Νέα

Χώρισα-Είμαι ελεύθερος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 212
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Συνεχίζεται παιδιά ο ψυχολογικός πόλεμος.2 φορές μου έστειλε η αδερφή της μηνύματα να την πάρει τηλ.την πρώην μου,για να της δώσω καμμιά ελπίδα ,γιατί έχει να φάει 4 μέρες κ ετοιμάζονται να την πάνε νοσοκομείο(έχει από παλιά προβλήματα στομάχου).Παιρνάω ζόρια παιδιά.Ελπίζω να μην σπάσω.Θα πάει κ τίποτα νοσοκομεία κ βλέπω να με παίρνουν οι συγγενείς τηλέφωνα ομαδικά κ να με κατηγορούν.

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
dark μην μασάς ,τα περισσότερα είναι παραμύθι για να τσιμπήσεις....βάστα γερά το χάνι της γραβιάς......σκέψου την ΑΕΚΑΡΑ και τον ντέμη.....

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
βρε bite ξέρεις πόσες γούνες,αυτοκίνητα,βραδυνά φορέματα,κοσμήματα,αεροπλάνα,ελικόπτερα,σκάφη κ.λ.π. έχουν αγοραστεί πάνω στην πίπα?..τόσο μαλάκες είμαστε εμείς οι άντρες... :jerking:

εμ λαθη μεγαλα λαθη
γιατι μετα αμα κανεις σε μια γκομενα οτι θελει σε φτυνει γιατι βαριεται :P ή γιατι βρηκε αλλον να της κανει ακομα πιο πολλα χαχαχα

Επισκέπτης
dark σε περιμενο για καφεδια στιν καφετερια τισ αεκ στα νεα φιλαδερφια....!!ειναι μια οραια καφετερια πανο απο τιν μπουτικ σε ταρατσα(περιπου) και ειναι κιτρινομαυρι μεσα!!!!καυλα ε???χεχε!!!

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
πάντως παιδιά εσείς που είστε φίλοι του τώρα πρέπει να τον στηρίξετε,βγείτε μαζί του ,διασκεδάστε να ξεχαστεί λίγο,να τα πει να ξεθυμάνει...όλοι τα έχουμε περάσει και ξέρουμε πόση ανάγκη σας έχει τώρα....γερά κοντά του..

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
εμ λαθη μεγαλα λαθη
γιατι μετα αμα κανεις σε μια γκομενα οτι θελει σε φτυνει γιατι βαριεται :P ή γιατι βρηκε αλλον να της κανει ακομα πιο πολλα χαχαχα
ρε γαμώτο έχετε και βίτσια εσείς οι γυναίκες..σας φερόμαστε με το γάντι και μας λέτε μαλάκες...αγριεύουμε και σας έχουμε και λίγο στην απέξω και γίνεστε αρνάκια...τι να πω,είσαστε για δέσιμο..

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
μια μεση κατασταση
τα ακρα δεν ηταν ποτε σωστα :P

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Οχι ρε νταρκ να μη λυγισεις......να δειξεις το δεον τυπικο ενδιαφερον ισως για την υγεια της κοπελας μεσω της αδερφης της ναι......αλλα οχι να ξαναγυρισεις αφου σε χαλαει τοσο πολυ......

ταλε ασε.....μας βαραει πολυ ανωμαλια μην το ψαχνεις.....τον εχεις καλο και θες τον αγριο....εχεις τον αγριο και αναζητας το καλο παιδι....ανωμαλαρες λεμε.....

gatos19811981

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
7
Πόντοι
1
Γι΄αυτό είναι οι φίλοι Todok,για να σε δέχονται όπως είσαι με τα στραβά σου και τις ατέλειές του καθενός.Οι φίλοι δε θα σου κρατήσουν μούτρα αν καθυστερήσεις 5 λεπτά σε ραντεβού,δε θα γκρινιάξουν επειδή δεν έχουν τι να φορέσουν και δε θα σου σπάσουν τα α@@@@@α επειδή θέλεις να δεις μπάλα.Τουλάχιστον οι δικοί μου φίλοι έτσι είναι.Οι δικοί σου με την προκλητικότητα που δείχνεις και την τάση να στριφογυρίζεις το μαχαίρι μέσα στην πληγή του άλλου πώς θα σου φέρονται άραγε????
[move]Παύλο ΘΕΕ πάρε την ...ΠΑΕ!!!!!!!!!!  [/move]
[move] :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:[/move]
Συμφωνω απολυτα!Αλλα πρεπει να ξεχωρισουμε τι ειναι φιλια!!!
Φιλια πραγματικη και οχι γνωριμια ειναι να χεις την αναγκη να βγεις με τους 1-2 κολλητους καθημερινα!
Για ενα πραγμα που δεν εχω διαπραγματευτει ποτε και με καμμια γκομενα ειναι το ποτε θα βλεπω την παρεα μου!Με την τελευταια τα χαμε 3,5 χρονια.Χωρισαμε πριν 1,5 μηνα και παρολο που γενικοτερα ειχα ξενερωσει την κλοτσησα οταν αγγιξε τη σχεση μου με τους 2 συνεταιρους και κολλητους μου!Εκει τελιωσαν ολα!
Αυτο που θελω να πω ειναι πως η πραγματικη φιλια δεν ειναι το αποκουμπι οταν μας φτυνει η γκομενα η οταν εχουμε ελευθερο χρονο!Η πραγματικη ειναι οταν την εχεις πανω απ τη γκομενα!Και αυτο ειναι δυσκολο να το νιωσει καποιος στη ζωη του!Απο αυτα που χω δει στη ζωη μου(πλεον 25 ετων)ειναι ελαχιστος ο κοσμος που χει πραγματικους φιλους!Οι περισσοτεροι εχουν φιλιες της αναγκης και του βολεματος!Τιποτα παραπανω!
Για μενα καμμια γκομενα δεν με εχει κανει να αισθανθω οπως οταν κλεινω εναν πελατη και μετα αραζουμε με τους κολλητους μου στο γραφειο με πιτσονια και το γιορταζουμε ολο το βραδυ!Οι γυναικες το μονο που καλυπτουν παραπανω ειναι το γαμησι και αντε και κανενα φιλακι και χαδακι με το αναλογο κοστος και αυτα και οχι και για πολυ καιρο!Για ολα τα αλλα ειναι οι κολλητοι!Οπότε κοιταω να μοιραζω το χρονο μου αναλογα με αυτο!Και σε οποια αρεσει!Αρκετα παλια μου χε πει ο γερος μου οσον αφορα τις γκομενες να σε αγαπανε και να μην αγαπας!Οσο μπορω προσπαθω να το ακολουθω!Για την κωλοκοινωνια που ζουμε ειναι οτι καλυτερο!
Επισης πιστευω πως οποιος κανει ενα λαθος μια φορα το ξανακανει σιγουρα!!Οποτε μια φορα στα 18 μου που τα σπασαμε με τον τοτε φιλο μου λογω μιας γκομενας ευκαιρια δευτερη δεν ξαναδωσα αφου ημουν σιγουρος οτι θα ξαναγινει.Μου εγινε ομως μαθημα και ποτε δεν εκανα ουτε θα κανω αυτο που με πειραξε!
Και για να μην κοροιδευομαστε οποιος καθετε και τη βγαζει 13 ωρες τη μερα γραφοντας ποστ σε ενα φορουμ μαλλον δεν εχει πραγματικους φιλους!(εξαιρουνται οι οικογενειαρχες βεβαια)

ΥΓΕΙΑ-ΚΟΛΛΗΤΟΙ-ΛΕΦΤΑ...-ΓΚΟΜΕΝΕΣ!ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ!

ΑΠΟΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΕΛΛΕΛΕ!!!

Επισκέπτης
αν ξαναγιρισεις πισο στιν ατιμι....τιν περνο πισο τιν προσκλισι για καφε στιν καφετερια τισ αεκ στα νεα φιλαδελφεια!!!χεχε

gatos19811981

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
7
Πόντοι
1
Σωστα. Ο χρονος και τα μουνια δεν εχουν καμια επιδραση στις πραγματικες φιλιες.
Μεγαλο λαθος!!!Αν εγω κλασω καποιον οχι για πολυ εστω και για 6 μηνες εκτος απο το γεγονος οτι ποτε τα πραγματα δεν θα ναι οπως πρωτα θα ναι πολυ κακομοιρης αν με δεχτει παλι ως φιλο του!Δεν θα χει κανενα κριτηριο φιλιας.Απλα επειδη θα ναι μονος με την καταντια του θα με δεχτει για να χει κατι να περναει η ωρα του!
Η πραγματικη φιλια δεν ειναι αποκουμπι!!Ειναι να εχεις γκομενα και να εισαι πληρεις και να επιλεγεις την παρεα σου!!Αυτο ειναι!

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Μεγαλο λαθος!!!Αν εγω κλασω καποιον οχι για πολυ εστω και για 6 μηνες εκτος απο το γεγονος οτι ποτε τα πραγματα δεν θα ναι οπως πρωτα θα ναι πολυ κακομοιρης αν με δεχτει παλι ως φιλο του!Δεν θα χει κανενα κριτηριο φιλιας.Απλα επειδη θα ναι μονος με την καταντια του θα με δεχτει για να χει κατι να περναει η ωρα του!
Η πραγματικη φιλια δεν ειναι αποκουμπι!!Ειναι να εχεις γκομενα και να εισαι πληρεις και να επιλεγεις την παρεα σου!!Αυτο ειναι!

Τι ειναι ρε ο φιλος για να σε "δεχτει" ???? Για ποια κριτηρια φιλιας μιλας??
Για ΦΙΛΟΥΣ μιλησα, τους 2-3 που αν ειναι καποιος τυχερος μπορει να εχει. Φιλους που μπορει να τους εμπιστευτει κανεις τα παντα. 

gatos19811981

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
7
Πόντοι
1
Τι ειναι ρε ο φιλος για να σε "δεχτει" ???? Για ποια κριτηρια φιλιας μιλας??
Για ΦΙΛΟΥΣ μιλησα, τους 2-3 που αν ειναι καποιος τυχερος μπορει να εχει. Φιλους που μπορει να τους εμπιστευτει κανεις τα παντα. 
Δεν καταλαβα που διαφωνεις?

iwcg

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
17
Πόντοι
6
Συνεχίζεται παιδιά ο ψυχολογικός πόλεμος.2 φορές μου έστειλε η αδερφή της μηνύματα να την πάρει τηλ.την πρώην μου,για να της δώσω καμμιά ελπίδα ,γιατί έχει να φάει 4 μέρες κ ετοιμάζονται να την πάνε νοσοκομείο(έχει από παλιά προβλήματα στομάχου).Παιρνάω ζόρια παιδιά.Ελπίζω να μην σπάσω.Θα πάει κ τίποτα νοσοκομεία κ βλέπω να με παίρνουν οι συγγενείς τηλέφωνα ομαδικά κ να με κατηγορούν.

Με λίγα λόγια...ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ λάθος είναι να το κάνεις δύο φορές το ίδιο λάθος.

Όσο για την προσωπική μου άποψη: ΠΟΤΕ δε γυρνάω πίσω και ειδικά σε συναισθηματικά χωρίσματα, έχει αποδειχθεί ότι θα σε περιμένει στη γωνία να στο ανταποδώσει πολλαπλά....Στο πλευρό σου φίλε, ψάξε για άλλες πορτοκαλιές...(ελπίζω να μην υπήρχαν παιδιά μόνο εκεί είναι πολύπλοκο το θέμα, δεν έχω προσέξει όλο το thread, σόρυ).

Επισκέπτης

Μεγάλε, κι ας μην ξέρω την κατάσταση, μπορώ να σου πω μετά ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑΣ ότι αυτά είναι μαλακίες και θεατρινισμοί. Και νοσοκομείο να την πάνε, ΤΙΠΟΤΑ δεν θα έχει. Κι αν στην πέσουν οι συγγενείς της, πολύ απλά πες τους "ΟΚ, μαζέψτε λοιπόν την κόρη σας την ψυχάκια γιατί μέχρι στιγμής προσπαθούσα να την μαζέψω εγώ, αλλά βαρέθηκα!". Και κλείστο... δεν χρειάζεσαι να πεις τίποτε άλλο, ούτε να κουβεντιάσεις κάτι μαζί τους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom