griegoathens
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 0
Φεύγωωωωωωωωωω.....δεν πάει άλλο πιά, χωρίζωωωωωωω στα αφήνω όλα............α ρε Πασχάλη
ναι αν το δεις απο αυτην την αποψη μπορει να ειναι και ετσι...!!αν και κανονικα δε μου πεφτει λογος, θα πω οτι εγω ειμαι με την κοπελα...
1ον γιατι ειναι θρυλος
2ον γιατι εχει δικιο στο θεμα ντυσιματος (δε μπορει αυτη να ειναι κυριλε και εσυ να εισαι με τις φορμες) θα σου αρεσε να εισαι εσυ με κουστουμι στη τριχα και αυτη με τα μπικουτι ??
3ον και βασικοτερο....γιατι μιλας παρα μα παρα πολυ για αυτην και καπου βρωμαει το πραγμα (βρε μηπως σε ετζασε αυτη τελικα και βγαζεις το αχτι σου??)
το μηνυμα αυτο δες το με χιουμορ (δε θελω τσακωμους....τους συχαινομαι)
Ρε συ dark 2,5 χρόνια;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Παιδιά το καλοκαιρι εγιναν τα ιδια 2 φορές.Μου είπε συγνώμη,έχεις 100.000.000 δίκια,θα αλλάξω.Πείστηκα από τα κλάματά της κ απο τα αναφιλητά της,μέχρι μου λιποθύμησε.ΤΟΣΟ ΜΑΑΑΑΛΑΑΑΑΚΑΑΑΑΑΑΣ ΕΙΜΑΙ
Είπα κομμάτια να γίνει ,άντε δώσε άλλη μια.Από το καλοκαίρι μέχρι τώρα (ξανα)έκανε τα εξής:
*Με έβριζε
*Με ειρωνευόταν σε τρίτους μπροστά του στυλ:τι γύφτος είσαι κ ντύνεσαι έτσι(μου αρέσει να φοράω φόρμες όταν ταξίδευα)
*Έβαζε λόγια για το σπίτι μου
*Ειρωνευόταν την οικογένειά μου
*Με απέκοψε από όλους μου τους φίλους
*Φώναζε κ έκανε σκηνές όποτε έβγαινα με φίλους
*Βγαίναμε μόνο με δικά της ζευγάρια-φίλους,σπανίως με δικά μου
Όταν την είδα την Κυριακή κ της είπα τέρμα κ της ανέφερα όλα αυτά που έγραψα,ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΟΛΑ,κ είπε ότι έχω δίκιο κ ότι θα αλλάξει,γιατί τώρα κατάλαβε πόσο με αγαπάει κ θα αλλάξει,γιατί μου αξίζει κάτι καλύτερο.Της είπα ότι στον επόμενο κάνε τα σωστά κ αυτά που πρέπει για να τον κρατήσεις.
Σημ.:Όποιος με πει ΜΑΛΑΚΑ,δεν θα παρεξηγηθώ.Θα του πω κ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Ακόμα τώρα χτυπάει το τηλέφωνο ρε γαμώτο.
Φίλοι & φίλες με έχετε συγκινήσει με την συμπαράστασή σας.
Γι αυτό που λένε κάποιοι φίλοι ότι σε έναν χωρισμό φταίνε κ οι 2,κ ότι δεν ξέρουν την άλλη πλευρά,έχουν δίκιο να εγείρουν τέτοιες ενστάσεις.όμως ξέχασα να σας πω,όταν την Κυριακή την είδα για τελευταία φορά κ έβγαλα από μεσα μυ όλα τα παράπονά μου,μου είπε ότι έχω 1000 δίκια,κ ότι δεν μου άξιζε τέτοια συμπεριφορά κ ότι πρέπει να αλλάξει για πάρτη μου γιατί μου αξίζει.Αν θέλετε με πιστεύετε αν θέλετε όχι.Δεν θα τα χαλάσουμε.
Σημασία έχει ότι εχω βρει τον χαμένομου εαυτο,την χαμένη μου προσωπικότητα,την ελευθερία μου,τους φίλους μου,τον αέρα μου κ όλα όσα είχα χάσει τόσο καιρό.Οπότε φταίω-δεν φταίω για το τι έγινε,ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ.Ίσως να φταίω στο ότι δεν το ειχα τελειώσει νωρίτερα.Νομίζω ότι ημουν ΑΝΤΡΑΣ σε αυτη΄την σχέση κ τίμησα τα παντελόνια που φοράω.Ακόμα κ τώρα που την έκοψα μαχαίρι.
Υ.Γ.:Μουνίτσα,μεχρι το ότι πήγαινα στον φίλο μας τον Σούλη στην ΒΟΟΜ-ΒΟΟΜ μου έβαζε πάγο.Ούτε εκεί δεν με αφηνε να πάω.Με πιάνεις τώρα ε;
Γιάννη,θυμάσαι που σε ρώταγα για αμάξια;
Εγώ αμάξι έχω.Ξέρεις γιατί έψαχνα;
ιατί δεν της άρεσε το Σταρλετάκι μου.Με έπρηζε να πάρω άλλο. ;)
Μπαιτ αν και συμφωνω με αυτο που λες δεν εχει τυχει να γνωρισω αντρες γκρινιαρηδες ενω γυναικες απεριοριστες.....καταπιεστικους ναι και μαλιστα πολλους αλλα η γκρινα και η μιρλα ειναι αλλο πραγμα ρε παιδι μου.....σου χαλαει ολη τη διαθεση.......
Γιάννη,θυμάσαι που σε ρώταγα για αμάξια;
ελεοσ!!!!καλα τιν εκανες ρε καυλιαγκουρα και τις εδοσες ποδι!!!Γιάννη,θυμάσαι που σε ρώταγα για αμάξια;
καλα λεω οτι πλεον οι γκομενες ψαχνουν για σπονσορες και οχι για σχεσεις!!!!!!!!