Η Νταιζη που λέτε ειναι μια πολύ αδυνατη που έχει και ένα σκύλο ?Δεν ξέρω, λογικά ναι, τώρα τι κάνει στο δεκάλεπτο και τι στο μισάωρο δεν ξέρω και δεν με νοιάζει γιατί δεν είναι καθόλου του γούστου μου.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Casa Babylon
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 462K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Rokko28
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 1.639
- Πόντοι
- 6.820
Σχετικά αδύνατη, ναί, ψηλή με 4ρη στήθος. Τώρα για τον σκύλο δεν έχω ιδέα.Η Νταιζη που λέτε ειναι μια πολύ αδυνατη που έχει και ένα σκύλο ?
paparoupas
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.999
- Πόντοι
- 4.180
Νταξ, χοντρες και τρανς να μην εχει..
στριπακιας13
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Νοε 2024
- Κριτικές
- 4
- Like
- 300
- Πόντοι
- 20
Καθαρό στριπ απο άποψη χώρου δεν μπορείς να το πεις και με βεβαιότητα. Θυμίζει λίγο κωλόμπαρο. Αυτός ο μακρόστενος χώρος δεν ταιριάζει και πολύ σε στριπ. Επίσης δεν έχει κανονική πίστα. Εκτός αν θεωρούμε πίστα τον μικρό κυκλικό χώρο που γυρίζει γύρω γύρω που είναι απέναντι απο το μπαρ. Δεν νομίζω.Ο χώρος των πριβέ όντως είναι πολύ καλός, άνετος και ήσυχος.Το αντίθετο συμβαίνει.
Έχει ταυτότητα. Είναι καθαρό στριπ που πας απολαμβάνεις ποτό και αν σου γυαλίσει μια την ανεβάζεις πάνω για χορό και ότι άλλο προκύψει προσφέροντας εχεμύθεια γιατί οι χώροι είναι απομονωμένοι.
Έχει σουίτες αυτό το πράγμα πάνω; Δεν το γνωρίζω αν έχουν φτιάξει γιατί έχω καιρό να πάω. Και κάτω μήπως έχει αρκετά μεγάλη πίστα για να γίνονται shows; Πολύ large σε βλέπω στις κρίσεις σου νομίζω.Το αντίθετο συμβαίνει.
Έχει ταυτότητα. Είναι καθαρό στριπ που πας απολαμβάνεις ποτό και αν σου γυαλίσει μια την ανεβάζεις πάνω για χορό και ότι άλλο προκύψει προσφέροντας εχεμύθεια γιατί οι χώροι είναι απομονωμένοι.
paparoupas
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.999
- Πόντοι
- 4.180
Ανεβαζω κριτικη μαγκες
Mr Spock
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 11
- Like
- 809
- Πόντοι
- 311
Στο πριβέ ποντάρουν...Καθαρό στριπ απο άποψη χώρου δεν μπορείς να το πεις και με βεβαιότητα. Θυμίζει λίγο κωλόμπαρο. Αυτός ο μακρόστενος χώρος δεν ταιριάζει και πολύ σε στριπ. Επίσης δεν έχει κανονική πίστα. Εκτός αν θεωρούμε πίστα τον μικρό κυκλικό χώρο που γυρίζει γύρω γύρω που είναι απέναντι απο το μπαρ. Δεν νομίζω.Ο χώρος των πριβέ όντως είναι πολύ καλός, άνετος και ήσυχος.
th toutouzas
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2021
- Like
- 31
- Πόντοι
- 0
Έχει σουίτες αυτό το πράγμα πάνω; Δεν το γνωρίζω αν έχουν φτιάξει γιατί έχω καιρό να πάω. Και κάτω μήπως έχει αρκετά μεγάλη πίστα για να γίνονται shows; Πολύ large σε βλέπω στις κρίσεις σου νομίζω.
Έχει σουίτες ναι. Όσο για πίστα είπαμε είναι το κλασσικό στριπομπαρο. Όταν είμαι με παρέα για καυλαντα επιλέγω τα άλλα μαγαζιά όταν θέλω μόνος να περάσω καλά πάω εκεί.
luposolitario1261
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 343
- Πόντοι
- 21
Ακριβώς. Επίσης μέτρια φάτσα, αλλά πολύ γυμνασμένη και καθαρή. Μέχρι και κωλοτρυπίδα έγλυψα. Την πήρα στο διπλό με 100 AQ αρχές του 24. Έφαγα καλή μπριζολίτσα. Δεν με χάλασε.Για την Νταίζη λες? Σιλικον μιλφ
Πάντως με εντυπωσίασε μια υπεύθυνη εκεί μέσα με την ευγένεια της. Καθόμουν μόνος μου στο πάσο επί πολλή ώρα και ήρθε και μου είπε: ''κύριε μήπως θέλετε παρέα;'' και ζήτησε από μια κοπέλα να έρθει να πιεί κάτι μαζί μου. Έχω καλές εντυπώσεις λόγω πολιτισμένων συμπεριφορών.
Πάντως με εντυπωσίασε μια υπεύθυνη εκεί μέσα με την ευγένεια της. Καθόμουν μόνος μου στο πάσο επί πολλή ώρα και ήρθε και μου είπε: ''κύριε μήπως θέλετε παρέα;'' και ζήτησε από μια κοπέλα να έρθει να πιεί κάτι μαζί μου. Έχω καλές εντυπώσεις λόγω πολιτισμένων συμπεριφορών.
Μιλάς για την Άννα μάλλον. Πράγματι πολύ ευγενική
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.340
- Πόντοι
- 5.916
ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑΡΑΜιλάς για την Άννα μάλλον. Πράγματι πολύ ευγενική
Στο πριβέ ποντάρουν...
έτσι
όσες φορές έχω πάει ο κόσμος παίζει πολύ στο συγκεκριμένο
6Y44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 56
- Like
- 6.256
- Πόντοι
- 11.836
Μιλάς για την Άννα μάλλον. Πράγματι πολύ ευγενική
Εγώ γατί θυμάμαι ότι την λένε Μαρία; Όπως και να έχει ναι είναι γυναικάρα
στριπακιας13
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Νοε 2024
- Κριτικές
- 4
- Like
- 300
- Πόντοι
- 20
Και εγώ μια Μαρία θυμάμαι, ευγενέστατη τύπισσα. Πριν κάνα χρόνο την είχα πετύχει τελευταία φορά.Εγώ γατί θυμάμαι ότι την λένε Μαρία; Όπως και να έχει ναι είναι γυναικάρα
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 82
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 25K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις