Νέα

Χώρισα-Είμαι ελεύθερος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 212
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Σε ευχαριστώ φίλε.Δεν υπήρξαν παιδιά κ τέτοια πράγματα.Μια απλή σχέση ήταν.Ούτε καν αρραβωνιασμενοι δεν ήμασταν.Εγω 30 εκείνη 27.

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Μεγάλε, κι ας μην ξέρω την κατάσταση, μπορώ να σου πω μετά ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑΣ ότι αυτά είναι μαλακίες και θεατρινισμοί. Και νοσοκομείο να την πάνε, ΤΙΠΟΤΑ δεν θα έχει. Κι αν στην πέσουν οι συγγενείς της, πολύ απλά πες τους "ΟΚ, μαζέψτε λοιπόν την κόρη σας την ψυχάκια γιατί μέχρι στιγμής προσπαθούσα να την μαζέψω εγώ, αλλά βαρέθηκα!". Και κλείστο... δεν χρειάζεσαι να πεις τίποτε άλλο, ούτε να κουβεντιάσεις κάτι μαζί τους.

Αδερφέ lioma,ήδη στην αδερφή της που με ενόχλησε χθες με αυτά που είπα,της απάντησα να πάψει να με ενοχλεί με τέτοια μηνύματα,γιατί αν ξαναπεί κάτι παρόμοιο,στην καλύτερη περίπτωση θα την αγνοήσω.

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
28
Πόντοι
16
Μεγάλε, κι ας μην ξέρω την κατάσταση, μπορώ να σου πω μετά ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑΣ ότι αυτά είναι μαλακίες και θεατρινισμοί. Και νοσοκομείο να την πάνε, ΤΙΠΟΤΑ δεν θα έχει. Κι αν στην πέσουν οι συγγενείς της, πολύ απλά πες τους "ΟΚ, μαζέψτε λοιπόν την κόρη σας την ψυχάκια γιατί μέχρι στιγμής προσπαθούσα να την μαζέψω εγώ, αλλά βαρέθηκα!". Και κλείστο... δεν χρειάζεσαι να πεις τίποτε άλλο, ούτε να κουβεντιάσεις κάτι μαζί τους.

+1....
Bull's eye , as usual liomas !

Επισκέπτης
Σε ευχαριστώ φίλε.Δεν υπήρξαν παιδιά κ τέτοια πράγματα.Μια απλή σχέση ήταν.Ούτε καν αρραβωνιασμενοι δεν ήμασταν.Εγω 30 εκείνη 27.

Μάλιστα... ε λογικό είναι να έχει φρικάρει. Αυτή στα 27 της είναι πια στην "δύση" της για να βρει άντρα... οπότε "ας κλάψουμε λίγο, ας ρίξουμε (προσωρινά) τα μούτρα μας κι ας γυρίσουμε στον μαλάκα!!!". Έτσι σκέφτεται φίλε... Και σε περίπτωση που γυρίσεις (λέμε, ΑΝ γυρίσεις) να περιμένεις την "λαδόκολλα" από κάτω σου απλωμένη έτοιμη για τύλιγμα. Πρόσεξε φίλε... μεγάλη προσοχή. Stay away!

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Φίλοι μου καλοί μετά απο 2,5 χρόνια Σ Κ Λ Α Β Ι Α Σ  χώρισα από μια γκόμενα που ήταν κάτι μεταξυ Νταρθ Βέιντερ-Ανέστης Βλάχος κ Τασσώ Καββαδία από το πρήξιμο που μου έκανε.Μετά από 2,5 χρόνια την σούταρα,έσπασα τα δεσμά,είμαι ελεύθερος,ΑΝΑΣΑΙΝΩ,ΑΝΑΠΝΕΩ,ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ,ΖΩ.Σας αγαπώ όλους.Ακόμα κ τους γαύρους.Θρύλε θεέ μου...Ολυμπιακέ μου.Σας ΑΓΑΠΩ ΟΛΟΥΣ.ΕΛΑ ΡΕ ΖΩΗ.ΣΕ ΞΑΝΑΒΡΗΚΑ. :headbang: :helpplea: :dancing: :tickedoff: :idiot: :'( :-* :- :P :rolleyes: :2funny: :cheesy: >:( :( :sunglasses: :ak: :grouphug: :knockinb: :humpleg: :smitten: :blowup: :thefinge: :zzzzz: :uzi: :crazy: :< :grouphug: :hammer: :sperm: :humpleg: :knockinb: :knuppel: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
Από το όλο thread εγώ κρατάω το πρώτο μήνυμα του φίλου DARK. Πικρές αλήθειες. Στη σημερινή εποχή για να κάνεις ( για να κρατήσεις μάλλον είναι πιο σωστό) μια σχέση, πρέπει να κάνεις και τον μαλάκα. Οι πιο πολλοί περάσαν ή περνάνε τέτοια. Εμένα προσωπικά με έχουν οδηγήσει στο να προβληματίζομαι πια αν θα πρέπει να κάνω ξανά σχέση στη ζωή μου.  Οι Ελληνίδες δεν ξέρουν πια τί θέλουν.

Επισκέπτης
Από το όλο thread εγώ κρατάω το πρώτο μήνυμα του φίλου DARK. Πικρές αλήθειες. Στη σημερινή εποχή για να κάνεις ( για να κρατήσεις μάλλον είναι πιο σωστό) μια σχέση, πρέπει να κάνεις και τον μαλάκα. Οι πιο πολλοί περάσαν ή περνάνε τέτοια. Εμένα προσωπικά με έχουν οδηγήσει στο να προβληματίζομαι πια αν θα πρέπει να κάνω ξανά σχέση στη ζωή μου.  Οι Ελληνίδες δεν ξέρουν πια τί θέλουν.

Θα κάνεις σχέση (ή γάμο) έχοντας στο μυαλό σου το εξής φίλε μου:

Τη σήμερον ημέρα, την σχέση/γάμο την κρατάει ο ΑΝΤΡΑΣ και ΟΧΙ η γυναίκα.

Εντελώς το αντίθετο δηλαδή από αυτό που ξέραμε μέχρι τώρα. Οπότε αν δεν είσαι έτοιμος να το κάνεις, μην το κάνεις καθόλου.

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Germaon τι ακριβώς ομως κρατάς από το πρώτο μου μήνυμα; :grin:

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Germaon τι ακριβώς ομως κρατάς από το πρώτο μου μήνυμα; :grin:
Κρατάω τα :" 2,5 χρόνια Σ Κ Λ Α Β Ι Α Σ   
ΑΝΑΣΑΙΝΩ,ΑΝΑΠΝΕΩ,ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ,ΖΩ "
Μπρρρρ... Θυμάμαι ανάλογα περιστατικά και τρέμω... Μακριάαααα.

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
ʼσε τα ψόφια ρεεεε.Για το ''θρύλε θεέ μου,Ολυμπιακέ μου'' το κράτησες.

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
ʼσε τα ψόφια ρεεεε.Για το ''θρύλε θεέ μου,Ολυμπιακέ μου'' το κράτησες.
Α, και γι'αυτό εννοείται.
Τώρα κατάλαβα τί εννοούσες.Αργεί λίγο το μυαλό να πάρει στροφές... Πρωί είναι ακόμα.

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
28
Πόντοι
16
Σκοτεινέ φίλε, τη γνώμη μου στην έγραψα πιο πάνω.
Μετά από την ανάγνωση των όσων έγραψαν οι συναγωνιστές, αισθάνομαι την ανάγκη να μαζέψω τις σκέψεις μου, που προέρχονται από τις δικές μου εμπειρίες, (και πιστεύω πως σε αφορούν) στα παρακάτω :

1. Όσο ζόρι κι αν τραβάει η γκόμενα, (και ειλικρινές αν υποθέσουμε ότι είναι), ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ. Περνάει τώρα τη φάση της απόρριψης, την οποία δεν μπορεί να χωνέψει...Με το χρόνο θα τα καταφέρει.

2. Είναι καλύτερα να ζοριστεί λίγο τώρα, παρα να περάσετε μια δυστυχισμένη ζωή, ενδεχομένως φέρνοντας στον κόσμο και κανα - δυό δυστυχισμένα κουτσούβελα. (Σου μιλάω από πρώτο χέρι.)

3. Ίσως το καλό κρεββάτι να βοήθησε στο να άντεξε τόσο η σχέση. Δεν ξέρω, ξέρεις εσύ. Αυτό που ξέρω (από 10 χρόνια με τη γυναίκα μου) είναι πως βοηθάει όταν υπάρχουν προβλήματα, αλλά όχι όταν ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΑ.
Εμάς μας βοήθησε, αλλά προσπαθήσαμε πολύ να καταλάβουμε τι θέλουμε ο ένας από τον άλλο....Δεν βοηθάει ΟΤΑΝ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΛΑ ΕΚΜΗΔΕΝΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ. Μόνο παράταση δίνει.

4. Θα συμφωνήσω με όσους ανέφεραν πως γενικά οι γυναίκες είναι ανικανοποίητες.
Δεν τις βρίσκεις εύκολα πουθενά.
Σε έκανε πέρα από τους φίλους σου....έτσι ;
Εγώ, είχα μια σχέση με την οποία ήμουν τρελλαμένος, τη λάτρευα μιλάμε.
Επειδή δούλευα δυό δουλειές και δεν είχα χρόνο, ενώ δεν με πίεσε ποτέ, για να μπορώ να τη βλέπω, έκοψα αρκετά από τους φίλους μου ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ.
Το αποτέλεσμα : Με χώρισε μετά από 3 χρόνια (είχαμε αρρραβωνιαστεί )λέγοντας πως της δίνω τόσα πολλά, που έχασε το ενδιαφέρον της, δεν είχε τίποτα να ανησυχήσει, να κυνηγήσει, ήταν όλα έτοιμα στο πιάτο....
Αρα : Όταν συναντήσεις τη γυναίκα που θα σε δεχτεί όπως είσαι, και δεν θα απαιτήσει μεγάλες υποχωρήσεις απο εσένα (εκτός ίσως απο μικρές , σχετικές με την καθημερινή σας συμβίωση, αυτό είναι λογικό), και θα κάνετε και καλό κρεββάτι, ΔΕΣ ΤΗΝ ΜΕ ΑΛΛΟ ΜΑΤΙ ---ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ. Τέτοιες γυναίκες σπανίζουν σήμερα.

5. Οι πραγματικοί φίλοι θα ξέρουν μέσες - άκρες το ζόρι σου. Όποιος σου κρατήσει μούτρα, απλά ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΦΙΛΟΣ. Κράτα όσους σε καταλάβουν. Οι άλλοι....delete.

6.Κατά τη γνώμη μου, θα σε βοηθήσει μια καινούργια σχέση (ακόμα και παραπάνω από μία), με  κοπέλλα που να σε ανεβάζει ψυχολογικά, και να σε έχει λίγο "πασσά ".
Ακόμα κι αν δεν κρατήσει, θα είναι βάλσαμο στην ψυχή σου. (Θα σε βοηθήσει να απαγκιστρωθείς απότην πρώην. Και μόνο που ασχολείσαι στο θρεντ με αυτήν, και μιλάς γι αυτήν, είσαι ακόμα αγκιστρωμένος σε αυτη τη σχέση). Μην κάνεις το λάθος να την καψονάρεις , εκδικούμενος υποσυνέιδητα την πρώην σου. Πέρνα μαζί της καλά, και αν σου φέρεται καλά, τότε το ίδιο και συ. Μη διστάσεις να τονίσεις πως είσαι σε ευαίσθητη φάση , γιατί προέρχεσαι από σχέση που καταπιέστηκες πολύ....Στις περισσότερες θα ενεργήσει το μητρικό φίλτρο, και θα είναι πολύ τρυφερές μαζί σου...ʼβυσσος η ψυχή της γυναίκας.

7. Όταν νοιώσεις πως την ξέχασες, και έχουν φύγει τα απωθημένα που τώρα σίγουρα κουβαλάς, έχουν "ξεθυμάνει", τότε μόνο, δες ξανά την προοπτική μιας πιο σοβαρής σχέσης, τότε μόνο θα έχει πιθανότητες επιτυχίας. Όσο είσαι ακόμη επηρεασμένος απο την πρώην, δύσκολα θα φερθείς και θα σκεφτείς φυσιολογικά.
θα κάνεις υποσυνείδητα συνεχώς συγκρίσεις, και όποια σου φερθεί λίγο καλύτερα, θα νομίζεις πως είναι Αγία.....
Όταν αποστασιοποιηθείς από την κακή εμπειρία σου, τότε μόνο, θα έχεις ξαναορίσει τα στάνταρτς που ΕΣΥ ΘΕΣ, θα ξαναθυμηθείς όσα σου άρεσαν να κάνεις, και θα μπορείς να διακρίνεις ψύχραιμα, ποιά σε καλύπτει.

8. Ότι και να γίνει, ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ. Εξήγησε αν χρειαστεί στους δικούς της, πως η συμβίωση ήταν αδύνατη, και δεν θες να κάνεις μια οικογένεια δυστυχισμένη, ίσως και κάποια παιδιά. Θα το καταλάβουν κάποτε.

9. Θα παίζεται συνεχώς το ίδιο έργο με αυτήν. Αν μπορούσε να αλλάξει για χάρη σου, θα το είχε κάνει. Δεν μπορεί. Πιο ώριμη τώρα, θα αλλάξει για κάποιον άλλο ίσως.
Αυτό είναι ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΣΑΣ.
Το δικό σου: Πας παρακάτω. Θα βρείς κάποια να σου κάνει.
Όταν είσαι έτοιμος, και πιστέψεις πραγματικά μέσα σου πως ΘΕΣ ΣΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΟΠΩΣ ΤΗ ΘΕΣ, ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΕ ΔΕΧΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΣΑΙ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΗ ΒΡΕΙΣ.
Κράτα καλά, και να θυμάσαι: Ο χρόνος γιατρεύει τα πάντα.

10. Κατά τη γνώμη μου την ταπεινή πάντα :
ΕΙΠΕΣ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΣΟΥ, ΑΚΟΥΣΕΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ, ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΘΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΝΟΙΩΘΕΙΣ.
Αλλά πρέπει σύντομα να την ξεχάσεις....
Και να πάψεις ακόμα και να μιλάς γι αυτήν.
ʼρα πρέπει σύντομα να κλείσεις και το παρόν θρεντ φίλε....
Σου τη θυμίζει και μόνο με την ύπαρξή του.

Πραγματικά φιλικά, και συγγνώμη για το μακροσκελές του πόστ, μερικά πράγματα δεν λέγονται με δύο λέξεις.
Γιάννης

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ευχαριστώ πολύ Γιάννη.
Σας ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ παιδιά.
Νομίζω ότι με βοηθήσατε αρκετά.
Δεν θέλω αυτό τον καιρό κάποια σχεση.Θέλω να ζησω ,όσα ζει ένας άντρας μόνος του,κάτι που μου έχει λείψει.

ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ..ΤΗΝ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΘΕΑ...

Ούτως ή άλλως σκεφτόμουν να το κλειδώσω,γιατί δεν τιμάει κ την ίδια ,να το αναλύουμε τόσο πολύ.

Είσαστε πολύ καλή παρέα όλοι.Είσαστε μεγάλα μούτρα.

guider

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2007
Like
4
Πόντοι
0
Φίλε DARKSIDE μετά από αυτά πού περιγράφεις οτι πέρασες καλά έκανες και απομακρύνθηκες από αυτή τη σχέση.Βέβαια αν έγραφε και η αλλη πλευρά εδώ ίσως και να ήταν πιο αντικειμενική η κρίση μας για το αν φταίς εσύ τελικά η αυτή. Αλλά στην ουσία δεν εχει σημασία. Εσύ ετσι το αντιλαμβάνεσαι.Αρα αυτή η σχέση δεν πρέπει να συνεχίσει για καλό και των δυό σας.Αλλά θα σε συμβούλευα να μην την δίνεις έτσι στεγνά.Περάσατε μαζί κάποια χρόνια λίγο περισσότερος σεβασμός ίσως της αξίζει, τι λες? Αυτά τα λέω εγώ πού μετά από 5 χρόνια σκλαβιάς με μια κοπέλα κατόρθωσα και απομακρύνθηκα.Και είχα να αντιμετωπίσω χειρότερες καταστάσεις.Απόπειρες αυτοκτονίας,βράδια ατελείωτα σε νοσοκομεία φωνές, παρακολουθήσεις....Ημουν όμως πεπεισμένος οτι αυτή η σχέση θα έκανε κακό και σε μένα και σε αυτήν και ήμουν ανένδοτος και αποφασιστικός.Δεν της είχα δώσει ποτέ ελπίδα για μας τους δύο. Αλλά ομως της στάθηκα να το ξεπαράσει το πρόβλημα.Δεν σημαίνει οτι όταν βγαίνοθμε απο μια σχέση και χωρίζουμε με μια κοπέλα πρέπει να γινομαστε και εχθροί έτσι δεν ειναι? Σε πληροφορώ οτι τωρα είμαστε φιλαράκια . Εχει παντρευτει εχει παιδακι και έχουμε πολύ καλές οικογενειακές σχέσεις.Νοιώθω λοιπόν την υποχρέωση να σε στηρίξω στην αποφασή σου, αλλά και εσύ να δείξεις περισσότερο σεβασμό σε αυτή την κοπέλα πού στο κατω κατω ισχυρίζεται οτι σε αγαπάει.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom