Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δεν αναμενω να το κατανοησει ο πεινασμενος.
Δεν εχω υποστει λοβοτομη.
Απλως περιγραφω τι θα γινει. Γιατι άλλη επιλογη δεν υπαρχει.
Αναμονη ως το 2013, και τοτε σιγα σιγα θα αρχισει να βγαινει το κεφαλι απο το βαρελι με τα σκατα.

όχι μάγκα.
στο βαρέλι με τα σκατά πρέπει να πέσουν πρώτα αυτοί που το γέμισαν γιατι αντί αποχέτευσης τα φαγαν και τα ριχναν στη βαρέλα.
εάν δεν κοπούν κώλοι το 2013 πάλι η αποχέτευση δε θα ξεκινήσει και πάλι το βαρέλι θ αρχίσει να γιομίζει μέχρι την επομενη υπερχείλιση.
λύση είναι σπας το βαρέλι ώστες να μη μπορεί ο μαλάκας να κάνει αλλιώς και να φτιάξει υποψρεωτικά την αποχέτευση.
Οσο κρατιέται το βαρέλι σε χρήση και για τα επόμενα χρόνια σκατά θα τρως.
οπότε σπαστο, φτιάξε αποχέτευση, φάε τα σκατά με προοπτική σε 10 20 χρόνια να μη φάνε οι επόμενοι αυτά που τρώς εσύ δεκαετίες τώρα.

Επισκέπτης
Πρωτα μειωνεις τις δαπανες, και μετα ισορροπει η οικονομια με την εσωτερικη υποτιμηση και αρχιζει η αναπτυξη.
Για την ωρα εχεις δικιο στο οτι δεν διαφαινεται η ισορροπια.
Κι αυτο μεχρι ενα σημειο οφειλεται στην παραοικονομια, που εχει συσσωρευσει κεφαλαιο αρκετο, ωστε να γινεται το παραλογο να ανεβαινει ο πληθωρισμος ενω τα εισοδηματα φαινεται να καταρρεουν. Επειδη ομως μαλλον η παραοικονομια δυσκολα θα μπορεσει να χρηματοδοτησει την κριση πανω απο μια διετια ακομη, πραγματι θα συμφωνησω μαζι σου οτι το πραγμα θα στραβωσει πολύ αν τουλαχιστον το 2013 δεν υπαρξει εστω και μια μικρη θετικη αναπτυξη.
Εκει και μονον τοτε, θα πρεπει να ερευνηθει μηπως τα οφειλη απο μια διαγραφη θα ειναι μεγαλυτερα απο τις ζημιες. Μονο τοτε.
Κανεις λαθος!

γιατι θεωρεις πως αναπτυξη = δανεισμος! Με λιγα λογια συνεχιζεις να υποστηριζεις αυτο που σε εφερε σε αυτη τη θεση! Τον δανεισμο χωρις παραγωγη! Δεν ειναι τα δανεια και οι τραπεζες ο τροπος για την ευημερια ενος κρατους, ενος επιχειρηματια ή ενος πολιτη! Ειναι η ΠΑΡΑΓΩΓΗ και το ΚΕΡΔΟΣ απο την επαγγελματικη δραστηριοτητα του!  Και σταματηστε να θεωρειτε σαν σημειο αναφορας την δεκαετια 1995-2005! Ηταν μια φουσκα! Δεν αναπτυχθηκες επειδη αγορασες σπιτι 300.000 ευρώ με λεφτα που δεν εχεις! Απλα εισαι ενας φτωχος που το νοικιαζει πανακριβα! Και που τελικα ο ιδιοκτητης του θα σε πεταξει στο δρομο!  Αναπτυξη σημαινει οτι δουλευεις, παραγεις, βγαζεις λεφτα, κανεις οικονομια και αγοραζεις μονος σου το σπιτι με δικα σου λεφτα! και αυτο το σπιτι σου ανηκει! Μπορεις να καταλαβεις τη διαφορα?

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
πρόχειρα.
έχεις εισόδημα 40000 χιλιάρικα.
από αυτα τα 8 περίπου πάνε σε φόρο χωρίς αντίκρυσμα ανταποδοτικότητας σε εργα πλέον, τα 6 σε ασφάλιση για σύνταξη και περίθαλψη που δε θα λάβεις ποτέ..
από το περίσσευμα για να ζήσεις πρέπει να δώκεισ περίπου 8-10 χιλιάρικα σε φως, νερό τηλεπ μπεζίνα ΜΜΜ και σε ότι μείνει για να φας και να διασκεδάσεις καταναλώσεις πρέπει να πλερώ κατά μέσο όρο 18% έμμεσους φόρους.

ειλικρινά δε μπορώ να καταλάβω πού βλέπεις τα 750 και όχι τα 250..
να στο πω αλλιώς.

στην ΕΣΣΔ εύρεση εργασιας, φως, νερό , θέρμανση, ΜΜΜ, περίθαλψη, σύνταξη ήταν δωρεάν. 
κάνε τις αναγωγές σου.
ναι αλλά δεν ήταν vodafone
να του λέει do you like it? :grin:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Κι αν θελεις να τολμησω και μια προβλεψη, το 2013 και εν οψει εκλογων, θα επιστρεψει ο ΓΑΠ το 50% των δωρων και των επιδοματων με την υποσχεση οτι θα επιστρεψει και τα υπολοιπα σε 2 χρονια. Εδω εισαι κι εδω ειμαι.

ο μαλάκας ο έλληνας να είναι εδώ να μη φάει πάλι κουτόχορτο.
εγώ θα μαι μακριά και αγαπημένος.

το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού.
μελετώντας τις δηλώσεις του πριν και μετά τις εκλογές πρέπει να μιλάμε για τον πιο ψεύτη και απατεώνα πολιτικό που έχει περάσει από την ελληνική πρωθυπουργία.
απλή 10λεπτη παραβολή των δηλώσεων πριν και τώρα αποτελεί μνημείο αναξιοπιστίας, ψέμματος και στυγνής απάτης.
μιλάμε για τον ορισμό του μικροαπατεώνα που τάζει λαγούς με πετραχύλια μέχρι να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει.
μετά το χάος.

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
αααααααααααααααααααα

τώρα κατάλαβα.

μόνο πιωμένοι ανέχονται αυτή την κατάσταση.
καλή η μαλακία αλλά εγώ που μένω εκτός όποτε γυρνάω μελαγχολώ.
ψάχνω διάφορα πράγματα (από φωτός μέχρι ηλεκτολογικά) και στα 10 από τα 15 μαγαζια που πέρασα υπάρχει ενοικιαστήριο.
τραγική εντύπωση μου έκανε μαγαζί για ηλεκτρολογικό εξοπλισμό. πριν καμμιά δεκαετία είχε 4-5 υπαλλήλους όλη μέρα.
το γενάρη υπήρχε μόνο ο παππούς που έχει το καταστημα.

η διαπίστωση δε που έκανα είναι ότι τα μόνα μαγαζιά που επιβίωσαν είναι τα φαγάδικα, τα σαντουιτσάδικα και τα σούπερ μαρκετ......

κατά τα λοιπά τα ουισκάκια είναι το μέσο κριτηριο καταναλωτικής κρίσης......
τα μπουζούκια δεν είναι η απόδειξη του βιοτικού επιπέδου και της ευμάρειας?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Κανεις λαθος!

γιατι θεωρεις πως αναπτυξη = δανεισμος! Με λιγα λογια συνεχιζεις να υποστηριζεις αυτο που σε εφερε σε αυτη τη θεση! Τον δανεισμο χωρις παραγωγη! Δεν ειναι τα δανεια και οι τραπεζες ο τροπος για την ευημερια ενος κρατους, ενος επιχειρηματια ή ενος πολιτη! Ειναι η ΠΑΡΑΓΩΓΗ και το ΚΕΡΔΟΣ απο την επαγγελματικη δραστηριοτητα του!  Και σταματηστε να θεωρειτε σαν σημειο αναφορας την δεκαετια 1995-2005! Ηταν μια φουσκα! Δεν αναπτυχθηκες επειδη αγορασες σπιτι 300.000 ευρώ με λεφτα που δεν εχεις! Απλα εισαι ενας φτωχος που το νοικιαζει πανακριβα! Και που τελικα ο ιδιοκτητης του θα σε πεταξει στο δρομο!  Αναπτυξη σημαινει οτι δουλευεις, παραγεις, βγαζεις λεφτα, κανεις οικονομια και αγοραζεις μονος σου το σπιτι με δικα σου λεφτα! και αυτο το σπιτι σου ανηκει! Μπορεις να καταλαβεις τη διαφορα?

Εσυ μπορεις να αντιληφθεις, ότι και άλλα κρατη δανειζονται, αλλά τα δανεικα πεφτουν στην αναπτυξη και οχι σε μισθους και συνταξεις?
Φυσικα τα δανεικα πρεπει να πεφτουν στην αναπτυξη.
Και ενας μαγαζατορας, δανειο παιρνει για να ανοιξει το μαγαζι και να κανει την επενδυση του. Τοτε τα δανεικα πιανουν τοπο. Αν τα φαει στις πουτανες, δεν πιανουν τοπο. Δεν δαιμονοποιω τα δανεικα, απλά σε αυτη τη χωρα ολα πανε στο βροντο. Χωρις δάνεια, αναπτυξη ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ. Τωρα, αν συνεχισουμε παλι να δινουμε τα δανεικα στους ημετερους, οπως εδωσε απευθειας στους αγροτες τις επιδοτησεις ο Ανδρεας για να κανουν δηθεν αλλαγες καλλιεργειας και εκεινοι τα κανανε σαμπανιες στα καμπαρε, δεν φταινε τα δανεικα, αλλά το κακο μας το κεφαλι.

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
ο μαλάκας ο έλληνας να είναι εδώ να μη φάει πάλι κουτόχορτο.
εγώ θα μαι μακριά και αγαπημένος.

το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού.
μελετώντας τις δηλώσεις του πριν και μετά τις εκλογές πρέπει να μιλάμε για τον πιο ψεύτη και απατεώνα πολιτικό που έχει περάσει από την ελληνική πρωθυπουργία.
απλή 10λεπτη παραβολή των δηλώσεων πριν και τώρα αποτελεί μνημείο αναξιοπιστίας, ψέμματος και στυγνής απάτης.
μιλάμε για τον ορισμό του μικροαπατεώνα που τάζει λαγούς με πετραχύλια μέχρι να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει.
μετά το χάος.
μήπως θα είμαστε στο ίδιο μακριά?
λεπτομέρεις με πμ

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Κι αν θελεις να τολμησω και μια προβλεψη, το 2013 και εν οψει εκλογων, θα επιστρεψει ο ΓΑΠ το 50% των δωρων και των επιδοματων με την υποσχεση οτι θα επιστρεψει και τα υπολοιπα σε 2 χρονια. Εδω εισαι κι εδω ειμαι.
Επίσης κατά το 2013 θα πάρω πτυχίο(μάλλον)!!! :sunglasses:

Επισκέπτης
Δεν αναμενω να το κατανοησει ο πεινασμενος.
Δεν εχω υποστει λοβοτομη.
Απλως περιγραφω τι θα γινει. Γιατι άλλη επιλογη δεν υπαρχει.
Αναμονη ως το 2013, και τοτε σιγα σιγα θα αρχισει να βγαινει το κεφαλι απο το βαρελι με τα σκατα.
Αμα μου εξηγησεις πως το 2013,

με ακομη μεγαλυτερο χρεος
με λιγοτερα εσοδα για το κρατος (απο μειωση της καταναλωσης)
με ξεπουλημενες ΔΕΚΟ και αλλες επιχειρησεις που αποφερουν κερδη στο κρατος
με αναπτυξη στο 0
με αυξημενα εξοδα προννοιας λογω των εκατονταδων χιλιαδων λαθρομεταναστων που θα εχουν νομιμοποιηθει και θα ζητουν επιδοματα ΟΑΕΔ, νοσοκομειακη περιθαλψη, συνταξεις κ.λ.π.
με κλειστες 7 στις 10 επιχειρησεις στην Ελλαδα

με ποιο τροπο τοτε θα μπορουμε να "ανακαμψουμε", ενω δε μπορουμε τωρα που δεν τα εχουμε ολα αυτα, σε κερναω special προγραμμα σε στουντιο της επιλογης σου!

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
μετά το χάος.
Λαικισμός,παλιά μου τέχνη κόσκινο για το ΠΑΣΟΚ...

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

με αναπτυξη στο 0
με αυξημενα εξοδα προννοιας λογω των εκατονταδων χιλιαδων λαθρομεταναστων που θα εχουν νομιμοποιηθει και θα ζητουν επιδοματα ΟΑΕΔ, νοσοκομειακη περιθαλψη, συνταξεις κ.λ.π.

με ποιο τροπο τοτε θα μπορουμε να "ανακαμψουμε", ενω δε μπορουμε τωρα που δεν τα εχουμε ολα αυτα, σε κερναω special προγραμμα σε στουντιο της επιλογης σου!
Θα γίνει το θαύμα ρε άπιστε,θα φυτρώνουνε e στους κήπους!!! :birdman:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006

με αναπτυξη στο 0

Ελεος, πες μου μια ΔΕΚΟ που αποφερει κερδη στο κρατος.
Και επειδη ισως μου βρεις μια δυο, πες μου συνολικα αν απαλλαγει απο τις ΔΕΚΟ το κρατος, αν θα εχει μειωση δαπανων ή οχι.
Οσο για τη νομιμοποιηση εκατονταδων χιλιαδων λαθρομεταναστων, ξεχνα το.
Οι νομιμοι βεβαια, κρατανε το ΙΚΑ ζωντανο.
Το οτι ξεκινησε ηδη αυξηση των εξαγωγων και μειωση των εισαγωγων ειναι καλο ή κακο σημαδι?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Λαικισμός,παλιά μου τέχνη κόσκινο για το ΠΑΣΟΚ...

ο αντρέας δεν παρέδωσε τα κλειδιά σε τεχνοκράτες.
καμμιά σχέση εκείνο το πασοκ με αυτό.
η απόλυτη νεοελληνική ξεφτίλα έχει συμπυκνωθεί ως εκπροσώπηση σε 2 πρόσωπα. τον νυν και τον τέως.  
καμμιά τσίπα, κανένας τσαμπουκάς, καμμιά αξιοπρέπεια, καμμιά αιδώς.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
ο αντρέας δεν παρέδωσε τα κλειδιά σε τεχνοκράτες.
καμμιά σχέση εκείνο το πασοκ με αυτό.
η απόλυτη νεοελληνική ξεφτίλα έχει συμπυκνωθεί ως εκπροσώπηση σε 2 πρόσωπα. τον νυν και τον τέως. 
καμμιά τσίπα, κανένας τσαμπουκάς, καμμιά αξιοπρέπεια, καμμιά αιδώ.
Απολυτα σωστος.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Τι εγινε λεβεντες, την κοπανατε?
Εγω και ο Παπαζολης θα μεινουμε να χτισουμε τη νεα ελλαδα??
αρνούμαι να εργάζομαι για να πληρώνω τις μαλακίες άλλων.
στην τελική κακό στην κεφαλή τους.
όλα τα παραγωγικά και υγιή τμήματα της ελληνικής οικονομίας έχουν διασκορπιστεί στις 5 ηπείρους.
Είμαι περίεργος πώς θα συντελεστεί ανάκαμψη από τους στρατούς χαραμοφάηδων που έχουν συσσωρευθεί σε όλες τις επαγγελματικές θέσεις της ελληνικής οικονομίας.
Ακόμα και οι αλβανοί ξύπνησαν και επαπαναπατρίστηκαν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom