alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.532
- Πόντοι
- 17.470
διαβασε εδω και μετα αναλογισου τι ειναι ντροπη και τι όχι!!
Τζιζους....προσεχε γιατι κ ο Μελ (Γκιπσον) τ ιδια ελεγε....
διαβασε εδω και μετα αναλογισου τι ειναι ντροπη και τι όχι!!
Ισπανικα ελπιζω να μην χρειαστη να μαθειςΑρχίζω να μαθαίνω Κέλτικα ... πάω να υποστηρίξω τους συμπάσχοντες
[size=8pt](με δυνατά τα σαμπγούφερ)[/size]
Μπα δεν είναι εκεί το πρόβλημα. Να νομίζεις ότι είναι αγύριστα δημιουργεί το πρόβλημα. Sooner or later θα την φας την πούτσα και μετά κλάααααααααααμα.Το να ζεις με δανεικα εχει επιπτωσεις!
Μπα δεν είναι εκεί το πρόβλημα. Να νομίζεις ότι είναι αγύριστα δημιουργεί το πρόβλημα. Sooner or later θα την φας την πούτσα και μετά κλάααααααααααμα.
Ισπανικα ελπιζω να μην χρειαστη να μαθεις
χμμ....καλυτερα ν τ ρωτησεις αν τ αρεσουν τ Leonidas! ;)
Παρακαλώ και προκαλώ, όποιον μονεταριστή του σαϊτ, να μου εξηγήσει με βάση ποια λογική πρέπει να ξεζουμίζονται οι πολίτες για να παραμένει σε υψηλά επίπεδα το "κοινωνικό αγαθό" της ρευστότητας των τραπεζών!
Επίσης με βάση ποιά λογική, οι λαοί που ξεζουμίζονται για να "στηριξουν" τις τράπεζες δεν λαμβάνουν τίποτε ως ανταπόδωση αλλά τα κέρδη πηγαίνουν μόνον στους μετόχους και σαν μπόνους στους μανατζαραίους! Εαν με πείσετε για ποιον λόγο θεωρείται επιτυχημένος ένας μάνατζερ που έχει ρίξει έξω μια τράπεζα και βασίζεται στην κρατική βοήθεια για να μην βαρέσει κανόνι και πρέπει να λάβει και μπονους όταν τελικά του δοθεί αυτή η βοήθεια...
Τέλος παρακαλώ να μου εξηγήσετε ποιο είναι το "μεγάλο κακό" που θα μας βρει, εαν κλείσουν, ή χρεοκωπήσουν μερικές τράπεζες! Όπως γνωρίζετε όλοι φαντάζομαι, οταν κλέινει η χρεοκωπεί μια τράπεζα, το χαρτοφυλάκιό της δεν εξαφανίζεται αλλά αποροφάται από άλλες πιο ισχυρες τράπεζες! Αρα το επιχείρημα ταχα πως θα επηρρεαστεί η οικ.ζωή της χώρας δεν ευσταθεί!
Τελικά μήπως όλη αυτή η ιστορία γίνεται για να εξασφαλιστεί η υπερκερδοφορία ορισμένων αποτυχημένων μετόχων και μανατζαραίων? Και γιατί θα πρέπει να το δεχθούμε οι υπόλοιποι?
ευλογίας συνέχεια
Reuters .... μετά από 6 μήνες: (πηγούλα www.reuters.com/article/idUSTRE6B52AY20101206]εδώ[/url])
Πάμε παρακάτω:
Λουκ, μη ξεχάσεις το γεύμα
Και η συνέχεια που έχει το ζουμί:
Καταλαβαίνουμε τώρα γιατί όλο το τσουνάμι μέτρων σε άσχετους τομείς?
Διότι κάποιοι αξιωματούχοι (λέγε με Σόιμπλε), θεωρούν ότι δεν πρέπει να μας σώσουν από τώρα.
Και πρέπει πρώτα να κάνουμε πχ τις αλλαγές στα εργασιακά ... και μετά να μας σώσουν. >
Βολταιράκο, σου έχω πει χίλιες φορές ότι υπάρχει ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ σχέδιο που περιλαμβάνει ΚΑΙ μνημόνιο ΚΑΙ χρεωκοπία ΚΑΙ καταστροφή της Ελλάδας?
Ελπίζω να μη το αμφισβητείς άλλο πια.
Διότι .... μάντης δεν είμαι
Καταρχήν το τύπωμα είναι δεδομένο. Όταν η ΕΚΤ θα έχει αγοράσει το μεγαλύτερο μέρος του χρέους θα κάνει το κουρεματάκι και θα τυπώσει. Δεν γίνεται αλλιώς.
Αν καταλάβαινες έστω και στοιχειωδώς πως λειτουργούν η αγορά ομολογών δεν θα αμολούσες τέτοιες ανοησίες...
Είσαι ΒΑΘΥΤΑΤΑ άσχετος και ανόητος:
εισαι ΒΑΘΥΤΑΤΑ μαλάκας
πας και πιάνεσαι από τη τρίχα και τη κάνεις τριχιά. κλασσική αρχή του γκαιμπελισμού.
λες και δεν ξέρεις ότι "τύπωμα" δεν υπάρχει. έχεις ξεχάσει που είσαι φίλε, πήγαινε να γράφεις στο φόρουμ της ακαδημίας όπου όλες οι εκφράσεις πρέπει νάναι ακριβείς μέχρι κεραίας.
ENTIT: Στην ουσία φυσικά, το μόνο που έκανες ήταν άλλη μια φορά να πετάξεις τη μπάλα στην εξέδρα. Θα μου θυμίσεις λίγο, πώς ακριβώς θα μας σώσει το μνημόνιο?
ειναι πολυ βασικο ια την κουβεντα να ορισουμε για ποιους πολιτες μιλαμε.
1. υπαρχει πολιτης, κομματοσκυλο, συνδικαλιστης, που παιρνει 80.000€ και δεν εχει δουλεψει ποτε.
2. υπαρχει πολιτης, που μπηκε στο δημοσιο με μεσο, παιρνει 1500€ και παριστανει οτι εργαζεται.
3. υπάρχει συνατξιουχος 45 χρόνων που παιρνει, με μεσο, 1500 € συνταξη μετα από 20 χρονια υπηρεσια.
4. υπαρχει πολιτης, που παιρνει 800€ δτον ιδιωτικο τομεα και του βγαινει ο κωλος στη δουλεια.
5. υπαρχει πολιτης, που παιρνει 150.000 € στον ιδιωτικο τομεα και πληρωνει 70.000€ φόρο στα ΚΩΛΟ ΚΡΑΤΟΣ χωρις να απολαμβανει ΚΑΝΕ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ανταποδοσης (Σχολεια, Παιδεια, κλπ). ΤΡΑΓΙΚΟ.
Εγω , τους μονους πολιτες που λυπαμαι, ειναι οι πολιτες 4 & 5. Για τους 1,2 και 3, ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ. ΝΑ ΨΩΦΙΣΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ να δεν μπρουν να επιβιωσουν. ΑΡΚΕΤΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ!
Δεν εχω παρακολουθησει ολη τη κουβεντα αλλα πως προεξοφλεις σε 3 χρονια χρεωκοπια?Αυτη τη στιγμη υπαρχουν χαρτοφυλακια ανα την ευρωπη με υψηλη εκθεση σ'ελληνικα "προιοντα".Επισης υπαρχουν αρκετοι μηχανικοι κινδυνου που εκτιμουν τη κατασταση σα μια ευκαιρια καλων αποδοσεων....και όταν με το καλό σε 2-3 χρόνια θα έχουμε χρεωκοπήσει και επίσημα ...
Δεν εχω παρακολουθησει ολη τη κουβεντα αλλα πως προεξοφλεις σε 3 χρονια χρεωκοπια?Αυτη τη στιγμη υπαρχουν χαρτοφυλακια ανα την ευρωπη με υψηλη εκθεση σ'ελληνικα "προιοντα".Επισης υπαρχουν αρκετοι μηχανικοι κινδυνου που εκτιμουν τη κατασταση σα μια ευκαιρια καλων αποδοσεων.
msc στα actuarial παρακολουθω οποτε δεν ειμαι κανενας ειδικος απλα αναφερω κατι που συζητειται εντονα στο νησι.Καλα να περνας!