Νέα

Casa Babylon

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Thanasaks

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2019
Like
172
Πόντοι
1
Δεν ξέρω, λογικά ναι, τώρα τι κάνει στο δεκάλεπτο και τι στο μισάωρο δεν ξέρω και δεν με νοιάζει γιατί δεν είναι καθόλου του γούστου μου.
Η Νταιζη που λέτε ειναι μια πολύ αδυνατη που έχει και ένα σκύλο ?

Rokko28

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Οκτ 2007
Κριτικές
22
Like
1.606
Πόντοι
6.820
Εγγρ.
8 Νοε 2024
Κριτικές
3
Like
202
Πόντοι
0
Το αντίθετο συμβαίνει.

Έχει ταυτότητα. Είναι καθαρό στριπ που πας απολαμβάνεις ποτό και αν σου γυαλίσει μια την ανεβάζεις πάνω για χορό και ότι άλλο προκύψει προσφέροντας εχεμύθεια γιατί οι χώροι είναι απομονωμένοι.
Καθαρό στριπ απο άποψη χώρου δεν μπορείς να το πεις και με βεβαιότητα. Θυμίζει λίγο κωλόμπαρο. Αυτός ο μακρόστενος χώρος δεν ταιριάζει και πολύ σε στριπ. Επίσης δεν έχει κανονική πίστα. Εκτός αν θεωρούμε πίστα τον μικρό κυκλικό χώρο που γυρίζει γύρω γύρω που είναι απέναντι απο το μπαρ. Δεν νομίζω.:dunno:Ο χώρος των πριβέ όντως είναι πολύ καλός, άνετος και ήσυχος.

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.594
Πόντοι
206
Το αντίθετο συμβαίνει.

Έχει ταυτότητα. Είναι καθαρό στριπ που πας απολαμβάνεις ποτό και αν σου γυαλίσει μια την ανεβάζεις πάνω για χορό και ότι άλλο προκύψει προσφέροντας εχεμύθεια γιατί οι χώροι είναι απομονωμένοι.
Έχει σουίτες αυτό το πράγμα πάνω; Δεν το γνωρίζω αν έχουν φτιάξει γιατί έχω καιρό να πάω. Και κάτω μήπως έχει αρκετά μεγάλη πίστα για να γίνονται shows; Πολύ large σε βλέπω στις κρίσεις σου νομίζω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom