Νέα

Campionato

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gatto
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 59K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια ομάδα υποστηρίζετε στην Ιταλία;

• ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ψήφοι: 2 15,4%
  • ΙΝΤΕΡ

• ΛΑΤΣΙΟ

Ψήφοι: 1 7,7%
  • ΛΙΒΟΡΝΟ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΜΙΛΑΝ

Ψήφοι: 3 23,1%
  • ΝΑΠΟΛΙ

• ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ

• ΡΟΜΑ

Ψήφοι: 3 23,1%
  • ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ

• ΤΖΕΝΟΑ

• ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ

• ΑΛΛΗ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    13

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny:
Τι κορυφαίες ατάκες λες εσύ.
Ο Πάντος θα βάλει τέλος στην ευρωπαική καριέρα του Μπέκαμ. :rockon: :rockon: :rockon:
Όταν μεγαλώσει και φύγει από το Θρύλο θα πάει Αμερική για να βγάλει τα πολλά φράγκα.  :dancing: :rockon:
λαθοςςςςςςςςςςς
θα παει ασια να διαδωσει το ποδοσφαιρο
Πελε Πλατινι και Παντος
τα 3 Π του παγκοσμιου ποδοσφαιρου :rockon:

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
αυτος ο del piero τι κανει φετος?? :think: :think:

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
μην εισαι κ τοσο για τον Αλεξ.

ειναι μεν ο αγαπημενος μου, αλλα οχι κ τοσα χρονια. νομιζω φετος ειναι η δευτερη φορα (μετα το 1995-1997) που ειναι στα τοπ του

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
μην εισαι κ τοσο για τον Αλεξ.

ειναι μεν ο αγαπημενος μου, αλλα οχι κ τοσα χρονια. νομιζω φετος ειναι η δευτερη φορα (μετα το 1995-1997) που ειναι στα τοπ του
Έχεις δίκαιο, με τον Ντελ Πιέρο είμαι πάντα λίγο υπερβολικός. Από πέρυσι μέχρι τώρα απλά γαμάει και δέρνει. Ειδικά στο ματς με τη Ρεάλ μέσα στη Μαδρίτη είχα σαλτάρει με αυτά που έκανε. Τον παραδέχτηκα όταν έμεινε και στη Β' κατηγορία ενώ τον θέλανε Ρεάλ, Άρσεναλ και Μάντσεστερ. Αρχηγός και μάγκας.
Την περίοδο που λες, ήταν ο καλύτερος επιθετικός στον κόσμο μαζί με τον Ρονάλντο.

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
με αυτο που εκανε εδειξε οτι εκτος απο αρχηγος της, ειναι κ ηγετης.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
με αυτο που εκανε εδειξε οτι εκτος απο αρχηγος της, ειναι κ ηγετης.
Σωστός.
Τέτοιους παίχτες τους πάω πολύ όπως τον Gerrard, τον Raul και τον Maldini που είναι κάτι παραπάνω από αρχηγοί.

Forza Juve!!!

Η Γιουβέντους μπορεί να βρίσκεται στη δεύτερη θέση του ιταλικού πρωταθλήματος, όμως παραμένει πρώτη στις καρδιές των φιλάθλων. Σύμφωνα με έρευνα που έγινε το καλοκαίρι που μας πέρασε, οι «μπιανκονέρι» έχουν κοινό που ξεπερνά τα 10 εκατομμύρια άτομα, με τις ομάδες του Μιλάνου, Ίντερ και Μίλαν, να ακολουθούν σε αυτήν την άτυπη κόντρα.

Τέταρτη στη λίστα είναι η Νάπολι, ενώ η Ρόμα καταλαμβάνει την πέμπτη θέση. Τη χειρότερη επίδοση από τις ομάδες που απαρτίζουν τη Serie Α έχει η τελευταία του βαθμολογικού πίνακα, Κιέβο, με μόλις 4.800 φιλάθλους.

Ακολουθεί η πλήρης λίστα:

1) Γιουβέντους 10,040,000
2) Ίντερ 5,928,000
3) Μίλαν 5,818,000
4) Νάπολι 2,887,000
5) Ρόμα 2,493,000
6) Φιορεντίνα 2,080,000
7) Λάτσιο 1,791,000
8) Παλέρμο 1,470,000
9) Τορίνο 1,153,000
10) Τζένοα 1,030,000
11) Μπολόνια 871,000
12) Κατάνια 649,000
13) Σαμπντόρια 585,000
14) Κάλιαρι 312,000
15) Ουντινέζε 298,000
16) Ρετζίνα 176,000
17) Αταλάντα 119,000
18) Λέτσε 105,000
19) Σιένα 38,500
20) Κιέβο 4,800

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
....
Τέτοιους παίχτες τους πάω πολύ όπως τον Gerrard, τον Raul και τον Maldini που είναι κάτι παραπάνω από αρχηγοί.
.....

νομιζω σκεφτομαστε τα ιδια. απο τους 2 τελευταιους εχω εμφανηση μονι γι αυτον τον λογο.

λυπηθηκα πολυ για τον Albertini. Δεν επρεπε να φυγει απο εκει.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Αν και ειμαι Τορινο απο το 1976 που ειχε ομαδαρα, τπ πρωταθλημα θα το παρει ευκολα η Ιντερ.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
νομιζω σκεφτομαστε τα ιδια. απο τους 2 τελευταιους εχω εμφανηση μονι γι αυτον τον λογο.

λυπηθηκα πολυ για τον Albertini. Δεν επρεπε να φυγει απο εκει.
Όντως μεγάλος παίκτης, τι πήγε να κάνει στη Μπάρτσα? :2funny: :2funny:
Ο Shevchenko θα είχε γίνει είδωλο και αυτός αλλά πήρε τα αρχίδια του.
Στην παραπάνω κατηγορία έπρεπε να βάλω και τον Totti.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Αν και ειμαι Τορινο απο το 1976 που ειχε ομαδαρα, τπ πρωταθλημα θα το παρει ευκολα η Ιντερ.
Granata, ε? Μετράει ακόμα κάπως σαν ομάδα αν και έχει περάσει πολλά. Πάντως στο Τορίνο έχει πολλούς οπαδούς. Το κατάλαβα για τα καλά όταν είχα πάει στο Delle Alpi και έλεγα ότι είμαι Γιούβε και μου κάνανε  :jerking:  :2funny:.
Η Ίντερ είναι στα φαβορί αλλά εύκολα όχι.

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
ειναι πολυ παιχτες που θα μπορουσανε να ειναι ειδωλα κ σημαια αλλα μαλλον δεν εχουνε τοσο καθαρο μυαλο.

Henry, Vieira, Owen, Beckham

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Granata, ε? Μετράει ακόμα κάπως σαν ομάδα αν και έχει περάσει πολλά. Πάντως στο Τορίνο έχει πολλούς οπαδούς. Το κατάλαβα για τα καλά όταν είχα πάει στο Delle Alpi και έλεγα ότι είμαι Γιούβε και μου κάνανε  :jerking:  :2funny:.
Σπουδαζα Ιταλια, και ειχα παει στο comunale τοτε (1982) και ειχα δει Juventus - Torino.
Ειχαμε χασει 1-0 με γκολ του Πλατινι, αλλα η ατμόσφαιρα ηταν αλλο πραγμα....

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Σπουδαζα Ιταλια, και ειχα παει στο comunale τοτε (1982) και ειχα δει Juventus - Torino.
Ειχαμε χασει 1-0 με γκολ του Πλατινι, αλλα η ατμόσφαιρα ηταν αλλο πραγμα....
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Το Comunale το είδα και αυτό, πολύ όμορφο γήπεδο. Θυμάμαι ότι είναι πολύ κοντά στο εργοστάσιο της FIAT και στο κάτω άκρο της πόλης, αυτά τα 2 κτήρια κάνουνε μπαμ. Αυτό το ντέρμπυ θα ήταν άλλη εμπειρία παρ'όλο που χάσατε. :rockon:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
στο τορινο η γιουβε ειναι ανυπαρκτη
για αυτο και πολλα παιχνιδια της τα εδινε σε αλλες πολεις της ιταλιας
στην ιταλια ειναι μακραν πρωτη σε κοσμο

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
στο τορινο η γιουβε ειναι ανυπαρκτη
για αυτο και πολλα παιχνιδια της τα εδινε σε αλλες πολεις της ιταλιας
στην ιταλια ειναι μακραν πρωτη σε κοσμο
Δεν είναι τυχαίο ότι το γήπεδο που θα κάνει θα είναι χωρητικότητας περίπου 35.000 θέσεων. Για τα δεδομένα της Ιταλίας είναι πολύ μικρό. Παλαιότερα σκέφτονταν να μετακινηθούν από το Τορίνο και τη Β.Ιταλία προς τη Ν.Γαλλία και να συμμετάσχουν στο γαλλικό πρωτάθλημα. :idiot: Τελικά όσο μεγάλη ομάδα και αν είσαι, είναι μεγάλο πράγμα να έχεις λαό στο γήπεδο.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Δεν είναι τυχαίο ότι το γήπεδο που θα κάνει θα είναι χωρητικότητας περίπου 35.000 θέσεων. Για τα δεδομένα της Ιταλίας είναι πολύ μικρό. Παλαιότερα σκέφτονταν να μετακινηθούν από το Τορίνο και τη Β.Ιταλία προς τη Ν.Γαλλία και να συμμετάσχουν στο γαλλικό πρωτάθλημα. :idiot: Τελικά όσο μεγάλη ομάδα και αν είσαι, είναι μεγάλο πράγμα να έχεις λαό στο γήπεδο.
παντως και η ιντερ με την μιλαν που ακολουθουναρχιδια λαο εχουν αυτο το γηπεδο τους δεν γεμιζει ποτε
για μενα οι ναπολιτανοι ειναι κορυφη στη φανατιλα και το παθος,απο οτι ειδα εχουν και λαο που δεν το περιμενα

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
παντως και η ιντερ με την μιλαν που ακολουθουναρχιδια λαο εχουν αυτο το γηπεδο τους δεν γεμιζει ποτε
για μενα οι ναπολιτανοι ειναι κορυφη στη φανατιλα και το παθος,απο οτι ειδα εχουν και λαο που δεν το περιμενα
Από ότι διαβάζω και ακούω για Ιταλία μεριά, οι Ναπολιτάνοι είναι οι πιο φανατικοί με την ομάδα τους. Για τους υπόλοιπους οργανωμένους θεωρούνται φόβος & τρόμος μιας και παίζανε ξύλο με Ρωμαίους, Μιλανέζους, Τορινέζους κλπ. ακόμα και τα χρόνια που ήταν 2-3 κατηγορίες κάτω και δεν παίζανε οι ομάδες τους ούτε ένα κοινό παιχνίδι. Λατσιάλι και πίπες. Γενικά πάντως τα γήπεδα τους δεν τα γεμίζουν. Είναι και μεγάλα οπότε γάμα τα.

Συνημμένα

• curva_napoli.jpg
    curva_napoli.jpg
    41,8 KB · Εμφανίσεις: 21

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Από ότι διαβάζω και ακούω για Ιταλία μεριά, οι Ναπολιτάνοι είναι οι πιο φανατικοί με την ομάδα τους. Για τους υπόλοιπους οργανωμένους θεωρούνται φόβος & τρόμος μιας και παίζανε ξύλο με Ρωμαίους, Μιλανέζους, Τορινέζους κλπ. ακόμα και τα χρόνια που ήταν 2-3 κατηγορίες κάτω και δεν παίζανε οι ομάδες τους ούτε ένα κοινό παιχνίδι. Λατσιάλι και πίπες. Γενικά πάντως τα γήπεδα τους δεν τα γεμίζουν. Είναι και μεγάλα οπότε γάμα τα.
ετσι ειναι μετα ερχοντε οι λατσιαλι αλλα επειδη τους ειδα περσι τι κοτες ειναι φανταστηκα οτι οι ναπολιτανοι ειναι πολυ μπροστα απο ολους στην ιταλια

βαλτε ρε μουνια τη ναπολι για τιτλο,θα το παρει και θα φατε κραξιμο στο τελος

krotalias

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2006
Like
7
Πόντοι
6
ετσι ειναι μετα ερχοντε οι λατσιαλι αλλα επειδη τους ειδα περσι τι κοτες ειναι φανταστηκα οτι οι ναπολιτανοι ειναι πολυ μπροστα απο ολους στην ιταλια

βαλτε ρε μουνια τη ναπολι για τιτλο,θα το παρει και θα φατε κραξιμο στο τελος
οι λατσιαλι ολοι μαζι δεν γεμιζουν ουτε το γηπεδο του Θρασυβουλου .
Ανυπαρκτοι ...
Γηπεδα γεμιζουν Ναπολι , Ρομα , Μιλαν .
Μετα ερχονται Ιντερ , ομαδες της Σικελιας .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom