Νέα

Χώρισα-Είμαι ελεύθερος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 212
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
6
Ζήτα δικαίωμα στην παρτούζα με τις 2 αδερφές, έχεις μοναδική ευκαιρία. Ζήτα δυο κώλους να σε στηρίξουν στη δύσκολη απόφαση που πήρες.

kinitos grassadoros

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
μην μασάς.Κοίτα να περνάς καλά.
Παιδιά συγχαρητήρια για αυτό το site.Ειλικρινά μας βοηθά τόσο στις επιλογές που κάνουμε.Που είναι εκείνα τα χρόνια 1989-2000 που την περνάγαμε ζάχαρη στα μπουρδέλα?Λίγα χρήματα-ωραίες γκόμενες και κυρίως μουνάρες ελληνίδες.Και τώρα βλέπεις κάτι κοκκαλιάρες και σου το παίζουν ιστορία.Χώρια που πρέπει να πληρώσεις ένα μεροκάματο.

Επισκέπτης
να της πεις ότι η γυναίκες είναι σαν τα λεωφορεία το ένα φεύγει και το άλλο έρχεται :grin: ;),τωρά θα σου ξεπριστούν και @@δια απο τα 2,5 χρόνια σκλαβείας φίλε μου :grin: :grin: :grin:

Καλύτερα να μην της πει τίποτα... ΑΝ βέβαια το έχει αποφασίσει ο ίδιος ότι ήρθε το τέλος της σχέσης τους. Από ότι βλέπω, μάλλον αυτό θεωρεί ο ΑΕΚτζής μας! Στην ανάγκη άλλαξε και κινητό ρε dark για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Ας πρόσεχε...

Α!!!! Dark μόλις μου ήρθε και μια ωραία ιδέα!!! Είπες ότι σε πήρε η αδερφή της... είναι καλή? Να της την πέσεις στα ίσια "μωρό μου, πάντα ήθελα να σε πάρω, τι λες τώρα που χώρισα από την αδερφή σου?". Είμαι σίγουρος ότι θα σε σιχαθεί και δεν θα σε ξαναπάρει ποτέ!!! :cheesy:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
δαρκ προφανως για καποιο λογο (ολοι μας καποια στιγμη ημαστε μαζοχιστες μαλλον) την θελεις αλλα δεν αντεξες αλλο (κ πως ν αντεξεις.. τι τρελλη καταπιεση ειναι αυτη :headbang:) αλλα οι ανθρωποι δεν αλλαζουν.. τα ιδια θα σου κανει... στην αρχη θα ειναι μια χαρα οπως την θες... μετα μπορει να γινει κ χειροτερη απο πριν
μακριααα μην απαντας τηλεφωνα/μηνυματα κλπ.... που θα παει.. καποια αξιοπρεπεια θα εχει κ θα σταματησει.

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Αδελφέ lioma καλή ιδέα.Η αδερφή της είναι 4 χρόνια μικρότερη κ 3 κλάσεις καλύτερη από την πρώην μου.Μεχρι που κα΄ποτε μου είχε πει,αν σε χωρίσει η δικιά μου,με θέλει εκείνη για πάρτη της.Αστειευόταν βέβαια,αλλά όσο να είναι είχε κ μια δόση αληθειας.

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Τελευταίο της μήνυμα:''σήκωσε το κ βρίσε με.Δεν με νοιάζει,αρκεί να σε ακούσω''.

Ξέχασα κ άλλον ένα λόγο καταπίεσης.ΤΟΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ.
Ήταν τρελλή γαυρού-ο θηλικός Τσουκαλάς στην κυριολεξία,κ προσπαθούσε να μου κόψει την Α.Ε.Κ.
Σε ποιον, σε μένα;
ΣΕ ΜΕΝΑ ΝΑ ΜΟΥ ΚΟΨΕΙ ΤΗΝ Α.Ε.Κ.

ΌΠοτε πήγαινα γήπεδο με μπρίζωνε άσχημα.Βέβαια εκείνη πήγαινε γήπεδο,χωρις να της πω τίποτα.

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
71.098
Πόντοι
12.056
Φιλε Παυλο..πρεπει να σε επαναφερω στην ταξη....
Οτι και να σου εκανε..μην την δινεις στεγνα εδω μεσα..
Και μην αφηνεις τον καθενα να σχολιαζει την πρωιν σου...γιατι σε λιγο φοβαμαι οτι θα γαμηθει το θεμα..

ΦΙΛΙΚΑ....ξερεις ποιος  ;) ;)

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ευχαριστώ όλους ειδικά εσένα Σπύρο

Επισκέπτης
Μεγαλε DARKSIDEOFTHEMOON,
"Σημ.:Όποιος με πει ΜΑΛΑΚΑ,δεν θα παρεξηγηθώ. Θα του πω κ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ." τα γυναικεια δακρυα λιωνουν ατσαλι,
"τα αναφιλητά της,μέχρι μου λιποθύμησε." αυτο ηταν οξυγονο ασετυλινη, πως να αντεξεις ?
Εχουν τον τροπο τους και μας ριχνουν.
Πως να αντεξεις σε ολα αυτα? Ξεκοψε, (αν πραγματικα το θες) βγες με παρεες, βρες αλλη. Ο ερωτας περναει με ερωτα.
Επισης κ.κ. Συναδελφοι, μην υποτιματε τις γυναικες και σχολια οπως "...με πει ΜΑΛΑΚΑ..." ειναι τελειως αστοχα
διοτι οι σχεσεις ειναι πολυπλοκες και οι γυναικες τρομερος 'αντιπαλος'.
Επισης φιλε DARKSIDEOFTHEMOON, τετοια ελευθερια (απο γυναικα) δεν ειναι καλη. Ευχομαι να την χασεις συντομα.

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
ευχομαι η επομενη να σου δωσει τοσα πολλα ωστε να αποζημιωθεις για ολη την ψυχικη οδυνη

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Οτι και να σου εκανε..μην την δινεις στεγνα εδω μεσα..
Και μην αφηνεις τον καθενα να σχολιαζει την πρωιν σου...γιατι σε λιγο φοβαμαι οτι θα γαμηθει το θεμα..

Πάντως, αν θες να κόψει τελείως, στείλε της (ή στην αδερφή της) με φαξ και τις 4 σελίδες του thread με τυπωμένο το url.

Είμαι σίγουρος ότι δεν θα σε ξαναενοχλήσει.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Φίλοι μου καλοί μετά απο 2,5 χρόνια Σ Κ Λ Α Β Ι Α Σ  χώρισα από μια γκόμενα που ήταν κάτι μεταξυ Νταρθ Βέιντερ-Ανέστης Βλάχος κ Τασσώ Καββαδία από το πρήξιμο που μου έκανε.Μετά από 2,5 χρόνια την σούταρα,έσπασα τα δεσμά,είμαι ελεύθερος,ΑΝΑΣΑΙΝΩ,ΑΝΑΠΝΕΩ,ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ,ΖΩ.Σας αγαπώ όλους.Ακόμα κ τους γαύρους.Θρύλε θεέ μου...Ολυμπιακέ μου.Σας ΑΓΑΠΩ ΟΛΟΥΣ.ΕΛΑ ΡΕ ΖΩΗ.ΣΕ ΞΑΝΑΒΡΗΚΑ. :headbang: :helpplea: :dancing: :tickedoff: :idiot: :'( :-* :- :P :rolleyes: :2funny: :cheesy: >:( :( :sunglasses: :ak: :grouphug: :knockinb: :humpleg: :smitten: :blowup: :thefinge: :zzzzz: :uzi: :crazy: :< :grouphug: :hammer: :sperm: :humpleg: :knockinb: :knuppel: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Επιτέλους!!!Και ρός πλέον να αρχίσεις να γράφεις και σε άλλα threads και μην ακούς τον XENIOS84 που λέει τα δικά του για το γαύρο... :dancing: :dancing: :dancing:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Γουελκαμ του δε κλαμπ.......δεν εχω να προσθεσω τιποτα αλλο νομιζω με καλυψαν ολοι οι προηγουμενοι.......(πολυ παρανοια παντως υπαρχει στον κοσμο......και ανεκτικοτητα τολμω να πω :P )

υ.γ. αυτο που σε εβαλε να κοψεις την ΑΕΚ κατι μου θυμιζει......παλι με την ΑΕΚ........ποσο χρονων ειναι η κοπελιτσα??? εκτος αν κυκλοφορουν πολλες τετοιες αναμεσα μας!!

Επισκέπτης
καυλιαρι dark,μεγιστε πλανιταρχι τον σκοτινον  και ατακτον πορνιδιον.. .παμε να πιτσιλισουμ ε ολα τα ατακτα πουτανιιδια !!!μι μασας μεγαλε!!!ι ζοι ειναι δικι σου αρχοντα!!!σκιστα ολα !!!

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Αφού είπε και..'θρύλε θεέ μου'...φανταστείτε καταπίεση που την είχε..... :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom