Νέα

Χώρισα-Είμαι ελεύθερος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 212
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Παιδιά το καλοκαιρι εγιναν τα ιδια 2 φορές.Μου είπε συγνώμη,έχεις 100.000.000 δίκια,θα αλλάξω.Πείστηκα από τα κλάματά της κ απο τα αναφιλητά της,μέχρι μου λιποθύμησε.ΤΟΣΟ ΜΑΑΑΑΛΑΑΑΑΚΑΑΑΑΑΑΣ ΕΙΜΑΙ :jerking: :jerking: :jerking:

Είπα κομμάτια να γίνει ,άντε δώσε άλλη μια.Από το καλοκαίρι μέχρι τώρα (ξανα)έκανε τα εξής:
*Με έβριζε
*Με ειρωνευόταν σε τρίτους μπροστά του στυλ:τι γύφτος είσαι κ ντύνεσαι έτσι(μου αρέσει να φοράω φόρμες όταν ταξίδευα)
*Έβαζε λόγια για το σπίτι μου
*Ειρωνευόταν την οικογένειά μου
*Με απέκοψε από όλους μου τους φίλους
*Φώναζε κ έκανε σκηνές όποτε έβγαινα με φίλους
*Βγαίναμε μόνο με δικά της ζευγάρια-φίλους,σπανίως με δικά μου

Όταν την είδα την Κυριακή κ της είπα τέρμα κ της ανέφερα όλα αυτά που έγραψα,ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΟΛΑ,κ είπε ότι έχω δίκιο κ ότι θα αλλάξει,γιατί τώρα κατάλαβε πόσο με αγαπάει κ θα αλλάξει,γιατί μου αξίζει κάτι καλύτερο.Της είπα ότι στον επόμενο κάνε τα σωστά κ αυτά που πρέπει για να τον κρατήσεις.

Σημ.:Όποιος με πει ΜΑΛΑΚΑ,δεν θα παρεξηγηθώ.Θα του πω κ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Ακόμα τώρα χτυπάει το τηλέφωνο ρε γαμώτο.
φιλαρακο μου καλη λευτερια και απο μενα.!!!καλα να περνας απο εδω και περα..!!αν οντως η τυπισα σε αγαπουσε δεν θα σου εκνανε ολλα τα παραπανω..!!δεν σου αξιζε..!!αλλα και συ 2,5 χρονια επρεπε να κατσεις μαζι της...!!!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Αδελφέ lioma καλή ιδέα.Η αδερφή της είναι 4 χρόνια μικρότερη κ 3 κλάσεις καλύτερη από την πρώην μου.Μεχρι που κα΄ποτε μου είχε πει,αν σε χωρίσει η δικιά μου,με θέλει εκείνη για πάρτη της.Αστειευόταν βέβαια,αλλά όσο να είναι είχε κ μια δόση αληθειας.
τα καλυτερα γκολ στο χαβαλε μπαινουν

kolaz1

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά το καλοκαιρι εγιναν τα ιδια 2 φορές.Μου είπε συγνώμη,έχεις 100.000.000 δίκια,θα αλλάξω.Πείστηκα από τα κλάματά της κ απο τα αναφιλητά της,μέχρι μου λιποθύμησε.ΤΟΣΟ ΜΑΑΑΑΛΑΑΑΑΚΑΑΑΑΑΑΣ ΕΙΜΑΙ :jerking: :jerking: :jerking:

Είπα κομμάτια να γίνει ,άντε δώσε άλλη μια.Από το καλοκαίρι μέχρι τώρα (ξανα)έκανε τα εξής:
*Με έβριζε
*Με ειρωνευόταν σε τρίτους μπροστά του στυλ:τι γύφτος είσαι κ ντύνεσαι έτσι(μου αρέσει να φοράω φόρμες όταν ταξίδευα)
*Έβαζε λόγια για το σπίτι μου
*Ειρωνευόταν την οικογένειά μου
*Με απέκοψε από όλους μου τους φίλους
*Φώναζε κ έκανε σκηνές όποτε έβγαινα με φίλους
*Βγαίναμε μόνο με δικά της ζευγάρια-φίλους,σπανίως με δικά μου

Όταν την είδα την Κυριακή κ της είπα τέρμα κ της ανέφερα όλα αυτά που έγραψα,ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΟΛΑ,κ είπε ότι έχω δίκιο κ ότι θα αλλάξει,γιατί τώρα κατάλαβε πόσο με αγαπάει κ θα αλλάξει,γιατί μου αξίζει κάτι καλύτερο.Της είπα ότι στον επόμενο κάνε τα σωστά κ αυτά που πρέπει για να τον κρατήσεις.

Σημ.:Όποιος με πει ΜΑΛΑΚΑ,δεν θα παρεξηγηθώ.Θα του πω κ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Ακόμα τώρα χτυπάει το τηλέφωνο ρε γαμώτο.

Φίλε dark, το θέμα σου όπως βλέπεις έχει ευαισθητοποιήσει πάρα πολλούς εδω μέσα. Ίσως διότι, οι περισσότεροι βρέθηκαν ή βρίσκονται σε παρόμοια με σένα κατάσταση και πιθανόν δίστασαν ή διστάζουν να κάνουν το τελικό βήμα. Σίγουρα κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και πρέπει να αντιμετωπίζεται με σοβαρότητα γιατί πρόκειται για τη ζωή μας εν τέλει. Το σίγουρο είναι ότι οι περισσότεροι δεσμευμένοι εδώ μέσα, θα θέλαν είτε για πολύ είτε για λίγο την ελευθερία τους. Διότι η γυναίκα μετά από κάποιο καιρό παύει να είναι αυτό που ήταν στην αρχή, και ο άντρας ξανανιώθει τη φύση του να τον καλεί. Φυσικά δεν πρέπι να είμαστε μπακούρια μια ζωή, έχει και αυτό τα δικά του αρνητικά. Πρέπει όμως να προσέχουμε με ποια πάμε να δέσουμε τη ζωή μας για πάντα. Η κοπέλα που περιγράφεις με αυτά τα χαρακτηριστικά, νομίζω είναι αυτό που όλοι μας θέλουμε να αποφύγουμε. Σίγουρα παρέλειψες να μας αναφέρεις και τα θετικά της, αλλά φίλε τα κακά της έιναι πολύ αρνητικά, δεν παλεύονται και είναι κλεισμένα μεσα στο DΝΑ της, δεν θα φύγουν ποτέ. Να είσαι σίγουρος ότι με το πρώτο μουνάκι που θα μπλέξεις, θα ξεχάσεις και την ύπαρξη ακόμα της πρώην. Τώρα μπορείς, αφού δεν έχεις ακόμα σοβαρά πράγματα να σας δένουν όπως παιδιά, σπίτια, κλπ. Σκέψου καλά, και ΑΝΤΕΞΕ απέναντι στη συνήθεια που σε σπρώχνει σε αυτό που έιχες συνηθίσει για χρόνια. Μη μασήσεις. Όπως έγραψε και ο Κοέλιο «Η πιό δύσκολη στιγμή της ημέρας έιναι λίγο πριν το ξημέρωμα...»

Επισκέπτης
αsτι να παει στα κοματια !!!αυτι χανει!!!!

mpoxas

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Πιστεύω οτι στην περίπτωση σου ταιριάζει το τραγούδι του Χάρη Κωστόπουλου "ηρθε ο καιρός". Και να μην σου αρέσουν τα σκυλάδικα, από τη χαρά σου θα σου αρέσει.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Φίλε dark, το θέμα σου όπως βλέπεις έχει ευαισθητοποιήσει πάρα πολλούς εδω μέσα. Ίσως διότι, οι περισσότεροι βρέθηκαν ή βρίσκονται σε παρόμοια με σένα κατάσταση και πιθανόν δίστασαν ή διστάζουν να κάνουν το τελικό βήμα. Σίγουρα κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και πρέπει να αντιμετωπίζεται με σοβαρότητα γιατί πρόκειται για τη ζωή μας εν τέλει. Το σίγουρο είναι ότι οι περισσότεροι δεσμευμένοι εδώ μέσα, θα θέλαν είτε για πολύ είτε για λίγο την ελευθερία τους. Διότι η γυναίκα μετά από κάποιο καιρό παύει να είναι αυτό που ήταν στην αρχή, και ο άντρας ξανανιώθει τη φύση του να τον καλεί. Φυσικά δεν πρέπι να είμαστε μπακούρια μια ζωή, έχει και αυτό τα δικά του αρνητικά. Πρέπει όμως να προσέχουμε με ποια πάμε να δέσουμε τη ζωή μας για πάντα. Η κοπέλα που περιγράφεις με αυτά τα χαρακτηριστικά, νομίζω είναι αυτό που όλοι μας θέλουμε να αποφύγουμε. Σίγουρα παρέλειψες να μας αναφέρεις και τα θετικά της, αλλά φίλε τα κακά της έιναι πολύ αρνητικά, δεν παλεύονται και είναι κλεισμένα μεσα στο DΝΑ της, δεν θα φύγουν ποτέ. Να είσαι σίγουρος ότι με το πρώτο μουνάκι που θα μπλέξεις, θα ξεχάσεις και την ύπαρξη ακόμα της πρώην. Τώρα μπορείς, αφού δεν έχεις ακόμα σοβαρά πράγματα να σας δένουν όπως παιδιά, σπίτια, κλπ. Σκέψου καλά, και ΑΝΤΕΞΕ απέναντι στη συνήθεια που σε σπρώχνει σε αυτό που έιχες συνηθίσει για χρόνια. Μη μασήσεις. Όπως έγραψε και ο Κοέλιο «Η πιό δύσκολη στιγμή της ημέρας έιναι λίγο πριν το ξημέρωμα...»
φιλε μου μια χαρα τα λες αλλα πιστεψε με στην κατασταση που ειναι το παλικαρι τωρα μονο τα θετικα της κοπελας δεν μπορει να δει!!!!!μην ξεχνας οτι ολοι μας εχουμε και αρνητικα και θετικα.!!αλλα οταν βρεις καποτε το αλλο σου μισο και ταιριαξεις απολυτα τοτε τα αρνητικα θα αναιρουνται απο τα θετικα..!!

shaved-1

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
αν και κανονικα δε μου πεφτει λογος, θα πω οτι εγω ειμαι με την κοπελα...
1ον γιατι ειναι θρυλος
2ον γιατι εχει δικιο στο θεμα ντυσιματος (δε μπορει αυτη να ειναι κυριλε και εσυ να εισαι με τις φορμες) θα σου αρεσε να εισαι εσυ με κουστουμι στη τριχα και αυτη με τα μπικουτι ??
3ον και βασικοτερο....γιατι μιλας παρα μα παρα πολυ για αυτην και καπου βρωμαει το πραγμα (βρε μηπως σε ετζασε αυτη τελικα και βγαζεις το αχτι σου??)

το μηνυμα αυτο δες το με χιουμορ (δε θελω τσακωμους....τους συχαινομαι)

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
474
Πόντοι
36
Φίλε ΝΤΑΡΚ, εσύ είσαι ο μόνος που ξέρεις την υπόθεση καλά. Η απόφασή σου καταλαβαίνω πως είναι όχι εν θερμώ, αλλά μετά από ώριμη σκέψη. Επειδή ο έξυπνος μαθαίνει από τα λάθη του, ενώ ο σοφός ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, νομίζω πως 2 πραγματάκια δεν πρέπει να υποτιμήσεις ΠΟΤΕ:

1. Την ευαισθησία. Όλοι είμαστε ευαίσθητοι σε κάτι. Και προφανώς εκεί "χτυπάει" ήδη η κυρία.

2. Τη δύναμη της συνήθειας. 2,5 χρόνια είναι πάρα πολλά. Κάπως έχεις μάθει, από φίλους έχεις ξεκόψει, με κάποια πράγματα είχες βολευτεί. Αλλιώς δε θα καθόσουν μαζί της.

Έχε πάντα στο βάθος του μυαλού σου τις ερωτήσεις:

--Μήπως παραείμαι ευαίσθητος?
--Μήπως απλά έχω συνηθίσει?

Αν έχεις πάντα 2 ΝΑΙ, κάτσε όπως είσαι.

Αν έχεις ακόμα και 1 όχι, ξαναδές το αν το κρίνεις σκόπιμο.

Το 99% σίγουρο είναι βέβαια πως αν ξαναγυρίσεις, θα σου φερθεί τουλάχιστον 2 φορές χειρότερα, αφού "τόλμησες" να την αφήσεις... Αλλά αυτό είναι θέμα ΜΟΝΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ. Δεν μπορεί να πάρει κανείς θέση και να το παίξει άνετος. Έξω από το χορό όλοι πολλά τραγούδια ξέρουμε...

ΑΝ η απόφασή σου είναι οριστική, εξαφανίσου. Και όχι μόνο από την ίδια, αλλά και από κοινούς φίλους και κοινά στέκια. Κόψε ΚΑΘΕ ΕΠΑΦΗ. Αλλιώς δεν κάνεις τίποτα.

Πολύ φιλικά.

Επισκέπτης
Για μένα, τα ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΑ αρνητικά μιας γυναίκας είναι τα ακόλουθα:

1. Να σου σπάει τον πούτσο.
2. Να σου επιβάλλει πράγματα.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του καημένου του dark, η γκόμενα του έκανε και τα δύο: Πρίξιμο για την ΑΕΚ, αποκοπή από τις παρέες του, επιβολή της δικιάς της παρέας, κτλ, κτλ, κτλ.

Λοιπόν, καλά έκανε και την έστειλε... και μπορώ να πω ότι είχε και τεράστια υπομονή για 2μιση χρόνια (ή έστω για 2 χρόνια μιας και είμαι σίγουρος ότι τους πρώτους 6 μήνες δεν θα είχε δείξει τέτοια συμπεριφορά!)

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
474
Πόντοι
36
Α!!!! Dark μόλις μου ήρθε και μια ωραία ιδέα!!! Είπες ότι σε πήρε η αδερφή της... είναι καλή? Να της την πέσεις στα ίσια "μωρό μου, πάντα ήθελα να σε πάρω, τι λες τώρα που χώρισα από την αδερφή σου?". Είμαι σίγουρος ότι θα σε σιχαθεί και δεν θα σε ξαναπάρει ποτέ!!! :cheesy:

+1

Πάρα πολύ σωστή ιδέα για τελειωτικό ξεκαθάρισμα    :2funny:

XENIOS84

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Τελευταίο της μήνυμα:''σήκωσε το κ βρίσε με.Δεν με νοιάζει,αρκεί να σε ακούσω''.

Ξέχασα κ άλλον ένα λόγο καταπίεσης.ΤΟΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ.
Ήταν τρελλή γαυρού-ο θηλικός Τσουκαλάς στην κυριολεξία,κ προσπαθούσε να μου κόψει την Α.Ε.Κ.
Σε ποιον, σε μένα;
ΣΕ ΜΕΝΑ ΝΑ ΜΟΥ ΚΟΨΕΙ ΤΗΝ Α.Ε.Κ.

ΌΠοτε πήγαινα γήπεδο με μπρίζωνε άσχημα.Βέβαια εκείνη πήγαινε γήπεδο,χωρις να της πω τίποτα.
Να οριστε,ειδες τι κανεις τωρα?Πανω που ηθελα να γραψω,οτι μαλλον προκειται για κακη περιπτωση ανθρωπου,γραφεις αυτο και φερνεις τα πανω κατω.Εχει και καλα στοιχεια η κοπελα λοιπον.Δεν προκειται δα και για κανα ανθρωπομορφο τερας(εκτος αν και με το χαρακτηρισμο "θηλυκος Τσουκαλας",εννοεις οτι του φερνει και στην οψη...)

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
κατ? αρχην, καλως ορισες στο κλαμπ dark.. μου θυμησες τα δικα μου, πριν εναμιση περιπου χρονο. δυσκολη η κατασταση στην αρχη, 6 χρονια ηταν αυτα! τωρα? για ελα ρωτα με. η ζωη ειναι ωραια για τους ελευθερους, απολαυσε την και οταν ερθει η ωρα θα βρεις και τον καταλληλο ανθρωπο. ειναι πραγματικα υπεροχο να κανεις οτι σου καβλωσει και να μην δινεις αναφορα πουθενα παρα μονο στον εαυτο σου.

Για μένα, τα ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΑ αρνητικά μιας γυναίκας είναι τα ακόλουθα:

1. Να σου σπάει τον πούτσο.
2. Να σου επιβάλλει πράγματα.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του καημένου του dark, η γκόμενα του έκανε και τα δύο: Πρίξιμο για την ΑΕΚ, αποκοπή από τις παρέες του, επιβολή της δικιάς της παρέας, κτλ, κτλ, κτλ.

Λοιπόν, καλά έκανε και την έστειλε... και μπορώ να πω ότι είχε και τεράστια υπομονή για 2μιση χρόνια (ή έστω για 2 χρόνια μιας και είμαι σίγουρος ότι τους πρώτους 6 μήνες δεν θα είχε δείξει τέτοια συμπεριφορά!)

ειδικα το πρωτο φιλε λιωμα (γκρινια, μιρλα, μουρμουρα κτλ κτλ), ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. θυμαμαι, οταν χωρισα, αυτοματως ξεπριστηκαν και τ? αρχιδια μου..

john_fish

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε 7 χρόνια ήμουνα και αυτή την εβδομάδα ήμασταν στα χωρίσματα μέχρι που τα σπάσαμε σήμερα!!ότι και να σου πούνε όλοι μόνο ΕΣΥ ξέρεις.....Μπορεί να σου έχει κάνει τα χίλια μοίρια αλλά εσύ δεν σκέφτεσαι τίποτα μόνο τα θετικά ή τα αρντητικά!!Σκέψου λοιπόν τα θετικά και τα αρνητικά  και ανάλογα με τι θες ποιο πολύ επικεντρώσου εκεί!!!Παίδες περνάω πολύ δύσκολη φάση γιατί δεν ήθελα να χωρίσω αλλά τελικά αυτή έτσι αποφάσισε....Αλλά αυτό που λέω ο καθένας κάνει τις επιλογές του..... ;) :helpplea: :helpplea:

Επισκέπτης
ειδικα το πρωτο φιλε λιωμα (γκρινια, μιρλα, μουρμουρα κτλ κτλ), ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. θυμαμαι, οταν χωρισα, αυτοματως ξεπριστηκαν και τ? αρχιδια μου..

Και το δεύτερο φίλε μου είναι γάμησέ τα... γιατί όταν λέω σου "επιβάλλει πράγματα" δεν εννοώ μόνο αυτά που σου επιβάλλει να κάνεις, αλλά και αυτά που σου επιβάλλει να ΜΗΝ κάνεις.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
η γκρινια κ η μουρμουρα ειναι εκνευριστικο φαινομενο οποιο απ τα 2 φυλα κ αν τα κανει
γιατι μη νομιζετε οτι οι ανδρες δεν γκρινιαζουν...

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
28
Πόντοι
16
η γκρινια κ η μουρμουρα ειναι εκνευριστικο φαινομενο οποιο απ τα 2 φυλα κ αν τα κανει
γιατι μη νομιζετε οτι οι ανδρες δεν γκρινιαζουν...

Θα συμφωνήσω.
+1
Απλά στις περισσότερες πςριπτώσεις, οι άντρες δεν γίνονται τόσο καταπιεστικοί σε μια σχέση, οι γυναίκες (η πλειοψηφία) το παρακάνει.

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
12.711
Πόντοι
3.506
Πως μπορει να βρει κανεις το αυτοκινητο του μετα απο χωρισμο..!!
(Η επιγραφη "ελπιζω το μουνι να αξιζε,μπασταρδε" δειχνει ποσο "κατινα" ηταν η αλλη.....)
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Συνημμένα

• divorce.jpg
    divorce.jpg
    42,7 KB · Εμφανίσεις: 19

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ε αμα την εκανε ταρανδο κ λιγα του κανε... :P

τζωννη βασικα οι ανδρες μπορουν να γινουν απιστευτα καταπιεστικοι οταν ζηλευουν ειτε γιατι τους δινει αφορμες η κοπελα ειτε γιατι ειναι αρρωστημενα ζηλιαρηδες εκ του φυσικου τους

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
δεν πειράζει ρε dark...you never walk alone και ας είμαι united..το μοναστήρι νάναι καλά και από καλογέρους ουυυυυυυυ....και κάτι άλλο,μπορεί να έφταιγε εκείνη αλλά όταν ηρεμήσεις κάτσε και σκέψου και κάποια δικά σου λάθη που σίγουρα θα έχεις κάνει---όπως όλοι μας---και αν τα βρείς θα σε βοηθήσουν πολύ στην επόμενη σχέση,........και όπως έγραψε συνάδελφος προηγουμένως μην την δίνεις τόσο στεγνά.κράτα και κάποιες φάσεις να τις ξέρεις μόνο εσύ..κατά τα άλλα forza rotcha dark που λέμε και εμείς οι βάζελοι.... :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom