pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Υπάρχουνε κ άλλες έννοιες χρήσης της λέξης...Καριόλα ειναι, οχι πουτανα.
Την πουτανα αν την πληρωσεις σου καθεται.
Υπάρχουνε κ άλλες έννοιες χρήσης της λέξης...Καριόλα ειναι, οχι πουτανα.
Την πουτανα αν την πληρωσεις σου καθεται.
Την νεα αξιοκρατικη, ανταγωνιστικη, ακμαζουσα Ελλαδα.
για να πω και εγω την γνωμη μου απο αυτα που εχω διαβασει κ εχω ακουσει το βλεπω ΧΛΩΜΟ το σεναριο να πτωχευουμε κτλ.πιο πιθανον το βλεπω να παιρνουμε 200 ευρω βασικο μισθο πχ παρα να πτωχευσουμε...
1. για τις ΔΕΚΟ
Εγω πιστευω πως η απαξιωση τους εχει να κανει καθαρα με την ΠΑΣΟΚικη πολιτικη! Αντι λοιπον το ιδιο το ΠΑΣΟΚ να τις προετοιμασει (καταργωντας τα κατεστημενα) ωστε να τις παραδοσει κερδοφορες σε τριτους, ας το κανει για να τις κρατησει το κρατος και να επωφελειται των κερδων!
2. Για την αναπτυξη
Εαν ενα μαγαζι, ΜΟΝΟ μειωνει τα εξοδα του χωρις να φροντισει να "πουλαει" κι ολας και να βγαζει και κερδος, ιδιως εαν αυτο γινεται για πολλα χρονια, τοτε το μαγαζι κλεινει! Γιατι μεχρις οτου να φτασει τα εξοδα του στο μηδεν θα εχει πρωτα βαρεσει κανονι εαν δεν εχει εσοδα! Η σωστη τακτικη ειναι η παραλληλη μειωση των εξοδων με την εστω διατηρηση των εσοδων! Ειδαλλως ειναι ενας φαυλος κυκλος που οδηγει στο φαλιμεντο!
3. Ποια μειωση μωρε μου λες στις επιχειρησεις? ποιος σοβαρος ανθρωπος θα ερθει να επενδυσει σε μια χωρα που ο ΚΒΣ αλλαζει 5 φορες το χρονο και που σε αναγκαζουν να κανεις καθε χρονο περαιωση για ολα τα προηγουμενα ετη + το τρεχων? Μιλαμε σοβαρα τωρα?
4. Τις εισφορες δεν τις πληρωνουν οι ξενοι αλλα οι Ελληνες αφεντικα τους! Και ειναι πολυ λιγοι ως ελαχιστοι!
5. Το ισοζυγιο εισαγωγων/εξαγωγων ειναι πλασματικο! Δεν ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα! Γιατι πολυ απλα ο λογος που εξισοροπησε ειναι η τεραστια μειωση των ΕΙΣΑΓΩΓΩΝ λογω της αδυναμιας των Ελληνων να καταναλωνουν οπως παλιοτερα!
Μαλλον δεν εχεις καταλαβει τι λεω...Τα εχεις μπερδεμένα κάπως....υπάρχουν ΔΕΚΟ ΤΡΑΓΙΚΑ ζημιογόνες, όπως πχ ο ΟΣΕ....μας βάζει μέσα καθε μέρα με 3 εκ. ευρώ....για ποια κερδη μιλάς λοιπόν???
Δεν αντιδρας αυτο ειναι το θεμα απλως ασκεις κριτικη μια διαφορα υπαρχει πως να το κανουμε, δηλαδη ασκωντας κριτικη-κλαψα [πες το οπως θες] πιστευεις οτι θα αλλαξει τιποτα?το εάν έχεις και άλλα ψυχοσωματικά προβλήματα να λύσεις παίζοντας ρόλους στο νετ δε με αφορά.
Με ξέρεις απο κοντά και έχεις διαπιστώσει από τον τρόπο ζωής μου ότι κλαίω;
Η νομίζεις ότι όποιος αντιδρά και δεν είναι γεννημένος μαλάκας κλαίει επειδή δηλώνει τρο προφανές;
Υ.Γ.
πιθανώς την κλάψα να την αρχίσεις εσύ (όπως και πολλοί άλλοι που πριν καιρό κορόιδευαν τις επιλογές μου και τώρα παρακαλάνε για βοηθεια)
η ζωή είναι πουτάνα.
αφου το κρατος θελει να τις εξορθολογισει (τις ΔΕΚΟ), ας το κανει για να επωφεληθει το ιδιο απο την μελλοντικη τους κερδοφορια! Το ιδιο ισχυει και για τον ΟΣΕ! ΙΔΙΩΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ COSCO ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Ο ΣΙΔΗΡΟΔΡΜΟΣ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΕΡΔΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΑΓΑΘΩΝ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!
Συμφωνω...Με μια μικρη διαφορα στο υψος του βασικου, που το κοβω για 400-450ε...Δεν ειναι πτωχευση τυπικα, γιατι σε τετοια περιπτωση οι επιπτωσεις θα ηταν χειροτερες, αλλα η μας περιμενει στην γωνια σε καθε περιπτωση . Η μονη περιπτωση ολικης καταστροφης ειναι στην περιπτωση λαικης εξεγερσης (δεν περνάν τα μετρα), που και παλι το βλεπω χλωμοτατο...για να πω και εγω την γνωμη μου απο αυτα που εχω διαβασει κ εχω ακουσει το βλεπω ΧΛΩΜΟ το σεναριο να πτωχευουμε κτλ.πιο πιθανον το βλεπω να παιρνουμε 200 ευρω βασικο μισθο πχ παρα να πτωχευσουμε...
Και τελικα βρεθηκε ο ενοχος?Και μαλιστα ειχε βαλει να βρουν την ip του blogger που το ειχε αναδειξει ως θεμα.
Δεν αντιδρας αυτο ειναι το θεμα απλως ασκεις κριτικη μια διαφορα υπαρχει πως να το κανουμε, δηλαδη ασκωντας κριτικη-κλαψα [πες το οπως θες] πιστευεις οτι θα αλλαξει τιποτα?
Η αντιδραση πρεπει να γινει στους δρομους με απεργιες διαρκειας καλες ειναι και οι φωνες συμπαραστασης του εξωτερικου αλλα δεν συμβαλλουν στον αγωνα μας!
Και δεν καταλαβα τι βοηθεια μπορει να σου ζητησω ΕΓΩ προσωπικα?
γενικά ομιλούμε.
οι απεργίες και τα γκιοζιλίκια του ΠΑΜΕ και των ξεπουλημένων συνδικαλιστών είναι για γέλια.
ο κάθε άνθρωπος δρα και αντιδρά και όλοι μαζί συνθέτουν ένα συνολικό αποτέλεσμα.
το να κατέβουν 200 χιλιάδες χαραμοφάηδες απεργία γιατί το είπε ο ξέπουλας της ΓΣΕΕ δεν αλλάζει ούτε τη ζωή σου ούτε την κοινωνία προς το καλύτερο.
για να ελαφρυνουμε λίγο, υπάρχουν και ωραία πράγματα στη tv τελευταία
αυτο ακριβως εννοω και εγω...επισημα να πτωχευσουμε δεν παιζει...απλα θα συμπεριφερομαστε σαν πτωχευμενη χωρα...κ στην τελικη λαικη εξεγερση σιγα μην γινει...το μελλον της ελλαδας ετσι οπως το βλεπω εγω ειναι ανεργια φτωχεια κ πολυ-πολυ καμια πορεια στο κεντρο καθε βδομαδα..Συμφωνω...Με μια μικρη διαφορα στο υψος του βασικου, που το κοβω για 400-450ε...Δεν ειναι πτωχευση τυπικα, γιατι σε τετοια περιπτωση οι επιπτωσεις θα ηταν χειροτερες, αλλα η μας περιμενει στην γωνια σε καθε περιπτωση . Η μονη περιπτωση ολικης καταστροφης ειναι στην περιπτωση λαικης εξεγερσης (δεν περνάν τα μετρα), που και παλι το βλεπω χλωμοτατο...
Ψάξτε και δείτε το Apocalypse WWII.
Περιγράφει ωραία την αλαζονεία των Γερμανών, ειδικά τα πρώτα επεισόδια.
Αλλά έχει ο καιρός γυρίσματα , ειδικά τα τελευταία επεισόδια...
Διαβάστε και
Δεν διαφωνώ με το κοστουμάκι που προτείνει η Γερμανία.Γιατι ο καφες και το ταυλι δεν μετραει στην παραγωγικοτητα??
Κατι σωστο μπορει και να λεει η Ανγκελα εδω!! Αχ κουστουμακι που θα φορεσουμε, ραμμενο στα μετρα μας !!