Νέα

Χώρισα-Είμαι ελεύθερος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 212
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Να στα στειλω σε βιντεο καλυτερα να μην κουραζομαι να γραφω? :)
να εχεις και οντιοβιζουαλ υλικο για το σπιτι :)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ναι ρε φλεσακο αλλα 2.5 χρονια? δεν μπορω να το εμπεδωσω...τες παν εχεις δικιο σε αυτο που λες

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Ναι ρε φλεσακο αλλα 2.5 χρονια? δεν μπορω να το εμπεδωσω...τες παν εχεις δικιο σε αυτο που λες

ʼλλοι, άντρες και γυναίκες, μένουν μια ζωή εγκλωβισμένοι σε σχέση που δεν περνούν καλά, γιατί δεν έχουν το τσαγανό να πάρουν μια απόφαση...τί τα ψάχνεις!!!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Το βλεπω καθημερινα ;)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
o DARK όμως είναι άξιος καυλαρομπουρδελιάρης!

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
ʼλλοι, άντρες και γυναίκες, μένουν μια ζωή εγκλωβισμένοι σε σχέση που δεν περνούν καλά, γιατί δεν έχουν το τσαγανό να πάρουν μια απόφαση...τί τα ψάχνεις!!!

...παντρευονται, κανουν παιδια... τα οποια δυστυχως γινονται σαν τα μουτρα τους.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εχω καταληξει στο οτι οσο περισσοτερες επιλογες εχει καποιος τελικα τοσο πιο λαθος αποφασεις παιρνει......παλιοτερα ηταν καλυτερα τα πραγματα.....

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Φροντιζω το αποτελεσμα να ειναι παντα επαγγελματικη.......με προσβαλλεις.....χρεωση παραληπτη ετσι?

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
ενταξει παιδια ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ πως ηταν τα πργμτ..
αυτο που λετε ΠΩΣ ΑΝΤΕΞΕΣ 2,5 ΧΡΟΝΙΑ,ειναι ατοπο διοτι δεν ειπε οτι 2,5χρονια τα εκανε αυτα..
και εξαλλου ο ανθρωπος εχει κ αλλες ασχολειες.Ισως δεν εδινε τοση σημασια σε οσα του την περιζαν και απλα ΤΩΡΑ του εκανε ΜΠΑΜ η ολη φαση και ξενερωσε για τα καλα..
ΣΕε ολους εχει τυχει να κανουμε τα στραβα ματια επειδη εχουμε ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ προβληματα να ασχοληθουμε(πχ πολυ δουλεια)

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
:grin:Θα ξεκινήσω από ένα ωραίο στριπτιζάκι με τον αδερφό ORIGINALE21 κ βλέπουμε... :grin: :grin:

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Φίλοι μου καλοί μετά απο 2,5 χρόνια Σ Κ Λ Α Β Ι Α Σ  χώρισα από μια γκόμενα που ήταν κάτι μεταξυ Νταρθ Βέιντερ-Ανέστης Βλάχος κ Τασσώ Καββαδία από το πρήξιμο που μου έκανε.Μετά από 2,5 χρόνια την σούταρα,έσπασα τα δεσμά,είμαι ελεύθερος,ΑΝΑΣΑΙΝΩ,ΑΝΑΠΝΕΩ,ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ,ΖΩ.Σας αγαπώ όλους.Ακόμα κ τους γαύρους.Θρύλε θεέ μου...Ολυμπιακέ μου.Σας ΑΓΑΠΩ ΟΛΟΥΣ.ΕΛΑ ΡΕ ΖΩΗ.ΣΕ ΞΑΝΑΒΡΗΚΑ. :headbang: :helpplea: :dancing: :tickedoff: :idiot: :'( :-* :- :P :rolleyes: :2funny: :cheesy: >:( :( :sunglasses: :ak: :grouphug: :knockinb: :humpleg: :smitten: :blowup: :thefinge: :zzzzz: :uzi: :crazy: :< :grouphug: :hammer: :sperm: :humpleg: :knockinb: :knuppel: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
θρυλε θεε μου ολυμπιακε μου..................?
μηπως να τα ξαναβρειτε ρε dark?

Επισκέπτης
Υ.Γ.:Πιτσιλιστή,περιμένω νύξη σου για μπουρδελότσαρκα

Σωστή η επιλογή σου. Να πας για μπουρδελότσαρκα με τον πλανητάρχη της κάβλας τον pitsi, να σου δείξει πως χαλιναγωγούν τις άτακτες ψωλούδες της Φύλής, Μεταξουργείου και περιχώρων. Χώρια από το γεγονός ότι θα περάσεις καλά με πολύ γέλιο, ο pitsi είναι από τους πλέον έμπειρους να σου υποδείξει ποια να καρφώσεις για να το ευχαριστηθείς!

Επισκέπτης
Σωστή η επιλογή σου. Να πας για μπουρδελότσαρκα με τον πλανητάρχη της κάβλας τον pitsi, να σου δείξει πως χαλιναγωγούν τις άτακτες ψωλούδες της Φύλής, Μεταξουργείου και περιχώρων. Χώρια από το γεγονός ότι θα περάσεις καλά με πολύ γέλιο, ο pitsi είναι από τους πλέον έμπειρους να σου υποδείξει ποια να καρφώσεις για να το ευχαριστηθείς!
γεια σου ρε λιομα μεγιστε μιστι τον ατακτον πορνιδιον!!!νομιζο ποσ ι εμπειρια σου και οι σιμβουλες σου θα βοιθουσαν πολι τον dark!!!dark ελα στο ταξιδι μου μεγαλε ψολοβροντι...να ταξιδεψουμε στο κοσμο τις ιδονισ και τισ αχαλινοτις καυλασ στα σοκακια τισ μπουρδελιαρασ αθηνας.......να τιμορισουμε με το μαγικο μας ραβδι καθε ατιθασο πονιρο πορνιδιο,....!!!

iwcg

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
17
Πόντοι
6
ΣΑΝ βασική απάντηση στο φίλο που άφησε τη ΣΚΟΤΕΙΝΗ πλευρά και ήρθε στο φως μπορώ να πω μόνο το εξής:
Για την ελευθερία χύθηκε πολύ αίμα, χάθηκαν ζωές, διαλύθηκαν κράτη και κατασκευάσματα. Αρα από την πλευρά αυτή μεγάλε και άξιε συμ-φορουμιστή μπράβο που το αποφάσισες...έκανες...και το χαίρεσε.
Από την άλλη έχω καταλήξει και εγώ σε μια θεωρία (όχι του λάθους επιλογής αν έχεις πολλές επιλογές που είπε άλλος φίλος πιο πάνω) αλλά του ότι ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΕΝΙΚΑ είναι ζώο (συγγνώμη αλλά έτσι το θεωρώ) ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΑΖΟΧΑ όπερ σημαίνει μη χαίρεσαι πολύ γιατί σε λίγο θα αναζητάς να γίνεις πάλι ένα από τα πολλά θύματα που κυκλοφορούν ανάμεσά μας.
Και τέλος σε μια τρίτη πλευρά του θέματος που μπορώ να σταθώ σκεπτόμενος (άνετα) τελικά αν όλα στη ζωή ήταν ρόδινα (δηλαδή επί του θέματος ήμασταν ελεύθεροι συνεχώς πράγμα αδύνατον κατά βάση) τελικά θα ήταν ανάλατη χωρίς τη φαγωμάρα, τη μουρμούρα, κανένα φαλτσοσκάμπιλο, τα μούτρα, την ανάγκη να βρούμε ένα φίλο να πούμε τα βάσανά μας και να τα πιούμε μαζί και σε ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΝΑ ΚΕΡΑΤΩΣΟΥΜΕ....(άμα ήμαστε ελεύθεροι τι να κερατώσουμε ε;;;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom