You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Casa Babylon
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 463K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
andy williams11
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ελα ντε,απλα κοιτανε να τα κονομησουνε για λιγο...
orgasmo nero
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 15
- Like
- 33
- Πόντοι
- 26
Πραγματοποιήθικαν καθόλου δρομολόγια εις τα συνουσιαστήρια άνωθεν του παρακείμενου εντευκτηρίου,ή μόλις άκουσαν τις τιμές πήραν όλοι τον πούλο?
Μάλλον το 2οΠραγματοποιήθικαν καθόλου δρομολόγια εις τα συνουσιαστήρια άνωθεν του παρακείμενου εντευκτηρίου,ή μόλις άκουσαν τις τιμές πήραν όλοι τον πούλο?
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Κυριε μου απλα ειπα να δηλωσω την πληθωρικη παρουσια μου εν μεσω της αντιληψεως μου στο παρον θρεντ καταθετωντας την αποψη μου προς τερψην οφθαλμων ολων....Κύριὲ μου...
Ὅταν μεταβῆτε νὰ γράψητε τὰς ἀπόψεις σας.
Ἐφ' ὅσον δὲν ἔχετε μεταβῇ πρὸς τὶ αἱ εἰκοτολογίαι;
Ζητω ταπεινα συγνωμη αν σας ενοχλησα....
Επισκέπτης
Μάλλον το 2ο
kostas8000
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2011
- Like
- 181
- Πόντοι
- 16
δεν ειχα παει ποτε στο amnesia ουτε ειμαι φαν αυτου του ειδους τις διασκεδασης ξερεις λιγο μουσικη λιγο ψευτοχαμουρεμα γαργαλημα στα σκοτεινα και παμε να σου ριξω και ενα επανω
οταν βγαινεις για να αγορασεις <υπηρεσιες> πας ειτε σε στουντιο ή σε ρδελο δεμ πιστευω κα ιεγω να εχει επιτυχια το εγχειρημα αυτο και μαλιστα παραξενευτικα οταν το εμαθα,εαν θελαν να προσελκησουν κοσμο θα επρεπε να ριξουν λιγο τις τιμες αλλωστε τα κοριτσια <υπηρεσιες >προσφερουν
οταν βγαινεις για να αγορασεις <υπηρεσιες> πας ειτε σε στουντιο ή σε ρδελο δεμ πιστευω κα ιεγω να εχει επιτυχια το εγχειρημα αυτο και μαλιστα παραξενευτικα οταν το εμαθα,εαν θελαν να προσελκησουν κοσμο θα επρεπε να ριξουν λιγο τις τιμες αλλωστε τα κοριτσια <υπηρεσιες >προσφερουν
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
μπα τυπε δεν παιζει σαλιο...εκτος και κανουν το σκατο τους παξιμαδι για να πανεκανεις λεει δε θα παει αλλα βλεπω τις κριτικες να πεφτουν βροχη σε λιγες μερες
kostas8000
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2011
- Like
- 181
- Πόντοι
- 16
εδω δεν εχουν τα στουντιο το βραδυ που εχουν την ταριφα στο 50-αρι μερικα και στο 40-αρι θα εχει αυτο???? ?μην τρελαθουμε τελιως
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Υπαρχουν κριτικες και "κριτικες" τυπεκανεις λεει δε θα παει αλλα βλεπω τις κριτικες να πεφτουν βροχη σε λιγες μερες
Ποιες εννοεις εσυ ?
kostas8000
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2011
- Like
- 181
- Πόντοι
- 16
παντος τον τελευταιο καιρο στις τσαρκες μου στα στουντιο τις πιπες θα σου τις κανουν πριν μπεις για να μπεις στο δωματιο με τοση αναδουλεια που εχει πεσει στον κλαδο :o
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 531
- Like
- 75.698
- Πόντοι
- 41.129
Υπαρχουν κριτικες και "κριτικες" τυπε
Ποιες εννοεις εσυ ?
και οι δυο τυποι κριτικων που αναφερεις θα εχουν το ενδιαφερον τους ....
orgasmo nero
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 15
- Like
- 33
- Πόντοι
- 26
Αρα να αναμενουμε να εξελισσονται πεολειχιες, αιδιολειχιες, αλγολαγνιες, αυτεραστιες, και ομαδικα οργια ευρισκομενοι μεσα εις το Χ-ΒΑR!παντος τον τελευταιο καιρο στις τσαρκες μου στα στουντιο τις πιπες θα σου τις κανουν πριν μπεις για να μπεις στο δωματιο με τοση αναδουλεια που εχει πεσει στον κλαδο :o
orgasmo nero
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 15
- Like
- 33
- Πόντοι
- 26
figa_lygourio
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2012
- Like
- 53
- Πόντοι
- 1
Λέω να ανοίξω 2-3 Dom Perignon !
Έχουνε και σαμπάνια με 800ε!!!!!!!!Περιμένετε όπου να ναι θα ρθει ο Λάτσης να σας κάνει σεφτέΚαι ο πινακας με τις τιμες!!! Πικρα μεγαλη!!!
orgasmo nero
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 15
- Like
- 33
- Πόντοι
- 26
Θα σου παρουν και τα σωβρακα!!! Εγω αναρωτιεμαι....Να γαμισουμε θα παμε ή για να μας γαμισουν?Λέω να ανοίξω 2-3 Dom Perignon !
Προβλέπω του χρόνου να είναι παρελθόν το μαγαζί και να μην το θυμόμαστε καθόλου ότι υπήρχε.Θα σου παρουν και τα σωβρακα!!! Εγω αναρωτιεμαι....Να γαμισουμε θα παμε ή για να μας γαμισουν?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 82
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 26K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις