Νέα

Χαράτσι/ΔΕΗ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα καθίκι
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 131
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
η αλλη συνταγη  :2funny: :2funny:

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
εγραψα κατι που δεν ισχυει;;
μεχρι αποδειξεως του εναντιου,δεν μου αρεσει το τσουβαλιασμα του συριζα με τις πραξεις των αλλων...εκτος και εχεις αποδειξεις σε αυτα που λες...η δικη μου διαπιστωση ισχυει? ;)

b0b

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
1.709
Πόντοι
216
Φοβερό μέτρο λέμε
Μονοκατοικια στην ιπποκράτιο δίνουμε 4 ευρώ /τ.μ. και στήνω κυψέλη 80αρι 30ετς 12 ευρώ χαχαχα

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
μεχρι αποδειξεως του εναντιου,δεν μου αρεσει το τσουβαλιασμα του συριζα με τις πραξεις των αλλων...εκτος και εχεις αποδειξεις σε αυτα που λες...η δικη μου διαπιστωση ισχυει? ;)

εγω αυτο που βλεπω ειναι οτι ενω οι αλλοι 3 αλλωνιζουν απο μεσα ιουλιου για 14 δις μετρων ο συριζαιος μπολσεβικος λιαζεται στην κρητη...

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.525
Πόντοι
4.615
Λοιπόν, για να το ''χαλαρώσω'' λίγο το πράγμα, οφείλω να σας πω την δική μου εμπειρία για τη θετική επίδραση του χαρατσιού στις διαπροσωπικές σχέσεις!!!! Ναι, συμβαίνει και αυτό, πιστέψτε με!!!!
Λοιπόν, τις προηγούμενες ημέρες ήμουν παρεξηγημένος με τη γυναίκα μου, κοινώς δεν πολυμιλιόμασταν. Χθες το μεσημέρι στο γραμματοκιβώτιο ήταν ο λογαριασμός της ΔΕΗ με το χαράτσι. Δεν μπορώ να σας περιγράψω ότι από εκείνη την ώρα η γυναίκα μου πόσο γλυκιά και τρυφερή έχει γίνει μαζί μου!!!!
ΥΓ: το σπίτι που μένουμε είναι δικό της...

Επισκέπτης
εγω αυτο που βλεπω ειναι οτι ενω οι αλλοι 3 αλλωνιζουν απο μεσα ιουλιου για 14 δις μετρων ο συριζαιος μπολσεβικος λιαζεται στην κρητη...
Οποτε σημειωνουμε"ΝΑΙ"στο καρνε μας...Θενκ γιου φορ γιορ κοοπερεισιον...

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Λοιπόν, για να το ''χαλαρώσω'' λίγο το πράγμα, οφείλω να σας πω την δική μου εμπειρία για τη θετική επίδραση του χαρατσιού στις διαπροσωπικές σχέσεις!!!! Ναι, συμβαίνει και αυτό, πιστέψτε με!!!!
Λοιπόν, τις προηγούμενες ημέρες ήμουν παρεξηγημένος με τη γυναίκα μου, κοινώς δεν πολυμιλιόμασταν. Χθες το μεσημέρι στο γραμματοκιβώτιο ήταν ο λογαριασμός της ΔΕΗ με το χαράτσι. Δεν μπορώ να σας περιγράψω ότι από εκείνη την ώρα η γυναίκα μου πόσο γλυκιά και τρυφερή έχει γίνει μαζί μου!!!!
ΥΓ: το σπίτι που μένουμε είναι δικό της...

Η ΔΕΗ  μαs φερνει πιο κοντα??
Φοριεται και στο δεξι σαν κοσμημα? :grin: :grin:

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.525
Πόντοι
4.615
Η ΔΕΗ  μαs φερνει πιο κοντα??
Φοριεται και στο δεξι σαν κοσμημα? :grin: :grin:
Φαντάζεσαι να το κάναν σαν διαφήμιση για να προβάλουν τη θετική όψη του χαρατσιού;;;; ένα μαλωμένο ζευγάρι το οποίο συμφιλιώνεται στη θέα του λογαριασμού της ΔΕΗ;;;
:2funny: :2funny: :2funny:

ariana288

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Ξεκίνησε να έρχεται το χαράτσι της ΔΕΗ. Ήρθε σε ένα φίλο μου άνεργο η πρώτη δόση παρόλο που ακόμα δεν έχουν διευκρινίσει τι θα γίνεται με τους μακροχρόνια άνεργους. μακροχρόνια άνεργος =πάνω από ένα έτος άνεργος . Πέρσι αν ήσουν πάνω από ένα χρόνο άνεργος έστελνες μήνυμα ή πήγαινες στην ιστοσελίδα της gsis και έδινες το ΑΦΜ σου και έπαιρνες απαλλαγή και δεν ερχόταν στο λογαριασμό της ΔΕΗ, φέτος τι θα γίνει ξέρει κανείς? Φέτος το βάζουν και θα πρέπει να πας στην εφορεία μετά ? Τι παίζει για τους μακροχρόνια άνεργους?
δεν ισχυει.εαν ησουν ανεργος δε τους ενδιαφερει εαν το σπιτι ειχε αξια πανω απο 150.000 ευρω η συνολικη αξια περιουσιας εννοωω.κοιμηθειτε κοιμηθειτε :grin:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Φαντάζεσαι να το κάναν σαν διαφήμιση για να προβάλουν τη θετική όψη του χαρατσιού;;;; ένα μαλωμένο ζευγάρι το οποίο συμφιλιώνεται στη θέα του λογαριασμού της ΔΕΗ;;;
:2funny: :2funny: :2funny:

Ειναι για ολα ικανοι.......Μπορει επισηs να πεσουν και καμακια με τιs εφορεσεs..........Τοσεs φορεs παμε πια στην Εφορια.......Θα γινουμε γνωστοι θα πεσουνε χαμογελα , κλεισιμο ματιου......μπορει και κανα  :pipa3:

Αν και στην δικια μου Εφορια ειναι ολεs κατω του μετριου :grin: :grin:

bourdeliaris1984

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Κριτικές
34
Like
1.034
Πόντοι
7.775
ΑΝΑΒΕΙΣ A/C ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΗΝ ΔΕΗ..
ΑΝΑΒΕΙΣ ΘΕΡΜΟΣΥΦΩΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΗΝ ΔΕΗ...
ΑΝΑΒΕΙΣ Υ/Η-ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΔΕΗ..
ΑΝΑΒΕΙΣ ΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΗΝ ΔΕΗ....
,,,,,,,,,,,,,,,,ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΣ, ΠΑΡΑΔΕΞΟΥ ΤΟ..........

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
ΑΝΑΒΕΙΣ A/C ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΗΝ ΔΕΗ..
ΑΝΑΒΕΙΣ ΘΕΡΜΟΣΥΦΩΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΗΝ ΔΕΗ...
ΑΝΑΒΕΙΣ Υ/Η-ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΔΕΗ..
ΑΝΑΒΕΙΣ ΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΗΝ ΔΕΗ....
,,,,,,,,,,,,,,,,ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΣ, ΠΑΡΑΔΕΞΟΥ ΤΟ..........

.........Κι οταν μαλιστα δω το ραβασακι τηs στο γραμ/τιο μου
Ε τοτε..........η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΧΤΥΠΑ ΔΥΝΑΤΑ

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
κατα τα αλλα ηταν οι τελευταιοι φοροι!
ρε μεχρι να ξεχρεωσουμε αυτον τν φορο θα μας ερθει ο επομενος! :rockon:

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
κατα τα αλλα ηταν οι τελευταιοι φοροι!
ρε μεχρι να ξεχρεωσουμε αυτον τν φορο θα μας ερθει ο επομενος! :rockon:

Ενας από τους  κοπρίτες της κυβέρνησης (υφυπουργός νομίζω) δήλωσε πως ΔΕΝ καταργείται το χαράτσι , απλά θα μετατραπεί εν καιρώ σε άλλο φόρο αλλά με ισοδύναμα αποτελέσματα στο θέμα των εσόδων .
Μας πήρε στο  λαιμό του ο Τούρκογλου με αυτόν τον κατάπτυστο φόρο με τον οποίο βέβαια δεν δείχνει να έχει κανένα πρόβλημα ο τωρινός πουτάνας γιος .

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.525
Πόντοι
4.615
Ενας από τους  κοπρίτες της κυβέρνησης (υφυπουργός νομίζω) δήλωσε πως ΔΕΝ καταργείται το χαράτσι , απλά θα μετατραπεί εν καιρώ σε άλλο φόρο αλλά με ισοδύναμα αποτελέσματα στο θέμα των εσόδων .
Μας πήρε στο  λαιμό του ο Τούρκογλου με αυτόν τον κατάπτυστο φόρο με τον οποίο βέβαια δεν δείχνει να έχει κανένα πρόβλημα ο τωρινός πουτάνας γιος .
Να είναι ''ισοδύναμα'' τα αποτελέσματα, πάει κι έρχεται, μην τα ''ενισχύσουν'' κιόλας είναι το ζητούμενο..... τώρα που τα τσιμπάνε με αυτόν τον τρόπο, δεν πρόκειται ποτέ να κοπεί αυτό το χαράτσι..... το πολύ πολύ να αλλάξει ονομασία....

nikos519

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
2000 μηνιατικο

300 ΤΕΒΕ
600 Στεγαστικο
40 τηλεφωνο
70 κινητο
100 χαρατσι ΔΕΗ
70 ΔΕΗ
300 Εφορια
50 κοινοχρηστα (χειμωνα 150+)
120 βενζινες
200 Super market
Συνολο 1850

και μου μενει και ενα 150αρι για διασκεδαση και αποταμιευση! μιλαμε αρχοντας, ουτε ο Ωνασης τετοιες πολυτελειες:2funny: :2funny: πλακα πλακα 2 χιλιαρικα δεν φτανουν το μηνα και ειμαι και μονος μου ουτε γυναικα ουτε παιδια. φανταζομαι αυτους που εχουν τι τραβανε  :headbang:

Έβαλα σε κόκκινο τα έξοδά σου που θα αυξηθούν οσονούπω. Ή αυξάνεις τα εισοδήματα σου ή γίνεσαι φοροφυγάς ή παντρέψου μια πλούσια ;)

Επισκέπτης
το πληρώνει ο ενοικιαστής ή ο ιδιοκτήτης?

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom