Νέα

Casa Babylon

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Thanasaks

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2019
Like
176
Πόντοι
1
Δεν ξέρω, λογικά ναι, τώρα τι κάνει στο δεκάλεπτο και τι στο μισάωρο δεν ξέρω και δεν με νοιάζει γιατί δεν είναι καθόλου του γούστου μου.
Η Νταιζη που λέτε ειναι μια πολύ αδυνατη που έχει και ένα σκύλο ?

Rokko28

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Οκτ 2007
Κριτικές
22
Like
1.639
Πόντοι
6.820
Εγγρ.
8 Νοε 2024
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
20
Το αντίθετο συμβαίνει.

Έχει ταυτότητα. Είναι καθαρό στριπ που πας απολαμβάνεις ποτό και αν σου γυαλίσει μια την ανεβάζεις πάνω για χορό και ότι άλλο προκύψει προσφέροντας εχεμύθεια γιατί οι χώροι είναι απομονωμένοι.
Καθαρό στριπ απο άποψη χώρου δεν μπορείς να το πεις και με βεβαιότητα. Θυμίζει λίγο κωλόμπαρο. Αυτός ο μακρόστενος χώρος δεν ταιριάζει και πολύ σε στριπ. Επίσης δεν έχει κανονική πίστα. Εκτός αν θεωρούμε πίστα τον μικρό κυκλικό χώρο που γυρίζει γύρω γύρω που είναι απέναντι απο το μπαρ. Δεν νομίζω.:dunno:Ο χώρος των πριβέ όντως είναι πολύ καλός, άνετος και ήσυχος.

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.651
Πόντοι
206
Το αντίθετο συμβαίνει.

Έχει ταυτότητα. Είναι καθαρό στριπ που πας απολαμβάνεις ποτό και αν σου γυαλίσει μια την ανεβάζεις πάνω για χορό και ότι άλλο προκύψει προσφέροντας εχεμύθεια γιατί οι χώροι είναι απομονωμένοι.
Έχει σουίτες αυτό το πράγμα πάνω; Δεν το γνωρίζω αν έχουν φτιάξει γιατί έχω καιρό να πάω. Και κάτω μήπως έχει αρκετά μεγάλη πίστα για να γίνονται shows; Πολύ large σε βλέπω στις κρίσεις σου νομίζω.

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
1.999
Πόντοι
4.180
Ανεβαζω κριτικη μαγκες

• Like
Αντιδράσεις: Noizy

Mr Spock

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2011
Κριτικές
11
Like
809
Πόντοι
311
Καθαρό στριπ απο άποψη χώρου δεν μπορείς να το πεις και με βεβαιότητα. Θυμίζει λίγο κωλόμπαρο. Αυτός ο μακρόστενος χώρος δεν ταιριάζει και πολύ σε στριπ. Επίσης δεν έχει κανονική πίστα. Εκτός αν θεωρούμε πίστα τον μικρό κυκλικό χώρο που γυρίζει γύρω γύρω που είναι απέναντι απο το μπαρ. Δεν νομίζω.:dunno:Ο χώρος των πριβέ όντως είναι πολύ καλός, άνετος και ήσυχος.
Στο πριβέ ποντάρουν...

th toutouzas

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2021
Like
31
Πόντοι
0
Έχει σουίτες αυτό το πράγμα πάνω; Δεν το γνωρίζω αν έχουν φτιάξει γιατί έχω καιρό να πάω. Και κάτω μήπως έχει αρκετά μεγάλη πίστα για να γίνονται shows; Πολύ large σε βλέπω στις κρίσεις σου νομίζω.

Έχει σουίτες ναι. Όσο για πίστα είπαμε είναι το κλασσικό στριπομπαρο. Όταν είμαι με παρέα για καυλαντα επιλέγω τα άλλα μαγαζιά όταν θέλω μόνος να περάσω καλά πάω εκεί.

luposolitario1261

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2023
Like
271
Πόντοι
21
Για την Νταίζη λες? Σιλικον μιλφ
Ακριβώς. Επίσης μέτρια φάτσα, αλλά πολύ γυμνασμένη και καθαρή. Μέχρι και κωλοτρυπίδα έγλυψα. Την πήρα στο διπλό με 100 AQ αρχές του 24. Έφαγα καλή μπριζολίτσα. Δεν με χάλασε.

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.651
Πόντοι
206
Πάντως με εντυπωσίασε μια υπεύθυνη εκεί μέσα με την ευγένεια της. Καθόμουν μόνος μου στο πάσο επί πολλή ώρα και ήρθε και μου είπε: ''κύριε μήπως θέλετε παρέα;'' και ζήτησε από μια κοπέλα να έρθει να πιεί κάτι μαζί μου. Έχω καλές εντυπώσεις λόγω πολιτισμένων συμπεριφορών.

Debussy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2021
Κριτικές
10
Like
552
Πόντοι
290
Πάντως με εντυπωσίασε μια υπεύθυνη εκεί μέσα με την ευγένεια της. Καθόμουν μόνος μου στο πάσο επί πολλή ώρα και ήρθε και μου είπε: ''κύριε μήπως θέλετε παρέα;'' και ζήτησε από μια κοπέλα να έρθει να πιεί κάτι μαζί μου. Έχω καλές εντυπώσεις λόγω πολιτισμένων συμπεριφορών.

Μιλάς για την Άννα μάλλον. Πράγματι πολύ ευγενική

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom