κμαν2 στα τι κανω εγω κι εγω κλπ ισως μοιαζεις κ λιγο του μιτσου..προσεξε το...οσον αφορα το μιτσο σιγουρα πιστευει οτι αν πεις μια μαλ..α 3 φορες εσυ και 3χ3 οι κλωνοι που βαζει η καποια βλητα που εχουν ακατοιλητο στο ανω μερος σιγουρα λοιπον κατι μενει..παρολα αυτα εγω επιμενω βγαζει γελιο ο μιτσος κι αν δεν εβαζε συνεχεια φωτο του σλαβ που δικαια φωναζει κι αυτος ..ο μιτσος ειναι το αλατοπιπερο του σαιτ προσφερει καποιες καλες πληροφοριες ενιοτε κ κυριως βγαζει ατελειωτο γελιο οταν μιλαει για τον ιδιο..βλεπε πχ βιντεο που εχει κ μιλαει σε 2 ταλαιπωρες στο μετρο.κ λεει ο τιτανοτεραστιος μιτσος..εδω καμακωνω μανα κ κορη
Αχρηστα πράγματα λέει ο δημητράκης.
Ο σεξοτουρίστας έχει τις ερωτήσεις:
1.Συμφέρει καλύτερα η Ουκρανία,η Ρωσία,η Λευκορρωσία,η Μολδαβία,ή η Πολωνία?
2.Είναι καλύτερα Κίεβο ή επαρχία?
3.Ποιες είναι οι καλύτερες πόλεις για σεξορτουρισμό?
4.Μπορώ να γαμήσω τζάμπα?
5.Ποια είναι τα καλύτερα μαγαζιά?Καλύτερα να περιοριστώ στο ίντερνετ ή να κανω καμάκι στα κλαμπ?
6.Πόσο κοστίζουν οι γκόμενες?
Ε,ο δημητράκης δε δίνει απολύτως καμία απάντηση στα πάνω ερωτήματα.Μιλάει συνέχεια για σαλάχια,ΟΠΑ και τον εαυτό του.Ποιος τον χέζει το δημητράκη;Ο κόσμος θέλει φρέσκιες πληροφορίες όχι ιστορίες για αγρίους.
Βασικά ο δημητράκης λέει όσοι πάτε ανατολικό μπλοκ να γαμήσετε είστε όλοι μαλάκες γιατί γαμάς φτηνότερα Ελλάδα.Για να καλογαμήσεις ανατολικό μπλοκ πρέπει να μένεις εκεί και να έχεις δικό σου διαμέρισμα και αυτοκίνητο.Κλατς κλατς.Απίστευτες μαλακίες που όσοι ταξιδεύουν εκεί ρις διαψεύδουν πανηγυρικά ξεπουτσιαζόμενοι.
Το αντίθετο ισχύει.Αμα μένεις Ουκρανία θεωρείσαι αποτυχημένος μαλάκας ξένος χωρίς μέλλον ενώ άμα έρχεσαι από το εξωτεριλό είσαι σωτήρας υπεργαμιάς.