mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 16
Συμφωνώ mimiko
καλο αυτο ! χαιρομαι !
για την ωρα παντως αναμενουμε να δουμε τι απηχηση θα εχει το μερος, ασχετα με το πως τοποθετουμαστε επι του θεματος.
Συμφωνώ mimiko
λοιπον μαγκες,7 ευρω η μπυρα και 8 το ποτο.λιγος κοσμος για σαββατοβραδο ,οι περισσοτεροι επιναν μια μπυρα και εφευγαν.ομορφος χωρος και ωραια μουσικη.οι κοπελες καθονταν στην μπαρα καιχαζογελουσαν.θετικη εντυπωση μου εκανε η ιμαν,αλεσσαντρα και ντελια που κυνηγουσαν τα ποτα και δεν στραβομουτσουνιαζαν οταν τις εδιωχνες.για να ανεβεις πανω στα δωματια χρειαζεται να δωσεις 80 ευρω.δεν ειχα σκοπο να τα δωσω αλλα με καβλαντησε ασχημα η ζιζελ και δεν αντεξα.
φιλε αυτα τα κανονιζεις με την κοπελα.εγω εκατσα μεσα μιση ωρα με κομπλε υπηρεσιες.Τι υπηρεσίες ψωνίζεις με τα 80 €;
Τμοκατάλογος για ποτα μπύρες και σαμπάνιες ειδα.
Τιμοκατάλογο για τις υπηρεσίες έχουμε;
Γίνε λίγο πιο αναλυτικός σε θέματα υπηρεσιών που παρέχονται,για 80€....φιλε αυτα τα κανονιζεις με την κοπελα.εγω εκατσα μεσα μιση ωρα με κομπλε υπηρεσιες.
μην ρωτησεις τα γκαρσονια γιατι και αυτα στις κοπελες θα σε στειλουν
Δεν υπάρχει παιχνίδι!! οι κοπέλες είναι ΠΟΡΝΕΣ!! αν θες να νομίζεις ό,τι κξάνεις παιχνίδι, κέρασέ τες ποτό και μίλα τους..αν θες να πηδήξεις απλά πες το..θα γλιτώσεις τα έξοδα του ποτού..δηλαδή το παιχνίδι εξαρτάται απο τον πάικτη ή υπάρχει στάνταρ φάση αρκεί να υπάρχει χρήμα ??
δεν ειναι μονο να εχεις λεφτα πρεπει να σε γουσταρει και το κοριτσιδηλαδή το παιχνίδι εξαρτάται απο τον πάικτη ή υπάρχει στάνταρ φάση αρκεί να υπάρχει χρήμα ??
ρε διομηδη κανα λινκ να δουμε τον τελικο του χαντμπολ παιζει?Στην τιμή της σαμπάνιας έκαναν λάθος, 8.000 Δρχ. ήθελαν να γράψουν αλλά ξέχασαν το ένα επιπλέον μηδενικό.
Στην τιμή της σαμπάνιας έκαναν λάθος, 8.000 Δρχ. ήθελαν να γράψουν αλλά ξέχασαν το ένα επιπλέον μηδενικό.
Tελευταία στιγμή στα γνωστα αεκτζήδικα σιτε όλο και κάποιος θα αναρτήσει κάποια διεύθυνση.ρε διομηδη κανα λινκ να δουμε τον τελικο του χαντμπολ παιζει?
Γι'αυτό σε λέω, αμέσως να το βγάλεις ακριβό το μαγαζί.Αααα αρα και οι 80 που ειπωθηκαν πριν απο λιγο σε δρχ ητανε ε???
Συμφερει
δηλαδή το παιχνίδι εξαρτάται απο τον πάικτη ή υπάρχει στάνταρ φάση αρκεί να υπάρχει χρήμα ??
μπα ψαχνω πολυ ωρα και δεν βλεπω κατιTελευταία στιγμή στα γνωστα αεκτζήδικα σιτε όλο και κάποιος θα αναρτήσει κάποια διεύθυνση.
Γίνε λίγο πιο αναλυτικός σε θέματα υπηρεσιών που παρέχονται,για 80€....
ρε πουστη τρελλοι ειστε;;διαβαζω διαβαζω ματαδιαβαζω αι βαρα το κεφαλι μου στον τοιχο...τι πραμα ειστε ρε;;εχετε κανει τα κουμαντα για την παρτη σας και ψαχνετε να σωσετε και τους αλλουςΓια ποια ταξη ομιλειτε δηλαδη ?
Ειναι καθαρα θεμα λογικης ολο αυτο.....
Ερωτηση κρισεως....
Θεωρειτε οτι αυτος που θα παρει μια σαμπανια των 400+ ευρω, δεν θα μπορει να την βρει διαφορετικα την "φαση" και σε πολυ καλυτερα επιπεδα ?
Ποσον δε αυτος που θα παρει των 800 αν υπαρξει κιολας τετοιος.....
Τις τιμες σε ποτα κρασια και κερασματα τις βρισκω πολυ λογικες οπως και του καφε ....
Μην παραβλεπουμε την πολυτελεια του καταστηματος !!!!!!!
Τις σαμπανιες πολυτελειας τι τις ηθελαν ? ΤΡΕΛΟ μου φαινεται αυτο (προσωπικη αποψη και δεν ζητω απο κανεναν να την συμμεριστει αλιμονο)
Αυτο θα φαινοταν λογικο μονο εφοσον υπηρχαν επωνυμα ονοματα του "χωρου" και μοντελες......
Αυτο χωρις να θελω να μειωσω ουτε στο ελαχιστο τις εργαζομενες εκει
Οκ αφεντικό,μην ταράζεσαι,απλά τις ιδιες πουτάνες μεχρι προχτές κυριολεκτικά,τις πηδάγαμε με ενα πενηντάρικο.ρε πουστη τρελλοι ειστε;;διαβαζω διαβαζω ματαδιαβαζω αι βαρα το κεφαλι μου στον τοιχο...τι πραμα ειστε ρε;;εχετε κανει τα κουμαντα για την παρτη σας και ψαχνετε να σωσετε και τους αλλους
τι σας νοιαζει εσας ποσα θα πληρωσ εγω για να κανω την καβλα μου...
ο αλλος καθεται και ανει προσθεση ποσο το ενα ποσο το αλλο να και η σουμα...και κραζει κιολας οτι με τοσα κανεις το ενα και το αλλο αλλου...
ρε δεν πατε καλα τελικα...εγω γουσταρω να πιασω το μπουτι μιας πουτανας και να πληρωσω 1000000 ευρα...εχετε προβλημα εσεις;;λετε να μην ξερω τι μπορω να κανω με 1000000 ευρω;;λετε να περιμενω εσας τα γατονια να μου πειτε;;
ανοιξε ενα μαγαζι,κανει ενα συγκεκριμενο νταραβερακι μια τιμια συναλλαγη ,λεει τις τιμες του και απο εκει και περα οποιος γουσταρει την καβλαντα παει και οποιος δεν γουσταρει κανει οτι σκατα αλλο γουσταρει...
οοοοοολοι εσεις οι φωστηρες με τις προσθαφαιρεσεις και τα λογιστικα που προσπαθειτε να διαφωτισετε τους μαλακες μαλλον ειστε κοπροσκυλα που θελετε να περασετε την ωρα σας μη εχοντας κατι καλυτερο να κανετε...
αν απο το μαγαζι δουν οτι οι τιμες δεν λενε θα τις κατβασουν μονοι τους...εκτος αν ειναι τρομπες....τωρα να παρακαλατε ,να κλαιτε και εμμεσα να εκβιαζετε να ριξουν τις τιμες για να κανετε την συγκεκριμενη καβλαντα στο νουμερο που εσεις μπορειτε και θελετε απλα ειναι γυφτια...
αν δεν μπορειτε να αντεξετε το συγκεκριμενο (προσωπικα δεν μπορω) οικονομικα απλα μην πατε...δεν σας υποχρεωσε κανιες...
Υ.Γ.τυπε σου εκανα παραθεση στο ποστ απλα για να πω τα δικα μου...μην παρεξηγηθεις δεν ειχα σκοπο να σε θιξω προσωπικα...γενικα μιλαω...ισα ισα που νομιζ συμφωνουμε στην λογικη ;)
Ρε φίλε και ποιος είσαι εσύ που θα μας πει τί θα γράψουμε.Απλώς το θεωρούμε λίγο ακριβό κακό είναι;Το σάιτ είναι δημοκρατικό και ο καθένας γράφει αυτό που πιστεύει,άμα θιέλουθμε γράφουμε ότι είναι και το χειρότερο όλου του κόσμου εσύ τί κόπτεσαι συγγενή σου είναι ο ιδιοκτήτης του;ρε πουστη τρελλοι ειστε;;διαβαζω διαβαζω ματαδιαβαζω αι βαρα το κεφαλι μου στον τοιχο...τι πραμα ειστε ρε;;εχετε κανει τα κουμαντα για την παρτη σας και ψαχνετε να σωσετε και τους αλλους
τι σας νοιαζει εσας ποσα θα πληρωσ εγω για να κανω την καβλα μου...
ο αλλος καθεται και ανει προσθεση ποσο το ενα ποσο το αλλο να και η σουμα...και κραζει κιολας οτι με τοσα κανεις το ενα και το αλλο αλλου...
ρε δεν πατε καλα τελικα...εγω γουσταρω να πιασω το μπουτι μιας πουτανας και να πληρωσω 1000000 ευρα...εχετε προβλημα εσεις;;λετε να μην ξερω τι μπορω να κανω με 1000000 ευρω;;λετε να περιμενω εσας τα γατονια να μου πειτε;;
ανοιξε ενα μαγαζι,κανει ενα συγκεκριμενο νταραβερακι μια τιμια συναλλαγη ,λεει τις τιμες του και απο εκει και περα οποιος γουσταρει την καβλαντα παει και οποιος δεν γουσταρει κανει οτι σκατα αλλο γουσταρει...
οοοοοολοι εσεις οι φωστηρες με τις προσθαφαιρεσεις και τα λογιστικα που προσπαθειτε να διαφωτισετε τους μαλακες μαλλον ειστε κοπροσκυλα που θελετε να περασετε την ωρα σας μη εχοντας κατι καλυτερο να κανετε...
αν απο το μαγαζι δουν οτι οι τιμες δεν λενε θα τις κατβασουν μονοι τους...εκτος αν ειναι τρομπες....τωρα να παρακαλατε ,να κλαιτε και εμμεσα να εκβιαζετε να ριξουν τις τιμες για να κανετε την συγκεκριμενη καβλαντα στο νουμερο που εσεις μπορειτε και θελετε απλα ειναι γυφτια...
αν δεν μπορειτε να αντεξετε το συγκεκριμενο (προσωπικα δεν μπορω) οικονομικα απλα μην πατε...δεν σας υποχρεωσε κανιες...
Υ.Γ.τυπε σου εκανα παραθεση στο ποστ απλα για να πω τα δικα μου...μην παρεξηγηθεις δεν ειχα σκοπο να σε θιξω προσωπικα...γενικα μιλαω...ισα ισα που νομιζ συμφωνουμε στην λογικη ;)