Νέα

Casa Babylon

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
λοιπον μαγκες,7 ευρω η μπυρα και  8 το ποτο.λιγος κοσμος για σαββατοβραδο ,οι περισσοτεροι επιναν μια μπυρα και εφευγαν.ομορφος χωρος και ωραια μουσικη.οι κοπελες καθονταν στην μπαρα καιχαζογελουσαν.θετικη εντυπωση μου εκανε η ιμαν,αλεσσαντρα και ντελια που κυνηγουσαν τα ποτα και δεν στραβομουτσουνιαζαν οταν τις εδιωχνες.για να ανεβεις πανω  στα δωματια χρειαζεται να δωσεις 80 ευρω.δεν ειχα σκοπο να τα δωσω αλλα με καβλαντησε ασχημα η ζιζελ και δεν αντεξα.

Taseas Tony Montana

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
6
λοιπον μαγκες,7 ευρω η μπυρα και  8 το ποτο.λιγος κοσμος για σαββατοβραδο ,οι περισσοτεροι επιναν μια μπυρα και εφευγαν.ομορφος χωρος και ωραια μουσικη.οι κοπελες καθονταν στην μπαρα καιχαζογελουσαν.θετικη εντυπωση μου εκανε η ιμαν,αλεσσαντρα και ντελια που κυνηγουσαν τα ποτα και δεν στραβομουτσουνιαζαν οταν τις εδιωχνες.για να ανεβεις πανω  στα δωματια χρειαζεται να δωσεις 80 ευρω.δεν ειχα σκοπο να τα δωσω αλλα με καβλαντησε ασχημα η ζιζελ και δεν αντεξα.

Τι υπηρεσίες ψωνίζεις με τα 80 €;

Τμοκατάλογος για ποτα μπύρες και σαμπάνιες ειδα.
Τιμοκατάλογο για  τις υπηρεσίες έχουμε;

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
Τι υπηρεσίες ψωνίζεις με τα 80 €;

Τμοκατάλογος για ποτα μπύρες και σαμπάνιες ειδα.
Τιμοκατάλογο για  τις υπηρεσίες έχουμε;
φιλε αυτα τα κανονιζεις με την κοπελα.εγω εκατσα μεσα μιση ωρα με κομπλε υπηρεσιες.
μην ρωτησεις τα γκαρσονια γιατι και αυτα στις κοπελες θα σε στειλουν

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
φιλε αυτα τα κανονιζεις με την κοπελα.εγω εκατσα μεσα μιση ωρα με κομπλε υπηρεσιες.
μην ρωτησεις τα γκαρσονια γιατι και αυτα στις κοπελες θα σε στειλουν
Γίνε λίγο πιο αναλυτικός σε θέματα υπηρεσιών που παρέχονται,για 80€.... :thumbsup:

Επισκέπτης
δηλαδή το παιχνίδι εξαρτάται απο τον πάικτη ή υπάρχει στάνταρ φάση αρκεί να υπάρχει χρήμα ??

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.468
Πόντοι
6.305
δηλαδή το παιχνίδι εξαρτάται απο τον πάικτη ή υπάρχει στάνταρ φάση αρκεί να υπάρχει χρήμα ??
Δεν υπάρχει παιχνίδι!! οι κοπέλες είναι ΠΟΡΝΕΣ!! αν θες να νομίζεις ό,τι κξάνεις παιχνίδι, κέρασέ τες ποτό και μίλα τους..αν θες να πηδήξεις απλά πες το..θα γλιτώσεις τα έξοδα του ποτού..
Αν θες να πηδήξεις με λιγότερα λεφτά ,πήγαινε σε στούντιο.Αν θες να πηδήξεις με τα ίδια λεφτά ,ΑΛΛΑ περισσότερη ώρα,καλύτερες υπηρεσίες πάρε call girl!

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.424
Πόντοι
5.006
Στην τιμή της σαμπάνιας έκαναν λάθος, 8.000 Δρχ. ήθελαν να γράψουν αλλά ξέχασαν το ένα επιπλέον μηδενικό. :grin:

kolomagoulos

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Στην τιμή της σαμπάνιας έκαναν λάθος, 8.000 Δρχ. ήθελαν να γράψουν αλλά ξέχασαν το ένα επιπλέον μηδενικό. :grin:

Αααα    αρα και οι 80 που ειπωθηκαν πριν απο λιγο σε  δρχ  ητανε ε???
Συμφερει :grin: :grin:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.424
Πόντοι
5.006
Αααα    αρα και οι 80 που ειπωθηκαν πριν απο λιγο σε  δρχ  ητανε ε???
Συμφερει :grin: :grin:
Γι'αυτό σε λέω, αμέσως να το βγάλεις ακριβό το μαγαζί.
Ενα λάθος κάνανε οι μανατζαρέοι  :grin:

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16

Συγγνώμη για το off-topic αλλά μού έστειλες ένα pm, έγραψα την απάντησή μου και όταν πάτησα το κουμπί για να το στείλω εμφανίστηκε στην οθόνη μου το διαγνωστικό λάθους "ο χρήστης souk δεν υπάρχει" ή κάτι τέτοιο.

Taseas Tony Montana

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
6
Γίνε λίγο πιο αναλυτικός σε θέματα υπηρεσιών που παρέχονται,για 80€.... :thumbsup:

αυτο προσπάθησα να του πω με το σχόλιό μου τρίφυλλε αλλά δεν το κατάλαβε ο συναγωνιστης.

Δεν υπάρχουν κανονίσματα με την κοπελα .Οταν σου λεει 80 € θελω να ξερω τι αγοράζω με τα 80 ευρά.
Δεν ειναι λογικό οταν μιλαμε για επαγγελματίες να δινουν σε καποιον λιγοτερες υπηρεσίες και σε άλλον περισσοτερες οταν τα ευρα ειναι τα ιδια.

Taseas Tony Montana

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
6
Εμενα δεν με χαλάνε οι τιμές οταν ειναι αναρτημενες και ξερω ποσο κοστίζει  το καθετί.

Τις τιμές η ζητηση τις φτιάχνει. Αν βρει κοινό να του αγοράζουν τις σαμπάνιες των 800 ευρω πρωτος μαγκας θα ειναι το αφεντικό αν οχι τοτε θα πρεπει να κατεβει εκει που θα βρει κοινό να του τις αγοράσει.

Αυτο ομως θα πρεπει να συμβει και στις υπηρεσίες που οπως γνωριζουμε ειναι.......αεριτζηλίκι.
Αρα λοιπόν αναμενουμε από τους υπευθύνους να μας πουν τι ψωνίζει καποιος με 80 ευρά.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Για ποια ταξη ομιλειτε δηλαδη ?
Ειναι καθαρα θεμα λογικης ολο αυτο.....

Ερωτηση κρισεως....

Θεωρειτε οτι αυτος που θα παρει μια σαμπανια των 400+ ευρω, δεν θα μπορει να την βρει διαφορετικα την "φαση" και σε πολυ καλυτερα επιπεδα ?

Ποσον δε αυτος που θα παρει των 800 αν υπαρξει κιολας τετοιος.....

Τις τιμες σε ποτα κρασια και κερασματα τις βρισκω πολυ λογικες οπως και του καφε ....
Μην παραβλεπουμε την πολυτελεια του καταστηματος !!!!!!!

Τις σαμπανιες πολυτελειας τι τις ηθελαν ? ΤΡΕΛΟ μου φαινεται αυτο (προσωπικη αποψη και δεν ζητω απο κανεναν να την συμμεριστει αλιμονο)

Αυτο θα φαινοταν λογικο μονο εφοσον υπηρχαν επωνυμα ονοματα του "χωρου" και μοντελες......
Αυτο χωρις να θελω να μειωσω ουτε στο ελαχιστο τις εργαζομενες εκει
ρε πουστη τρελλοι ειστε;;διαβαζω διαβαζω ματαδιαβαζω αι βαρα το κεφαλι μου στον τοιχο...τι πραμα ειστε ρε;;εχετε κανει τα κουμαντα για την παρτη σας και ψαχνετε να σωσετε και τους αλλους  :headbang:
τι σας νοιαζει εσας ποσα θα πληρωσ εγω για να κανω την καβλα μου...
ο αλλος καθεται και ανει προσθεση ποσο το ενα ποσο το αλλο να και η σουμα...και κραζει κιολας οτι με τοσα κανεις το ενα και το αλλο αλλου...
ρε δεν πατε καλα τελικα...εγω γουσταρω να πιασω το μπουτι μιας πουτανας και να πληρωσω 1000000 ευρα...εχετε προβλημα εσεις;;λετε να μην ξερω τι μπορω να κανω με 1000000 ευρω;;λετε να περιμενω εσας τα γατονια να μου πειτε;;
ανοιξε ενα μαγαζι,κανει ενα συγκεκριμενο νταραβερακι μια τιμια συναλλαγη ,λεει τις τιμες του και απο εκει και περα οποιος γουσταρει την καβλαντα παει και οποιος δεν γουσταρει κανει οτι σκατα αλλο γουσταρει...
οοοοοολοι εσεις οι φωστηρες με τις προσθαφαιρεσεις και τα λογιστικα που προσπαθειτε να διαφωτισετε τους μαλακες μαλλον ειστε κοπροσκυλα που θελετε να περασετε την ωρα σας μη εχοντας κατι καλυτερο να κανετε...
αν απο το μαγαζι δουν οτι οι τιμες δεν λενε θα τις κατβασουν μονοι τους...εκτος αν ειναι τρομπες....τωρα να παρακαλατε ,να κλαιτε και εμμεσα να εκβιαζετε να ριξουν τις τιμες για να κανετε την συγκεκριμενη καβλαντα στο νουμερο που εσεις μπορειτε και θελετε απλα ειναι γυφτια...
αν δεν μπορειτε να αντεξετε το συγκεκριμενο (προσωπικα δεν μπορω) οικονομικα απλα μην πατε...δεν σας υποχρεωσε κανιες...
Υ.Γ.τυπε σου εκανα παραθεση στο ποστ απλα για να πω τα δικα μου...μην παρεξηγηθεις δεν ειχα σκοπο να σε θιξω προσωπικα...γενικα μιλαω...ισα ισα που νομιζ συμφωνουμε στην λογικη  ;)

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
285
Πόντοι
2.287
ρε πουστη τρελλοι ειστε;;διαβαζω διαβαζω ματαδιαβαζω αι βαρα το κεφαλι μου στον τοιχο...τι πραμα ειστε ρε;;εχετε κανει τα κουμαντα για την παρτη σας και ψαχνετε να σωσετε και τους αλλους  :headbang:
ο αλλος καθεται και ανει προσθεση ποσο το ενα ποσο το αλλο να και η σουμα...και κραζει κιολας οτι με τοσα κανεις το ενα και το αλλο αλλου...
ρε δεν πατε καλα τελικα...εγω γουσταρω να πιασω το μπουτι μιας πουτανας και να πληρωσω 1000000 ευρα...εχετε προβλημα εσεις;;λετε να μην ξερω τι μπορω να κανω με 1000000 ευρω;;λετε να περιμενω εσας τα γατονια να μου πειτε;;
ανοιξε ενα μαγαζι,κανει ενα συγκεκριμενο νταραβερακι μια τιμια συναλλαγη ,λεει τις τιμες του και απο εκει και περα οποιος γουσταρει την καβλαντα παει και οποιος δεν γουσταρει κανει οτι σκατα αλλο γουσταρει...
οοοοοολοι εσεις οι φωστηρες με τις προσθαφαιρεσεις και τα λογιστικα που προσπαθειτε να διαφωτισετε τους μαλακες μαλλον ειστε κοπροσκυλα που θελετε να περασετε την ωρα σας μη εχοντας κατι καλυτερο να κανετε...
αν απο το μαγαζι δουν οτι οι τιμες δεν λενε θα τις κατβασουν μονοι τους...εκτος αν ειναι τρομπες....τωρα να παρακαλατε ,να κλαιτε και εμμεσα να εκβιαζετε να ριξουν τις τιμες για να κανετε την συγκεκριμενη καβλαντα στο νουμερο που εσεις μπορειτε και θελετε απλα ειναι γυφτια...
αν δεν μπορειτε να αντεξετε το συγκεκριμενο (προσωπικα δεν μπορω) οικονομικα απλα μην πατε...δεν σας υποχρεωσε κανιες...
Υ.Γ.τυπε σου εκανα παραθεση στο ποστ απλα για να πω τα δικα μου...μην παρεξηγηθεις δεν ειχα σκοπο να σε θιξω προσωπικα...γενικα μιλαω...ισα ισα που νομιζ συμφωνουμε στην λογικη  ;)
Οκ αφεντικό,μην ταράζεσαι,απλά τις ιδιες πουτάνες μεχρι προχτές κυριολεκτικά,τις πηδάγαμε με ενα πενηντάρικο.

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
Ρε φίλε και ποιος είσαι εσύ που θα μας πει τί θα γράψουμε.Απλώς το θεωρούμε λίγο ακριβό κακό είναι;Το σάιτ είναι δημοκρατικό και ο καθένας γράφει αυτό που πιστεύει,άμα θιέλουθμε γράφουμε ότι είναι και το χειρότερο όλου του κόσμου εσύ τί κόπτεσαι συγγενή σου είναι ο ιδιοκτήτης του;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom