Νέα

Χώρισα-Είμαι ελεύθερος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 212
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

griegoathens

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
0
Φεύγωωωωωωωωωω.....δεν πάει άλλο πιά, χωρίζωωωωωωω  στα αφήνω όλα............α ρε Πασχάλη

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
αν και κανονικα δε μου πεφτει λογος, θα πω οτι εγω ειμαι με την κοπελα...
1ον γιατι ειναι θρυλος
2ον γιατι εχει δικιο στο θεμα ντυσιματος (δε μπορει αυτη να ειναι κυριλε και εσυ να εισαι με τις φορμες) θα σου αρεσε να εισαι εσυ με κουστουμι στη τριχα και αυτη με τα μπικουτι ??
3ον και βασικοτερο....γιατι μιλας παρα μα παρα πολυ για αυτην και καπου βρωμαει το πραγμα (βρε μηπως σε ετζασε αυτη τελικα και βγαζεις το αχτι σου??)

το μηνυμα αυτο δες το με χιουμορ (δε θελω τσακωμους....τους συχαινομαι)
ναι αν το δεις απο αυτην την αποψη μπορει να ειναι και ετσι...!!
εξαλου ποιος ειναι αυτος που χωριζει και δεν βγαζει τον ευατο του λαδι...!
μπορει και η κοπελα να λεει τοσα και αλλα τοσα για την παρτυ του...!και αν δεν τα λεει ακομη επειδη τον παρακαλαει με τηλεφωνηματα κλπ θα τα πει..!!αφτα ειναι κλασικα!

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
28
Πόντοι
16
Γενικά, πιστεύω πως για να φτάσει το πράγμα στο απροχώρητο, ΦΤΑΙΝΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ.
ΑΛΛΟΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟ, ΑΛΛΟΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΙΓΟΥΡΑ.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Μπαιτ αν και συμφωνω με αυτο που λες δεν εχει τυχει να γνωρισω αντρες γκρινιαρηδες ενω γυναικες απεριοριστες.....καταπιεστικους ναι και μαλιστα πολλους αλλα η γκρινα και η μιρλα ειναι αλλο πραγμα ρε παιδι μου.....σου χαλαει ολη τη διαθεση.......και οπως ειπε ο τζονις ποτε δε μπορει να φταιει μονο ενας για εναν χωρισμο ή καποια δικαιωματα που αποκτα ο αλλος σε μια σχεση προσθετω εγω...

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Καλά τα λένε οι προλαλήσαντες...Μην ξεχνάμε ότι έρωτας είναι το χρονικό διάστημ α που μεσολαβεί από τη στιγμή που γνωρίζεις μιαν υπέροχη γυναίκα, μέχρι να ανακαλύψεις ότι πρόκειται για απολειφάδι...προφανώς ισχύει και αντίστροφα :boobies:

vasm

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
1
Παιδιά το καλοκαιρι εγιναν τα ιδια 2 φορές.Μου είπε συγνώμη,έχεις 100.000.000 δίκια,θα αλλάξω.Πείστηκα από τα κλάματά της κ απο τα αναφιλητά της,μέχρι μου λιποθύμησε.ΤΟΣΟ ΜΑΑΑΑΛΑΑΑΑΚΑΑΑΑΑΑΣ ΕΙΜΑΙ :jerking: :jerking: :jerking:

Είπα κομμάτια να γίνει ,άντε δώσε άλλη μια.Από το καλοκαίρι μέχρι τώρα (ξανα)έκανε τα εξής:
*Με έβριζε
*Με ειρωνευόταν σε τρίτους μπροστά του στυλ:τι γύφτος είσαι κ ντύνεσαι έτσι(μου αρέσει να φοράω φόρμες όταν ταξίδευα)
*Έβαζε λόγια για το σπίτι μου
*Ειρωνευόταν την οικογένειά μου
*Με απέκοψε από όλους μου τους φίλους
*Φώναζε κ έκανε σκηνές όποτε έβγαινα με φίλους
*Βγαίναμε μόνο με δικά της ζευγάρια-φίλους,σπανίως με δικά μου

Όταν την είδα την Κυριακή κ της είπα τέρμα κ της ανέφερα όλα αυτά που έγραψα,ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΟΛΑ,κ είπε ότι έχω δίκιο κ ότι θα αλλάξει,γιατί τώρα κατάλαβε πόσο με αγαπάει κ θα αλλάξει,γιατί μου αξίζει κάτι καλύτερο.Της είπα ότι στον επόμενο κάνε τα σωστά κ αυτά που πρέπει για να τον κρατήσεις.

Σημ.:Όποιος με πει ΜΑΛΑΚΑ,δεν θα παρεξηγηθώ.Θα του πω κ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Ακόμα τώρα χτυπάει το τηλέφωνο ρε γαμώτο.
Ρε συ dark 2,5 χρόνια;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Εσύ δεν είσαι μαλάκας, ΗΡΩΑΣ είσαι αλλά και παράδειγμα προς αποφυγή.

Μακριά και αλάργα αδερφέ!!!

Ripper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Κριτικές
20
Like
604
Πόντοι
311
Καμμιά φορά η αδικαιολόγιτη καψούρα,μας τυφλώνει και δεν βλέπουμε ποιος πραγματικά είναι ο άνθρωπος που έχουμε δίπλα μας...δυστηχώς η ευτυχώς οι άνθρωποι μετά τα 17-18 τους χρόνια έχουν ήδη διαμορφώσει τον χαρακτήρα τους...Μαλάκας θα ήσουν αγαπητέ εάν συνέχιζες να είσαι με την συγκεκριμένη γυναίκα...ʼσε κάποιος άλλος θα της βάλει και κουλούρα και μετά θα τρώει τα λεφτά του όχι στις πουτάνες αλλά στα δικαστήρια....Γλίτωσες !!!

Επισκέπτης
Η γυναικα που  θα παρεις φιλε να ειναι καλη μανα για τα παιδια σου μονο αυτο να κοιταξεις.
Και να ειναι και λιγο πουτανα στο κρεβατι σου.
Τωρα την τυπισα καλα εκανες και την κλωτσησες και πολυ καθησες μαζι της.
Μην νοιοθεις καθολου μαλακας ολοι εχουμαι φαει χλαπα καποια στιγμη της ζωης μας αλλα μας βοηθησε στην συνεχεια να βλεπουμαι καλυτερα.

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Εγώ πάντως σε περιπτώσεις διαφωνιών και τσακωμών θα προτιμούσα να ακούσω και τις 2 πλευρές....εδώ έχουμε μόνο την 1...φυσικά δεν είναι η δουλειά μου αλλά επειδή έθεσες το θέμα......

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Κι αυτο σωστο.....

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.053
Πόντοι
1.486
Τώρα μπήκα μέσα και είδα τα νέα.Αδερφέ Dark Θ Ε Ρ Μ Α  Σ Υ Γ Χ Α Ρ Η Τ Η Ρ Ι Α!!Φύγε και μην ξανακοιτάξεις πίσω γιατί θα γίνεις  ΑΛΑΤΙ!!!!!Ότι κι αν ακούσεις ,ότι κι αν σου πει εσύ βράχος.Μία φορά να ξαναγυρίσεις από εδώ κι εμπρός ΤΗΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕΣ!!!Δεν παει να χτυπιέται να λιποθυμάει,να βάζει τη μανα, τη θεία, την ανηψούλα,ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ να σε μεταπείσουν εσύ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ και από κοινές συναντήσεις.Και άκου και το σημαντικότερο.ΤΩΡΑ θα δεις πια είναι η αληθινή Ζωή σου.Από προσωπική πείρα μιλάω,όταν χώρισα κι εγώ από μία σχέση δυόμιση χρόνων,νόμιζα ότι γύρισε ένας μοχλός και όλες ήταν πρόθυμες.ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΣ.Θα λες τι μαλάκας ήμουν τόσο καιρό.Προσωπικά ότι θέλεις φίλε είμαι κοντά σου αλλά άμα ξαναγυρίσεις εγώ πρώτος θα σε κράξω δημόσια εδώ μέσα.....

[move]ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ    [/move]

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Φίλοι & φίλες με έχετε συγκινήσει με την συμπαράστασή σας.

Γι αυτό που λένε κάποιοι φίλοι ότι σε έναν χωρισμό φταίνε κ οι 2,κ ότι δεν ξέρουν την άλλη πλευρά,έχουν δίκιο να εγείρουν τέτοιες ενστάσεις.όμως ξέχασα να σας πω,όταν την Κυριακή την είδα για τελευταία φορά κ έβγαλα από μεσα μυ όλα τα παράπονά μου,μου είπε ότι έχω 1000 δίκια,κ ότι δεν μου άξιζε τέτοια συμπεριφορά κ ότι πρέπει να αλλάξει για πάρτη μου γιατί μου αξίζει.Αν θέλετε με πιστεύετε αν θέλετε όχι.Δεν θα τα χαλάσουμε.
Σημασία έχει ότι εχω βρει τον χαμένομου εαυτο,την χαμένη μου προσωπικότητα,την ελευθερία μου,τους φίλους μου,τον αέρα μου  κ όλα όσα είχα χάσει τόσο καιρό.Οπότε φταίω-δεν φταίω για το τι έγινε,ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ.Ίσως να φταίω στο ότι δεν το ειχα τελειώσει νωρίτερα.Νομίζω ότι ημουν ΑΝΤΡΑΣ σε αυτη΄την σχέση κ τίμησα τα παντελόνια που φοράω.Ακόμα κ τώρα που την έκοψα μαχαίρι.

Υ.Γ.:Μουνίτσα,μεχρι το ότι πήγαινα στον φίλο μας τον Σούλη στην ΒΟΟΜ-ΒΟΟΜ μου έβαζε πάγο.Ούτε εκεί δεν με αφηνε να πάω.Με πιάνεις τώρα ε;

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
28
Πόντοι
16
Φίλοι & φίλες με έχετε συγκινήσει με την συμπαράστασή σας.

Γι αυτό που λένε κάποιοι φίλοι ότι σε έναν χωρισμό φταίνε κ οι 2,κ ότι δεν ξέρουν την άλλη πλευρά,έχουν δίκιο να εγείρουν τέτοιες ενστάσεις.όμως ξέχασα να σας πω,όταν την Κυριακή την είδα για τελευταία φορά κ έβγαλα από μεσα μυ όλα τα παράπονά μου,μου είπε ότι έχω 1000 δίκια,κ ότι δεν μου άξιζε τέτοια συμπεριφορά κ ότι πρέπει να αλλάξει για πάρτη μου γιατί μου αξίζει.Αν θέλετε με πιστεύετε αν θέλετε όχι.Δεν θα τα χαλάσουμε.
Σημασία έχει ότι εχω βρει τον χαμένομου εαυτο,την χαμένη μου προσωπικότητα,την ελευθερία μου,τους φίλους μου,τον αέρα μου  κ όλα όσα είχα χάσει τόσο καιρό.Οπότε φταίω-δεν φταίω για το τι έγινε,ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ.Ίσως να φταίω στο ότι δεν το ειχα τελειώσει νωρίτερα.Νομίζω ότι ημουν ΑΝΤΡΑΣ σε αυτη΄την σχέση κ τίμησα τα παντελόνια που φοράω.Ακόμα κ τώρα που την έκοψα μαχαίρι.

Υ.Γ.:Μουνίτσα,μεχρι το ότι πήγαινα στον φίλο μας τον Σούλη στην ΒΟΟΜ-ΒΟΟΜ μου έβαζε πάγο.Ούτε εκεί δεν με αφηνε να πάω.Με πιάνεις τώρα ε;

Σκοτεινέ μου φίλε, θα σου πώ δύο πράγματα :
1.Αν είναι όπως τα λές, πολύ άντεξες-έπρεπε να τζάσεις νωρίτερα, ή να σκίσεις τη γάτα.
2. Ότι έγινε - έγινε. Είναι μια εμπειρία. Είσαι σοφότερος τώρα.
Δεν θα ανεχθείς να σε "εξαφανίσουν " ξανά έτσι ;
ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΒΡΕΘΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΕΚΤΙΜΑΕΙ (ΚΑΙ ΘΑ ΦΕΡΕΤΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ), ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΑΜΕΣΩΣ.

Καλή συνέχεια φίλε.
Όλα μέσα στη ζωή είναι.

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Γιάννη,θυμάσαι που σε ρώταγα για αμάξια;

Εγώ αμάξι έχω.Ξέρεις γιατί έψαχνα;
ιατί δεν της άρεσε το Σταρλετάκι μου.Με έπρηζε να πάρω άλλο. ;)

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Μπαιτ αν και συμφωνω με αυτο που λες δεν εχει τυχει να γνωρισω αντρες γκρινιαρηδες ενω γυναικες απεριοριστες.....καταπιεστικους ναι και μαλιστα πολλους αλλα η γκρινα και η μιρλα ειναι αλλο πραγμα ρε παιδι μου.....σου χαλαει ολη τη διαθεση.......

σωστη η μουνιτσα!!...

geomix

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Κριτικές
23
Like
2
Πόντοι
5.775
Γιάννη,θυμάσαι που σε ρώταγα για αμάξια;

Εγώ αμάξι έχω.Ξέρεις γιατί έψαχνα;
ιατί δεν της άρεσε το Σταρλετάκι μου.Με έπρηζε να πάρω άλλο. ;)

καλα λεω οτι πλεον οι γκομενες ψαχνουν για σπονσορες και οχι για σχεσεις!!!!!!!!

TASOULHSKAL

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
1
γυρνα σελιδα στη ζωη σου.....καθε τελος μια νεα και καλυτερη αρχη..καλη επιτυχια και μην κοιταζεις πισω τα πισωγυρισματα ειναι χαμενο παιχνιδι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom