Νέα

Campionato

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gatto
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 60K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποια ομάδα υποστηρίζετε στην Ιταλία;

• ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ψήφοι: 2 15,4%
  • ΙΝΤΕΡ

• ΛΑΤΣΙΟ

Ψήφοι: 1 7,7%
  • ΛΙΒΟΡΝΟ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΜΙΛΑΝ

Ψήφοι: 3 23,1%
  • ΝΑΠΟΛΙ

• ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ

• ΡΟΜΑ

Ψήφοι: 3 23,1%
  • ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ

• ΤΖΕΝΟΑ

• ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ

• ΑΛΛΗ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    13
OP
OP
gatto

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ευτυχής για τη μετακίνησή του στη Μίλαν, έστω και για δύο μήνες, δήλωσε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ κατά την παρουσίασή του που έγινε με κάθε επισημότητα στο Μιλάνο.

«Συγχωρέστε με για τα ιταλικά μου, αλλά... buona sera! Λατρεύω την Ιταλία και χαίρομαι που είμαι εδώ. Έχω αγωνιστεί σε μερικές από τις μεγαλύτερες ομάδες του κόσμου, όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Ρεάλ Μαδρίτης και είναι τιμή μου που μου δόθηκε η ευκαιρία να αγωνιστώ και στη Μίλαν.Έπαιξα στην καλύτερη ομάδα της Αγγλίας και της Ισπανίας και τώρα θα παίξω και στην καλύτερη ομάδα της Ιταλίας», δήλωσε ο 32χρονος μέσος, που πήρε τη φανέλα με το νούμερο «32» και πρόσθεσε: «Το ποδόσφαιρο είναι το παν για μένα. Ήταν πρόκληση να αγωνιστώ στις ΗΠΑ, αλλά μου έλειψε να αγωνίζομαι στο υψηλότερο επίπεδο. Πρέπει να αγωνίζομαι σε τέτοιο επίπεδο για να παραμείνω σε καλή αγωνιστική κατάσταση».
:rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• beckham1.jpg
    beckham1.jpg
    39,4 KB · Εμφανίσεις: 30
  • beckham2.jpg
    beckham2.jpg
    32,5 KB · Εμφανίσεις: 30

ORCA

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Like
1
Πόντοι
16
Γιατί δεν βάζεις την κανονική ρε stranger? :rockon:

[size=12pt]SERIE A[/size]

1. ΙΝΤΕΡ 42
2. ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 36
3. ΜΙΛΑΝ 33
4. ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ 32
5. ΝΑΠΟΛΙ 30
6. ΤΖΕΝΟΑ 29
7. ΛΑΤΣΙΟ 27
8. ΚΑΤΑΝΙΑ 25
9. ΑΤΑΛΑΝΤΑ 24
10. ΠΑΛΕΡΜΟ 23
11. ΡΟΜΑ 23
12. ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ 22
13. ΚΑΛΙΑΡΙ 21
14. ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ 19
15. ΣΙΕΝΑ 19
16. ΜΠΟΛΟΝΙΑ 15
17. ΤΟΡΙΝΟ 15
18. ΛΕΤΣΕ 14
19. ΡΕΤΖΙΝΑ 13
20. ΚΙΕΒΟ 9

τα παμε ρε παιδια αυτα στην αρχη της σαιζον....τι να μας πει η ξεδοντιαρα πλεον μιλαν με τον χοντρο; μεχρι και η πεθαμενη η γιουβεντους εχει περισσοτερους βαθμους...

iBRa"the cOBRa" & aDRi"the BuLLDoZeR"
duo infernale

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Το Comunale το είδα και αυτό, πολύ όμορφο γήπεδο. Θυμάμαι ότι είναι πολύ κοντά στο εργοστάσιο της FIAT και στο κάτω άκρο της πόλης, αυτά τα 2 κτήρια κάνουνε μπαμ. Αυτό το ντέρμπυ θα ήταν άλλη εμπειρία παρ'όλο που χάσατε. :rockon:

Τώρα το Ντε λε Άλπι ανακατασκευάσαν ή το Κομμουνάλε?

OP
OP
gatto

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
τα παμε ρε παιδια αυτα στην αρχη της σαιζον....τι να μας πει η ξεδοντιαρα πλεον μιλαν με τον χοντρο; μεχρι και η πεθαμενη η γιουβεντους εχει περισσοτερους βαθμους...
Όσο και να χτυπιέσαι δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι...η δεύτερη ομάδα της πόλης θα παραμένεις!Από όποια μεριά και αν το δείς... ;)
Όσο για τον ξεδοντιάρη είμαστε περήφανοι που ΚΑΙ αυτός ο παιχταράς φόρεσε την ένδοξη φανέλα μας! Άλλωστε μην ξεχνάς ότι αυτός σε παστέλωσε στο μεταξύ μας ματς!!! :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
gatto

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Άλλη μια διάκριση για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο. Ο 20χρονος διεθνής Έλληνας αμυντικός, ψηφίστηκε ανάμεσα στους 28 καλύτερους νέους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στη Serie A. Οι εμφανίσεις του πρώην παίκτη της ΑΕΚ με τη φανέλα της Τζένοα δεν έχουν περάσει απαρατήρητες από το ιταλικό κοινό που απ’ ότι φαίνεται εκτιμά ιδιαίτερα το ταλέντο του. Η ομάδα που κατέχει τα «σκήπτρα» στη συγκεκριμένη βαθμολογία είναι η Γιουβέντους με πέντε ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά οι "εκλεκτοί"

• Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο (Γιουβέντους)
• Κλαούντιο Μαρκίσιο (Γιουβέντους)
• Πάολο Ντε Τσέλιε (Γιουβέντους)
• Φαούστο Ρόζι (Γιουβέντους)
• Ντομένικο Κρισίτο (συνιδιοκτησία Τζένοα και Γιουβέντους)
• Σωκράτης Παπασταθόπουλος (Τζένοα)
• Αλεξάντρε Πάτο (Μίλαν)
• Αλμπέρτο Παλόσκι (συνιδιοκτησία Μίλαν και Πάρμα)
• Μάριο Μπαλοτέλι (Ίντερ)
• Βίκτορ Ομπίνα (Ίντερ)
• Ρομπερτο Ακουαφρέσκα (συνιδιοκτησια Ίντερ και Κάλιαρι)
• Μάουρο Ζάρατε (Λάτσιο)
• Μομπίντο Ντιακιτέ (Λάτσιο)
• Λορέντσο Ντε Σιλβέστρι (Λάτσιο)
• Στέφαν Ράντου (Λάτσιο)
• Ζερεμί Μενέζ (Ρόμα)
• Στέφανο Τσούκα Οκάκα (Ρόμα)
• Μάρεκ Χάμσικ (Νάπολι)
• Φαμπιάνο Σαντακρόκε (Νάπολι)
• Έντισον Καβάνι (Παλέρμο)
• Σάιμον Κιάερ (Παλέρμο)
• Αλέξις Σάντες (Ουντινέζε)
• Κριστιάν Ζαπάτα (Ουντινέζε)
• Στέφαν Γιόβετιτς (Φιορεντίνα)
• Ζντραβκο Κουζμάνοβιτς (Φιορεντίνα)
• Βιντσέντζο Φιορίλο (Σαμπντόρια)
• Σάβιο Νσερέκο (Μπρέσια)
• Εντέρ (Φροζινόνε)

Επισκέπτης
Άλλη μια διάκριση για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο. Ο 20χρονος διεθνής Έλληνας αμυντικός, ψηφίστηκε ανάμεσα στους 28 καλύτερους νέους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στη Serie A. Οι εμφανίσεις του πρώην παίκτη της ΑΕΚ με τη φανέλα της Τζένοα δεν έχουν περάσει απαρατήρητες από το ιταλικό κοινό που απ’ ότι φαίνεται εκτιμά ιδιαίτερα το ταλέντο του. Η ομάδα που κατέχει τα «σκήπτρα» στη συγκεκριμένη βαθμολογία είναι η Γιουβέντους με πέντε ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά οι "εκλεκτοί"

• Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο (Γιουβέντους)
• Κλαούντιο Μαρκίσιο (Γιουβέντους)
• Πάολο Ντε Τσέλιε (Γιουβέντους)
• Φαούστο Ρόζι (Γιουβέντους)
• Ντομένικο Κρισίτο (συνιδιοκτησία Τζένοα και Γιουβέντους)
• Σωκράτης Παπασταθόπουλος (Τζένοα)
• Αλεξάντρε Πάτο (Μίλαν)
• Αλμπέρτο Παλόσκι (συνιδιοκτησία Μίλαν και Πάρμα)
• Μάριο Μπαλοτέλι (Ίντερ)
• Βίκτορ Ομπίνα (Ίντερ)
• Ρομπερτο Ακουαφρέσκα (συνιδιοκτησια Ίντερ και Κάλιαρι)
• Μάουρο Ζάρατε (Λάτσιο)
• Μομπίντο Ντιακιτέ (Λάτσιο)
• Λορέντσο Ντε Σιλβέστρι (Λάτσιο)
• Στέφαν Ράντου (Λάτσιο)
• Ζερεμί Μενέζ (Ρόμα)
• Στέφανο Τσούκα Οκάκα (Ρόμα)
• Μάρεκ Χάμσικ (Νάπολι)
• Φαμπιάνο Σαντακρόκε (Νάπολι)
• Έντισον Καβάνι (Παλέρμο)
• Σάιμον Κιάερ (Παλέρμο)
• Αλέξις Σάντες (Ουντινέζε)
• Κριστιάν Ζαπάτα (Ουντινέζε)
• Στέφαν Γιόβετιτς (Φιορεντίνα)
• Ζντραβκο Κουζμάνοβιτς (Φιορεντίνα)
• Βιντσέντζο Φιορίλο (Σαμπντόρια)
• Σάβιο Νσερέκο (Μπρέσια)
• Εντέρ (Φροζινόνε)
ρε γατε γιατι τον αφησατε να φυγει; για να βλεπετε τα κατορθωματα του στην ιταλια!!!!!!!! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

OP
OP
gatto

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
ρε γατε γιατι τον αφησατε να φυγει; για να βλεπετε τα κατορθωματα του στην ιταλια!!!!!!!! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Βασικά δεν έγινε ακριβώς έτσι!Δεν τον αφήσαμε να φύγει...η αλήθεια είναι ότι ψάχναμε σαν παλαβοί ομάδα για να τον πουλήσουμε!  :grin:

MANTZIOS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Σωστά, ήταν η εποχή που ο Ντέμης αποφάσισε να διώξει όλους τους παίκτες...Δέλλας, Λυμπερόπουλος,κλπ...
Να μην αναφέρετε μόνο τον Παπασταθόπουλο, και ο Λυμπερόπουλος τα πάει άψογα στη Γερμανία...
Και στην ΑΕΚ τι; Ποιος; Δεν υπάρχει κανείς για να κάνει τη διαφορά! Δε ξέρω, αν ο Λυμπερόπουλος θα έπαιρνε το Πρωτάθλημα μόνος του, τουλάχιστον θα υπήρχε μία αξιόλογη λύση στην επίθεση...!!!
Όσο για την άμυνα, που έφυγε ο Παπασταθόπουλος και ο Δέλλας, νομίζω πως η έλευση του Κυριάκου και του Μαιστόροβιτς, έχει βοηθήσει αρκετά.. Στο παιχνίδι προχτές με ΠΑΟ ο Κυριάκος δεν έχασε κεφαλια..!!!
Όσο για το καμπιονάτο, κρίμα για την ΜΙΛΑΝ, αν και τώρα έκανε σπουδαία μεταγραφή, πήρε τον Μπέκαμ, τεράστιος παίκτης...
Για μένα φοβερός είναι ο Μούτου της Φιορεντίνα..!!!

OP
OP
gatto

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ανυπόμονος να κάνει το ντεμπούτο του φορώντας τη φανέλα της Μίλαν, εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο οποίος παράλληλα τόνισε πως βρίσκεται στην καλύτερη ομάδα του κόσμου και ότι θα ήθελε να παραμείνει κάτοικος Μιλάνου και μετά τον Μάρτιο.
Ο Άγγλος σούπερ σταρ τόνισε σχετικά:
«Είναι έτοιμος να παίξω ακόμη και τώρα για τον καλύτερο σύλλογο στον κόσμο. Είμαι πάντα έτοιμος, αλλά εξαρτάται από τον προπονητή, ο οποίος θα πάρει την απόφαση. Ξέρω ότι πρέπει να δουλέψω σκληρά από πλευράς φυσικής κατάστασης, καθώς θέλω να παίξω καλά, όχι απλά να παίξω».
Στη συνέχεια των δηλώσεων του ο Βρετανός μέσος, υποστήριξε πως θα ήθελε να παραμείνει κάτοικος Μιλάνου και μετά το Μάρτη:
«Αγαπάω την ομάδα μου, τους Λος Αντζελες Γκάλαξι, αλλά για μένα αυτή είναι μια σπουδαία
εμπειρία. Δεν μπορούν να καταφέρουν όλοι να αγωνιστούν στην καλύτερη ομάδα του πλανήτη. Νιώθω τυχερός που έχω αυτήν τεράστια ευκαιρία. Δεν μου αρέσει να σκέφτομαι το παρελθόν, έχω πάρει όλες μου τις αποφάσεις προσεκτικά, συμπεριλαμβανομένης και αυτής να πάω στις ΗΠΑ. Έζησα μια σπουδαία περίοδο εκεί και τώρα βρίσκομαι εδώ, είναι σπουδαία και θέλω να συγκεντρωθώ σε αυτό».

[move] :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:[/move]

Συνημμένα

• beckntoumpai.jpg
    beckntoumpai.jpg
    15,5 KB · Εμφανίσεις: 25

Επισκέπτης
Βασικά δεν έγινε ακριβώς έτσι!Δεν τον αφήσαμε να φύγει...η αλήθεια είναι ότι ψάχναμε σαν παλαβοί ομάδα για να τον πουλήσουμε!  :grin:
Γιατί ρε φίλε ρίχνεις λάσπη για τον καλύτερο πρόεδρο που είδε ποτέ η ΑΕΚ? :tickedoff:

OP
OP
gatto

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Γιατί ρε φίλε ρίχνεις λάσπη για τον καλύτερο πρόεδρο που είδε ποτέ η ΑΕΚ? :tickedoff:
Μα δεν το είπα για κακό!Όπως γράψανε και οι ντεμοφυλλάδες ήταν ένα πάρα πολύ καλό οικονομικό ντηλ για την ΑΕΚ!Έτσι χτίζονται οι μεγάλες ομάδες! :rockon:

Επισκέπτης
Μα δεν το είπα για κακό!Όπως γράψανε και οι ντεμοφυλλάδες ήταν ένα πάρα πολύ καλό οικονομικό ντηλ για την ΑΕΚ!Έτσι χτίζονται οι μεγάλες ομάδες! :rockon:
Είπα και εγώ γιατί παραλίγο να παρεξηγηθώ, κατ' επέκταση θα ειρωνευόσουν και τους αγαπημένους μας μετόχους που έφεραν την ΑΕΚ στοοοο, στηνννν, εκεί πουυυυ, τέλος πάντων κάπου! :grin:

OP
OP
gatto

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Απέκτησε ενδιαφέρον ξανά η μάχη της κορυφής μετά την γκέλα της Ίντερ...
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 19ης αγωνιστικής:

Σάββατο (17/1)
Σιένα - Ρετζίνα 1-0 (75' Φρικ)
Μίλαν - Φιορεντίνα 1-0 (7' Πάτο)

Κυριακή (18/1)
Αταλάντα - Ίντερ 3-0 (18' Φλοκάρι, 28' και 33' Ντόνι)
Κάλιαρι - Ουντινέζε 2-0 (4' Κόντι, 20' Μπιοντίνι)
Κατάνια - Μπολόνια 1-2 (85' Παολούτσι / 49' Ντι Βάιο, 54' Ανταΐλτον)
Κιέβο - Νάπολι 2-1 (32' πέν. και 74' πέν. Μαρκολίνι / 53' Λαβέτσι)
Λέτσε - Τζένοα 0-2 (69' Γιάνκοβιτς, 92' Σκούλι)
Σαμπντόρια - Παλέρμο 0-2 (45' και 58' Μπρεσιάνο)
Τορίνο - Ρόμα 0-1 (92' Μπαπτίστα)
Λάτσιο - Γιουβέντους 1-1 (24΄Λεντέσμα / 30' Μέλμπεργκ)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 19 αγώνες) 
1.Ίντερ        43 
2.Γιουβέντους 40 
3.Μίλαν        37 
4.Τζένοα        35 
5.Νάπολι        33 
6.Φιορεντίνα    32 
7.Λάτσιο        31 
8.Ρόμα          30 
9.Παλέρμο      29 
10.Αταλάντα      27 
11.Κάλιαρι      25 
12.Κατάνια      25 
13.Ουντινέζε    23 
14.Σιένα        22 
15.Σαμπντόρια    20 
16.Μπολόνια      19 
17.Λέτσε        17 
18.Τορίνο        15 
19.Κιέβο        13 
20.Ρετζίνα      13

OP
OP
gatto

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Πανευτυχής που θα παραμείνει στο δυναμικό της Μίλαν δήλωσε ο Κακά. Την ύστατη στιγμή κι ενώ όλα έδειχναν πως η μεταγραφή του στη Μάντσεστερ Σίτι όδευε προς την ολοκλήρωσή της, ο ιταλικός σύλλογος απέρριψε την πρόταση των «πολιτών» σεβόμενος την επιθυμία του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού, αλλά και των φιλάθλων των «ροσονέρι».

«Δεν σκέφτηκα ούτε στιγμή πως μπορεί να φύγω. Δεν ήθελα ούτε χρήματα ούτε τίποτα. Βρίσκομαι σε ένα μέρος όπου ο κόσμος με σέβεται και με αγαπά και χαίρομαι γι’αυτό. Δεν είχα καμία αμφιβολία για το τι έπρεπε να πράξω. Ακολούθησα την καρδιά μου, δεν θα αποφάσιζα κάτι με βάση τα χρήματα. Οι άνθρωποι στη Μίλαν είναι εξαιρετικοί και ξεκαθαρίζω ότι δεν ζήτησα, ούτε θα ζητήσω αύξηση των αποδοχών μου. Αν ο σύλλογος αποδεχόταν την πρόταση, θα απογοητευόμουν πολύ να φύγω. Ποτέ δεν θα πήγαινα στη Μάντσεστερ Σίτι», δήλωσε ο 26χρονος άσος.

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Γαμώ την Αραβία σας πλυντηριάδες! :birdman:

OP
OP
gatto

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ποινή τριών αγωνιστικών επεβλήθη στον Αντριάνο της Ιντερ, μετά τη συμπεριφορά του στο κυριακάτικο παιχνίδι με τη Σαμπντόρια.

Ο Βραζιλιάνος γρονθοκόπησε τον Ντανιέλε Γκασταλντέλο στην περιοχή του πέναλτι, αλλά το περιστατικό διέφυγε της προσοχής του διαιτητή. Σύμφωνα με ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής η απόφαση ελήφθη βάσει των εικόνων από την τηλεοπτική κάλυψη. Ο Αντριάνο σκόραρε το νικητήριο γκολ στο 45ο λεπτό (1-0), με την Ιντερ να παραμένει στην κορυφή με τρεις βαθμούς απόστασης από τη δεύτερη θέση.

Τιμωρία για το παιχνίδι με τη «Σαμπ» επιβλήθηκε και στον Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος και αποβλήθηκε από τον πάγκο για διαμαρτυρία. Ο Μουρίνιο είναι τιμωρημένος για το παιχνίδι της Τετάρτης με την Κατάνια.

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
αυτοσ ο μουρινιο πολυ ατυχοσ ρε παιδι μου εχασε απο τον παο και τωρα θα παιξει με τη μαντσεστερ . οταν ηταν στην τσελσι τον ειχε κανει πελατη ο τσεραλτ :grin:

OP
OP
gatto

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Το κάρφωσε ο Μπέκαμ! :rockon: