Επισκέπτης
Δεν εχει αναγκη απο δανεια ο Λακης,πλερω ντουκου.Γιατί σπίτι κ εξοχικό χωρίς να είναι χρεωμένα με τραπεζικό δάνειο έχει η πλειοψηφία,θα μας τρελάνετε;
Δεν εχει αναγκη απο δανεια ο Λακης,πλερω ντουκου.Γιατί σπίτι κ εξοχικό χωρίς να είναι χρεωμένα με τραπεζικό δάνειο έχει η πλειοψηφία,θα μας τρελάνετε;
μαλακόκο ξυπνητζή, το πνευματάκι σου αλλού, κάτι σαν εσένα τους έχω ταχταρίσει στα ποδαράκια μου, μίλα σε κανένα παιδάκι, εγώ κολλάω ένσημα από το 90...Ούτε τη φράση που έχω για sig την είπε αυτός ρε κεφάλα.
Είναι προφανές... για το ερώτημα που έκανα, εσύ είσαι κουρτίνα νούμερο 1. ;)
Σιγά το μπρίκι.
Δεν κινδυνεύεις,δεν πειράζουμε όποιον έχει κοτέτσι με ρόδες..
O Λακης δεν ψωνιζει απο"Σκλαβενιτη",αυτα ειναι για τον λαουτζικο.Αντε μετα να ξηγας στους ΧΑ που θα σε κυνηγανε με τις φαλτσετες να σου βουτηξουν την τσαντα του Σκλαβενιτη, ότι εισαι δικος τους αρειος κι ετσι να πουμε !
μαλακόκο ξυπνητζή, το πνευματάκι σου αλλού, κάτι σαν εσένα τους έχω ταχταρίσει στα ποδαράκια μου, μίλα σε κανένα παιδάκι, εγώ κολλάω ένσημα από το 90...
Eσύ προφανώς θα έχεις μία
από τις 70 Bentley που πούλησε η Bentley Hellas ...
Τι πλάκα έχετε ρε ...
για τσίρκο είστε ...
O Λακης δεν ψωνιζει απο"Σκλαβενιτη",αυτα ειναι για τον λαουτζικο.
Ρε μαγκες ο Βενιζελος ειπε οτι..
Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ ΠΟΤΕ..
αρχιστε να μετρατε αντιστροφα γιατι
"ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ"
"ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΜΕΣΩ ΔΕΗ"
ΗΔΗ διαψεύστηκε!!!!!
Από χθες μας λέει, με δήλωση που μας έστειλε από την Αμερική, ότι επιστρέφει η τρόικα και παίρνουμε την 6η δόση.
Ο Ιγνατίου, όμως, μόλις τώρα μετέφερε ένα διαφορετικό κλίμα από το ΔΝΤ. Πρώτον, ότι δεν υπάρχει απόφαση για την επιστροφή της τρόικας και...
δεύτερον, υπάρχει μεγάλη δυσπιστία για την εφαρμογή των μέτρων από την ελληνική κυβέρνηση.
Και βέβαια, η μη επιστροφή της τρόικα, σημαίνει πως δεν παίρνουμε την 6η δόση.
Ψέμματα πάλι λέει; Και τι ακριβώς συμβαίνει; ...
ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΣΑΣ. Μία είναι η ιδεολογία για να πάμε μπροστά: Το να κάνουν όλοι σωστά την δουλειά τους, ο καθένας από το δικό του πόστο, χωρίς κουτοπονηρίες και μαλακίες. Όποιος και να πάρει την εξουσία, ότι ιδεολογία και να ακολουθεί, αν δεν ακολουθήσει το παραπάνω το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πάμε κατά διαόλου ξανά και ξανά και ξανά.
Συμπληρώνονται την επόμενη βδομάδα τα 70 Χρόνια από την ίδρυση του ΕΑΜ. Επρόκειτο για μια μοναδική στην ιστορία πολιτικοκοινωνική συσπείρωση μεγάλων τμημάτων του λαού γύρω από το ΚΚΕ με στόχο την αντίσταση στη ναζιστική - φασιστική κατοχή και την αυτοδιάθεση του ελληνικού λαού...
Μήπως οι σημερινές συνθήκες παρουσιάζουν κάποιες αναλογίες και είναι ανάγκη να ξαναβρεθούν ανάλογοι τρόποι συσπείρωσης και αντίστασης του ελληνικού λαού, στα όσα ήρθαν και έρχονται;
Σιγά ρε πρύτανη - θα σκίσεις καμιά κιλότα. Τι ένσημα, βαρέα;μαλακόκο ξυπνητζή, το πνευματάκι σου αλλού, κάτι σαν εσένα τους έχω ταχταρίσει στα ποδαράκια μου, μίλα σε κανένα παιδάκι, εγώ κολλάω ένσημα από το 90...
τυπε μαλλον δεν εχεις ιδεα απο πορνοπαπο...Νομιζω οτι ειναι αγενεια προς τους αγωνιστες του ΕΑΜ ,να μπαινει αυτο το θεμα εδω σε αυτο σιτε,δεν ειμαστε στο κμε,ουτε τπτ διαλεκτικοι υλιστες,ουτε μαρξιστες,οι περισοτεροι εδω δεν ειναι σε θεση να αναλυσουν απλα προτσες της κοινωνιας,ποσο μαλλον να εκφερουν αποψη για εκεινη την ιστορικη περιοδο αλλα και για το τωρα.Το μονο που μπορει να βγει ειναι μονο λαθος συμπερασματα και να ακουστουν αποψεις που αγγιζουν το παραλογο και το ψευδος και ειναι λογικο αυτο γιατι την ιστορια την γραφουν οι νικητες.Φυσικα δεν θελω να κανω λογοκρισια,απλα θελω να πω οτι αυτα τα θεματα πρεπει να τοποθετουνται πανω σε πιο εξειδικευεμενα σιτε,που τα μελη τους εχουν παραπανω εμπειρια και γνωση για να προχωρησουν και να εκφρασουν συμπερασματα και αποψεις.Δεν θελω να προσβαλλω καποιον συμπεριλαμβανω και τον ευατο μου.
Μ' αρέσει που χρησιμοποιείς τη λέξη κρίνοντας τύπε. Για δώσε μας μερικά links γιατί το απόγευμα παρακολουθούσα κι εγώ την κουβέντα.Κρινοντας απο τα σχολια που εγιναν αυτο που χρειαζεται η Ελλαδα ειναι οχι ενα νεο ΕΑΜ αλλα μια δευτερη τετραετια της ΠΑΣΟΚαρας.
Για να μην μεινει ρουθουνι.