D
dude901123
Επισκέπτης
μου ειπε τωρα ο σαλονικιος σε εχει δει οδυσσο με μια μουναρα και τον χαιρετησες.μου ειπε επισης τα καλυτερα για κισινιοβ,οραια,πολλα μουνια και φτωχια.ο φιλος του απο ελλαδα γαμουσε ομορφες κοπελες που βρηκε στα παρκα,λεει φτωχια σε παρακαλανε εκει.ο σαλονικιος μετανιωσε που ειχε το κρεας απο την οδυσσο μαζι του,λεει εχει ψωμι το κισινιοβ και οτι πρεπει για μενα
Με την Κιεβίτισσα με είδε. Αυτήν με την οποία βρεθήκαμε Chisinau και ήρθαμε παρέα Odessa. Σήμερα την αποχαιρετώ, 3 βράδια περάσαμε ωραία. Πάμε για άλλα.. Τώρα για Chisinau τι να πω..? Οι εμπειρότεροι της περιοχής μπορούν να τα πουν καλύτερα.. Tasos3, Balkan, Moldo. Εγώ τα έχω γράψει πολλές φορές τον τελευταίο 1,5 χρόνο. Το μέρος για κάποιον τουρίστα των λίγων ημερών, χωρίς γλώσσα και χωρίς να πάει συστημμένος.. είναι καμμένο και ειδικά όταν στα λίγα χλμ υπάρχουν μέρη όπως η Odessa και to Chernivcy. Για φτώχεια.. τι να πω.. Ο νεοπλουτισμός και επίδειξή του είναι σε πρώτο πλάνο. Φαντάζομαι δεν θα πάει κανείς να ψαχτεί σε γειτονιές μακριά από τη ζώνη του κέντρου.. Φτώχεια πάντως δεν αισθάνεσαι.. όχι όπως στην Ουκρανία.