Νέα

Casa Babylon

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

figa_lygourio

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2012
Like
53
Πόντοι
1
Πραγματικά αναρωτιέμαι ποιο είναι το target group του καταστήματος!!

για να πηδήξεις θέλεις μαζί με μερικά ποτά γύρω στα 120-150 €..

Δε πάω 150 μέτρα πιο κάτω να πάρω 10 τούρτες απ΄ τον Κωνσταντινίδη να τρώω 2 χρόνια!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δε βλέπω μέλλον στο ίδρυμα.  :rockon: :rockon: :rockon:

orgasmo nero

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
15
Like
33
Πόντοι
26
Τωρα καταλαβα γιατι το κωλομπαρο λεγεται κωλομπαρο. Ειναι τοσα πολλα αυτα που θα πληρωσεις που ειναι σαν να εχεις φαει μια μπαρα στον κωλο!!!!!!  :grin:

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
Αναρωτιέμαι 1ο Σαββατόβραδο για το μαγαζί πόσο κόσμο έχει.

orgasmo nero

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
15
Like
33
Πόντοι
26
OP
OP
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
741
Like
52.048
Πόντοι
36.988
Τρεις και ο κουκος! Σαν τις παλιες Μπουάτ που μαζευονταν τρια ατομα μαζι και καναν κεφι!  :grin:

Εκτός απ'τις τιμές που τις βλέπω απλησίαστες για την εποχή,οι κοπέλες που έχει το ροστερ δε λένε...!

kolomagoulos

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Εκτός απ'τις τιμές που τις βλέπω απλησίαστες για την εποχή,οι κοπέλες που έχει το ροστερ δε λένε...!
οι κοπελες τις συγκεκριμενης αλυσιδας ειναι κατα την δικια μου αποψη πολυ καλες σε ομορφια και σε καθαριοτητα απλα για αυτην την εποχη ειναι ενα πειραμα που δυστηχως δυσκολα θα πετυχει ο κοσμος  κοιταει πλεον πως θα την βγαλει και δε νομιζω να υπαρχουν πολλοι που θα πεταξουν τα ευρα τους ετσι,ακομα και τις τιμες να ριξουν παλι τα ιδια θα ειναι οι πολυτελειες των προηγουμενων χρονων εχουν περασει....

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Έχουνε και σαμπάνια με 800ε!!!!!!!!Περιμένετε όπου να ναι θα ρθει ο Λάτσης να σας κάνει σεφτέ :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Δε χρειαζεται κανενασ λατσης φιλε κατι κα(η)μενα παιδακια σαν το παιδι θαυμα και αλλους χορηγους τους αρκουν μια χαρα οταν πανε και τους ακουμπανε οτι εχουν και δεν εχουν για να περασουν τον μηνα για να τους τριψει η καθε σαυρα τον κωλο της... :jerking: :jerking: :jerking: :idiot: :idiot: :uglystupid: :uglystupid: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Πολλά πράγματα δεν έχουν λογική, αλλά συμβαίνουν..πχ ποιός συνετός άνθρωπος πληρώνει 50 ευρώ για ένα πριβέ σε στριπ με αβέβαιη κατάληξη (διοτι άλλο οι υποσχέσεις, άλλο οι πράξεις..) ? ποιός συνετός άνθρωπος πληρώνει 100αρια σε κωλόμπαρα για να πηδήξει (και αν) ένα μπάζο στα όρθια και να τον κοιτάνε οι γύρω του?
Υπάρχουν πολλοί που αρέσκονται σε τέτοιου είδους διασκέδαση.Το ερώτημα είναι, υπάρχουν αρκετοί ώστε να δουλέψει το μαγαζί? Θα δείξει..
Προσωπικά δε θα πήγαινα ούτε για ποτό..αν θέλω να πιω ποτό βλέποντας ιερόδουλες , ξέρω πού να πάω ..;;;????

Που φιλε Ταυρε που... :huh: :huh: :huh:;;;???

Οσο για τα υπολοιπα που γραφεις συμφωνω απολυτα μαζι σου και επαυξανω :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Τωρα καταλαβα γιατι το κωλομπαρο λεγεται κωλομπαρο. Ειναι τοσα πολλα αυτα που θα πληρωσεις που ειναι σαν να εχεις φαει μια μπαρα στον κωλο!!!!!!  :grin:

:2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon:

Τρεις και ο κουκος! Σαν τις παλιες Μπουάτ που μαζευονταν τρια ατομα μαζι και καναν κεφι!  :grin:

:2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Κυριε μου απλα ειπα να δηλωσω την πληθωρικη παρουσια μου εν μεσω της αντιληψεως μου στο παρον θρεντ καταθετωντας την αποψη μου προς τερψην οφθαλμων ολων....

Ζητω ταπεινα συγνωμη αν σας ενοχλησα....

Δὲν ἠνωχλήσατε. Ἁπλῶς εἶναι θέμα τάξεως.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Δὲν ἠνωχλήσατε. Ἁπλῶς εἶναι θέμα τάξεως.
Για ποια ταξη ομιλειτε δηλαδη ?
Ειναι καθαρα θεμα λογικης ολο αυτο.....

Ερωτηση κρισεως....

Θεωρειτε οτι αυτος που θα παρει μια σαμπανια των 400+ ευρω, δεν θα μπορει να την βρει διαφορετικα την "φαση" και σε πολυ καλυτερα επιπεδα ?

Ποσον δε αυτος που θα παρει των 800 αν υπαρξει κιολας τετοιος.....

Τις τιμες σε ποτα κρασια και κερασματα τις βρισκω πολυ λογικες οπως και του καφε ....
Μην παραβλεπουμε την πολυτελεια του καταστηματος !!!!!!!

Τις σαμπανιες πολυτελειας τι τις ηθελαν ? ΤΡΕΛΟ μου φαινεται αυτο (προσωπικη αποψη και δεν ζητω απο κανεναν να την συμμεριστει αλιμονο)

Αυτο θα φαινοταν λογικο μονο εφοσον υπηρχαν επωνυμα ονοματα του "χωρου" και μοντελες......
Αυτο χωρις να θελω να μειωσω ουτε στο ελαχιστο τις εργαζομενες εκει

Taseas Tony Montana

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
6
Καλημέρα μια όμορφη Κυριακή να έχουμε.

Υπάρχει κόσμος ο οποίος παει στα στριπτιζάδικα και χαλάει αρκετά λεφτά χωρίς να πηδηξει.

Υπάρχει target group που σου λέει γουστάρω να πάω σε μαγαζί να έχει γκομενακια να μιλήσω ( υπάρχει πολύς κόσμος ο οποίος νιώθει μόνος)  και αν γουστάρω θα πήδηξε κιόλας με το ανάλογο αντίτιμο .

Η δική μου θέση χωρίς να εχω παει στο μαγαζί και χωρίς να εχω δει το τι παίζεται , μόνο απο οτι διαβάζω εδώ και εχω δει απο τις φωτογραφίες του μαγαζιού, ειναι ένας όμορφος χώρος που συμφωνώ με τους προλαλίσαντες  στοχεύει σε γεμάτα πορτοφόλια και σε κόσμο που δεν ψάχνεται ούτε στο Ίντερνετ ούτε πουθενα.

Καλώς όρισε λοιπόν το μαγαζι, αυτές του τις υπηρεσίες μπορώ να τις βρω με άλλο τροπο και πολύ καλύτερες, δεν μου λείπει να πάω σε τέτοια μαγαζιά για να νιώσω οτι ´έβγαλα ´ την γκόμενα για να την πηδήξω , ως εκεί.

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
15
Πόντοι
16
Καλημέρα μια όμορφη Κυριακή να έχουμε.

Υπάρχει κόσμος ο οποίος παει στα στριπτιζάδικα και χαλάει αρκετά λεφτά χωρίς να πηδηξει.

Υπάρχει target group που σου λέει γουστάρω να πάω σε μαγαζί να έχει γκομενακια να μιλήσω ( υπάρχει πολύς κόσμος ο οποίος νιώθει μόνος)  και αν γουστάρω θα πήδηξε κιόλας με το ανάλογο αντίτιμο .

Η δική μου θέση χωρίς να εχω παει στο μαγαζί και χωρίς να εχω δει το τι παίζεται , μόνο απο οτι διαβάζω εδώ και εχω δει απο τις φωτογραφίες του μαγαζιού, ειναι ένας όμορφος χώρος που συμφωνώ με τους προλαλίσαντες  στοχεύει σε γεμάτα πορτοφόλια και σε κόσμο που δεν ψάχνεται ούτε στο Ίντερνετ ούτε πουθενα.

Καλώς όρισε λοιπόν το μαγαζι, αυτές του τις υπηρεσίες μπορώ να τις βρω με άλλο τροπο και πολύ καλύτερες, δεν μου λείπει να πάω σε τέτοια μαγαζιά για να νιώσω οτι ´έβγαλα ´ την γκόμενα για να την πηδήξω , ως εκεί.

καλημερα ,

αρκετα στοχευμενη τοποθετηση αυτη , το μαγαζι κατ'εμε ειναι αρκετα καλο και επιπεδο κοριτσιων ικανοποιητικο , τωρα αν καποιος ειναι διατεθιμενος να βγει ενα βραδυ και πει οτι εχω π.χ. χαλασω 300 ευρω εν συγκριση με καποιο στριπ εκει ειναι σαφως καλυτερα,

ή ενα μπατσελορ παρτυ 4 ατομων που σε ενα στριπ θα χαλαγαν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 1000 ευρω χωρις να κανουν κατι τιποτα το ιδιαιτερο εκει θα την βγαζαν μια χαρα.

απο την στιγμη που το μαγαζι προσφερει ερωτικη συνευρεση και οχι οπως παρακειμενα μαγαζια που απλα κοπελες σε φερνουν σε θεση απλα σου απτουν την φαντασια εγω το θεωρω καλο μαγαζι.

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
15
Πόντοι
16
αυτα βεβαια λαμβανωντασ μετρο συγκρισης τα στριπ , αν λαβεις μετρο συγκρισης καποιο στουντιο ή μπουρδελο ή καποιο κολ γκερλ εκει δεν νομιζω οτι μπορει να δειξει καλυτερο το χ-μπαρ.

Taseas Tony Montana

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
6
καλημερα ,

αρκετα στοχευμενη τοποθετηση αυτη , το μαγαζι κατ'εμε ειναι αρκετα καλο και επιπεδο κοριτσιων ικανοποιητικο , τωρα αν καποιος ειναι διατεθιμενος να βγει ενα βραδυ και πει οτι εχω π.χ. χαλασω 300 ευρω εν συγκριση με καποιο στριπ εκει ειναι σαφως καλυτερα,

ή ενα μπατσελορ παρτυ 4 ατομων που σε ενα στριπ θα χαλαγαν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 1000 ευρω χωρις να κανουν κατι τιποτα το ιδιαιτερο εκει θα την βγαζαν μια χαρα.

απο την στιγμη που το μαγαζι προσφερει ερωτικη συνευρεση και οχι οπως παρακειμενα μαγαζια που απλα κοπελες σε φερνουν σε θεση απλα σου απτουν την φαντασια εγω το θεωρω καλο μαγαζι.

Απο οτι ειδα ο  χώρος ειναι καλοδουλεμενος-καλοφτιαγμενος. Εχει στοιχεία που δείχνουν του λόγου το αληθές .
Αυτό που ανέφερα ειναι για τις  υπηρεσιες του που μπορει καποιος να τις αποκτήσει με λιγότερα χρηματα και φυσικα καλύτερο ´υλικό ´

Taseas Tony Montana

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
6
αυτα βεβαια λαμβανωντασ μετρο συγκρισης τα στριπ , αν λαβεις μετρο συγκρισης καποιο στουντιο ή μπουρδελο ή καποιο κολ γκερλ εκει δεν νομιζω οτι μπορει να δειξει καλυτερο το χ-μπαρ.
οσο αυξάνονται οι επιλογές τόσο καλύτερο για τον πελάτη.

Καλώς όρισε το μαγαζί καλές δουλειές να έχει γουστόζικο ειναι . Απλά εγώ ΝΤΕΝ!!

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
15
Πόντοι
16
Απο οτι ειδα ο  χώρος ειναι καλοδουλεμενος-καλοφτιαγμενος. Εχει στοιχεία που δείχνουν του λόγου το αληθές .
Αυτό που ανέφερα ειναι για τις  υπηρεσιες του που μπορει καποιος να τις αποκτήσει με λιγότερα χρηματα και φυσικα καλύτερο ´υλικό ´

ναι εχεις δικιο οτι καποιος μπορει τις αποκτήσει με λιγοτερα χρηματα, αλλα εκει ειναι το ολο κονσεπτ που σε τραβαει , εφοσον ξαναλεω καποιος εχει την οικονομικη ανεση το κανει.

Taseas Tony Montana

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
6
ναι εχεις δικιο οτι καποιος μπορει τις αποκτήσει με λιγοτερα χρηματα, αλλα εκει ειναι το ολο κονσεπτ που σε τραβαει , εφοσον ξαναλεω καποιος εχει την οικονομικη ανεση το κανει.

Συμφωνώ mimiko

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
15
Πόντοι
16
οσο αυξάνονται οι επιλογές τόσο καλύτερο για τον πελάτη.

Καλώς όρισε το μαγαζί καλές δουλειές να έχει γουστόζικο ειναι . Απλά εγώ ΝΤΕΝ!!

μην εισαι απολυτος οτι εσυ "ΝΤΕΝ" , ολοι μας , μας αρεσει αυτος ο τροπος διασκεδασης απλα οι εποχες που παιρναμε τωρα δεν μας επιτρεπουν τα οικονομικα μας να κανουμε καποια λιγο αλογιστη σπαταλη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom