DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Σε ευχαριστώ φίλε.Δεν υπήρξαν παιδιά κ τέτοια πράγματα.Μια απλή σχέση ήταν.Ούτε καν αρραβωνιασμενοι δεν ήμασταν.Εγω 30 εκείνη 27.
Μεγάλε, κι ας μην ξέρω την κατάσταση, μπορώ να σου πω μετά ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑΣ ότι αυτά είναι μαλακίες και θεατρινισμοί. Και νοσοκομείο να την πάνε, ΤΙΠΟΤΑ δεν θα έχει. Κι αν στην πέσουν οι συγγενείς της, πολύ απλά πες τους "ΟΚ, μαζέψτε λοιπόν την κόρη σας την ψυχάκια γιατί μέχρι στιγμής προσπαθούσα να την μαζέψω εγώ, αλλά βαρέθηκα!". Και κλείστο... δεν χρειάζεσαι να πεις τίποτε άλλο, ούτε να κουβεντιάσεις κάτι μαζί τους.
Μεγάλε, κι ας μην ξέρω την κατάσταση, μπορώ να σου πω μετά ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑΣ ότι αυτά είναι μαλακίες και θεατρινισμοί. Και νοσοκομείο να την πάνε, ΤΙΠΟΤΑ δεν θα έχει. Κι αν στην πέσουν οι συγγενείς της, πολύ απλά πες τους "ΟΚ, μαζέψτε λοιπόν την κόρη σας την ψυχάκια γιατί μέχρι στιγμής προσπαθούσα να την μαζέψω εγώ, αλλά βαρέθηκα!". Και κλείστο... δεν χρειάζεσαι να πεις τίποτε άλλο, ούτε να κουβεντιάσεις κάτι μαζί τους.
Σε ευχαριστώ φίλε.Δεν υπήρξαν παιδιά κ τέτοια πράγματα.Μια απλή σχέση ήταν.Ούτε καν αρραβωνιασμενοι δεν ήμασταν.Εγω 30 εκείνη 27.
Από το όλο thread εγώ κρατάω το πρώτο μήνυμα του φίλου DARK. Πικρές αλήθειες. Στη σημερινή εποχή για να κάνεις ( για να κρατήσεις μάλλον είναι πιο σωστό) μια σχέση, πρέπει να κάνεις και τον μαλάκα. Οι πιο πολλοί περάσαν ή περνάνε τέτοια. Εμένα προσωπικά με έχουν οδηγήσει στο να προβληματίζομαι πια αν θα πρέπει να κάνω ξανά σχέση στη ζωή μου. Οι Ελληνίδες δεν ξέρουν πια τί θέλουν.Φίλοι μου καλοί μετά απο 2,5 χρόνια Σ Κ Λ Α Β Ι Α Σ χώρισα από μια γκόμενα που ήταν κάτι μεταξυ Νταρθ Βέιντερ-Ανέστης Βλάχος κ Τασσώ Καββαδία από το πρήξιμο που μου έκανε.Μετά από 2,5 χρόνια την σούταρα,έσπασα τα δεσμά,είμαι ελεύθερος,ΑΝΑΣΑΙΝΩ,ΑΝΑΠΝΕΩ,ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ,ΖΩ.Σας αγαπώ όλους.Ακόμα κ τους γαύρους.Θρύλε θεέ μου...Ολυμπιακέ μου.Σας ΑΓΑΠΩ ΟΛΟΥΣ.ΕΛΑ ΡΕ ΖΩΗ.ΣΕ ΞΑΝΑΒΡΗΚΑ. :'( :-* :- > :<
Από το όλο thread εγώ κρατάω το πρώτο μήνυμα του φίλου DARK. Πικρές αλήθειες. Στη σημερινή εποχή για να κάνεις ( για να κρατήσεις μάλλον είναι πιο σωστό) μια σχέση, πρέπει να κάνεις και τον μαλάκα. Οι πιο πολλοί περάσαν ή περνάνε τέτοια. Εμένα προσωπικά με έχουν οδηγήσει στο να προβληματίζομαι πια αν θα πρέπει να κάνω ξανά σχέση στη ζωή μου. Οι Ελληνίδες δεν ξέρουν πια τί θέλουν.
Κρατάω τα :" 2,5 χρόνια Σ Κ Λ Α Β Ι Α ΣGermaon τι ακριβώς ομως κρατάς από το πρώτο μου μήνυμα;
Α, και γι'αυτό εννοείται.ʼσε τα ψόφια ρεεεε.Για το ''θρύλε θεέ μου,Ολυμπιακέ μου'' το κράτησες.