Νέα

Campionato

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gatto
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 59K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια ομάδα υποστηρίζετε στην Ιταλία;

• ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ψήφοι: 2 15,4%
  • ΙΝΤΕΡ

• ΛΑΤΣΙΟ

Ψήφοι: 1 7,7%
  • ΛΙΒΟΡΝΟ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΜΙΛΑΝ

Ψήφοι: 3 23,1%
  • ΝΑΠΟΛΙ

• ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ

• ΡΟΜΑ

Ψήφοι: 3 23,1%
  • ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ

• ΤΖΕΝΟΑ

• ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ

• ΑΛΛΗ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    13

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Μάλλον Παρί και Μονακό εννοείς...πετροδολλάρια!!!
Το Γαλλικό είναι εδώ και χρόνια το πιο ανταγωνιστικό και αμφίρροπο πρωτάθλημα χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι και σούπερ ποιοτικό!
Είναι όμως αρκετά ποιοτικό.

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
Φέτος η Νάπολι θα τρελάνε κόσμο.έχει ενισχυθεί σημαντικά!

OP
OP
gatto

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ο Ντιέγκο Μαραντόνα «είναι στον έβδομο ουρανό» μετά τη μεταγραφή του Ιγκουαϊν στη Νάπολι ενώ δεν παρέλειψε να πετάξει «καρφιά» για τον Κάρλος Τέβες και την Γιουβέντους.
Ο «Πίμπε ντε Ορο» παραμένει ένα ίνδαλμα στους Ναπολιτάνους καθώς σε όλη την πόλη μπορεί να αντικρίσει κανείς γκραφίτι και τοιχογραφίες του. Ο Μαραντόνα που είχε κατακτήσει δύο Scudetti με τους «παρτενοπέι» δήλωσε για την επικείμενη μεταγραφή του Ιγκουαϊν στη Νάπολι.
«Όταν έμαθα πως ο Πιπίτα θα είναι ο νέος στράικερ της Νάπολι πέταξα την σκούφια μου. Είμαι πολύ χαρούμενος για τον παίκτη που πάντα ήταν μαθητής μου. Είμαι βέβαιος πως θα δώσει μεγάλη ικανοποίηση στους ομοϊδεάτες μου οπαδούς της Νάπολι οι οποίοι αξίζουν τον σεβασμό του ιταλικού και ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου ως υπόδειγμα αθλητικών αξιών».
Στη συνέχεια ο Μαραντόνα πέταξε την σπόντα του για την αντίπαλο της Νάπολι, Γιουβέντους και τον Κάρλο Τέβες: «Ενας πραγματικός Αργεντινός δεν θα έπαιζε ποτέ στο Τορίνο»! Να σημειωθεί πως τον Ιγκουαϊν πριν πάει στη Νάπολι τον ήθελε και η Γιουβέντους. Τελικά η «μεγάλη κυρία» απέκτησε έναν άλλο Αργεντινό, τον Κάρλος Τέβες από τη Μάντσεστερ Σίτι.
«Ελπίζω οι Ναπολιτάνοι, που είναι πάντα στην καρδιά μου, θα μπορέσουν να πανηγυρίσουν επιτέλους και να ξαναγίνουν πρωταθλητές με μια ομάδα που τους αντιπροσωπεύει και την πόλη σε όλο τον κόσμο, όπως ακριβώς έκανα εγώ στα χρυσά μου χρόνια. Επομένως εύχομαι στον αγαπητό Ιγκουαϊν, τη Νάπολι και σε όλους τους Ναπολιτάνους καλή επιτυχία».
:tooth: :tooth: :tooth:

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
ο ντιεγκιτο κατι ξερει αλλα ας του πουν οτι στη σημερινη εποχη εχουν χαθει οι αξιες

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά έφυγε ο καλύτερος σου παίκτης (Καβάνι)...

Ήταν καλό ντιλ για τους ναπολιτάνους πάντως, με τα λεφτά της μεταγραφής  γέμισαν καλά το ρόστερ τους

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Στην ναπολι να παρουν κιαλια :) για να βλεπουν τον πρωτο(JUVENTUS) και αν βγουν τσαμπιονγς λινγκ να μην το πουν ουτε του παπα :) αλλα ουτε και του καντηλαναφτη :grin:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Για ότι θα το πάρει και φέτος αέρα η Γιούβε δε νομίζω πως χωρά αμφιβολία. Αλλά θα μου επιτρέψεις να πω πως Τσ Λ εύκολα ή δύσκολα θα βγουν. Πλην της Μίλαν και της Φιορεντίνα οι άλλες ομάδες. Βέβαια η Νάπολι έχει αυτόν τον ΓΕΛΟΙΟ για προπονητή πλέον και όλα μπορούν να συμβούν (ακόμα και να τερματίσει στην 6η θέση, αγαπημένη του όταν ήταν στη Λίβερπουλ, πλην μιας χρονιάς).
Το ντιλ με τον Καβάνι είναι και καλό και κακό. Καλό γιατί από τη στιγμή που η Παρί πλησίασε τον Καβάνι αυτός δήλωσε πως δεν έχει να δώσει κάτι άλλο στην ομάδα οπότε ο Λαυρέντης (όπως τον λέω εγώ) έκανε καλά που τον πούλησε στα 64μύρια (όσο και η ρήτρα του) κακό γιατί παίκτη που να σου βάζει 30+γκολ σ όλες τις διοργανώσεις πολύ δύσκολα βρίσκεις και κακά τα ψέμμματα ο Ιγκουαϊν στη Ρεάλ δεν έχει δείξει ότι μπορεί να βάλει πάνω από 20 γκολ, άντε 25 σ όλες τις διοργανώσεις.
Πάντως για μένα μεγαλύτερο κακό βλέπω στη φυγή του προπονητή παρά στη φυγή του Καβάνι
Προσωπικά πιστεύω πως η Νάπολι θα είναι μέσα στη πρώτη 4άδα.

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
εγω πάλι αν και Juve πιστεύω οτι η Napoli θα ειναι πιο σκληροτραχηλη ομάδα φέτος!

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
κανα προγραμμα βγηκε; για σημερα λεγανε

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Για ότι θα το πάρει και φέτος αέρα η Γιούβε δε νομίζω πως χωρά αμφιβολία. Αλλά θα μου επιτρέψεις να πω πως Τσ Λ εύκολα ή δύσκολα θα βγουν. Πλην της Μίλαν και της Φιορεντίνα οι άλλες ομάδες. Βέβαια η Νάπολι έχει αυτόν τον ΓΕΛΟΙΟ για προπονητή πλέον και όλα μπορούν να συμβούν (ακόμα και να τερματίσει στην 6η θέση, αγαπημένη του όταν ήταν στη Λίβερπουλ, πλην μιας χρονιάς).
Το ντιλ με τον Καβάνι είναι και καλό και κακό. Καλό γιατί από τη στιγμή που η Παρί πλησίασε τον Καβάνι αυτός δήλωσε πως δεν έχει να δώσει κάτι άλλο στην ομάδα οπότε ο Λαυρέντης (όπως τον λέω εγώ) έκανε καλά που τον πούλησε στα 64μύρια (όσο και η ρήτρα του) κακό γιατί παίκτη που να σου βάζει 30+γκολ σ όλες τις διοργανώσεις πολύ δύσκολα βρίσκεις και κακά τα ψέμμματα ο Ιγκουαϊν στη Ρεάλ δεν έχει δείξει ότι μπορεί να βάλει πάνω από 20 γκολ, άντε 25 σ όλες τις διοργανώσεις.
Πάντως για μένα μεγαλύτερο κακό βλέπω στη φυγή του προπονητή παρά στη φυγή του Καβάνι
Προσωπικά πιστεύω πως η Νάπολι θα είναι μέσα στη πρώτη 4άδα.
Οι μετεγραφες   τελειωνουν 31 αυγουστου αν ξερω η δεν ξερω καλα :grin: Η ιντερ ειναι ετοιμη να πωληθει 300 εκατομμυρια ευρω για το 75% των μετοχων σε εναν ινδονησιο δεν ξερουμε την δυνατοτητα αυτου του ανθρωπου.. Απο οτι φενεται παντως η ναπολι ειναι δυνατη.. Εδω ομως βρησκω το οτι χαρηκε που πηγε στην ναπολι ο μπενιτεθ μου βγαζει οτι εχει παει σε ενα μεγαθυριο δηλαδη παιρνεις εναν προπονητη στην ομαδα σου που η ομαδα σου δεν εχει το ιματζ των αλλων ιταλικων μεγαλυτερων ομαδων και ο προπονητης σου νομιζει οτι πηγε στην μιλαν πχ.. Τεσπα αυτο ειναι και λιγο περιπλοκο ολα θα φανουν στο χορταρι :) Δειχνει η ναπολι οτι θα ειναι δυνατη.. Περσι στην 2υτερη θεση.. Ειναι ενα αξιολογο φαβορι για την 3αδα εκτος αν αλαξουν  τραγικα τα πραγματα απο την πλευρα της ιντερ :) Καποιος που δηνει 300 μυρια μπραφ για το 75% πρεπει να εχει και καποιο μεγαλο μπατζετ για μεταγραφες :) Γιατι την φανελα την εχει η ιντερ :)

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
ε δεν λές οτι η ΙΝΤΕR έχει και φανέλα!
το λες για την Juve,για την milan και για άλλες ομάδες εκτος campionato αλλα όχι για την inter

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
ε δεν λές οτι η ΙΝΤΕR έχει και φανέλα!
το λες για την Juve,για την milan και για άλλες ομάδες εκτος campionato αλλα όχι για την inter
δηλαδη ενταξει  δεν εχει φανελα η ιντερ και εχει η ναπολι πχ?ΥΓ.. Κολλητος μου που σπουδασε   7 χρονια ιταλια  Οταν τον ρωτησα φιλε μου γιωργο τοσα χρονια Ιταλια ποιες ειναι οι μεγαλες ομαδες.. δηλαδη ποιες ομαδες ακουγονται εχουν αυτο που λεμε την μεγαλυτερη λαικη απηχηση μου απαντησε...  Μιλαν,Γιουβεντους, Ιντερ, Ρομα, Λατσιο :grin:.. Μου λεει αυτες ειναι οι Μεγαλες ομαδες στα 7 χρονια που ειμαι στην  ιταλια Αυτες ξεχωρησα συμφωνα απο το τι περνω απο τον Απλο κοσμο Μετα απο αυτες τις ομαδες ολες οι αλλες ειναι 2υτερη κλαση μου ειπε :)...

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
δηλαδη ενταξει  δεν εχει φανελα η ιντερ και εχει η ναπολι πχ?ΥΓ.. Κολλητος μου που σπουδασε  7 χρονια ιταλια  Οταν τον ρωτησα φιλε μου γιωργο τοσα χρονια Ιταλια ποιες ειναι οι μεγαλες ομαδες.. δηλαδη ποιες ομαδες ακουγονται εχουν αυτο που λεμε την μεγαλυτερη λαικη απηχηση μου απαντησε...  Μιλαν,Γιουβεντους, Ιντερ, Ρομα, Λατσιο :grin:.. Μου λεει αυτες ειναι οι Μεγαλες ομαδες στα 7 χρονια που ειμαι στην  ιταλια Αυτες ξεχωρησα συμφωνα απο το τι περνω απο τον Απλο κοσμο Μετα απο αυτες τις ομαδες ολες οι αλλες ειναι 2υτερη κλαση μου ειπε :)...
άλλο το μεγάλη ομάδα κι άλλο η βαριά φανέλα!
αν τον ρωτούσες και ποια είναι η πιο looser ομάδα πάλι η inter θα σου απάνταγε!
σίγουρα ειναι μεγάλη ομάδα δεν χωράει αμφιβολία,βαριά φανέλα δεν έχει που λεμε στο ποδοσφαιρο!
γνώμη μου απλά!

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Οι μετεγραφες   τελειωνουν 31 αυγουστου αν ξερω η δεν ξερω καλα :grin: Η ιντερ ειναι ετοιμη να πωληθει 300 εκατομμυρια ευρω για το 75% των μετοχων σε εναν ινδονησιο δεν ξερουμε την δυνατοτητα αυτου του ανθρωπου.. Απο οτι φενεται παντως η ναπολι ειναι δυνατη.. Εδω ομως βρησκω το οτι χαρηκε που πηγε στην ναπολι ο μπενιτεθ μου βγαζει οτι εχει παει σε ενα μεγαθυριο δηλαδη παιρνεις εναν προπονητη στην ομαδα σου που η ομαδα σου δεν εχει το ιματζ των αλλων ιταλικων μεγαλυτερων ομαδων και ο προπονητης σου νομιζει οτι πηγε στην μιλαν πχ.. Τεσπα αυτο ειναι και λιγο περιπλοκο ολα θα φανουν στο χορταρι :) Δειχνει η ναπολι οτι θα ειναι δυνατη.. Περσι στην 2υτερη θεση.. Ειναι ενα αξιολογο φαβορι για την 3αδα εκτος αν αλαξουν  τραγικα τα πραγματα απο την πλευρα της ιντερ :) Καποιος που δηνει 300 μυρια μπραφ για το 75% πρεπει να εχει και καποιο μεγαλο μπατζετ για μεταγραφες :) Γιατι την φανελα την εχει η ιντερ :)
Ο Μπετίτεθ είναι ΓΕΛΟΙΟΣ. Για μένα δεν υπάρχει σαν προπονητής. Ότι έκανε με τη Βαλένθια. Μετά τέλος. Και με τη Λίβερπουλ αρχίδια. Ναι πήρε ένα Τσ Λ και έφτασε σ έναν ακόμα τελικό αλλά στο πρωτάθλημα εκτός από μια 2η θέση όλες οι άλλες ηταν 5ή,7η κτλπ. Η Νάπολι για μένα ΔΕ χρειάζεται να φτάσει τελικό ευρωπαϊκού τίτλου (όχι ότι θα τη χαλούσε). Η Νάπολι κατά τη γνώμη μου έχει ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ανάγκη τον τίτλο στην Ιταλία. Καλύτερα να έπαιρνε Βαλδέρβε ο Λαυρέντης παρά Μπενίτεθ (και δεν είμαι ΟΣΦΠ).
Τώρα για την Ίντερ, ακόμα ΔΕΝ έχει τελιώσει η πώληση του 75%. Ναι είναι σε προχωρημένο στάδιο ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕΙ ΓΙΝΕΙ η μεταβίβαση. Και είμαστε τέλη Ιουλίου. Δεν είναι εύκολο να κινηθείς και να χτυπήσεις ότι θεωρείς πως χρειάζεσαι σ ένα μήνα γιατί σ αυτό το διάστημα οι αντίπαλοι σου χτυπάνε και παίρνουν ότι καλύτερο υπάρχει. Πέρα του ότι θα πρέπει να τους κάνεις και σύνολο. Είναι δύσκολα για την Ίντερ (που τη συμπαθώ) και μένει πίσω.
Για τη Νάπολι το είπα. Με Μπενίτεθ στον πάγκο θα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ επιτυχία να τερματήσει 2η. Ευρώπη μπορεί να φτάσει μέχρι 8 αν έχει καλή κλήρωση. Παραπέρα θα είναι επιτυχία, παρακάτω θα είναι ΑΠΟΤΥΧΙΑ.

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Ο Μπετίτεθ είναι ΓΕΛΟΙΟΣ. Για μένα δεν υπάρχει σαν προπονητής. Ότι έκανε με τη Βαλένθια. Μετά τέλος. Και με τη Λίβερπουλ αρχίδια. Ναι πήρε ένα Τσ Λ και έφτασε σ έναν ακόμα τελικό αλλά στο πρωτάθλημα εκτός από μια 2η θέση όλες οι άλλες ηταν 5ή,7η κτλπ. Η Νάπολι για μένα ΔΕ χρειάζεται να φτάσει τελικό ευρωπαϊκού τίτλου (όχι ότι θα τη χαλούσε). Η Νάπολι κατά τη γνώμη μου έχει ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ανάγκη τον τίτλο στην Ιταλία. Καλύτερα να έπαιρνε Βαλδέρβε ο Λαυρέντης παρά Μπενίτεθ (και δεν είμαι ΟΣΦΠ).
Τώρα για την Ίντερ, ακόμα ΔΕΝ έχει τελιώσει η πώληση του 75%. Ναι είναι σε προχωρημένο στάδιο ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕΙ ΓΙΝΕΙ η μεταβίβαση. Και είμαστε τέλη Ιουλίου. Δεν είναι εύκολο να κινηθείς και να χτυπήσεις ότι θεωρείς πως χρειάζεσαι σ ένα μήνα γιατί σ αυτό το διάστημα οι αντίπαλοι σου χτυπάνε και παίρνουν ότι καλύτερο υπάρχει. Πέρα του ότι θα πρέπει να τους κάνεις και σύνολο. Είναι δύσκολα για την Ίντερ (που τη συμπαθώ) και μένει πίσω.
Για τη Νάπολι το είπα. Με Μπενίτεθ στον πάγκο θα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ επιτυχία να τερματήσει 2η. Ευρώπη μπορεί να φτάσει μέχρι 8 αν έχει καλή κλήρωση. Παραπέρα θα είναι επιτυχία, παρακάτω θα είναι ΑΠΟΤΥΧΙΑ.
:thumbsup: :thumbsup:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom