτηρίσει την πνευματική σου κατάσταση.

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
οπότε αφού γύρω στα 250 χιλιάρια μου έγιναν καταθέσιες σε οφσόρ, βίλες και πισίνες και ουχί νοσοκομεία, σχολεία, και θέσιες εργασίας ΕΧΩ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΙαΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΦΑΓΑΝ. Εάν εσύ νομίζεις ότι μπορείς να δίνεις λεφτά στην τράπεζα και άμα αλλαζεις τραπεζα δε μπορείς να διαμαρτύρεσαι γι αυτα που σου έφαγε η προηγούμενη νομίζω ότι η λέξη μαλάκας είναι πολύ μικρή για να χαρακτηρίσει την πνευματική σου κατάσταση.
καλά δεν υπάρχουν έλληνες του εξωτερικού?
μόνο εδώ πρέπει να τη βγάζουμε?

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Το εχει διαψευσει.
Και μαλιστα ειχε βαλει να βρουν την ip του blogger που το ειχε αναδειξει ως θεμα.
Κάλα σύμφωνα με τα πατριωτικά μαλακό blogs κ site που διαβάσει κ ο παρλαπιπούλης όλοι οι πολιτικοί μας είναι εβραίοι ή τουρκόσποροι!!! :2funny:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Οχι καλε ειμαι και εγω πλουσιος και εχω 5 εκατομμυρια [inrenet ειναι οτι δηλωνεις εισαι] Απο την στιγμη που εφυγες απο το πλοιο ολη αυτη η κλαψα δεν βγαζει πουθενα. Σαν τις χηρες ενα πραγμα που κλαινε λες και θα αλλαξει κατι!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Οχι καλε ειμαι και εγω πλουσιος και εχω 5 εκατομμυρια [inrenet ειναι οτι δηλωνεις εισαι] Απο την στιγμη που εφυγες απο το πλοιο ολη αυτη η κλαψα δεν βγαζει πουθενα. Σαν τις χηρες ενα πραγμα που κλαινε λες και θα αλλαξει κατι!

το εάν έχεις και άλλα ψυχοσωματικά προβλήματα να λύσεις παίζοντας ρόλους στο νετ δε με αφορά.

Με ξέρεις απο κοντά και έχεις διαπιστώσει από τον τρόπο ζωής μου ότι κλαίω;
Η νομίζεις ότι όποιος αντιδρά και δεν είναι γεννημένος μαλάκας κλαίει επειδή δηλώνει τρο προφανές;
Υ.Γ.
πιθανώς την κλάψα να την αρχίσεις εσύ (όπως και πολλοί άλλοι που πριν καιρό κορόιδευαν τις επιλογές μου και τώρα παρακαλάνε για βοηθεια)
η ζωή είναι πουτάνα.

Επισκέπτης
Συζηταμε ωραια, γι αυτο και το συνεχιζω.
Ναι, με τους ξενους θα γινουν κερδοφορες. Εξυπακουεται. Τωρα δεν ειναι.
Πρωτα μειωνεις τις δαπανες, και μετα ξεκινας αναπτυξη. Ταυτοχρονα δεν γινεται. Αυτο σου ειπα παραπανω. Αλλά με συνολική πολιτικη κινητρων. Ήδη η μειωση της φορολογιας για τις επιχειρησεις ηταν ενα θετικο βημα.
Οι νόμιμοι ξενοι που πληρωνουν εισφορες, κανουν καλο στα ταμεια, ή οχι?
Δηλαδη δεν ειναι θετικη η αυξηση των εξαγωγων και η μειωση των εισαγωγων? Κακο ειναι?
Παντως δεν νομιζω οτι ειμαστε και τοσο μακρια στις αποψεις μας. Λιγο διαφορετικη οπτική εχουμε.
1. για τις ΔΕΚΟ

Εγω πιστευω πως η απαξιωση τους εχει να κανει καθαρα με την ΠΑΣΟΚικη πολιτικη! Αντι λοιπον το ιδιο το ΠΑΣΟΚ να τις προετοιμασει (καταργωντας τα κατεστημενα) ωστε να τις παραδοσει κερδοφορες σε τριτους, ας το κανει για να τις κρατησει το κρατος και να επωφελειται των κερδων!

2. Για την αναπτυξη

Εαν ενα μαγαζι, ΜΟΝΟ μειωνει τα εξοδα του χωρις να φροντισει να "πουλαει" κι ολας και να βγαζει και κερδος, ιδιως εαν αυτο γινεται για πολλα χρονια, τοτε το μαγαζι κλεινει! Γιατι μεχρις οτου να φτασει τα εξοδα του στο μηδεν θα εχει πρωτα βαρεσει κανονι εαν δεν εχει εσοδα! Η σωστη τακτικη ειναι η παραλληλη μειωση των εξοδων με την εστω διατηρηση των εσοδων! Ειδαλλως ειναι ενας φαυλος κυκλος που οδηγει στο φαλιμεντο!

3. Ποια μειωση μωρε μου λες στις επιχειρησεις? ποιος σοβαρος ανθρωπος θα ερθει να επενδυσει σε μια χωρα που ο ΚΒΣ αλλαζει 5 φορες το χρονο και που σε αναγκαζουν να κανεις καθε χρονο περαιωση για ολα τα προηγουμενα ετη + το τρεχων? Μιλαμε σοβαρα τωρα?

4. Τις εισφορες δεν τις πληρωνουν οι ξενοι αλλα οι Ελληνες αφεντικα τους! Και ειναι πολυ λιγοι ως ελαχιστοι!

5. Το ισοζυγιο εισαγωγων/εξαγωγων ειναι πλασματικο! Δεν ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα! Γιατι πολυ απλα ο λογος που εξισοροπησε ειναι η τεραστια μειωση των ΕΙΣΑΓΩΓΩΝ λογω της αδυναμιας των Ελληνων να καταναλωνουν οπως παλιοτερα!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
το εάν έχεις και άλλα ψυχοσωματικά προβλήματα να λύσεις παίζοντας ρόλους στο νετ δε με αφορά.

Με ξέρεις απο κοντά και έχεις διαπιστώσει από τον τρόπο ζωής μου ότι κλαίω;
Η νομίζεις ότι όποιος αντιδρά και δεν είναι γεννημένος μαλάκας κλαίει επειδή δηλώνει τρο προφανές;
Υ.Γ.
πιθανώς την κλάψα να την αρχίσεις εσύ (όπως και πολλοί άλλοι που πριν καιρό κορόιδευαν τις επιλογές μου και τώρα παρακαλάνε για βοηθεια)
η ζωή είναι πουτάνα.

Καριόλα ειναι, οχι πουτανα.
Την πουτανα αν την πληρωσεις σου καθεται.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom