Νέα

Χώρισα-Είμαι ελεύθερος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 212
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Πάντως αν οι φίλοι του τον δεχτούν μετά από 2,5 χρόνια φτύσιμο τα ίδια μυαλά έχουν κι αυτοί.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.019
Πόντοι
1.486
Γι΄αυτό είναι οι φίλοι Todok,για να σε δέχονται όπως είσαι με τα στραβά σου και τις ατέλειές του καθενός.Οι φίλοι δε θα σου κρατήσουν μούτρα αν καθυστερήσεις 5 λεπτά σε ραντεβού,δε θα γκρινιάξουν επειδή δεν έχουν τι να φορέσουν και δε θα σου σπάσουν τα α@@@@@α επειδή θέλεις να δεις μπάλα.Τουλάχιστον οι δικοί μου φίλοι έτσι είναι.Οι δικοί σου με την προκλητικότητα που δείχνεις και την τάση να στριφογυρίζεις το μαχαίρι μέσα στην πληγή του άλλου πώς θα σου φέρονται άραγε????
[move]Παύλο ΘΕΕ πάρε την ...ΠΑΕ!!!!!!!!!!  [/move]
[move] :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:[/move]

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Φίλοι μου καλοι γεια σας.Κ πάλι σας ευχαριστώ για την αμέριστη συμπαράσταση που μου δείξατε.Ηδη αισθάνομαι καλύτερα.Σταμάτησαν κ τα τηλέφωνα κ τα κλαψομούνικα μηνύματα,οπότε θεωρώ ότι το χώνεψε(να το πιστέψω ή όχι δεν ξέρω).Αν κ όσο παιρνάνε οι μέρες σκέφτομαι το λούκι που τραβάει,κάποτε το είχα περάσει κ γω το ίδιο,αλλά πρέπει να κοιτάξω κ εγώ κ τα δικά μου στομάχια.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Κ ΠΑΛΙ ΟΛΟΥΣ.
ΑΝΑΠΝΕΩ,ΖΩ,ΒΛΕΠΩ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ Κ ΠΑΛΙ.ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ.

Υ.Γ.:Πιτσιλιστή,περιμένω νύξη σου για μπουρδελότσαρκα

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Στο δρόμο του σατανά ετοιμάζεσαι να βαδίσεις????????? ;)

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
O "φίλος" που σε φτύνει 2,5 χρόνια για ένα μουνί είναι πολύ απλά άτομο άφιλο και συμφεροντολόγο. Με την ίδια λογική θα σε φτύσει άλλα 2,5 χρόνια γιατί μπήκε σε κύκλο λαμόγιων ή γιατί διορίστηκε και πάει λέγοντας.

Και το ότι τα συγκρίνεις αυτά με το να αργήσεις 5 λεπτά ή να μην έχουν τι να φορέσουν δείχνει μία ρηχότητα.

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Επειδή todok τους φίλους μου δεν ηθελα να τους χάσω μιας κ είναι το αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου,πάντα τους εβλεπα στα 2,5 αυτά χρόνια,απλά τους έβλεπα ή στα κρυφά ή στα φανερά με την ανάλογη μουρμούρα κ γκρινια.Τώρα μπορω να τους βλέπω και ελεύθερα

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Απόδειξη το οτι τους έβλεπα todok είναι κ το εξής γεγονός:κατάφερα κ έκανα κ φίλους εδώ μέσα όπως τους KALI,nik30 & oririnale21 κ βγαίνω κ μαζί τους για καφέ...με γκρίνιες βέβαια.Αφού έκανα καινούργιους φίλους(εδώ μεσα ειναι,ας το διαψεύσουν αν δεν είναι έτσι),λες να έγραψα τους παλιούς κολλητούς.ΠʼΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ έβρισκα την ευκαιρία να τους βλέπω,μάλιστα κ η αφορμή για να χωρίσω ήταν αυτή,επέιδή κανονίσαμε να πάμε για τριήμερο στο εξοχικό του ενός κ βέβαια έγινε ο Γ' Παγκόσμιος.Μετά όλα ήρθαν αλυσίδα.Νομίζω ότι σε κάλυψα για τα περί φίλων.

Επισκέπτης
Επειδή todok τους φίλους μου δεν ηθελα να τους χάσω μιας κ είναι το αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου,πάντα τους εβλεπα στα 2,5 αυτά χρόνια,απλά τους έβλεπα ή στα κρυφά ή στα φανερά με την ανάλογη μουρμούρα κ γκρινια.Τώρα μπορω να τους βλέπω και ελεύθερα

Οι πραγματικοί σου φίλοι θα σε δεχτούν και πάλι... κι ας περάσουν όχι 2.5 χρόνια αλλά 22.5 χρόνια!

Επισκέπτης
τορα μπορεις να γνορισεις περισοτερους καθλιαριδες και να πιγαινουμε ολοι μαζι για φραπεδακι...για μασαζακι....για μπουρδελακια και ολα τα σιναφι!!!χεχε μπουχαχαχα!!!!

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
α ρε πούστη μου πόλύ μεγάλη λέξη η --φιλία--,αν την κατανοούσαν και την τιμούσαν όλοι θα είμαστε ευτυχισμένοι,προσωπικά έχω δει το μεγαλύτερο καλό και το μεγαλύτερο κακό από φίλο,όχι τον ίδιο.παντού συμφέρον και πουστιά...σίχαμα.. :headbang:

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
ʼσε tale,άσε.Ο κολλητός μου μετά aπο 15 χρόνια φιλίας μου είπε ότι τέρμα η φιλία μας επειδή δεν με γούσταρε η δικιά του.
Ξέρεις γιατί δεν με γούσταρε;
γιατί την είχε πιάσει να τον κερατώνει κ ενώ μετά την συγχώρεσε κ εγώ αντιδρούσα που γύρισε σε αυτήν,εκείνη του είπε ότι αφού γύρισες θα κάνεις πέρα τον ''σκοτεινο'' γιατί αντιδρά στην σχέση μας. :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Είπε κανείς τίποτα;;;;;;;;;;;;;

Επισκέπτης
Παντως dark εγω απο φιλαρακι μου σε θεωρω και παρα πολυ καλο παιδι

Α για να μην το ξεχασω, και λιγο μεγαλο στην ηλικια

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
το μουνί σέρνει καράβι......και
αν δείς καράβι στο βουνό,
μουνί τόχει τραβήξει.... :)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
να σου πω... ειναι τπτ στα βιτσια της παρεας σας αυτο το να σας κανουν οι γκομενες φυλλο κ φτερο κ οτι θελουν? :crazy:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
να ξαναγράψω το ποιηματάκι?

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Οι πραγματικοί σου φίλοι θα σε δεχτούν και πάλι... κι ας περάσουν όχι 2.5 χρόνια αλλά 22.5 χρόνια!

Σωστα. Ο χρονος και τα μουνια δεν εχουν καμια επιδραση στις πραγματικες φιλιες.

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Παντως dark εγω απο φιλαρακι μου σε θεωρω και παρα πολυ καλο παιδι

Α για να μην το ξεχασω, και λιγο μεγαλο στην ηλικια

Περιμένω κάτι από σένα Γιώργο.Μόνο Σάββατο μην μου πεις.όποτε άλλοτε μου πεις είμαι με΄σα.Κ σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια...νεούδι

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
βρε bite ξέρεις πόσες γούνες,αυτοκίνητα,βραδυνά φορέματα,κοσμήματα,αεροπλάνα,ελικόπτερα,σκάφη κ.λ.π. έχουν αγοραστεί πάνω στην πίπα?..τόσο μαλάκες είμαστε εμείς οι άντρες... :jerking:

Επισκέπτης
Θα παρουμε και το Νικο?

Κατσε να δω το ποτε γιατι εχει παιχτει και κατι καλο αυτες τις μερες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom