Νέα

Χώρισα-Είμαι ελεύθερος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 212
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΔΩ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑ,ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΑ ΠΟΥΡΑΚΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΑ ΕΚΟΨΕ,ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΛΑΜΠΙΝΓΚ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ,ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΡΕΙΒΑΣΙΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ,ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΑΠΙΟΚΑΡΑΒΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩ Κ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΩΜΑ Κ ΘΑ ΚΑΤΕΒΩ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΞΕΡΟΝΗΣΙ ΤΗΣ ΑΓΟΝΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΚΑΥΛΩΣΕΙ Κ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΑΜΕ,ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΕ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΕΡΗ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ.ΕΓΩ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΙΣ ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ,ΜΟΝΟ ΜΕ ΒΕΡΜΟΥΔΕΣ Κ ΣΑΓΙΟΝΑΡΕΣ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΩ-ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΑ ΛΕΣ Κ ΗΜΟΥΝ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΣ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΦΑΩ ΤΟ ΧΟΙΡΙΝΟ.

Ρε μεγάλε, τίποτα που να αρέσει σε ΕΣΕΝΑ σε άφηνε να κάνεις? Αν είναι έτσι τα πράγματα, τότε είσαι ήρωας... ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ που δεν την παντρεύτηκες!!! Όταν λέμε ότι θα σου έψηνε το ψάρι στα χείλη, το ΕΝΝΟΩ!!! Πω ρε πούστη μου κάτι γκόμενες που υπάρχουν! Λοιπόν, πάω να δώσω ένα φιλί στην γυναίκα μου (αν και ψιλοτσακωθήκαμε σήμερα) γιατί σε σχέση με αυτά που ακούω είναι σωστός άγγελος!!!

Spartan_King

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
DARKSIDEOFTHEMOON:  - "Χωρισα,ειμαι ελευθερος"

Χ(ρ)ηστες του bourdela.com: -"Και ο DARKSIDEOFTHEMOON ειναι ΕΝΤΑΞΕΙ!!!"  :boobies: :dancing: :boobies:

Επισκέπτης
Ρε Παύλο τωρα τα διαβασα. Ρε φιλε εισαι ηρωας εσυ. Μηπως να παμε το Σαββατο να ξεδωσουμε λιγο εκει που λεγαμε?

Α παλι καλα που δεν αλλαξες και ομαδα για χαρη της (βασικα απο οτι διαβασα το μονο που δεν εκανες)

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Παιδια σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ.Ήσασταν ότι καλύτερο χέρι βοηθείας αυτή την πρώτη μου ελεύθερη μέρα.Πάω για νάνι.Επιτέλους μετά από ΄μήνες θα μπορέσω να κοιμηθώ ήρεμος,χωρίς ένα βάρος να μου πλακώνει το στήθος.Όσοι είσαστε στην ιδια κατάσταση με την δικιά μου πριν,ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΤΟ Κ ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ.Θα με θυμηθείτε.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Κ ΠΑΛΙ.ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΟΛΟΥΣ.

DARK O AΕΚΤΖΗΣ

Επισκέπτης
Παιδια σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ.Ήσασταν ότι καλύτερο χέρι βοηθείας αυτή την πρώτη μου ελεύθερη μέρα.Πάω για νάνι.Επιτέλους μετά από ΄μήνες θα μπορέσω να κοιμηθώ ήρεμος,χωρίς ένα βάρος να μου πλακώνει το στήθος.Όσοι είσαστε στην ιδια κατάσταση με την δικιά μου πριν,ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΤΟ Κ ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ.Θα με θυμηθείτε.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Κ ΠΑΛΙ.ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΟΛΟΥΣ.

DARK O AΕΚΤΖΗΣ

Χεχε, καληνύχτα ρε Dark ;) ʼντε, ήρθε ο καιρός να κοιμηθείς σε ένα κρεβάτι μόνος σου, να απλωθείς, να τεντωθείς!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Καληνύχτα και απόψε σκέψου τη μόνη και μοναδική σου αγάπη! φαντασιώσου ότι κάποτε και αυτή θα παίζει σε ματς σα το αποψινό στο καινούριο γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια- α και η ΑΕΚ φέτος είχε νικήσει τη Μίλαν χεχε

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Νταρκ και παλι καλα να λες.....χαχαχαχα
παντως ειλικρινα απορω με τοσες διαφορες σε βασικα πραγματα (οπως διασκεδαση, διακοπες, τροπο ζωης γενικοτερα) ΤΙ διαολο βρηκατε να σας ενωνει? το καλο κρεβατι μερικες φορες μπορει να αποβει πολυ αρνητικος παραγοντας τελικα :P

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Καληνύχτα dark...κοιμήσου ήσυχος και ετοιμάσου γιατί αύριο ξεκινά μια καινούρια ημέρα γεμάτη άτακτα και πονηρά πορνίδια και τσάρκες με σινεμπουρδελιάρηδες που θα'λεγε και ο Πιτσιλιστής.... :grin: ;)

Επισκέπτης
ΤΙ διαολο βρηκατε να σας ενωνει? το καλο κρεβατι μερικες φορες μπορει να αποβει πολυ αρνητικος παραγοντας τελικα :P

Μπα, μην το λες... ήταν μάλλον ο λόγος που καθίσαν 2.5 χρόνια μαζί! Θα κάνανε ΤΑ γαμήσια για να είναι τόσο διαφορετικοί και παρόλα αυτά να έχουν σχέση για 2.5 χρόνια!!!

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Μπα, μην το λες... ήταν μάλλον ο λόγος που καθίσαν 2.5 χρόνια μαζί! Θα κάνανε ΤΑ γαμήσια για να είναι τόσο διαφορετικοί και παρόλα αυτά να έχουν σχέση για 2.5 χρόνια!!!

Χε, χε...και για να παρακαλάει η τύπισσα, φαίνεται πως ο DARK εκπροσώπησε επάξια το site...ΑΞΙΟΣ, ΑΞΙΟΣ :dancing: :dancing: :dancing:

geopon

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
2.007
καλο βολη συναδελφε να τα ξεκολιασεισ ολλα τα μωρακια

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ρε λιωμα ειλικρινα δεν ξερω αν ΤΑΑΑΑΑ γμησια αξιζουν για να σε γμησουν τελικα σαν ψυχολογια......επειδη μπιν δερ νταν δατ δεν αξιζει τον κοπο......καλυτερα να κανεις ταααααα γμησια και με καποιον που εστω στα βασικα να ταιριαζεις τουλαχιστον γιατι εδω μιαλμε για τερααστιες διαφορες :P

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Πες μας και για τα δικά σου γαμήσια να δούμε αν είχαν ενδιαφέρον.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Ρε λιωμα ειλικρινα δεν ξερω αν ΤΑΑΑΑΑ γμησια αξιζουν για να σε γμησουν τελικα σαν ψυχολογια......επειδη μπιν δερ νταν δατ δεν αξιζει τον κοπο......καλυτερα να κανεις ταααααα γμησια και με καποιον που εστω στα βασικα να ταιριαζεις τουλαχιστον γιατι εδω μιαλμε για τερααστιες διαφορες :P

Μιλάμε για μέρα με τη νύχτα, σύμφωνα με την περιγραφή, αλλά...κάτι η συνήθεια, κάτι οι μικροανασφάλειες (και απ' τις δύο πλευρές), κάτι η συνειδητοποίηση ότι οι σχέσεις είναι δύσκολες, άρα κάπου είναι και λογικό το ψηστήρι, κάτι η προσδοκία ότι κάτι θα αλλάξει, ε, δε θέλει και πολύ για να κολλήσεις... :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom