Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
για να πω και εγω την γνωμη μου απο αυτα που εχω διαβασει κ εχω ακουσει το βλεπω ΧΛΩΜΟ το σεναριο να πτωχευουμε κτλ.πιο πιθανον το βλεπω να παιρνουμε 200 ευρω βασικο μισθο πχ παρα να πτωχευσουμε...

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
για να πω και εγω την γνωμη μου απο αυτα που εχω διαβασει κ εχω ακουσει το βλεπω ΧΛΩΜΟ το σεναριο να πτωχευουμε κτλ.πιο πιθανον το βλεπω να παιρνουμε 200 ευρω βασικο μισθο πχ παρα να πτωχευσουμε...

Α καλα...με 200 ευρω μισθο δεν θα εχεις πτωχευσει....μια χαρα θα περνάς με 7 ευρω την ημέρα για ΟΛΑ τα έξοδά σου... :uglystupid:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
1. για τις ΔΕΚΟ

Εγω πιστευω πως η απαξιωση τους εχει να κανει καθαρα με την ΠΑΣΟΚικη πολιτικη! Αντι λοιπον το ιδιο το ΠΑΣΟΚ να τις προετοιμασει (καταργωντας τα κατεστημενα) ωστε να τις παραδοσει κερδοφορες σε τριτους, ας το κανει για να τις κρατησει το κρατος και να επωφελειται των κερδων!

2. Για την αναπτυξη

Εαν ενα μαγαζι, ΜΟΝΟ μειωνει τα εξοδα του χωρις να φροντισει να "πουλαει" κι ολας και να βγαζει και κερδος, ιδιως εαν αυτο γινεται για πολλα χρονια, τοτε το μαγαζι κλεινει! Γιατι μεχρις οτου να φτασει τα εξοδα του στο μηδεν θα εχει πρωτα βαρεσει κανονι εαν δεν εχει εσοδα! Η σωστη τακτικη ειναι η παραλληλη μειωση των εξοδων με την εστω διατηρηση των εσοδων! Ειδαλλως ειναι ενας φαυλος κυκλος που οδηγει στο φαλιμεντο!

3. Ποια μειωση μωρε μου λες στις επιχειρησεις? ποιος σοβαρος ανθρωπος θα ερθει να επενδυσει σε μια χωρα που ο ΚΒΣ αλλαζει 5 φορες το χρονο και που σε αναγκαζουν να κανεις καθε χρονο περαιωση για ολα τα προηγουμενα ετη + το τρεχων? Μιλαμε σοβαρα τωρα?

4. Τις εισφορες δεν τις πληρωνουν οι ξενοι αλλα οι Ελληνες αφεντικα τους! Και ειναι πολυ λιγοι ως ελαχιστοι!

5. Το ισοζυγιο εισαγωγων/εξαγωγων ειναι πλασματικο! Δεν ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα! Γιατι πολυ απλα ο λογος που εξισοροπησε ειναι η τεραστια μειωση των ΕΙΣΑΓΩΓΩΝ λογω της αδυναμιας των Ελληνων να καταναλωνουν οπως παλιοτερα!

Τα εχεις μπερδεμένα κάπως....υπάρχουν ΔΕΚΟ ΤΡΑΓΙΚΑ ζημιογόνες, όπως πχ ο ΟΣΕ....μας βάζει μέσα καθε μέρα με 3 εκ. ευρώ....για ποια κερδη μιλάς λοιπόν???

Επισκέπτης
Τα εχεις μπερδεμένα κάπως....υπάρχουν ΔΕΚΟ ΤΡΑΓΙΚΑ ζημιογόνες, όπως πχ ο ΟΣΕ....μας βάζει μέσα καθε μέρα με 3 εκ. ευρώ....για ποια κερδη μιλάς λοιπόν???
Μαλλον δεν εχεις καταλαβει τι λεω...

αφου το κρατος θελει να τις εξορθολογισει (τις ΔΕΚΟ), ας το κανει για να επωφεληθει το ιδιο απο την μελλοντικη τους κερδοφορια!  Το ιδιο ισχυει και για τον ΟΣΕ! ΙΔΙΩΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ COSCO ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Ο ΣΙΔΗΡΟΔΡΜΟΣ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΕΡΔΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΑΓΑΘΩΝ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!

Αντ'αυτου τι κανει το κρατος?

Αποκλειει τους ιδιωτες απο το παρτυ των μεταφορων που ξεκινα (βλ. φορτηγατζηδες)

Θελει να εξυγιανει για να πουλησει για ενα κομματι ψωμι τον ΟΣΕ τωρα μαλιστα που η προοπτικες για μεγαλη κερδοφορια του ειναι προ των πυλων!

Αυτο λεγεται ΜΑΛΑΚΙΑ για να μη το πω αλλιως!

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
το εάν έχεις και άλλα ψυχοσωματικά προβλήματα να λύσεις παίζοντας ρόλους στο νετ δε με αφορά.

Με ξέρεις απο κοντά και έχεις διαπιστώσει από τον τρόπο ζωής μου ότι κλαίω;
Η νομίζεις ότι όποιος αντιδρά και δεν είναι γεννημένος μαλάκας κλαίει επειδή δηλώνει τρο προφανές;
Υ.Γ.
πιθανώς την κλάψα να την αρχίσεις εσύ (όπως και πολλοί άλλοι που πριν καιρό κορόιδευαν τις επιλογές μου και τώρα παρακαλάνε για βοηθεια)
η ζωή είναι πουτάνα.
Δεν αντιδρας αυτο ειναι το θεμα απλως ασκεις κριτικη μια διαφορα υπαρχει πως να το κανουμε, δηλαδη ασκωντας κριτικη-κλαψα [πες το οπως θες] πιστευεις οτι θα αλλαξει τιποτα?
Η αντιδραση πρεπει να γινει στους δρομους με απεργιες διαρκειας καλες ειναι και οι φωνες συμπαραστασης του εξωτερικου αλλα δεν συμβαλλουν στον αγωνα μας!

Και δεν καταλαβα τι βοηθεια μπορει να σου ζητησω ΕΓΩ προσωπικα?

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
αφου το κρατος θελει να τις εξορθολογισει (τις ΔΕΚΟ), ας το κανει για να επωφεληθει το ιδιο απο την μελλοντικη τους κερδοφορια!  Το ιδιο ισχυει και για τον ΟΣΕ! ΙΔΙΩΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ COSCO ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Ο ΣΙΔΗΡΟΔΡΜΟΣ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΕΡΔΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΑΓΑΘΩΝ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!

Μωρή παρλαπιπίτσα πάλι παρλαπιπώνεις;

Δεν ξέρεις τι σου γίνεται...

Ναι, ακριβώς.... Η Cosco θα στέλνει τα container στην Γερμανία και στην Γαλλία με τραίνο από το Θριάσειο (ααααννννν συμμετάσχει καν στον διαγωνισμό) μέσω ΠΓΔΜ, Σερβίας, Αυστρίας, Ουγγαρίας.....

Και στην Βουλγαρία μέσω Δικαίων. Εμ βέβαια, και έτσι θα τους μείνει αμανάτι των Βουλγάρων το λιμάνι στην Βάρνα αφού ο ΟΣΕ θα μεταφέρει πιό φθηνά τα container διασχίζοντας κατά μήκος ολόκληρη την Ελλάδα.....

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Συμφωνω...Με μια μικρη διαφορα στο υψος του βασικου, που το κοβω για 400-450ε...Δεν ειναι πτωχευση τυπικα, γιατι σε τετοια περιπτωση οι επιπτωσεις θα ηταν χειροτερες, αλλα η  :bigdick: μας περιμενει στην γωνια σε καθε περιπτωση . Η μονη περιπτωση ολικης καταστροφης ειναι στην περιπτωση λαικης εξεγερσης (δεν περνάν τα μετρα), που και παλι το βλεπω χλωμοτατο...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Είναι πάρα πολλοί αυτοί που έχουν βολευτεί απλά για κακή τους τύχη τυγχάνουν και άχρηστοι και μπουχέσες εντελώς.Τι να κάνουμε;Αυτοί έχουν τις θέσεις.Αυτό που λένε είναι αντάξει είμαστε για τον πούτσο αλλά αν καταρρεύσουμε εμείς η μπάλλα παίρνει και εσάς.Η απάντηση είναι στα αρχίδια μας.Καλύτερα να καταρρεύσετε και να γαμηθείτε.Δεν υπάρχει αλληλεγγύη στους αλητήριους.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δεν αντιδρας αυτο ειναι το θεμα απλως ασκεις κριτικη μια διαφορα υπαρχει πως να το κανουμε, δηλαδη ασκωντας κριτικη-κλαψα [πες το οπως θες] πιστευεις οτι θα αλλαξει τιποτα?
Η αντιδραση πρεπει να γινει στους δρομους με απεργιες διαρκειας καλες ειναι και οι φωνες συμπαραστασης του εξωτερικου αλλα δεν συμβαλλουν στον αγωνα μας!

Και δεν καταλαβα τι βοηθεια μπορει να σου ζητησω ΕΓΩ προσωπικα?

γενικά ομιλούμε.
οι απεργίες και τα γκιοζιλίκια του ΠΑΜΕ και των ξεπουλημένων συνδικαλιστών είναι για γέλια.
ο κάθε άνθρωπος δρα και αντιδρά και όλοι μαζί συνθέτουν ένα συνολικό αποτέλεσμα.
το να κατέβουν 200 χιλιάδες χαραμοφάηδες απεργία γιατί το είπε ο ξέπουλας της ΓΣΕΕ δεν αλλάζει ούτε τη ζωή σου ούτε την κοινωνία προς το καλύτερο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
γενικά ομιλούμε.
οι απεργίες και τα γκιοζιλίκια του ΠΑΜΕ και των ξεπουλημένων συνδικαλιστών είναι για γέλια.
ο κάθε άνθρωπος δρα και αντιδρά και όλοι μαζί συνθέτουν ένα συνολικό αποτέλεσμα.
το να κατέβουν 200 χιλιάδες χαραμοφάηδες απεργία γιατί το είπε ο ξέπουλας της ΓΣΕΕ δεν αλλάζει ούτε τη ζωή σου ούτε την κοινωνία προς το καλύτερο.
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
για να ελαφρυνουμε λίγο, υπάρχουν και ωραία πράγματα στη tv τελευταία

:rockon: :rockon: :fuck2: :fuck2:

karamitroglou

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
1

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
Συμφωνω...Με μια μικρη διαφορα στο υψος του βασικου, που το κοβω για 400-450ε...Δεν ειναι πτωχευση τυπικα, γιατι σε τετοια περιπτωση οι επιπτωσεις θα ηταν χειροτερες, αλλα η  :bigdick: μας περιμενει στην γωνια σε καθε περιπτωση . Η μονη περιπτωση ολικης καταστροφης ειναι στην περιπτωση λαικης εξεγερσης (δεν περνάν τα μετρα), που και παλι το βλεπω χλωμοτατο...
αυτο ακριβως εννοω και εγω...επισημα να πτωχευσουμε δεν παιζει...απλα θα συμπεριφερομαστε σαν πτωχευμενη χωρα...κ στην τελικη λαικη εξεγερση σιγα μην γινει...το μελλον της ελλαδας ετσι οπως το βλεπω εγω ειναι ανεργια φτωχεια κ πολυ-πολυ καμια πορεια στο κεντρο καθε βδομαδα..
γιατι ΟΠΟΙΟΣ νομιζει οτι μολις πουληθουν οι δεκο οι υπαλληλοι της θα βγαινουν σε απεργιες γελαται πικρα...

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Ψάξτε και δείτε το Apocalypse WWII.
Περιγράφει ωραία την αλαζονεία των Γερμανών, ειδικά τα πρώτα επεισόδια.
Αλλά έχει ο καιρός γυρίσματα  :tooth: :tooth:, ειδικά τα τελευταία επεισόδια...
Διαβάστε και

Γιατι ο καφες και το ταυλι δεν μετραει στην παραγωγικοτητα?? :think:

Κατι σωστο μπορει και να λεει η Ανγκελα εδω!! Αχ κουστουμακι που θα φορεσουμε, ραμμενο στα μετρα μας !!  :grin:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
[youtube=212,175]w8XgSbWeEus[/youtube]

ολ τουγκέδερ νάου!

:dancing:

karamitroglou

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Γιατι ο καφες και το ταυλι δεν μετραει στην παραγωγικοτητα?? :think:

Κατι σωστο μπορει και να λεει η Ανγκελα εδω!! Αχ κουστουμακι που θα φορεσουμε, ραμμενο στα μετρα μας !!  :grin:
Δεν διαφωνώ με το κοστουμάκι που προτείνει η Γερμανία.
Ειδικά αυτός ο όρος, αν ισχύει, για τον περιορισμό του ελλείματος είναι το κάτι άλλο.
Αν το προχωρούσαν μέχρι τέλους, δηλαδή να υπάρχει και ενιαίος προυπολογισμός, τότε θα έδενε το γλυκό.
Αλλά δεν υπάρχει κοινός προυπολογισμός.
Οπότε πάλι μηδέν απο μηδέν, μηδέν  :grin: :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom