mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 16
δεν ειναι μονο να εχεις λεφτα πρεπει να σε γουσταρει και το κοριτσι
ααα αυτο ισχυει ! αν δωσεις τα διπλα εκει να δεις πως σε γουσταρει
δεν ειναι μονο να εχεις λεφτα πρεπει να σε γουσταρει και το κοριτσι
Ολα αυτα τα .....αξεσουαρ!!!! τζακουζια/κρεβατια νοσοκομειακα κτλ θα ειναι μεσα στηνEνα απο τα θετικα του Χ-ΒΑR ειναι οτι διαθετει δωματιο συνουσιων με τζακουζι , και δωματιο συνουσιων με νοσοκομειακο κραβατι για σαδομαζοχιστικη κατασταση . Ελπιζω να διαθετει και το καταλληλο σετ απο μαστιγια!!!
Ολα αυτα τα .....αξεσουαρ!!!! τζακουζια/κρεβατια νοσοκομειακα κτλ θα ειναι μεσα στηντσουχτερηδροσερη τιμη η θα τα χρεωνουν εξτρα???
πιστεύω ό,τι αν θες να σε δέσουν σε κρεβάτι και να σε πηδήξουν, ένα εξτραδάκι θα το δώσεις..Ολα αυτα τα .....αξεσουαρ!!!! τζακουζια/κρεβατια νοσοκομειακα κτλ θα ειναι μεσα στηντσουχτερηδροσερη τιμη η θα τα χρεωνουν εξτρα???
Οχι, για δεσιμο δεν ενδιαφερομαι.........αλλα για το τζακουζι που κανει μπουρμπουληθρεs στην πουτσα θα μ ενδιεφερεπιστεύω ό,τι αν θες να σε δέσουν σε κρεβάτι και να σε πηδήξουν, ένα εξτραδάκι θα το δώσεις..
προσωπικά τα φοβάμαι αυτά ,στα στούντιο..δεν εμπιστεύομαι ό,τι ακολουθούν τις οδηγίες απολύμανσης..Οχι, για δεσιμο δεν ενδιαφερομαι.........αλλα για το τζακουζι που κανει μπουρμπουληθρεs στην πουτσα θα μ ενδιεφερε
Επειδη πεφτουν πολλα νερα/σαπουναδεs κτλ ισωs ναναι πιο καθαρα απ τα σεντονια που ποιοs ξερει ποτε τα αλλαζουνε...Λεω εγω τωραπροσωπικά τα φοβάμαι αυτά ,στα στούντιο..δεν εμπιστεύομαι ό,τι ακολουθούν τις οδηγίες απολύμανσης..
λοιπον μαγκες,7 ευρω η μπυρα και 8 το ποτο.λιγος κοσμος για σαββατοβραδο ,οι περισσοτεροι επιναν μια μπυρα και εφευγαν.ομορφος χωρος και ωραια μουσικη.οι κοπελες καθονταν στην μπαρα καιχαζογελουσαν.θετικη εντυπωση μου εκανε η ιμαν,αλεσσαντρα και ντελια που κυνηγουσαν τα ποτα και δεν στραβομουτσουνιαζαν οταν τις εδιωχνες.για να ανεβεις πανω στα δωματια χρειαζεται να δωσεις 80 ευρω.δεν ειχα σκοπο να τα δωσω αλλα με καβλαντησε ασχημα η ζιζελ και δεν αντεξα.
μην ψαχνεις λογικη σε αυτα τα πραγματα γιατι δεν υπαρχει.σου λεω οτι κανονιζεις με την καθε κοπελα ξεχωριστα δεν τις ρωτησα ολες και απ οτι καταλαβα η καθεμια κανει διαφορετικα πραγματααυτο προσπάθησα να του πω με το σχόλιό μου τρίφυλλε αλλά δεν το κατάλαβε ο συναγωνιστης.
Δεν υπάρχουν κανονίσματα με την κοπελα .Οταν σου λεει 80 € θελω να ξερω τι αγοράζω με τα 80 ευρά.
Δεν ειναι λογικό οταν μιλαμε για επαγγελματίες να δινουν σε καποιον λιγοτερες υπηρεσίες και σε άλλον περισσοτερες οταν τα ευρα ειναι τα ιδια.
μην ψαχνεις λογικη σε αυτα τα πραγματα γιατι δεν υπαρχει.σου λεω οτι κανονιζεις με την καθε κοπελα ξεχωριστα δεν τις ρωτησα ολες και απ οτι καταλαβα η καθεμια κανει διαφορετικα πραγματα
τι διαφορετικα δηλαδη? Πιπα Μουνι και Κωλος υπαρχουν... απο κει και περα τα ακαποτα, και τα χυσιματα...μην ψαχνεις λογικη σε αυτα τα πραγματα...
...η καθεμια κανει διαφορετικα πραγματα
εσυ ποιος εισαι που θα πει σε μενα τι να γραφω;;αμα κρινω οτι γραφεις μαλακιες θα το γραψ...ποιος εισαι που θα με κρινεις;;Ρε φίλε και ποιος είσαι εσύ που θα μας πει τί θα γράψουμε.Απλώς το θεωρούμε λίγο ακριβό κακό είναι;Το σάιτ είναι δημοκρατικό και ο καθένας γράφει αυτό που πιστεύει,άμα θιέλουθμε γράφουμε ότι είναι και το χειρότερο όλου του κόσμου εσύ τί κόπτεσαι συγγενή σου είναι ο ιδιοκτήτης του;
Ωραίος είσαι,ρωτάς αυτά που σε ρωτάω κι εγώ.εσυ ποιος εισαι που θα πει σε μενα τι να γραφω;;αμα κρινω οτι γραφεις μαλακιες θα το γραψ...ποιος εισαι που θα με κρινεις;;
ε τωρα λοιπον η τιμη αυξηθηκε...τι να κανουμε;;αν δεν σου κανει μην τις γαμας...απλα...δεν θα σου βαλει κανενας κανενα στοολιμπι στο κεφαλι να πας να τις γαμησεις...Οκ αφεντικό,μην ταράζεσαι,απλά τις ιδιες πουτάνες μεχρι προχτές κυριολεκτικά,τις πηδάγαμε με ενα πενηντάρικο.
ναι...μπας και επαιρνες χαμπαρι την μαλακια που ειπες...αλλα μαλλον τζαμπα καιει...τεσπα δεν θα γαμησω το θρεντ με τσακωμους...ειπα αυτα που ηθελα και την κανω...Ωραίος είσαι,ρωτάς αυτά που σε ρωτάω κι εγώ.
παιχτη τι να σου πω εγω τα πηρα ολα απ την ζιζελ αλλες μπορει να μην τα δινουν ολα.εμπειρος εισαι καταλαβαινεις.τι διαφορετικα δηλαδη? Πιπα Μουνι και Κωλος υπαρχουν... απο κει και περα τα ακαποτα, και τα χυσιματα...
ποσο διαφορετικα δηλαδη... μας δουλευουν μου φαινεται... στο Αμνεζια με 50ρικο + 22 χοτελι + 4 τον καφε, παιρναμε και κωλο και χυσιμο στο στομα... ασε που το θεμα δεν ηταν ποια δινει κωλο... αλλα ποια δεν δινει...
πες μου οτι κανεις πλακα.τι να με κερασουν μια χαρα μου τα πηραν τα ευρουλακιαας με κερασουν και εμενα να δεις τι ενημερωσαρα θα γραψω ;)