ο kaliw εχει δικιο απολυτο γραφτην στεγνα και προχωρα σε ενα μηνα θα εχεις καινουριο γκομενακι και μην μασας τιποτα ( οπως και αυτη δνε μασαγε ) και να έχεις στο μυαλο σου παντα ότι η μονη γυναικα που σε αγαπησε η θα σε αγαπησει αληθινα ειναι μόνο η μανα σου τα άλλα ειναι φιλολογίες
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Χώρισα-Είμαι ελεύθερος
- Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 212
- Εμφανίσεις 13K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Υ.Γ.:Μουνίτσα,μεχρι το ότι πήγαινα στον φίλο μας τον Σούλη στην ΒΟΟΜ-ΒΟΟΜ μου έβαζε πάγο.Ούτε εκεί δεν με αφηνε να πάω.Με πιάνεις τώρα ε;
ιιιιιιιιιιιιι αυτο ειναι ιεροσυλια ρε......τι λες τωρα???? τσκ τσκ τσκ......τες παν εγω νομιζω οτι εξ αρχης καποια πραγματα πρεπει να ξεκαθαριζονται σε καποιες σχεσεις και απο κει και περα οποιος χαλιεται απλα φευγει.....δεν εννοω να κατσεις να κανεις συζητηση του τυπου "κοιταξε να δεις εγω ειμαι ετσι κι αλλιως κι αλλιωτικα" αλλα ρε παιδι μου δειχνεις εξ αρχης ποιος εισαι.....για καποια πραγματα δεν μπορει κανεις να καταπιεζεται....δεν το ηξερε εξ αρχης οτι εισαι αρρωστος με το ποδοσφαιρο και την αεκ? δεν το ηξερε οτι εχεις σταρλετ? δεν ηξερε οτι πας στο θεο-σουλη? μανταμ αυτο ειναι το αμαξι μου και αμα σου αρεσει! τι πραγματα ειναι αυτα ρε παιδια? και συγγνωμη που το θετω ετσι αλλα το βρισκω καθαρα δικο σου λαθος το οτι εκανες τοσες υποχωρησεις.....ειμαι υπερ των υποχωρησεων γιατι μονο ετσι δουλευει μια σχεση αλλα υποχωρησεις στα σωστα πραγματα! οχι στο αμαξι και τα ενδιαφεροντα του αλλου....στην τελικη αυτο που βλεπεις παιρνεις και οχι αυτο που θες να κατασκευασεις...και αυτα ξεκαθαριζονται απο την αρχη για να υπαρχουν καλοι λογαριασμοι....και οχι να σου ζητα η πασα γκομενα εξωφρενικα πραγματα μετα απο καποιο καιρο....
Επισκέπτης
respest mounitsa!!!!!στην τελικη αυτο που βλεπεις παιρνεις και οχι αυτο που θες να κατασκευασεις...
tom tomson
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Φίλε Dark καλησπέρα! Διαβάζοντας το άρθρο συνάντησα την δική μου περίπτωση (λίγο ή πολύ) που τελείωσε πριν απο τρείς μήνες μετά απο πέντε χρόνια. Αυτό που θέλω να σου πώ καταρχάς είναι οτι και να ξαναγυρίσεις, επειδή θα έρθουν κάποιες στιγμές που θα σου λείπει πραγματικά και θα αναρωτιέσαι μήπως ήσουν υπερβολικός, θα είσαι απίστευτα ξενερωμένος επειδή αυτά που έχεις πεί είναι πολλά και αποκλείεται να είναι όλα υπερβολές.(το έπαθα). Δεύτερον μία πολύ καλή περίπτωση είναι να βρείς μία κοπελίτσα (μικρότερη κατα προτίμηση) με την οποία να μπορείς να βγάλεις όλη την καταπίεση αυτών των δυόμιση χρόνων(γιατί δεν πιστεύω οτι δεν υπήρχε καταπίεση στο σεξουαλικό τομέα). Το συγκεκριμένο θα σε κάνει να παραμιλάς και πραγματικά όταν θα σκέφτεσαι που ήσουν και που είσαι θα χαμογελάς. Προσπάθησε να είσαι όσο περισσότερο μπορείς με φίλους και οικείους σου. Καλή δύναμη και εάν χρειαστείς οτιδήποτε εδώ είμαστε!!!!!!!!
ksekavliara
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Εγώ πάντως μια απορία την έχω..Γιατί αφού του ξίνιζαν τόσα πολλά του φίλου μας εξακολουθούσε να παραμένει μαζί της;;;Τουλάχιστον απο τον τρόπο που τα παρουσιάζει τώρα τα πράγματα,φαίνεται συνειδητοποιημένο άτομο..Που σημαίνει ότι είχε αυτογνωσία του τι κάνει και που βαδίζει.Και στην τελική όπως είπαν και άλλα άτομα παραπάνω,φταίει και ο ίδιος σε μεγάλο βαθμό που ανεχόταν ό,τι τον χαλούσε.
Επίσης θέλω να δηλώσω πως το γεγονός ότι χώρισε και νιώθει ελεύθερος,δεν σημαίνει οτι τώρα πρέπει να γαμάει ό,τι έχει τρύπα!!!Είναι λύση αυτή;Εγώ πάντως θα του πρότεινα απλά να είναι ο εαυτός του,να μην χαρίζεται όσον αφορά τα γούστα του και τον χαρακτήρα του σε καμία γκόμενα και καλή πορεία απο δω και μπρός είτε σε νέα σχέση,είτε σε "ξεσάλωμα".Σε καμία περίπτωση δεν θα του έλεγα πάρε σβάρνα τα μπουρδέλα και έχε 10 γκόμενες ταυτόχρονα για να χαρεις την ελευθερία σου.Τέσπα,απόψεις είναι αυτές και συνεπώς υποκειμενικές
Επίσης θέλω να δηλώσω πως το γεγονός ότι χώρισε και νιώθει ελεύθερος,δεν σημαίνει οτι τώρα πρέπει να γαμάει ό,τι έχει τρύπα!!!Είναι λύση αυτή;Εγώ πάντως θα του πρότεινα απλά να είναι ο εαυτός του,να μην χαρίζεται όσον αφορά τα γούστα του και τον χαρακτήρα του σε καμία γκόμενα και καλή πορεία απο δω και μπρός είτε σε νέα σχέση,είτε σε "ξεσάλωμα".Σε καμία περίπτωση δεν θα του έλεγα πάρε σβάρνα τα μπουρδέλα και έχε 10 γκόμενες ταυτόχρονα για να χαρεις την ελευθερία σου.Τέσπα,απόψεις είναι αυτές και συνεπώς υποκειμενικές
Παιδιά το καλοκαιρι εγιναν τα ιδια 2 φορές.Μου είπε συγνώμη,έχεις 100.000.000 δίκια,θα αλλάξω.Πείστηκα από τα κλάματά της κ απο τα αναφιλητά της,μέχρι μου λιποθύμησε.ΤΟΣΟ ΜΑΑΑΑΛΑΑΑΑΚΑΑΑΑΑΑΣ ΕΙΜΑΙ
Είπα κομμάτια να γίνει ,άντε δώσε άλλη μια.Από το καλοκαίρι μέχρι τώρα (ξανα)έκανε τα εξής:
*Με έβριζε
*Με ειρωνευόταν σε τρίτους μπροστά του στυλ:τι γύφτος είσαι κ ντύνεσαι έτσι(μου αρέσει να φοράω φόρμες όταν ταξίδευα)
*Έβαζε λόγια για το σπίτι μου
*Ειρωνευόταν την οικογένειά μου
*Με απέκοψε από όλους μου τους φίλους
*Φώναζε κ έκανε σκηνές όποτε έβγαινα με φίλους
*Βγαίναμε μόνο με δικά της ζευγάρια-φίλους,σπανίως με δικά μου
Όταν την είδα την Κυριακή κ της είπα τέρμα κ της ανέφερα όλα αυτά που έγραψα,ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΟΛΑ,κ είπε ότι έχω δίκιο κ ότι θα αλλάξει,γιατί τώρα κατάλαβε πόσο με αγαπάει κ θα αλλάξει,γιατί μου αξίζει κάτι καλύτερο.Της είπα ότι στον επόμενο κάνε τα σωστά κ αυτά που πρέπει για να τον κρατήσεις.
Σημ.:Όποιος με πει ΜΑΛΑΚΑ,δεν θα παρεξηγηθώ.Θα του πω κ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Ακόμα τώρα χτυπάει το τηλέφωνο ρε γαμώτο.
Δηλαδή ήσουνα λέτσος, έφτυσες τους φίλους σου για μία γκόμενα, ανέχτηκες να προσβάλει την οικογένειά σου, καθόσουνα να σε βρίζει, και μετά από 2,5 χρόνια κατάφερες να θυμηθείς τους φίλους που έφτυσες για το μουνί.
ksekavliara
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Δηλαδή savala εσύ αν δεχόσουν όλα όσα λέει για 2,5 χρόνια ρίχνοντας κέρατο θα μπορούσες να πεις "είμαστε πάτσι";Πήρα το αίμα μου πίσω για όσα τράβηξα?Γλυκαίνει ο πόνος ή χρυσώνεις το χάπι;;;FFS δηλαδή....
φιλε και ΜΟΝΟ οτι σου εκανε σκηνικα για την ντίσκο ειναι αιτία για ΕΞΩΑΠΟΕΔΩ φάση..Καλά εκανες..Εκανες οτι σου κάβλωσε..Μην μασάς..Κανένας καλός δεν χάθηκε..ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙ,χειρότερα δύσκολα..
Και μην μασας:ΟΛΟΙ εχουμε μπλεξει με τετοιες μάγισσες και τις ανεχτηκαμε..Μετα συνεχίσαν τα ιδια.Ισως βέβαια τα 2,5 χρόνια να αξιζαν μια ευκαιρια ΑΛΛΑ με οσα λες οτι έκανε(ειδικα οι ειρωνειες) λενε οτι ΘΕΛΕΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΑ..
Και μην μασας:ΟΛΟΙ εχουμε μπλεξει με τετοιες μάγισσες και τις ανεχτηκαμε..Μετα συνεχίσαν τα ιδια.Ισως βέβαια τα 2,5 χρόνια να αξιζαν μια ευκαιρια ΑΛΛΑ με οσα λες οτι έκανε(ειδικα οι ειρωνειες) λενε οτι ΘΕΛΕΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΑ..
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Εχμ.......σαβαλλα μαι ντιαρ λαμβανοντας υποψην τα γραφομενα του νταρκ στο συγκεκριμενο φορουμ υποθετω οτι μαλλον επεσε μπολικο κερατο αυτα τα 2.5 χρονια εκτος αν θεωρεις οτι η συγκεκριμενη ενασχοληση δεν υποκειται στην κατηγορια κερατο
trixotos kavliaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Φίλοι μου καλοί μετά απο 2,5 χρόνια Σ Κ Λ Α Β Ι Α Σ χώρισα από μια γκόμενα που ήταν κάτι μεταξυ Νταρθ Βέιντερ-Ανέστης Βλάχος κ Τασσώ Καββαδία από το πρήξιμο που μου έκανε.Μετά από 2,5 χρόνια την σούταρα,έσπασα τα δεσμά,είμαι ελεύθερος,ΑΝΑΣΑΙΝΩ,ΑΝΑΠΝΕΩ,ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ,ΖΩ.Σας αγαπώ όλους.Ακόμα κ τους γαύρους.Θρύλε θεέ μου...Ολυμπιακέ μου.Σας ΑΓΑΠΩ ΟΛΟΥΣ.ΕΛΑ ΡΕ ΖΩΗ.ΣΕ ΞΑΝΑΒΡΗΚΑ. :'( :-* :- > :<
Δυό λόγια για τον δον Αντωνάκη....
Καταρχήν μπράβο που το πήρες τόσο ψύχραιμα ( 2,5 χρόνια έστω και με μέγαιρα είναι πολλά )....
Μή πτοείσαι, και εμπρός για άλλες περιπέτειες....
Τώρα να αγαπάς και τους γαύρους, τί να πώ;; Παρενέργεια του χωρισμού είναι και θα σου περάσει.....
trixotos kavliaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
φαντάζεσαι τον dark με φανέλλα του γαύρου στην 7?.........
Και τα μυαλά στα κάγκελα....
Τί Τσουκαλάς,τί Dark.... χέρι-χέρι....
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Εγώ πάντως μια απορία την έχω..Γιατί αφού του ξίνιζαν τόσα πολλά του φίλου μας εξακολουθούσε να παραμένει μαζί της;;;Τουλάχιστον απο τον τρόπο που τα παρουσιάζει τώρα τα πράγματα,φαίνεται συνειδητοποιημένο άτομο..Που σημαίνει ότι είχε αυτογνωσία του τι κάνει και που βαδίζει.Και στην τελική όπως είπαν και άλλα άτομα παραπάνω,φταίει και ο ίδιος σε μεγάλο βαθμό που ανεχόταν ό,τι τον χαλούσε.
Γιατί τις 2 προηγούμενες φορές που ξαναζήτησα να χωρίσουμε με τούμπαρε με κλάματα κ με παρακαλετά.Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΓΩ.Κ μου βεβαίωσε ότι δεν θα ΤΑ ΞΑΝΑΕΚΑΝΕ.ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΛΑ.Όσο για άλλη γκόμενα,δεν με νοιάζει να βρω κ ούτε το σεξ με νοιαζει τώρα.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΔΩ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑ,ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΑ ΠΟΥΡΑΚΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΑ ΕΚΟΨΕ,ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΛΑΜΠΙΝΓΚ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ,ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΡΕΙΒΑΣΙΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ,ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΑΠΙΟΚΑΡΑΒΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩ Κ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΩΜΑ Κ ΘΑ ΚΑΤΕΒΩ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΞΕΡΟΝΗΣΙ ΤΗΣ ΑΓΟΝΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΚΑΥΛΩΣΕΙ Κ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΑΜΕ,ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΕ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΕΡΗ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ.ΕΓΩ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΙΣ ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ,ΜΟΝΟ ΜΕ ΒΕΡΜΟΥΔΕΣ Κ ΣΑΓΙΟΝΑΡΕΣ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΩ-ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΑ ΛΕΣ Κ ΗΜΟΥΝ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΣ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΦΑΩ ΤΟ ΧΟΙΡΙΝΟ.
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Καλά ρε συ τη Γκεστάπο έτρωγες στη μάπα?
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
παντως με τοσο διαφορετικο τροπο σκεψης απορω κ που αντεξατε τοσο καιρο..
δεν ειναι κακο που αυτη ηθελε καποια αλλα πραγματα, κακο ειναι που προσπαθησε να τα επιβαλει ολα αυτα σε σενα... καλοι ειναι οι συμβιβασμοι αλλα οχι κ να χανουμε την προσωπικοτητα μας εντελως κ τελειως...
δεν ειναι κακο που αυτη ηθελε καποια αλλα πραγματα, κακο ειναι που προσπαθησε να τα επιβαλει ολα αυτα σε σενα... καλοι ειναι οι συμβιβασμοι αλλα οχι κ να χανουμε την προσωπικοτητα μας εντελως κ τελειως...
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
Καλά ρε συ τη Γκεστάπο έτρωγες στη μάπα?
Όχι, φίλτατε skidoo, απλά μια τυπική Ελληνίδα ... της διπλανής πόρτας
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Χειρότερα.Την γαυρό-Γκεστάμπο.
Chevalier Fidèle
Τιμημένος