Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
5 ναναι οι ωρες τους...
μιας και ειναι μεσα ολοι εκτος χρυσης αυγης,αποτι βλεπω,να φανταστω οτι εισαι οπαδος της?
μεχρι αποδειξεως του εναντιου,δεν μου αρεσει το τσουβαλιασμα του συριζα με τις πραξεις των αλλων...εκτος και εχεις αποδειξεις σε αυτα που λες...η δικη μου διαπιστωση ισχυει? ;)εγραψα κατι που δεν ισχυει;;
Eλα ρε φιλοσοφε μητσαρα...Όλοι είμαστε δέσμιοι της ακίνητης περιουσίας μας ........
μεχρι αποδειξεως του εναντιου,δεν μου αρεσει το τσουβαλιασμα του συριζα με τις πραξεις των αλλων...εκτος και εχεις αποδειξεις σε αυτα που λες...η δικη μου διαπιστωση ισχυει? ;)
Οποτε σημειωνουμε"ΝΑΙ"στο καρνε μας...Θενκ γιου φορ γιορ κοοπερεισιον...εγω αυτο που βλεπω ειναι οτι ενω οι αλλοι 3 αλλωνιζουν απο μεσα ιουλιου για 14 δις μετρων ο συριζαιος μπολσεβικος λιαζεται στην κρητη...
Λοιπόν, για να το ''χαλαρώσω'' λίγο το πράγμα, οφείλω να σας πω την δική μου εμπειρία για τη θετική επίδραση του χαρατσιού στις διαπροσωπικές σχέσεις!!!! Ναι, συμβαίνει και αυτό, πιστέψτε με!!!!
Λοιπόν, τις προηγούμενες ημέρες ήμουν παρεξηγημένος με τη γυναίκα μου, κοινώς δεν πολυμιλιόμασταν. Χθες το μεσημέρι στο γραμματοκιβώτιο ήταν ο λογαριασμός της ΔΕΗ με το χαράτσι. Δεν μπορώ να σας περιγράψω ότι από εκείνη την ώρα η γυναίκα μου πόσο γλυκιά και τρυφερή έχει γίνει μαζί μου!!!!
ΥΓ: το σπίτι που μένουμε είναι δικό της...
Φαντάζεσαι να το κάναν σαν διαφήμιση για να προβάλουν τη θετική όψη του χαρατσιού;;;; ένα μαλωμένο ζευγάρι το οποίο συμφιλιώνεται στη θέα του λογαριασμού της ΔΕΗ;;;Η ΔΕΗ μαs φερνει πιο κοντα??
Φοριεται και στο δεξι σαν κοσμημα?
δεν ισχυει.εαν ησουν ανεργος δε τους ενδιαφερει εαν το σπιτι ειχε αξια πανω απο 150.000 ευρω η συνολικη αξια περιουσιας εννοωω.κοιμηθειτε κοιμηθειτεΞεκίνησε να έρχεται το χαράτσι της ΔΕΗ. Ήρθε σε ένα φίλο μου άνεργο η πρώτη δόση παρόλο που ακόμα δεν έχουν διευκρινίσει τι θα γίνεται με τους μακροχρόνια άνεργους. μακροχρόνια άνεργος =πάνω από ένα έτος άνεργος . Πέρσι αν ήσουν πάνω από ένα χρόνο άνεργος έστελνες μήνυμα ή πήγαινες στην ιστοσελίδα της gsis και έδινες το ΑΦΜ σου και έπαιρνες απαλλαγή και δεν ερχόταν στο λογαριασμό της ΔΕΗ, φέτος τι θα γίνει ξέρει κανείς? Φέτος το βάζουν και θα πρέπει να πας στην εφορεία μετά ? Τι παίζει για τους μακροχρόνια άνεργους?
Φαντάζεσαι να το κάναν σαν διαφήμιση για να προβάλουν τη θετική όψη του χαρατσιού;;;; ένα μαλωμένο ζευγάρι το οποίο συμφιλιώνεται στη θέα του λογαριασμού της ΔΕΗ;;;
ΑΝΑΒΕΙΣ A/C ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΗΝ ΔΕΗ..
ΑΝΑΒΕΙΣ ΘΕΡΜΟΣΥΦΩΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΗΝ ΔΕΗ...
ΑΝΑΒΕΙΣ Υ/Η-ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΔΕΗ..
ΑΝΑΒΕΙΣ ΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΗΝ ΔΕΗ....
,,,,,,,,,,,,,,,,ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΣ, ΠΑΡΑΔΕΞΟΥ ΤΟ..........
κατα τα αλλα ηταν οι τελευταιοι φοροι!
ρε μεχρι να ξεχρεωσουμε αυτον τν φορο θα μας ερθει ο επομενος!
Να είναι ''ισοδύναμα'' τα αποτελέσματα, πάει κι έρχεται, μην τα ''ενισχύσουν'' κιόλας είναι το ζητούμενο..... τώρα που τα τσιμπάνε με αυτόν τον τρόπο, δεν πρόκειται ποτέ να κοπεί αυτό το χαράτσι..... το πολύ πολύ να αλλάξει ονομασία....Ενας από τους κοπρίτες της κυβέρνησης (υφυπουργός νομίζω) δήλωσε πως ΔΕΝ καταργείται το χαράτσι , απλά θα μετατραπεί εν καιρώ σε άλλο φόρο αλλά με ισοδύναμα αποτελέσματα στο θέμα των εσόδων .
Μας πήρε στο λαιμό του ο Τούρκογλου με αυτόν τον κατάπτυστο φόρο με τον οποίο βέβαια δεν δείχνει να έχει κανένα πρόβλημα ο τωρινός πουτάνας γιος .
2000 μηνιατικο
300 ΤΕΒΕ
600 Στεγαστικο
40 τηλεφωνο
70 κινητο
100 χαρατσι ΔΕΗ
70 ΔΕΗ
300 Εφορια
50 κοινοχρηστα (χειμωνα 150+)
120 βενζινες
200 Super market
Συνολο 1850
και μου μενει και ενα 150αρι για διασκεδαση και αποταμιευση! μιλαμε αρχοντας, ουτε ο Ωνασης τετοιες πολυτελειες πλακα πλακα 2 χιλιαρικα δεν φτανουν το μηνα και ειμαι και μονος μου ουτε γυναικα ουτε παιδια. φανταζομαι αυτους που εχουν τι τραβανε